Το 2022 φαίνεται πολύ περισσότερο υποσχόμενο για εσάς από άλλες χρονιές, ειδικά στον τομέα του έρωτα και της οικογένειας. Ο Δίας από τους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε οριστικά παλαιές σας αγωνίες. Θα έχετε μία σχετική ευκολία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Κατά την διάρκεια του έτους η πεισμώδης φύση σας θα είναι αρκετά υποτονική και μπορεί να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι. Θα πρέπει όμως να προσέχετε διότι ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας πιέζει κατά διαστήματα, οπότε θα έχετε κι εσείς ένα μερίδιο στα δράματα και στην αγωνία. Μία καλή περίοδος θα είναι όταν ο Άρης μέσα στον χρόνο περάσει στο ζώδιό σας. 

Στο πρώτο μισό του έτους, ή ακόμη και μέχρι τον Αύγουστο, οι σχέσεις με τους αγαπημένους σας θα αναπτυχθούν θετικά. Είναι γνωστό πως ο Ταύρος είναι αρκετά άκαμπτος και δεν αλλάζει γνώμη εύκολα. Αλλά αυτόν τον χρόνο θα έχετε την ευκαιρία για πλήρη μεταμόρφωση. Αυτή του είδους ευκαιρία είναι πολύ σπάνια για εσάς φίλοι Ταύροι που είστε συντηρητικοί. 

 

Μπορείτε να δείτε τις προβλέψεις όλων των ζωδίων στο YouTube εδώ!

 

Πρέπει να ετοιμαστείτε για νέες ιδέες και να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Στην αρχή του χρόνου θα νιώθετε κάπως άβολα, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα καταλάβετε πόσο καλό σας κάνουν οι νέες ιδέες. Αν σταματήσετε λίγο και το σκεφτείτε, θα καταλήξετε  γρήγορα στο συμπέρασμα ότι οι αλλαγές έχουν θετικό αντίκτυπο στην οικογενειακή σας ζωή, αλλά και στα οικονομικά και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Επιπλέον, θα είστε πιο ανοικτοί στην χρήση των νέων τεχνολογιών που πριν σας ήταν δύσκολο να αποδεχτείτε.

Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον τόπο κατοικίας σας. Μπορεί να κληρονομήσετε σπίτι ή να αγοράσετε ένα σε τιμή ευκαιρίας. Θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που έχετε και θα το διαπνέει μία ατμόσφαιρα θετικότητας. Μπορεί επίσης να σκεφτείτε σοβαρά να κτίσετε ένα. Το 2022 είναι ένα έτος που επιτρέπει αυτού του είδους την επένδυση. 

 

Διαβάστε για τα Οικονομικά του 2022 εδώ!

 

Ο,τιδήποτε κι αν κάνετε, μπορείτε να βασίζεστε στην υποστήριξη τόσο της οικογενείας σας όσο και των φίλων σας. Μέσα στο 2022 οι σχέσεις με τους ανθρώπους θα ανθίσουν σαν τα αγριολούλουδα την άνοιξη. Η καλή διάθεση και αισιοδοξία, απόρροια των όμορφων προσωπικών σας σχέσεων, θα διέπει την καθημερινότητά σας. 

Αυτόν τον χρόνο θα είστε καλύτερα με τους ανθρώπους. Θα μπορέσετε να τερματίσετε παλαιές εντάσεις και να συμφιλιωθείτε με παλαιούς σας εχθρούς. Το γεγονός αυτό θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στις επαγγελματικές σας ευκαιρίες. Η βελτίωση των προσωπικών σας σχέσεων σας αναζωογονεί, και η ψυχή σας θα μπορεί να αναπαυτεί ανάμεσα στους φίλους σας.

 

Διαβάστε για τα Ερωτικά και τις Σχέσεις του 2022 εδώ

 

Αυτόν τον χρόνο θα διαπιστώσετε πως η επιθυμία να πετύχετε τους αντικειμενικούς σας σκοπούς όντως βοηθάει στην επίτευξή τους. Θα δείτε πρόοδο στην εργασία σας, αλλά και στην ερωτική σας ζωή και στις φιλίες. Δεν πρόκειται να αμφισβητήσετε την δύναμη, αλλά και την σοφία που έχετε. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να φέρνετε εις πέρας ο,τιδήποτε έχετε αναλάβει ταχύτερα και αποδοτικότερα. 

Από τον Σεπτέμβριο και μετά θα αρχίσετε να μπαίνετε στον πειρασμό, να γίνεστε φιλοπερίεργοι, ειδικά σε θέματα που αφορούν την περιουσία. Το γεγονός αυτό, δυστυχώς, θα δημιουργήσει κάποιους καινούργιους εχθρούς. Για αυτό θα πρέπει πριν δράσετε να το έχετε σκεφτεί καλά. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε πολλούς μπελάδες. 

 

Διαβάστε για τα Εργασιακά και τα Επαγγελματικά του 2022 εδώ!

 

Φέτος θα χρησιμοποιήσετε αποδοτικά τις ιδιαίτερες ικανότητες και δυνατότητες που έχετε. Αν έχετε καθυστερήσει κάποια καινούργια ανεξάρτητα σχέδια, τώρα είναι ο καιρός να δράσετε. Η ενέργεια του Ουρανού θα σας κάνει μία ένεση πραγματικής δύναμης, με αποτέλεσμα να κάνετε πράγματα που ούτε καν φανταζόσασταν. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, καθώς θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια, για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας. 

Σκεπτόμενοι πόσο όμορφη είναι η ζωή, το μυαλό σας θα γνωρίσει την απόλυτη ηρεμία. Θα μπορέσετε να συγχωρέσετε παλιές μνησικακίες, και αν πάθατε κακό να το ξεχάσετε. Είναι καιρός να προχωρήσετε με την ζωή σας και να αφήσετε τα δεινά πίσω σας. Το Ωροσκόπιο του 2022 προτείνει να αφήσετε πίσω σας παλαιές απογοητεύσεις και λάθη.    

Αν έχετε κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο, αυτό θα μπορέσετε να το αναπτύξετε μέσα στο 2022. Μπορεί να ξεκινήσετε να ζωγραφίζετε ή να μάθετε γλυπτική, να μάθετε χορό, ή να βρείτε εργασία στον χώρο του θεάματος. Πρέπει να εστιάσετε στις ικανότητες που έχετε εκ φύσεως, καθώς αυτές θα σας επιτρέψουν να καταφέρετε σπουδαία πράγματα. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan