Ο έρωτας είναι κάτι που θέλετε, αλλά κάθε φορά κάτι συμβαίνει και οδηγείστε σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Βέβαια, από την άλλη, τι θα ήταν ο έρωτας χωρίς εμπόδια;

Φέτος λοιπόν δείτε τα όποια εμπόδια ως τις γλυκόπικρες εμπειρίες που δίνει η ζωή και φροντίστε να αντιμετωπίζετε κάθε ερωτική σας ιστορία με ψυχραιμία. Έχει μεγάλη σημασία να μην επηρεαστείτε από όσα περάσατε το προηγούμενο διάστημα και να μην αφήσετε το πληγωμένο Εγώ σας να χαλάσει το μέλλον σας. 

Φέτος να χαρείτε με κάθε ευκαιρία τον έρωτα και αυτά που σας προσφέρει. Ειδικά οι δεσμευμένοι, θα νιώσετε το ταίρι σας να σας αγαπάει δυνατά, και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει δύναμη. Εσείς θα πρέπει να δώσετε το εκατό τοις εκατό για να αναπληρώσετε τις κακές στιγμές και να βρείτε χρόνο να κάνετε κάτι συναρπαστικό με τον άνθρωπό σας. Σταδιακά όλα θα επανέλθουν σε φυσιολογικό επίπεδο, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σταθεί αφορμή για εφησυχασμό. Δεν θα πρέπει να φτάσετε να χάσετε κάτι καλό, για να το εκτιμήσετε. Σε αυτήν την φάση της ζωής σας βρείτε την ευκαιρία να θυμίζετε συχνά ο ένας στον άλλο πόσο πολύ αγαπιέστε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μόνο εσείς θα πρέπει να δίνετε στην σχέση, αλλά και οι δύο. Μέσα στο βεβαρημένο πρόγραμμά σας βρείτε λίγο χρόνο για μία αγκαλιά, ένα φιλί, και ένα «σ’ αγαπώ». Οι δυνατές σχέσεις δεν χτίζονται μονομιάς. Θέλει υπομονή, χρόνο και καλή διάθεση. 

Και εννοείται φέτος ότι πέρα από τις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας, θα χαρείτε και την σεξουαλικότητά σας. Ο πόθος θα δυναμώσει την αγάπη μεταξύ σας, ενώ παράλληλα θα σας φέρει πιο κοντά. Αν θέλετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας με ένα παιδί, τότε αυτή είναι η χρονιά σας. 

Οι παντρεμένοι θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το καλό κλίμα που θα έχει ο γάμος σας και να αρχίσετε να βγαίνετε περισσότερο με το ταίρι σας. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε, πάντα υπάρχει η λύση ενός ρομαντικού γεύματος στο σπίτι, να δείτε μαζί ταινίες, ή να κανονίσετε να πάτε ένα ταξίδι. Ειδικά αν πάτε ταξίδι, φροντίστε να είναι ένας προορισμός που τον έχετε ονειρευτεί και οι δύο.  

Φέτος, λόγω της καλής επικοινωνίας, θα μπορέσετε να μιλήσετε για όλα αυτά που θέλετε ή για τα πράγματα που κάνουν κακό στην σχέση σας. Έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία αφενός να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας αφετέρου δε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Κυρίως όμως θα πρέπει να πάψετε να αντιδράτε σε οτιδήποτε ακούτε και να συζητάτε ήρεμα και ωραία. 

Εσείς που είχατε αποφασίσει να πάρετε διαζύγιο, θα το σκεφτείτε ξανά, και για αυτό θα σταματήσετε κάθε διαδικασία, γεγονός που η οικογένειά σας θα δεχτεί με ανακούφιση και χαρά. 

Οι ελεύθεροι, και ειδικά οι ελεύθερες, θα λάβετε την αναγνώριση και τον σεβασμό που σας αξίζει από τους υποψήφιους εραστές και υποψήφιες ερωμένες. Όσοι από εσάς ψάχνετε να παντρευτείτε, μην βιαστείτε! Σε κάθε γνωριμία που θα έχετε θα πρέπει να εξηγείτε στο άτομο που έχετε απέναντί σας τί είδους γαμήλια ζωή επιθυμείτε και τι θέλετε από τον υποψήφιο σύζυγο. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε ένα άτομο που σκέφτεται σαν εσάς και που μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους.  

Μπορείτε να αναζητήσετε ταίρι ανάμεσα σε ομάδες ή σε οργανωμένα ταξίδια με φίλους. Δεν αποκλείεται σε κάποιο από τα ταξίδια σας να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας! Επίσης, είναι καιρός να κάνετε την σεξουαλική σας ζωή πιο πικάντικη. Επειδή φέτος είναι αρκετά εύκολο να αποκτήσετε παιδί, καλό θα είναι να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. 

Στις αρχές του 2022 οι σχέσεις σας θα είναι εκτός ισορροπίας. Αν αγαπάτε το ταίρι σας, θα πρέπει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας να δυναμώσετε την σχέση σας. Για αυτό θα πρέπει να μην έχετε τίποτα κρυφό από το ταίρι σας και να δείξετε ότι είστε πιστοί. Η καλύτερη λύση για να αναβιώσετε τον έρωτά σας είναι να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. 

Στο πρώτο μισό του έτους θα νιώσετε ότι δεν λαμβάνετε την υποστήριξη που θέλετε από το ταίρι σας. Εσείς μπορεί να θέλετε αμοιβαίο σεβασμό και συνεργασία, αλλά το ταίρι σας δεν θα το καταλαβαίνει, οπότε και θα σας πληγώνει συνέχεια με την στάση του. Το περιβάλλον θα γίνει αρκετά τοξικό, και θα πρέπει να αποφύγετε να ενδώσετε στα αρνητικά συναισθήματα. 

Ο Ιούνιος είναι ένα πολύ καλός μήνας για τις σχέσεις και τον γάμο. 

Το τελευταίο τέταρτο του 2022 θα είναι δύσκολο για τους παντρεμένους. Προσπαθήστε να καταλάβετε το ταίρι σας και τι τραβάει και όλα τα προβλήματα θα λυθούν με σχετική ευκολία. Αυτή η περίοδος είναι καλή για να κάνετε προσπάθειες για παιδί. 

Οι ελεύθεροι θα μπορέσετε να βρείτε το άτομο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει προς το τέλος του χρόνου. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε πρόταση γάμου, αρκεί να είστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτό είναι που επιθυμείτε. 

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan