To 2022 θα είναι περίοδος μεγάλων αλλαγών, κάνοντας αυτόν τον χρόνο αρκετά ταραχώδη, οπότε προετοιμαστείτε για πολλά σκαμπανεβάσματα. Το σίγουρο είναι πως όλα όσα σας συμβούν θα έχουν αντίκτυπο στους ανθρώπους γύρω σας.

Το σημαντικότερο όμως είναι εσείς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται. Ευτυχώς, αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποφέρετε όλον τον χρόνο. Τουναντίον. Αν ακούσετε το ένστικτό σας και βλέπετε τι γίνεται στον κόσμο γύρω σας θα μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βγείτε και επιτυχημένοι. 

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να καταλάβετε ότι το 2022 είναι ένα μεταβατικό έτος. Το ότι δεν θα είναι εύκολο δεν σημαίνει ότι πρέπει να σας φοβίζει. Άλλωστε τα καλά ξεκινούν τον επόμενο χρόνο. Απλά το 2022 είναι το διάστημα που χρειάζεται για να γίνει η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα. 

Η συμβουλή μου είναι να μην υπερεκτιμήσετε τις ικανότητές σας, διότι μπορεί να οδηγηθείτε σε γκάφες. Για αυτό καλό είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να σκεφτείτε καλά πριν αρχίσετε να κομπάζετε αριστερά και δεξιά για την ικανότητά σας να βγαίνετε αλώβητοι από τις δυσκολίες, διότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τα κάνετε θάλασσα. 

Αν τα πράγματα στραβώσουν, καλό είναι να μάθετε να παραμένετε ταπεινοί και να μαθαίνετε από τα λάθη σας. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην παραδοχή και την αποδοχή των λαθών. Έτσι τα λάθη μεταμορφώνονται σε αποστάγματα σοφίας.  

Μέσα στο 2022 θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε από την ζωή, καθώς φαίνεται να είστε ακόμα αναποφάσιστοι σε κάποια ζητήματα. Όσο και αν όλα γύρω σας φαίνονται χαοτικά, εσείς έχετε την δύναμη να ελέγχετε τα γεγονότα. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι αυτού του είδους ο έλεγχος χρειάζεται δύναμη. Σίγουρα, δεν μπορείτε να σταματήσετε τις αλλαγές, αλλά μπορείτε να τις κατευθύνετε εκεί που εσείς επιθυμείτε. 

Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η ευρηματικότητα. Με το να είστε προσηλωμένοι πάνω σε αυτά που έχετε αναλάβει, θα μπορείτε να κατευθύνετε τις σκέψεις σας σωστά. Με αυτόν τον τρόπο θα βρίσκετε λύσεις εκεί που οι άλλοι θα τα έχουν χαμένα. Αν καταφέρετε να γίνετε περισσότερο αυθεντικοί, θα μπορέσετε να φέρετε φρέσκο αέρα στην ζωή και στην εργασία σας. Παράλληλα, θα προσπαθείτε να διατηρήσετε κάποια μορφής ισορροπία, αλλά πολύ δύσκολα θα τα καταφέρετε.  

Σε κάποιες στιγμές θα πρέπει να παραμείνετε πιστοί στις αξίες σας. Αυτές είναι που σας κρατούν στην επιφάνεια. Θα δυσκολευτείτε με τις διαρκώς αυξανόμενες δυσκολίες και τις απανωτές αλλαγές, αλλά δεν υπάρχει επιλογή. Πρέπει να είστε επίμονοι. Οι ανατρεπτικές αλλαγές θα συμβαίνουν όλο τον χρόνο, αλλά τα αποτελέσματα αυτών θα τα δείτε στο εγγύς μέλλον. Αν θέλετε να κάνετε τα όνειρά σας πράξη, θα πρέπει να επιβιώσετε σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον. Δεν είναι περίοδος για επαναστάσεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε την ζωή σας δυσκολότερη, προσθέτοντας κι άλλα προβλήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα ανακαλύψετε την αληθινή σας δύναμη, και οι αλλαγές που θα δείτε επάνω σας από την διαδικασία προσαρμογής, θα σας καταπλήξουν. Θα πρέπει όμως κι εσείς να πετάξετε από επάνω σας έναν ρόλο τον οποίον έχετε μάθει και την απόλυτη προσήλωση στις δικές σας προσδοκίες. Κάλλιστα θα μπορούσα να πω ότι αναγεννάστε και ότι θα αντιλαμβάνεστε τον κόσμο ως νεογέννητα. Για αυτό, σταματήστε να γκρινιάζετε για τις δυσκολίες και τους περιορισμούς του παρελθόντος, και αφήσετε τις πίσω μαζί με την παλαιά εκδοχή του εαυτού σας. 

To Ωροσκόπιο του 2022 σας συμβουλεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να απομακρύνεστε από το προσκήνιο, προκειμένου να βάζετε σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Είναι σημαντικό όχι μόνο να ακούτε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας, αλλά να λαμβάνετε υπόψη σας και τους δικούς σας ανθρώπους που σας υποστηρίζουν με την αγάπη αλλά και την βοήθειά τους. Κάποιοι από εσάς θα επωφεληθείτε από δραστηριότητες έξω από το σπίτι. Αν νιώσετε κάποια στιγμή ότι τα νεύρα σας είναι τεντωμένα και θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματα, προσκαλέστε τους φίλους σας για βόλτα στην πόλη. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να γεμίσετε για καιρό με θετική ενέργεια. 

Τον Απρίλιο και τον Μάιο θα είστε κάπως απαισιόδοξοι. Όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν, και εσείς θα πρέπει να ανακτήσετε πλήρως το κουράγιο σας. 

Δύο εκλείψεις θα επηρεάσουν το ζώδιό σας το 2022. Η μία θα είναι η Σεληνιακή στις 16 Μαΐου. Εκείνη την περίοδο θα νιώσετε περισσότερο από ποτέ πιο συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας, και ο,τιδήποτε συμβαίνει γύρω σας θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο σε εσάς. Για αυτό προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε περισσότερο, ώστε να μπορέσετε να αναλογιστείτε τι πρέπει να κάνετε. Το πάθος σας θα ξεχειλίζει, και καλό θα ήταν να το κατευθύνετε σε κάτι δημιουργικό, ειδάλλως θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Εσείς που είστε γεννημένοι στις 14 Νοεμβρίου θα αισθανθείτε την επίδραση της έκλειψης περισσότερο.   

Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχετε ευχάριστα αναπάντεχα γεγονότα. 

Η Ηλιακή έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου, θα είναι η ιδανική περίοδος για να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες, να καθορίσετε νέους στόχους, και να ξεκινήσετε ένα καινούργιο ταξίδι στην ζωή σας. Η έκλειψη θα σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο για εσάς, στο οποίο θα πρέπει να προσηλωθείτε με ενθουσιασμό. Αυτό που θα δημιουργήσετε τώρα θα σας ακολουθήσει για τα χρόνια που έρχονται. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan