Το 2022 θα είναι ένα έτος με άπειρες επιλογές για εσάς. Ο,τιδήποτε θελήσετε να κάνετε, ο χρόνος αυτός είναι ο ιδανικός για να το ξεκινήσετε. Τα άστρα είναι μαζί σας οπότε μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία.  

Οι νοητικές προκλήσεις είναι ιδιαιτέρως σημαντικές για εσάς, οπότε δεν είναι καθόλου παράξενο που η δημιουργικότητά σας δεν γνωρίζει όρια. Το ίδιο θα ισχύει και για τον καινούργιο χρόνο. Το 2022 θα είναι ιδιαιτέρως παραγωγικό, ενώ παράλληλα οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη! Η τύχη θα είναι μαζί σας και θα σας βοηθήσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας, είτε είναι στον έρωτα, είτε στην επαγγελματική σταδιοδρομία, είτε στην υγεία, είτε στα οικονομικά, είτε στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Η φυσική σας γοητεία σε συνδυασμό με την φιλική σας προσωπικότητα, θα γίνουν μαγνήτης! Γύρω σας θα μαζευτεί αρκετός κόσμος και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους. 

Διαβάστε το Οικονομικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Ζυγούς εδώ!

Το 2022 θα είναι πολύ καλός χρόνος για την προσωπική σας εξέλιξη. Τα προηγούμενα έτη θέσατε τα θεμέλια για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξή σας. Φέτος λοιπον είναι καιρός να δρέψετε τους κόπους της σκληρής δουλειάς που έχετε κάνει. Η αρμονία ανάμεσα στην αίσθηση του καθήκοντος και της επιτυχίας σε κάθε τι που αναλαμβάνετε, θα δημιουργήσει την βάση για την προσωπική σας επιτυχία. Το Ωροσκόπιο του 2022 υπόσχεται ότι τα ταλέντα σας θα είναι στην κορυφή, ειδικά τα καλλιτεχνικά, οπότε και θα κάνετε πράξη τα περισσότερα όνειρά σας, τουλάχιστον αυτά που είναι ρεαλιστικά. 

Αν δεν προετοιμαστήκατε για όλα αυτά που έρχονται φέτος για εσάς, τότε είναι καιρός να ξεκινήσετε. Το Σύμπαν θα σας βοηθήσει να βάλετε αρκετά από αυτά που έχετε στο μυαλό σας σε κίνηση, ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε αρκετά σε μικρότερο χρονικό διάστημα από όσο φανταζόσασταν.  Το 2022 θα πιστέψετε ότι έχετε το Κέρας της Αμάλθειας, με την επιτυχία και τα χρήματα που θα έλθουν. Καλό είναι να μην ξεγελαστείτε και σταματήσετε κάθε προσπάθεια. Απλώς, θα διαπιστώσετε ότι η ζωή σας θα είναι ευκολότερη.  

Διαβάστε το Εργασιακό και Επαγγελματικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Ζυγούς εδώ!

Μέσα στο 2022 θα πρέπει να στοχεύσετε ψηλά, με τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση να μην σας αφήνουν στιγμή. Καλό είναι παρόλα αυτά να μην καλομάθετε. Μπορεί η τύχη να σας ευνοεί αλλά θα πρέπει να εστιάσετε πάνω στα καθήκοντά σας και να παραμείνετε πειθαρχημένοι. Άλλωστε η επιτυχία που διαρκεί δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται με αγώνα. Μόνο έτσι θα θέσετε γερά θεμέλια για την περαιτέρω επιτυχία σας και την αναγνώρισή σας από τους άλλους. 

Σε κάποιες στιγμές θα θελήσετε να ξεφύγετε από όλες τις ευθύνες σας. Είναι φυσιολογικό να θελήσετε να ξεκουραστείτε, αλλά θα χάσετε αρκετό χρόνο. Θέλετε να αρπάξετε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνει το 2022; Όλα θα εξαρτηθούν από εσάς, οπότε μην αφεθείτε τόσο που να προσπεράσετε αρκετές από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Και εννοείται ότι όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε στην διασκέδαση σας, τόσες θα είναι οι χαμένες ευκαιρίες. Για αυτό, αδράξτε κάθε στιγμή! 

Το φετινό ωροσκόπιο σας προτρέπει να μην φοβηθείτε την αλλαγή και να ακούτε συχνότερα το ένστικτό σας. Οι δυσκολίες θα είναι προσωρινές, αλλά όσο αυτές θα διαρκούν, εσείς θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις ικανότητές που έχετε και να αποκαλύψετε την κρυμμένη σας δυναμική. Επιπλέον, θα πρέπει να μάθετε να αποταμιεύετε χρήματα για τα μελλοντικά σας σχέδια. Η κακοδιαχείριση σε συνδυασμό με περιττά έξοδα μπορούν άνετα να σας οδηγήσουν σε χρέη. Αν δεν μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, ζητήσετε από την οικογένειά σας να το κάνει για εσάς ή από ένα έμπιστο πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε σε ισορροπία τα οικονομικά σας όλο τον χρόνο.

Διαβάστε το Ερωτικό Ωροσκόπιο του 2022 για τους Ζυγούς εδώ!

Από τον Φεβρουάριο και μέχρι τον Ιούνιο, και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, προσέξτε με ο,τιδήποτε έχει να κάνει με χαρτιά και έγγραφα. 

Μετά τον Αύγουστο τα οικονομικά σας θα είναι σε μέτρια κατάσταση. Μπορεί να΄έρθετε σε σύγκρουση με τους γονείς σας ή με τον δεσμό σας. Αν ξεκινήσετε εργασία εκείνο το διάστημα, να είστε προσεκτικοί, προσηλωμένοι και υπεύθυνοι. 

Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, και τον Δεκέμβριο, θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan