Οι Παρθένοι είναι αφοσιωμένοι εραστές. Ωστόσο, είναι πάντα σε επιφυλακή προκειμένου να προστατεύονται από περίπλοκες και μπερδεμένες καταστάσεις και σχέσεις. Οι Παρθένοι αφιερώνουν χρόνο για να βεβαιωθούν ότι στο τέλος της ημέρας είναι πάντα με το σωστό άτομο. Και έτσι, τις περισσότερες φορές ζουν την τέλεια σχέση ή τον τέλειο γάμο. Είναι όμως έτσι και φέτος;

Μπορεί να εκπλαγείτε αλλά η ερωτική ζωή δεν θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα το 2023. Φέτος θα αφιερώστε τον χρόνο σας σε θέματα πνεύματος και... οικονομικά. Η αγάπη είναι υπέροχη, αλλά είναι κάτι που ήδη το επιλύετε. Ξέρετε τι να κάνετε και δεν υπάρχει τίποτα νέο που θα μπορούσατε να βρείτε.

Η αγάπη θα βρει το δρόμο προς εσάς φέτος με τρόπους που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Οι ντροπαλοί θα βρείτε το θάρρος να αναζητήσετε την αγάπη και οι τολμηροί θα έχετε επιτέλους την ωριμότητα να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία σας για σχέση και της επαγγελματικής σας ζωής. Υπάρχει περίπτωση να νιώσετε κάποιου είδους ερωτικής έλξης προς έναν φίλο σας. Πριν όμως προχωρήσετε,προτείνω πριν εκφράσετε τα συναισθήματα σας να τα αξιολογήσετε. Οι πιθανότητες να ερμηνεύσετε λανθασμένα τα σήματα που προέρχονται από αυτούς είναι μεγάλες, οπότε μην βασίζεστε σε αυτά.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στον τομέα των σχέσεων σας και το 2023, συνεχίζοντας να εστιάζει στην πνευματική διάσταση των σχέσεων και στις καρμικές σχέσεις, φέρνοντας στη ζωή σας ανθρώπους που έχουν κάτι το Ποσειδώνιο επάνω τους. 

Το 2023, θα δοκιμαστούν οι ερωτικές σας σχέσεις. Στις 7 Μαρτίου 2023, ο Κρόνος εισέρχεται στον έβδομο ηλιακό σας οίκο και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να ενισχύσετε τη σχέση σας. Εάν έχετε μία υγιή σχέση, χάρη στον Κρόνο, μπορεί να γίνει πιο σταθερή,η απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας θα μικρύνει και η αγάπη σας θα ανθίσει. Από την άλλη πλευρά, όσες σχέσεις δεν είναι σταθερές θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή και βελτίωση διαφορετικά θα τις δείτε να διαλύονται. Ακόμη και για μικροπράγματα η ένταση μεταξύ συντρόφων και συζύγων θα αυξηθεί. Για κάποιο λόγο, τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να χρειαστεί να φύγουν μακρυά σας για κάποιο χρονικό διάστημα. 

Αν όμως θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας ασφαλή τότε θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσωπικές αλλαγές ώστε να μην θυμώσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα μαζί σου. Ο Κρόνος μπορεί να σας κάνει πολύ πιο σοβαρούς σχετικά με τις σχέσεις, και τυχόν θέματα σχέσης και δέσμευσης θα βγουν προς τα έξω. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των μαθημάτων, οπότε αν υπάρχουν μαθήματα για να μάθετε με σχέσεις ή δέσμευση, θα αναγκαστείτε να τα μάθετε. 

Ο Ερμής ξεκινά το 2023 ανάδρομος στον τομέα της αγάπης σας έως τα μέσα Ιανουαρίου, και πάλι ανάδρομος στον ερωτικό σας τομέα στα μέσα Δεκεμβρίου. Η πορεία αυτή του Ερμή μπορεί να αναδείξει τυχόν ερωτικά θέματα που έχετε αποφύγει την τελευταία δεκαετία. Μπορεί να ξεθάψει οτιδήποτε έχετε «σκεπάσει» με «αγάπη» και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να τα απελευθερώσετε. Μπορεί επίσης να είναι η κατάλληλη περίοδος για να επανασυνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και παλαιούς έρωτες.

Φέτος μπορεί να νιώσετε κάποια ελαφρά ανησυχία για τον έγγαμο βίο σας. Εσείς και ο ή η σύζυγός σας θα αναλάβετε όλες τις ευθύνες σας, και το γεγονός αυτό θα οδηγήσει σε μία υπέροχη συζυγική ζωή. Όταν ο Δίας θα περάσει στον όγδοο ηλιακό σας οίκο πολλά συζυγικά θέματα μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος και ανησυχία, τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο.  

Για εσάς που νιώθετε έλξη για οποιοδήποτε άτομο εκτός από τον σύντροφό τους, η τοποθέτηση των Δεσμών της Σελήνης στον τρίτο και ένατο ηλιακό σας οίκο, θα μπορούσε να είναι πολύ στενάχωρη. Επιπλέον, οποιοδήποτε παλαιό σας μυστικό βγει στο φως μπροστά στον ή στην σύντροφό σας, γεγονός που θα επιδεινώσει την σχέση σας. Για αυτό, σας συμβουλεύω να μην κάνετε τίποτα που θα μπορούσε να βλάψει την σχέση σας.

Ένας πρώην μπαίνει και πάλι στην ζωή σας φέτος. Οποιαδήποτε προηγούμενα ζητήματα θα επιλυθούν, και έτσι μπορεί να σκεφτείτε να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή. Η χαμένη σπίθα στο γάμο ή τη σχέση σας λοιπόν είναι δυνατόν να αναζωπυρωθεί.

Αν υπάρχουν συγκρούσεις και λογομαχίες με τους συντρόφους σας, προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να λύσετε το πρόβλημα με εύλογα επιχειρήματα. Μάθετε να ανέχεστε αυτά τα χαρακτηριστικά του συντρόφου σας που δεν ταιριάζουν απόλυτα με την δική σας οπτική γωνία.

Ειδικά το πρώτο τρίμηνο του έτους, που η παρουσία του Κρόνου στο ωροσκόπιο σας είναι έντονη, δεν πρέπει να ψάχνετε ο ένας τα προηγούμενα λάθη του άλλου, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα κλιμακώσετε τα δεινά σας ως ζευγάρι. Καλό θα είναι λοιπόν να απέχετε από ανούσιες διαφωνίες, ειδικά αυτές που γίνονται για να πληγώσετε απλώς ο ένας τον εγωισμό του άλλου. Το Εγώ θα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της σχέσης σας φέτος και δεν πρέπει να το αφήσετε να καταστρέψει την αγάπη και τον σεβασμό που έχετε ο ένας για τον άλλον. Η ειρηνική συζήτηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα δώσει τέλος στην όποια διαμάχη. 

Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον τομέα των προσωπικών σας στις 20 Απριλίου, θα σας ωθήσει να επενδύσετε περισσότερο συναισθηματικά και να ενισχύσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς σας με τους άλλους. Μπορεί επίσης, το διάστημα εκείνο να πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με σχέση σας.

Προχωρώντας προς το δεύτερο δίμηνο του έτους, η μετάβαση του Δία και του Βόρειου Δεσμού σας ζητά να είστε προσεκτικοί σχετικά με κάποια  μυστική σχέση που γνωρίζετε ότι είναι ηθικά λάθος. Αν συμβαίνει αυτό στην ζωή σας, ο Δίας αυτή τη χρονιά, θα κάνει τα πάντα για να σας δώσει ένα μάθημα για τις αδικίες σας.

Ο Ιούνιος είναι ένας καλός μήνας για ταξίδια με το ταίρι σας, για να περάσετε λίγο χρόνο μαζί και να ξεφύγετε από την ρουτίνα. 

Εάν βρίσκεστε σε φάση διαζυγίου ή σε δικαστική διαμάχη που σχετίζεται με γάμο, το δεύτερο εξάμηνο του 2023 μπορείτε να περιμένετε ότι θα επιλυθούν τα πράγματα. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις διαφωνίες με τα πεθερικά σας για να μην επιβαρύνετε το ήδη τεταμένο κλίμα. Βέβαια, το ίδιο διάστημα ο Δίας θα σας δώσει και μία άλλη οπτική, και κάποιοι από εσάς μπορεί να σκεφτείτε ακόμη και τη συμφιλίωση. Γενικά, καλό θα είναι μην έχετε σκληρά συναισθήματα για τους αγαπημένους σας. Προσπαθήστε να χειρίζεστε τις καταστάσεις στο γάμο με ωριμότητα.

Η καλύτερη περίοδος του έτους για όσους από εσάς σκέφτεστε να κάνετε πρόταση γάμου είναι μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου. Μην γίνετε φανταχτεροί, καθώς είναι εκτός της ιδιοσυγκρασίας σας αλλά δουλέψτε με την φαντασία σας για να κάνετε την πρόταση αξέχαστη και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να ακούσετε το ΝΑΙ.

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους, συνιστάται να συνεχίσετε να κρατήσετε μυστικό τον έρωτά σας, καθώς η εμπλοκή των γονιών σας μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στη σχέση με τον σύντροφό σας. Προσοχή στα αδέρφια σας αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια στην σχέση σας.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan