Λοιπόν, Παρθένοι πώς είστε; Ή καλύτερα να ρωτήσω, πώς τα πήγατε το 2022; Αλλά με τον χρόνο που πλέον τελείωσε, έχει πια σημασία; Λοιπόν, ως το σοφό ζώδιο που είναι η Παρθένος, πάντα σας άρεσε η ιδέα να επανεξετάζετε το παρελθόν σας πάνω σε εκείνα τα πράγματα που έχουν λειτουργήσει ή  δεν έχουν λειτουργήσει για εσάς.

Η χρονιά που έρχεται φέρνει μαζί της τόσα πολλά πράγματα για να ανησυχείτε αλλά και να χαρείτε. Φέτος, δεν χρειάζεται να κλάψετε για τις ευκαιρίες που χάσατε, διότι ίσως έτσι ήταν γραφτό. Τούτου λεχθέντος, το ωροσκόπιο της Παρθένου για το 2023 σας συμβουλεύει να βρείτε πρακτικές απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε περαιτέρω ευκαιρίες μέσα στο 2023.

Ο Άρης θα διελαύνει στο ζώδιό σας από τα μέσα Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου, και το γεγονός αυτό μπορεί να σας δώσει ένα μεγάλο κύμα ώθησης και θέλησης. Ο Άρης κάνει την παρουσία του στο ζώδιό σας περίπου κάθε δύο χρόνια και για αυτό είναι μία εξαιρετική στιγμή για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Μπορείτε να δώσετε έμφαση στο να ξεκινήσετε ένα εγχείρημα το οποίο σας εμπνέει και σας ενθουσιάζει. Μπορείτε να αισθάνεστε πιο σίγουροι, πιο πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες και μεγαλύτερη ζέση για ζωή.

Αλλά! Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος από τις 23 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου και μπορεί να νιώσετε ότι έχετε φορτωθεί πολλά. Νέα ξεκινήματα και εγχειρήματα μπορεί να σας ενθουσιάσουν, αλλά μπορεί επίσης να συνοδεύονται από πολλές ευθύνες και για αυτό να νιώσετε ένα βάρος. Προσπαθήστε να είστε χαλαροί με τον εαυτό σας και μην ενδώσετε στην τελειομανία της Παρθένου. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία στην περίπτωση που υπάρχει κάτι που θα θέλατε να το πετύχετε ξανά.

Στην αρχή του έτους, θα έχετε τον Κρόνο να διέρχεται τον 6ο ηλιακό σας οίκο αλλά στις 7 Μαρτίου 2023, θα εισέλθει στον 7ο ηλιακό σας οίκο. Ο Κρόνος θα σας προσφέρει ευνοϊκά αποτελέσματα. Θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στη ζωή. Θα υπάρχει λιγότερο ψυχικό στρες και η δουλειά σας θα είναι βιώσιμη.

Η έντονη παρουσία του Δία στο ετήσιο ωροσκόπιό σας θα φέρει από την αρχή του δεύτερου τριμήνου του έτους καλές πιθανότητες επαγγελματικής επιτυχίας, γάμου και τοκετού. Η εγγύτητα σας με τον σύντροφο της ζωής σας θα αυξηθεί και οι αμοιβαίες σχέσεις θα γίνουν πιο δυνατές. Μαζί με αυτό, θα υπάρξουν πιθανότητες προόδου και στις επιχειρήσεις. Στις 16 Μαΐου 2023 ο Δίας θα διέλθει από τον 9ο οίκο σας και θα παραμείνει εκεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Στις 27 Μαΐου 2023 θα υπάρξει η Σύνοδος Δία-Βόρειου Δεσμού στον 9ο οίκο σας. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, θα θέλετε να βρείτε απαντήσεις για πολλές περίπλοκες ερωτήσεις. Σίγουρα θα ψάξετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας για να το βρείτε. Και θα το κάνετε. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από εσάς.

Αυτή θα είναι μία πραγματικά τρελλή χρονιά. Πολλές αλλαγές πρόκειται να συμβούν στη ζωή σας!. Το 2023 μπορεί να σας κάνει να ζαλιστείτε και να αγχωθείτε, αλλά θα σας δώσει ακόμα περισσότερα κίνητρα για δράση. Εάν δεν είστε πολύ άνετοι με τις αλλαγές, μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε μία πιο αργή διαδρομή. Αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο, ειδικά εάν σας αρέσουν οι προκλήσεις.

Λόγω της παρουσίας του Κρόνου στον 7ο ηλιακό σας οίκο η επιρροή σας θα αυξηθεί, ειδικά εάν είστε επαγγελματίας. Θα έχετε εύνοια σε δικαστικά θέματα. Ό,τι και να κάνουν οι αντίπαλοί σας δεν θα μπορέσουν να σας κερδίσουν διότι χάρη στην επιρροή του Κρόνου, θα είστε δύο βήματα μπροστά τους. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι στη ζωή σας φέτος, θα πρέπει να αποφύγετε την τεμπελιά διότι εξαιτίας της μπορεί να χάσετε πολλές σημαντικές ευκαιρίες.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επαγγελματικές ευκαιρίες, οι περισσότερες μέσα στο 2023 θα αφορούν κυρίως τον ερευνητικό ή τον νομικό τομέα.

Η σημαντικότερη συμβουλή για το 2023 είναι να μην φοβάστε την «Αλλαγή» καθώς είναι ουσιαστικό μέρος της ζωής. Επιπλέον, φέτος οι αλλαγές θα έχουν θετικό αντίκτυπο επάνω σας, οπότε δεν έχει νόημα να τις αποφύγετε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία το 2023 θα είναι η αυτοανάπτυξή σας, η οποία θα συνδέεται με την απόρριψη παλαιών συνηθειών. Ξεπεράστε τες και μάθετε να αγκαλιάζετε νέες ιδέες.

Είναι καιρός να ολοκληρώσετε τα πιο σημαντικά σας εγχειρήματα τα οποία ξεκινήσατε πριν από πολλά χρόνια. Πρέπει να τα τελειώσετε. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για δισταγμό. Αν θέλετε την επιτυχία, πρέπει να δράσετε άμεσα.

Θα έχετε πολλά νέα καθήκοντα, αλλά μην ανησυχείτε – είναι η αρχή της μεγαλύτερης περιπέτειας που έχετε βιώσει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή σας. Τα πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν εξαιρετικά γρήγορα – δεν μπορείτε καν να φανταστείτε πόσο γρήγορα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Η καλύτερη συμβουλή που σας δίνω για φέτος είναι να είστε υπομονετικοί. Όταν βάλετε το μυαλό σας σε κάτι, προσηλώνεστε σε αυτό μέχρι να το πετύχετε, κάτι που έχει και υπέρ και κατά. Φέτος πρέπει να μάθετε ότι εστιάζοντας το μυαλό σας σε κάτι, μερικές φορές τυχαίνει να αγνοείτε τα πράγματα που είναι πιο πρακτικά και ικανοποιητικά. Το να τελειώνετε αυτό που έχετε ξεκινήσει είναι αρετή, αλλά το 2023, για μία φορά, πρέπει να κάνετε μία παύση και να σκεφτείτε αν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan