Ευκαιρίες για έρωτα θα έχετε, αλλά θα πρέπει να είστε αρκετά επίμονοι μέχρι να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που ενδιαφέρεστε. Βέβαια, η φυσική σας αντοχή και το πείσμα μπορούν να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τα εμπόδια σε πλεονεκτήματα.

Το Ωροσκόπιο του 2022 σας συμβουλεύει να βρείτε τον τρόπο να εναρμονίσετε την επιθυμία σας να είστε σε σχέση με την επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις συγκρούσεις με το ταίρι σας χωρίς να χάσετε την αξιοπρέπειά σας, και παράλληλα χωρίς να τον μειώσετε.  

Το ερωτικό ωροσκόπιο του 2022 δείχνει πως μπορείτε να έχετε πληθώρα ευκαιριών να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο. Και το γεγονός ότι θα έχετε τόσες επιλογές θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το άτομο που σας ταιριάζει. Από την άλλη, υπάρχει η πιθανότητα να έχετε ερωτική σχέση ταυτόχρονα με πολλά άτομα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα περνάτε όμορφες στιγμές, αλλά κανένα από αυτά τα άτομα δεν θα σας κάνει να ερωτευτείτε. Πάντως, μην  ανησυχείτε, διότι κάποια στιγμή το άτομο που θέλετε θα βρεθεί στον δρόμο σας, απλά θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας. 

Αν είστε σε σχέση, θα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μην ξεχνάτε πως ο Ουρανός προκαλεί αρκετή αναστάτωση στην σχέση σας, για αυτό φέτος πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο ειλικρινείς είστε. Κάποιοι από εσάς δεν έχετε φερθεί στο ταίρι σας, όπως του άξιζε. Φέτος θα πρέπει να επανορθώσετε, και μάλιστα με επικό τρόπο, διότι διαφορετικά θα το χάσετε. 

Αν είστε παντρεμένοι, θα ζήσετε με τον ή την σύζυγο μία περίοδο αγάπης και έντονης ερωτικής διάθεσης. Αν νιώθετε ότι έχει χαθεί η φλόγα από την σχέση σας, θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να επιστρέψει. Περάστε περισσότερο χρόνο με το άνθρωπό σας. Να είστε αυθόρμητοι, κάντε ταξίδια με το αυτοκίνητο, πηγαίνετε σε φεστιβάλ, καλέστε κόσμο στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο ο έρωτας, αλλά και η αίσθηση της οικειότητας θα δυναμώνει κάθε στιγμή που θα περνάτε μαζί. Θα αρχίσετε να κατανοείτε καλύτερα ο ένας τον άλλον και δεν θα επιχειρήσετε να επιβάλλετε τις αποφάσεις σας στον ή στην σύζυγό σας. Αντ’ αυτού προσπαθήσετε να είστε δίπλα του και να συμβουλεύεστε ο ένας τον άλλον για εκείνα τα πράγματα που νιώθετε άνετα.  

Αν κάποιο άτομο σας πλήγωσε το 2021, τότε ετοιμαστείτε φέτος να επιστρέψει και να σας ζητήσει συγγνώμη. Αν είναι ειλικρινής η απολογία του και η επιθυμία σας για αυτό το άτομο παραμένει ζωντανή, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να είστε ξανά μαζί. 

Αν είστε κρυφά ερωτευμένοι εδώ και καιρό, όσο ο Δίας θα είναι στους Ιχθύες, θα μπορέσετε να του το αποκαλύψετε και να είστε επιτέλους μαζί. 

Από την αρχή του έτους, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν καλές προοπτικές. Το σημαντικό όμως είναι να θυμάστε πως καλή σύμβουλος η καρδιά στα ερωτικά ζητήματα, αλλά θα πρέπει να ακούτε και την φωνή της λογικής. 

Οι ελεύθεροι θα ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα από τις αρχές Απριλίου μέχρι τις αρχές Αυγούστου. 

Ο Απρίλιος και ο Σεπτέμβριος είναι οι μήνες που οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα νιώσετε την αγάπη και την τρυφερότητα. 

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan