Φέτος μπορείτε να περιμένετε κάποια ησυχία στις μακροχρόνιες σχέσεις. Θα βρείτε τον απαραίτητο χρόνο για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πιο στενό το συναισθηματικό σας δέσιμο.

Πέρυσι οι σχέσεις σας ήταν κάπως χαοτικές και νιώθατε ότι δεν ξέρετε προς τα που κατευθύνεται η ερωτική σας ζωή. Τώρα, οι αμφιβολίες φεύγουν και ο έρωτας πηγαίνει σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Το ωροσκόπιο του 2022 για τους Κριούς  σας προτρέπει να επικεντρωθείτε στον έρωτα. Ακόμη κι αν είστε παντρεμένοι σαράντα χρόνια, δεν θα είναι καθόλου άσχημο να οργανώσετε ένα δείπνο για δύο υπό το φως των κεριών ή να κλείσετε δωμάτιο σε ένα ρομαντικό ξενοδοχείο. Ο έρωτας θα φουντώσει ξανά, και τα συναισθήματα θα γίνουν ακόμη βαθύτερα. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα  από την χαρά που θα λάβετε περνώντας χρόνο με το ταίρι σας.  

Για να δείτε τις προβλέψεις των ζωδίων για το 2022, πατήστε εδώ! 

Φέτος καλό θα είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που αφορούν τον έρωτα και τον γάμο. Αντ’ αυτού εργαστείτε πάνω στην βελτίωση των σχέσεών σας. Ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιό σας για έξι περίπου μήνες, οπότε και ό,τι είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας ως έρωτας και σχέσεις, θα λάβει νέο νόημα. Η υπερβολική ενασχόληση με το ταίρι σας θα προκαλέσει μία μικρή ρήξη με την πατρική σας οικογένεια. Επαφίεται λοιπόν σε εσάς να δημιουργήσετε ευχάριστη ατμόσφαιρα στην προσωπική σας ζωή. Επίσης φροντίστε και την κοινωνική σας ζωή. 

Για να διαβάσετε τις προβλέψεις του ζωδίου σας για το 2022, πατήστε εδώ!  

Εσείς που είστε ελεύθεροι, το 2022 θα είναι μία συγκλονιστική περίοδος. Θα γνωρίσετε καινούργιο κόσμο τόσο μέσω της εργασίας σας όσο και μέσω της κοινωνικής σας ζωής. Κάποιες σχέσεις θα αποδειχθούν ιδιόρρυθμες, αλλά παράλληλα θα είναι απρόσμενα αναζωογονητικές. Αυτήν την χρονιά θα είστε ιδιαιτέρως δημοφιλείς. Παράλληλα, η ρομαντική σας διάθεση θα έχει διάρκεια. Ως εκ τούτου θα έχετε πολλούς υποψήφιους εραστές ή ερωμένες, οπότε και θα μπορέσετε να επιλέξετε μέσα από μία πλειάδα ενδιαφέροντων ατόμων. Με λίγα λόγια, δεν θα έχετε καθόλου χρόνο για να βαρεθείτε. 

Για να διαβάσετε τις οικονομικές προβλέψεις του 2022, πατήστε εδώ!

Το πρώτο και το τελευταίο τέταρτο του 2022 θα έχει κάποιες δυσκολίες στον έρωτα, αλλά το δεύτερο και το τρίτο θα είναι πολύ ευνοϊκά για έρωτα και γάμο. 

Για να διαβάσετε τις εργασιακές-επαγγελματικές προβλέψεις του 2022, πατήστε εδώ


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan