Η ερωτική σας ζωή πραγματικά θα λάμψει μέσα στο 2022. Οι ερωτικές σας κατακτήσεις θα είναι μοναδικές καθώς κανείς και καμία δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας.

Αυτό που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι πως ενώ συνήθως επιλέγατε άτομα που σας έλεγαν πως σας βλέπουν, φέτος θα είστε με άτομα που σκέπτονται όπως εσείς. Και με τον Κρόνο να παραμένει στον οίκο του Έρωτα όλο το 2022, θα συνεχίσετε να βλέπετε τον έρωτα σοβαρά. Αυτό σημαίνει πως θα ξεφορτωθείτε σχέσεις και άτομα που δεν μιλάνε στην καρδιά σας, ενώ θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις στις οποίες έχετε επενδύσει.   

Διαβάστε το Ετήσιο Ωροσκόπιο των Ζυγών για το 2022 εδώ!  

Φέτος μπορείτε να έχετε όποιο άτομο επιθυμείτε. Αν είστε κρυφά ερωτευμένοι, τότε καλέστε αυτό το άτομο όσο το δυνατόν ταχύτερα σε ρομαντικό δείπνο. Θα διαπιστώσετε ότι θα κερδίσετε την καρδιά του με χαρακτηριστική άνεση! 

Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, μην ανησυχείτε, κι εσείς θα έχετε μία καταπληκτική χρονιά. Το γεγονός όμως ότι θα τραβάτε την προσοχή και ότι έχετε πολλά φλερτ, δεν σας δίνει το ελεύθερο για να απατήσετε τον σύντροφό σας. Μπορεί ο έρωτας να είναι το δυνατό σας σημείο, φίλοι Ζυγοί, αλλά το δέον είναι η χρήση των ικανοτήτων σας στην ανάπτυξη της σχέσεώς σας, και όχι στην απιστία. Αυτόν τον χρόνο, θα πρέπει να κάνετε το ταίρι σας να σας αγαπήσει ακόμη περισσότερο!

Διαβάστε το Οικονομικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Ζυγούς εδώ!

Αν είστε παντρεμένοι, φροντίστε, όσο αυτό είναι δυνατόν, να ικανοποιήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου, έτσι ώστε η σχέση σας να παραμείνει ισορροπημένη, διαφορετικά η αίσθηση της αποξένωσης θα ενισχυθεί, και μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή κρίση, ακόμη και να οδηγηθεί η σχέση σας σε διαζύγιο. 

Για εσάς, οι κοινωνικές συναναστροφές και ο έρωτας είναι κάτι σημαντικό. Είναι στην φύση σας να είστε κοινωνικοι και να βγαίνετε συνέχεια έξω. Μόνο όταν έρχεστε σε επαφή με άλλους νιώθετε ότι μπορείτε να είστε οι εαυτοί σας. Φέτος όμως θα νιώσετε καλύτερα αν βγαίνετε σχετικά κοντά στο σπίτι σας ή με την οικογένειά σας. Θα πρέπει όμως να προσέξετε να μην φερθείτε στον κόσμο που γνωρίζετε σα να είναι αυτοί μέλη της οικογένειας σας, ούτε στην οικογένειά σας σαν να είναι απλά γνωστοί. 

Διαβάστε το Εργασιακό και Επαγγελματικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Ζυγούς εδώ!

Το πρώτο τετράμηνο του έτους δεν σας υπόσχεται τρελές ερωτικές κατακτήσεις, αλλά θα έχετε βραχύβιες σχέσεις, κάποια αδιάφορα ραντεβού, και άτομα που τελικά δεν σας συγκίνησαν. 

Ο Δίας θα ξεκινήσει να επηρεάζει τον Οίκο των Σχέσεών σας από τα μέσα Μαΐου έως τον Οκτώβριο, γεγονός που θα επιτρέψει να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο και να κάνετε υγιείς σχέσεις. 

Διαβάστε το Ερωτικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Ζυγούς εδώ!

Το καλοκαίρι μπορεί να κάνετε δεσμό με ένα άτομο μέσα από την εργασία, αλλά, θα το κάνετε επειδή θα πλήττετε παρά γιατί θα νιώσετε κάτι δυνατό για εκείνον ή εκείνη. Αν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να κάνετε επιπλέον προσπάθεια, ώστε να έχετε το ταίρι σας ικανοποιημένο. Αν το κάνετε, η σχέση σας θα διατηρηθεί σε κανονικά επίπεδα. Ο λόγος που θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό είναι κάποια προβλήματα με την οικογένεια, τα οποία θα σας κάνουν κάπως απόμακρους ή αρνητικούς απέναντι στο ταίρι σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε με το ταίρι σας και να το καθησυχάσετε. Αν είστε παντρεμένοι, προσπαθήσετε να μην έχετε πολλές εξάρσεις συναισθηματισμού μπροστά στον σύζυγό σας, παραμένοντας ψύχραιμοι ό,τι κι αν συμβεί. Και μην ανησυχείτε, όλα θα στρώσουν. 

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου θα είστε περισσότερο ρομαντικοί. Θα νιώσετε την σεξουαλικότητα σας να είναι εντονότερη, για αυτό, αν είστε ελεύθεροι, βρείτε καινούργιο ταίρι. Οι γνωριμίες που θα κάνετε εκείνες τις ημέρες, μέχρι το τέλος του έτους, θα έχουν γίνει σοβαρές σχέσεις. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan