Φέτος, θα απολαύσετε μία πρωτόγνωρη ελευθερία στην ερωτική σας ζωή. Αλλά  θα πρέπει να φερθείτε με σύνεση και να μην φλερτάρετε ασύστολα ή μπείτε σε ανεπιθύμητα και παράνομα μονοπάτια. 

Ο Ουρανός παραμένει στον τομέα της αγάπης σας για όλο το 2023, και θα συνεχίσετε να βλέπετε αλλαγές ή να κάνετε εσείς αλλαγές στις ερωτικές σας σχέσεις. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έλκεστε από πιο ασυνήθιστους ανθρώπους και μπορεί να θέλετε με κάποιο τρόπο μη συμβατικές σχέσεις.

Ο Δίας μετακομίζει στον τομέα της αγάπης σας στα μέσα Μαΐου και αυτό φέρνει πολλές ευκαιρίες για να συνδεθείτε με την αισθηματική σας πλευρά, να είστε πιο στοργικοί, να μοιραστείτε την αγάπη που νιώθετε και να είστε πιο ρομαντικοί. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτό το διάστημα θα προσελκύσετε πολλά ερωτικά ενδιαφέροντα, και η αγάπη μπορεί να έρθει ξαφνικά, απροσδόκητα και με κάποιο άτομο διαφορετικό από ό,τι έχετε συνηθίσει. Εάν είστε σε μια σχέση, τώρα θα βρείτε νέους, διασκεδαστικούς τρόπους για να είστε ρομαντικοί και να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας.

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον τομέα της αγάπης σας από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου, και αυτό μπορεί να αναδείξει διάφορα ερωτικά ζητήματα. Εάν υπάρχουν προβλήματα στην σχέση σας που πρέπει να αντιμετωπιστούν, τώρα θα έρθουν στο προσκήνιο. Εσείς θα πρέπει να είστε κατανοητικοί με τους αγαπημένους σας και να έχετε περισσότερη υπομονή. 

Ο Άρης περνάει στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας από τα τέλη Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου, και τότε θα επικεντρωθείτε ακόμη περισσότερο στις σχέσεις σας, στους ανθρώπους της ζωής σας και σε αυτά που έχετε δεσμευτεί. Θα είστε πολύ πιο δοτικοί και θα αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι στη ζωή σας χρειάζονται περισσότερη προσοχή και επιβεβαίωση. Δεδομένου ότι αυτό θα συμβεί σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο για να ελέγξετε την ψυχραιμία σας και να μην μπαίνετε σε συνεχείς καυγάδες. Να ακούτε πολύ και να μιλάτε ήρεμα.

Από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Ιουλίου θα νιώσετε άνετα με την ενίσχυση των ψυχικών, συναισθηματικών και πνευματικών δεσμών σας με τους άλλους. Μπορείτε να νιώσετε ότι θέλετε να είστε όσο το δυνατόν πιο κοντά τους και θα κάνετε τα πάντα για να το καταφέρετε. Αυτή η περίοδος θα είναι εξαιρετική για έρωτα, ρομαντισμό και ευτυχισμένες στιγμές.

Όμως, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον τομέα της οικειότητάς σας καθώς φεύγει ο Άρης, στα μέσα Ιουλίου έως αρχές Σεπτεμβρίου, και θα επιφέρει προβλήματα οικειότητας. Αυτήν την περίοδο μπορεί να δυσκολευτείτε και να αισθάνεστε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν καταβάλλουν τόση προσπάθεια για την σχέση σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα, να τους δώσετε λίγο χώρο και να αποκτήσετε καλύτερη αντικειμενικότητα.

Το 2023, θα νιώσετε μια αίσθηση ανακούφισης από την πίεση που νιώθατε εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας, αλλά να δίνετε προσοχή στις λέξεις που λέτε καθώς οι αγενείς εκφράσεις και τα σκληρά σχόλια θα σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Αυτή η χρονιά, επίσης θα σας βρει να επιθυμείτε να βελτιώσετε τον γάμο ή τις σχέσεις σας. Κάντε πράγματα που είναι ευχάριστα τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας. Επίσης, μην ακούτε τρίτους που έχουν να πουν αρνητικά πράγματα για την ερωτική σας ζωή. Θέστε ξεκάθαρα όρια για να κρατήσετε μακριά όσους σας φθονούν. Η ειρήνη και η αρμονία θα επικρατήσουν στην ερωτική σας ζωή αν κάνετε τις σωστές κινήσεις.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, επιτέλους θα αρχίσετε να βγαίνετε ξανά. Έχει περάσει καιρός από τότε που βάλατε τον εαυτό σας στο προσκήνιο. Τώρα θα είστε έτοιμοι  να ανοίξετε την καρδιά σας στην αγάπη και να της δώσετε άλλη μια ευκαιρία. Τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα υπέρ σας, επομένως, τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο. 

Όσον αφορά τη συζυγική σας ζωή, θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας φέτος. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε τη σχέση σας επιτυχημένη, γι' αυτό να καταβάλετε προσπάθειες ώστε να είστε καλοί και πιστοί σύντροφοι.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan