Το 2022, σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, φαίνεται ότι οικονομικά θα είναι σταθερό, ακόμη και αρκετά υποσχόμενο, ειδικά εάν εργασιακά έχετε άνοδο.

Χάρη στην πρόοδο στον επαγγελματικό σας χώρο να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει σταθερή ροή εσόδων όλο τον χρόνο, οπότε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε τα χρήματα που χρειάζεστε. Και μην ξεχνάτε πως μία προαγωγή σημαίνει αυτομάτως και αύξηση μισθού.  

Από την άλλη, θα έχετε να καλύψετε τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις της οικογενείας σας, την εκπαίδευση των παιδιών σας, και κάποιες κοινωνικές  υποχρεώσεις. 

Διαβάστε το Ετήσιο Ωροσκόπιο των Ζυγών για το 2022 εδώ!  

Λόγω της σταθερής οικονομικής σας καταστάσεως, θα μπορέσετε να αποπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Αν κάποια στιγμή βρεθείτε με επιπλέον χρήματα, καλό είναι να φροντίσετε να πληρώσετε τα χρέη που έχετε συσσωρεύσει από το παρελθόν. Επίσης, θα λάβετε πίσω τα χρήματα που σας οφείλουν ή που έχετε δανείσει. 

Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως το 2022 είναι ένας καταπληκτικός χρόνος για να μπορέσετε να επενδύσετε τα χρήματά σας. Οπουδήποτε τοποθετήσετε τα χρήματά σας, αυτά θα διπλασιαστούν. Να ξέρετε πως δεν θα έχουν όλοι την δική σας τύχη με τα χρήματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επενδύσετε τις οικονομίες σας κάπου που υπάρχει υψηλό ρίσκο. Το καλό είναι πως είστε αρκετά έξυπνοι για κάτι τέτοιο, οπότε και δεν χρειάζεστε κάποια σοβαρή προειδοποίηση. Μπορεί να είναι γνωστό πως το υψηλό ρίσκο φέρνει υψηλά κέρδη, αλλά έχει και μεγαλύτερη πιθανότητα να χαθούν χρήματα. Ευτυχώς που εσείς δεν ανήκετε στους εύπιστους ανθρώπους και δεν θα επενδύσετε στο άγνωστο. Τώρα, αν θέλετε να βάλετε τα χρήματά σας κάπου και δεν ξέρετε πού, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε τις μετοχές και τα ομόλογα. Επίσης, ρωτήστε τους για το τί κέρδη θα έχετε βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. 

Διαβάστε το Εργασιακό και Επαγγελματικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Ζυγούς εδώ!

Εσείς που θέλετε δάνειο, θα πάρετε ένα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και καθυστερήσεις. Όσοι από εσάς έχετε κάνει ήδη αίτηση, αλλά δεν το είχατε λάβει, ετοιμαστείτε να το πάρετε σύντομα, γεγονός που θα αποδειχθεί σωτήριο για εσάς. Απλά, φροντίσετε ένα μέρος το χρημάτων να το χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε κάποιες από τις ανάγκες σας.  

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να αγοράσετε στην γυναίκα ή στην κοπέλα σας ακριβά κοσμήματα. Η κίνηση αυτή θα τις κάνει πολύ ευτυχισμένες, αλλά, για να είστε σίγουροι ότι θα τους αρέσουν, ρωτήστε τους φίλους τους για το τι ακριβώς είναι αυτό που θέλουν. Αν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας, μπορείτε να το κάνετε αλλά συνάμα να είστε προσεκτικοί. Κάποιοι από εσάς θα διαπιστώσετε ότι ναι, είναι σημαντικό να κερδίζετε χρήματα, αλλά είναι σημαντικότερο να ζείτε την ζωή σας!

Διαβάστε το Ερωτικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Ζυγούς εδώ!

Αυτόν τον χρόνο μπορεί να έχετε καλή ροή χρημάτων, αλλά, τον Ιανουάριο θα πρέπει να προσέχετε διότι θα έχετε απρόσμενα έξοδα.  

Τον Αύγουστο θα έχετε κέρδη από παλαιότερες επενδύσεις σας. 

Στο δεύτερο μισό του έτους, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να χαρείτε τα χρήματα που βγάζετε με κόπο, κυρίως με την οικογένειά σας. Διασκεδάστε μαζί τους και περάστε ανεπανάληπτες στιγμές! Επίσης, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε φίλους και συγγενείς, εκτός και αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα τα πάρετε πίσω πριν το τέλος του χρόνου. Επίσης, αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αγορές, όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan