Το 2023 ετοιμαστείτε να βιώσετε μεγάλη επιτυχία παίρνοντας ρίσκα. Μην μένετε απλοί θεατές στα γεγονότα της ζωής σας. Αντ 'αυτού, βγείτε εκεί έξω και ξεκινήστε να κάνετε πράξη όσα έχετε στο μυαλό σας.

Φροντίστε μόνο να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όλους τους πόρους και τις ικανότητες που έχετε στη διάθεσή σας. Επίσης, καλό θα είναι  να οργανώσετε τις προτεραιότητές σας και να ανοιχτείτε σε νέα πράγματα. Αυτή η χρονιά θα είναι επαναστατική για εσάς, γι' αυτό να είστε προετοιμασμένοι! Ίσως ανακαλύψετε ένα κρυμμένο ταλέντο για κάτι που δεν μπορούσατε καν να φανταστείτε. Η θέση των πλανητών θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την υπερβολικά ρεαλιστική και υλιστική σας άποψη για τον κόσμο, και θα σας δώσει ψυχική δύναμη και φαντασία. Έχοντας μια θετική στάση στη ζωή θα μπορέσετε να φτάσετε στο υψηλότερο δυναμικό σας.

Το 2023 θα ξεκινήσει με προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την υπομονή και την ανοχή σας στην αβεβαιότητα, επομένως είναι απαραίτητο να μην χάσετε την ψυχραιμία και την συγκέντρωσή σας. Να αναμένετε ευκαιρίες που θα έρθουν στα μέσα του έτους, καθώς τότε θα είναι μία περίοδος που θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα έργα που πάντα επιθυμούσε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για χρήματα.

Αυτές οι ευκαιρίες θα σας απορροφήσουν τόσο που θα αμελήσετε λίγο την οικογένεια και τους φίλους σας. Θα είναι απαραίτητο λοιπόν να μοιραστείτε αυτή την ευτυχία μαζί τους και να τους προσκαλέσετε να συμμετάσχουν σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής σας.

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε ένα έντονο κοσμικό λούνα παρκ την τελευταία δεκαετία, όμως μην ανησυχείτε, αυτή είναι η χρονιά που απελευθερώνεστε και περνάτε στην επόμενη πίστα!  Φέτος, θα έχετε την εύνοια του Πλούτων και του Κρόνου, και έτσι θα έχετε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πάτε την ζωή σας εκεί που έχετε φανταστεί..

Ο ευοίωνος Δίας μπαίνει στον οίκο της Αγάπης, της Απόλαυσης και της Δημιουργικότητάς σας στα μέσα Μαΐου, προσφέροντας ρομαντισμό και θετικό κλίμα για όλο το υπόλοιπο του έτους. Αυτή η περίοδος θα είναι υπέροχη για τις σχέσεις σας, οπότε ανοίξτε κι εσείς την καρδιά σας χωρίς φόβο και αμφιβολίες.

Ο Κρόνος, ο οδηγός και κυβερνήτης του ζωδίου σας, περνά στον Οίκο της Επικοινωνίας σας στις 7 Μαρτίου, προσφέροντάς σας διαύγεια στην ομιλία, στην επικοινωνία και την σκέψη σας. Ξεπεράστε τις ανασφάλειες που σας εμπόδιζαν ως τώρα να ξεκινήσετε ένα blog, να γράψετε ένα διήγημα ή απλώς να μοιραστείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας με το κοινό. Τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς ο Κρόνος παραμένει σε αυτή τη θέση, μπορείτε να αναμένετε μεγάλη ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα.

Ο Πλούτωνας κάνει την πολυαναμενόμενη έξοδο του από το ζώδιό σας και μπαίνει στον Υδροχόο τον Μάρτιο. Όταν συμβεί αυτό, θα νιώσετε ανακούφιση και μία πολύ γλυκιά απελευθέρωση. Η αυτοεκτίμησή σας θα αναστηθεί και θα είναι σαν να ξαναγεννιέστε! Ετοιμαστείτε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τα χρήματα και τα αγαθά. Ο Πλούτωνας θέλει να σας διδάξει την αξία σας, οπότε βάλτε τα δυνατά σας και αποκτήστε αυτά που θέλετε.

Η Ολική Έκλειψη Ηλίου στις 20 Απριλίου θα είναι ένα κοσμικό γεγονός που θα φωτίσει τον δρόμο σας. Θα θελήσετε το διάστημα αυτό να ανανεώσετε το περιβάλλον διαβίωσής σας, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Απλώς να θυμόσαστε πως η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι ζωτικής σημασίας για εσάς φέτος.

Το 2023 τελειώνει με έναν Ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, δίνοντάς σας τον χρόνο για μια ήσυχη, στοχαστική Πρωτοχρονιά. Μπορεί να σας ενδιαφέρει λιγότερο η διασκέδαση και η καλοπέραση αυτό το διάστημα και να θελήσετε απλά να περάσετε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε. 

Καθόλη τη διάρκεια του 2023, θα πρέπει να θυμόσαστε να παραμένετε αισιόδοξοι ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονται άσχημα. Ο Κρόνος θα φέρει κάποιες προκλήσεις κατά τη διάρκεια του έτους, και εσείς θα πρέπει να είστε σταθεροί στις αρχές και τις αξίες σας και να συνεχίσετε να ενεργείτε με πυξίδα την εσωτερική σας ηθική.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς θα πρέπει να αποφασίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς στη ζωή και τι θα πρέπει να αφήσετε πίσω. Θα υπάρξει μία μεγάλη αλλαγή, ειδικά στον τομέα των σχέσεων. Θα τεθεί το ζήτημα αν η σχέση ή ο γάμος σας έχουν μέλλον ή αν θα είναι καλύτερα να χωρίσετε. Αν και δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσετε αυτή τη φάση της ζωής σας, θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά και ψύχραιμα. Ό,τι και να συμβεί, ό,τι και αν αποφασίσετε, μακροπρόθεσμα θα είναι για το καλό σας.

Το φθινόπωρο, θα θελήσετε να απομονωθείτε από τον κόσμο, και τον ελεύθερο  χρόνο που θα αποκτήσετε θα τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και και στα όνειρά σας. 

Το τέλος της χρονιάς θα είναι αρμονικό για εσάς. Θα επιστρέψετε σε μια πραγματικότητα γεμάτη αισιοδοξία και θα απολαύσετε στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Θα λαχταράτε να δουλέψετε ξανά με τον εαυτό σας και να αναπτύξετε σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan