Το Ωροσκόπιο του 2022 δείχνει πως σας περιμένει ένας δύσκολος δρόμος στα εργασιακά και τα επαγγελματικά σας. Τίποτα δεν πρόκειται να σας χαριστεί, για αυτό θα πρέπει να δείξετε υπομονή και επιμονή ώστε να κατακτήσετε την επιτυχία. Στα αρνητικά αυτού του έτους θα πρέπει να λογιστούν οι συχνές αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους, τους προϊσταμένους σας, και τους εργοδότες σας. 

Από την άλλη, αν κάνετε εργασία που σας χαροποιεί, θα πρέπει να πάψετε να γκρινιάζετε για την κακή σας τύχη. Αντ’ αυτού, να χαίρεστε που έχετε προκλήσεις που μπορούν να αναδείξουν τις ικανότητές σας!

Σε κάποιους από εσάς θα δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστείτε με καινούργιες εταιρείες. Αυτού του είδους οι εταιρείες είναι το καλύτερο σχολείο, καθώς θα μάθετε καινούργια πράγματα, οπότε, πραγματικά, εάν σας δοθεί η ευκαιρία, αδράξτε την. Το καλό είναι πως επειδή όλα ξεκινούν από το μηδέν, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλη την διαδικασία από την αρχή. Βέβαια, υπάρχει τόσο χώρος για λάθη μέχρι να μάθετε σωστά το σύστημα. Η εμπειρία που θα αποκομίσετε θα είναι σημαντικότατη, ειδικά εάν στο μέλλον ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση ή αναλάβετε διευθυντική θέση σε μεγάλη εταιρεία. 

Μπορείτε να διαβάσετε το Ετήσιο Ωροσκόπιο του 2022 για τους Σκορπιούς εδώ

Υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να σας δοθούν καινούργιες ευθύνες στην εργασία σας. Να τις λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν και να κάνετε ό,τι καλύτερο με αυτές. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε υπερωρίες ή να εργάζεστε μέχρι αργά το βράδυ, να ξυπνάτε νωρίς, ακόμη και να εργάζεστε τα Σαββατοκύριακα. 

Ο ρόλος σας μπορεί να είναι καταλυτικός, τόσο ως το άτομο που παίρνει πρωτοβουλίες όσο και ως μέλη ομάδος. Να συνεργάζεστε με τους συναδέλφους σας και να τους καθοδηγείτε όταν εκείνοι κάπου κολλούν. Να είστε υπομονετικοί μαζί τους, καθώς έτσι θα δείξετε ότι έχετε αρχηγικές ικανότητες.  

Μπορείτε να διαβάσετε το Ετήσιο Οικονομικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Σκορπιούς εδώ

Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας να τηρείτε τις προθεσμίες, να θέτετε στόχους, και να σχεδιάζετε τα πάντα αναλόγως τις προθεσμίες που έχετε. Aπό την στιγμή που κάνετε την δουλειά σας σωστά και τηρείτε τις προθεσμίες, να είστε βέβαιοι ότι αργά ή γρήγορα, ως ανταπόδοση, θα υπάρξει κάποιο οικονομικό όφελος ή να λάβετε προαγωγή. θα πρέπει επίσης να δείξετε πειθαρχία. Μπορεί να δρέψετε τους καρπούς παλαιότερων εργασιών σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε χαλαροί στο παρόν. Το 2022 έχει τις δυσκολίες του καθώς είναι ένα ακόμη λιθαράκι στην επαγγελματική σας ανέλιξη, όχι ο προορισμός. 

Είστε γνωστοί για τις αυθόρμητες αποφάσεις, οι οποίες πηγάζουν από την δύναμη της διαίσθησή σας. Όμως δεν αρκεί, διότι για να είστε στην κορυφή θα πρέπει να κάνετε υπολογισμένες κινήσεις. Αν δεν είστε σίγουροι για την εργασία που έχετε αναλάβει, πριν την ξεκινήσετε καλό θα είναι να έχετε σωστή πληροφόρηση για το αντικείμενό της.

Οι ελεύθεροι επιχειρηματίες θα πρέπει να προσέχετε με τα χρήματά σας. Χρειάζεται να κάνετε σωστές κινήσεις διαφορετικά θα χάσετε αρκετά χρήματα. 

Μπορείτε να διαβάσετε το Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Σκορπιούς εδώ

Η σημαντικότερη συμβουλή που θα σας δώσω για φέτος είναι ανά δύο ώρες να τεντώνεστε και να περπατάτε λίγο ώστε να ξεμουδιάσετε από το συνεχόμενο καθισιό και την έκθεσή σας στο κυανό φως των υπολογιστών. 

Το δεύτερο τέταρτο του έτους θεωρείται τυχερό για όσους από εσάς αναζητάτε νέες ευκαιρίες. Είναι επίσης καλή περίοδος για να αλλάξετε εργασία ώστε να αναπτυχθείτε επαγγελματικά. Και βέβαια, θα υπάρξουν αρκετά επαγγελματικά ταξείδια. 

Ευτυχώς που το έτος τελειώνει ευοίωνα. Αν αντέξατε τις δοκιμασίες και  δεν τα παρατήσατε, να είστε σίγουροι ότι η εργασία σας δεν πέρασε απαρατήρητη. Είναι αλήθεια πως οι προϊστάμενοι δεν αναγνωρίζουν την καλή δουλειά που κάνετε, αλλά δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν ότι έχετε εκπληκτικές ικανότητες. Για πολλούς μήνες θα είναι δυσαρεστημένοι μαζί σας, αλλά στο τέλος θα αντιληφθούν πόσο πολύτιμοι είστε!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan