Αυτή η χρονιά θα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οτιδήποτε κάνετε, είτε αυτά αφορούν την προσωπική είτε την επαγγελματική σας ζωή. Για αυτό καλό θα είναι πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση να την έχετε σκεφτεί καλά.

Μέρος των προβλημάτων σας μπορεί να λυθεί με την αρωγή και τις συμβουλές της οικογενείας σας. Αν έχετε δεύτερες σκέψεις για ο, τιδήποτε, ζητήσετε την συμβουλή του ατόμου που εμπιστεύεστε περισσότερο.   

Φέτος θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες. Εσείς όμως θα πρέπει να σκεφτείτε πάνω απ’ όλα τον εαυτό και τα συμφέροντά σας. Επίσης, να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να αποφύγετε να πέσετε με τα μούτρα σε κάτι που δεν ξέρετε αν είναι καλό για εσάς. Στην συνέχεια, επιλέξτε τις ευκαιρίες εκείνες που θα σας ωφελήσουν περισσότερο από τις άλλες. 

Μπορείτε να διαβάσετε το Οικονομικό Ωροσκόπιο των Παρθένων για το 2022 εδώ!

Οι περισσότεροι έχετε πνευματώδες χιούμορ και τον ενθουσιασμό ενός παιδιού. Αυτόν τον χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε η ψυχή κάθε είδους συγκεντρώσεων, και αυτό είναι κάτι πραγματικά υπέροχο. Για εσάς θα είναι ευλογία, οπότε χαρείτε το γεγονός ότι τα φώτα πέφτουν επάνω σας και μην νιώσετε άσχημα που θα απολαμβάνετε την προσοχή του κόσμου. Επίσης, αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους που θέλουν να σας χαλάσουν αυτήν την μοναδική ευκαιρία να λάμψετε!

Όσον αφορά την υγεία σας, λόγω του Κρόνου θα έχετε να αντιμετωπίσετε μία χρόνια ασθένειά σας, η οποία όμως θα σας αφήσει το τελευταίο τετράμηνο του έτους. Καλό θα είναι να ακούτε κατά γράμμα τις οδηγίες του ιατρού σας. Μέσα στο 2022, όσο αυτό είναι δυνατό, να αποφύγετε τις εντάσεις και το άγχος, καθώς φέτος δεν θα μπορείτε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο, όπως συμβαίνει συνήθως. Ως άτομα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να σηκώσετε. Φέτος όμως θα νιώσετε ότι οι ευθύνες σας πνίγουν. Για να έχετε καλή υγεία, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα, παραχωρώντας αρκετές αρμοδιότητες σε άλλους.  

Το 2022 θα εργάζεστε τόσο πολύ που δύσκολα θα κανονίσετε φέτος διακοπές. Μέσα σε όλον αυτόν τον εργασιακό πυρετό δεν θα πρέπει να ξεχάσετε την οικογένειά σας. Να θυμάστε πως και οι αγαπημένοι σας έχουν ανάγκες, τις οποίες δεν θα πρέπει να αγνοείτε. Αν κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, επιλέξτε να πάρετε μαζί σας τους αγαπημένους σας. 

Μπορείτε να διαβάστε το Εργασιακό και Επαγγελματικό Ωροσκόπιο των Παρθένων για το 2022 εδώ!

Οι θέσεις του Διός και του Κρόνου θα επηρεάσουν την κοινωνική σας ζωή, κάνοντάς σας να νιώθετε καλύτερα μόνοι σας, γεγονός που θα σας αποξενώσει από τους δικούς σας ανθρώπους. Επίσης, θα έχετε τάσεις τεμπελιάς. Η σωματική άσκηση θα σας βοηθήσει να παραμείνετε δραστήριοι, ενώ η συντροφιά των φίλων σας θα συμβάλλει σημαντικά ώστε να μην κλειστείτε τελείως στον εαυτό σας.  

Με την έναρξη του έτους θα βιώσετε εντάσεις με την οικογένειά σας. Προς τον Ιούνιο η κατάσταση θα βελτιωθεί. 

Από τον Ιανουάριο και μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, θα έχετε χρόνο να φροντίσετε τις ανάγκες του εσωτερικού σας εαυτού και να ασχοληθείτε με την αυτογνωσία. Για αυτό είναι η κατάλληλη περίοδος να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σχετίζονται με τον τομέα της αυτοβελτίωσης και της αυτογνωσίας. Επίσης, δώστε σημασία στα όνειρά σας, καθώς κάποια από αυτά θα είναι προφητικά. 

Μπορείτε να διαβάσετε το Ερωτικό Ωροσκόπιο των Παρθένων για το 2022 εδώ!

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Πέμπτο Ηλιακό σας Οίκο από τις 20 Δεκεμβρίου 2021 και μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2022. Αν και φέτος θα αισθάνεστε πιο άνετα να κάνετε γνωριμίες και σχέσεις, θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή στην περίπτωση που αυτές δεν θα έχουν την εξέλιξη που εσείς θέλετε. Από την άλλη, με την Αφροδίτη στην μέγγενη του Πλούτωνα, θα είναι περίοδος έντονου ερωτισμού και σεξ. 

Από τον Απρίλιο και μετά, περάστε χρόνο με τα παιδιά σας. Τα παιδιά σας μπορεί να είναι θυμωμένα μαζί σας οπότε κάντε οτιδήποτε χρειάζεται ώστε για να διορθώσετε την κατάσταση. 

Το τελευταίο τέταρτο του έτους θα έχετε την ξεκούραση που δικαίως χρειάζεστε. Επίσης, με την ευκαιρία ενός γεγονότος που θα πραγματοποιηθεί μετά την 1η Νοεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας με τα αδέλφια ή τους μακρινούς σας συγγενείς.  


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan