Δείτε το βίντεο εδώ!

Στις 16 Μαΐου 2022 έχουμε Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, και μάλιστα θα είναι Ματωμένο Φεγγάρι. Ο συνδυασμός αυτός είναι σπάνιος και ισχυρός. Σηματοδοτεί ένα τέλος, ένα σημείο κλεισίματος σε κάποιο κεφάλαιο, όχι μόνο στη ζωή μας αλλά και στο ταξίδι της ψυχής μας.

Το Ματωμένο Φεγγάρι παίρνει το όνομά του από την κοκκινωπή απόχρωση που παίρνει η Σελήνη όταν έχουμε Ολική Έκλειψη Σελήνης. Η Ολική Έκλειψη Σελήνης ή Ματωμένο Φεγγάρι, πέφτει πάντα σε Πανσέληνο και είναι το ισχυρότερο αστρονομικό-αστρολογικό φαινόμενο που μπορούμε να ζήσουμε καθώς κουβαλούν το βάρος χιλίων Πανσελήνων!

Η ολική έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται στις 25 μοίρες και 17 λεπτά του Άξονα Σκορπιού-Ταύρου, και επηρεάζει κυρίως τα άτομα που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημεία μεταξύ της 20ης έως 30ης μοίρες των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος).

Η επερχόμενη Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό μας θα χώσει βαθιά στην εκλειπτική περίοδο. Η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαιτέρως έντονο, καθώς η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο της «πτώσεώς» της, και την ίδια την Έκλειψη να βρίσκεται μία μοίρα απόσταση από τον Άλγκολ. Υπάρχει λοιπόν διέξοδος από αυτή την τρέλα;

Το σύνηθες κάθε χρόνο να έχουμε δύο σεληνιακές εκλείψεις (και δύο εκλείψεις ηλίου), αλλά έχουμε να δούμε έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 25 Απριλίου 2013. Για σκεφτείτε, τί συνέβη τότε. Τα θέματα που θα μπορούσαν να επαναληφθούν, είναι η χαρακτηριστική σεξουαλικότητα, η ένταση και η αλχημεία του Σκορπιού. Ο Ερμής θα επίσης είναι ανάδρομος κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης (από τις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, για την ακρίβεια), γεγονός που παρέχει έναν ακόμη λόγο για να προετοιμαστούμε για το μέλλον κάνοντας χρήση των μαθημάτων από το παρελθόν.

Οπότε, συγκεντρωθείτε! Οι εκλείψεις είναι διαβόητες για την αποκάλυψη όσων κρύβονται στις σκιές, και τώρα που η έκλειψη γίνεται στο Σκορπιό, θα αποκαλυφθούν ακόμη περισσότερα. Μπορεί να έρθουν στο φως πράγματα και καταστάσεις που δεν θέλουμε να μαθευτούν, όπως κρυφές ατζέντες ή σκανδαλώδεις δραστηριότητες. Μπορεί εμείς να θέλουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας αργά και σταθερά, αλλά με τον Σκορπιό, ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι να αντιμετωπίσουμε την καταστροφή κατά μέτωπο, ώστε αυτό που θα φτιάξουμε να είναι καλύτερο από αυτό που διαλύθηκε. 

Το να αποφύγουμε, να δραπετεύσουμε ή να στρουθοκαμηλίσουμε των καταστάσεων και των ευθυνών μας, απλά δεν θα εξυπηρετήσει την εξέλιξή μας. Με τον Άρη, τον παραδοσιακό  κυβερνήτη του Σκορπιού, να είναι κλειδωμένος σε σύνοδο με τον ομιχλώδη και φυγόπονο Ποσειδώνα, η προοπτική της φυγής θα είναι άκρως δελεαστική. Όμως, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την σύνοδο αυτή προς όφελός μας. Ίσως θα μπορούσαμε να βρούμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να θεραπεύσουμε, να συγχωρήσουμε και να νιώσουμε συμπόνια για όλα όσα εμείς και άλλοι περνάμε αυτή τη στιγμή. Τραγούδι, χορός, προσευχή, διαλογισμός και όνειρα – όλα αυτά είναι χρήσιμα εργαλεία, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου σκότους.

Γενικά, οι ίδιες οι εκλείψεις έχουν μία βαριά αίσθηση. Αυτό συμβαίνει επειδή το φως από τον Ήλιο - που συμβολίζει τη συνείδηση ​​- είναι κυριολεκτικά αποκλεισμένο. Έτσι, βυθιζόμαστε στο ασυνείδητό μας, κάνοντας πολύ εύκολο να βγουν στην επιφάνεια πολύ παλαιά τραύματα και πληγές. Η διαδικασία αυτή δείχνει ότι ακόμη δεν έχουμε ιαθεί, ή ίσως ακόμη και αυτό που βγαίνει στην επιφάνεια να είναι κάτι που κουβαλάμε μέσω των γονιδίων μας. Κατά τη διάρκεια των εκλείψεων, το κάρμα της ψυχής μας είναι ένα θέμα αρκετά συχνό, επομένως μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο να παρατηρήσουμε το τί προκύπτει μέσα από αυτές αντί να γκρινιάζουμε για όσα συμβαίνουν.

Οι καταστροφικές δυνάμεις της έκλειψης δεν προέρχονται μόνο από τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης ή Κάρμα. Πρακτικά, η Έκλειψη συνδέεται με τον Κρόνο με Ταυ-τετράγωνο. Η όψη αυτή υποδηλώνει περιορισμούς και ευθύνες, που ίσως σχετίζονται με τις σχέσεις, τις αξίες, ή ακόμα και τα υλικά μας αγαθά. Η έκλειψη θα μας δώσει την απελευθέρωση που επιθυμούμε, αλλά προτού νιώσουμε έτοιμοι να φύγουμε προς τα εμπρός, θα πρέπει να δούμε προσεκτικά τους φόβους και τις ανασφάλειες που μας κρατούν πίσω. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο φροντίζει να κόβει τα νεκρά κλαδιά του παρελθόντος. Ευνοεί τις νέες παρορμήσεις (Υδροχόος), να απαλλαγούμε από το παλαιό (Κρόνος), και να κάνουμε χώρο για το νέο. Η συνδυασμένη επίδραση του Νότιου Δεσμού της Σελήνης και του Κρόνου καθιστά αυτήν την Σελήνη τον καταστροφικό πόλο της έκλειψης.

Θα μπορούσε επίσης να είναι περίοδος σφιξίματος των ηνίων, που σημαίνει ότι απλά δεν μπορούμε να χαρούμε τις επιθυμίες μας και είμαστε χαλαροί. Ο Κρόνος θα μας βάλει ένα πολύ σκληρό «όχι», και δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι από εκείνες τις στιγμές που απλά πρέπει να αποδεχτούμε αυτό που μας διατάζει. Όμως, η «σκληρότητα» του Κρόνου θα μας φέρει ανάπτυξη, ωριμότητα και κατανόηση του ότι δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.

Τελειώνοντας, με αυτήν την Έκλειψη μπορεί, σε συλλογικό επίπεδο, να είμαστε πιο κουρασμένοι και εξαντλημένοι από το σύνηθες. Οι εκλείψεις μπορεί να είναι αποστραγγιστικές, και η έκλειψη αυτή στον Σκορπιό, μας ζητά να βρούμε μία πηγή νερού, είτε είναι ωκεανός είτε απλά ένα ντους, προκειμένου να αποτινάξουμε την συσσώρευση αρνητικής ενέργειας και να βρούμε ηρεμία. Η επαφή με το νερό θα μας βοηθήσει να είμαστε έτοιμοι για τις έντονες αλλαγές και τα τελειώματα που τόσο συχνά φέρνουν οι Σεληνιακές Εκλείψεις. 

Η Πολιτική Διάσταση της Εκλείψεως

le 16 5 22

Η Έκλειψη πραγματοποιείται στα εμπεριεχόμενα τμήματα του άξονα Έκτου-Δωδεκάτου Οίκων. Αυτό σημαίνει ότι πολλά από αυτά που θα προκαλέσει η έκλειψη, δεν πρόκειται να φανούν τώρα. Θα φανούν όμως όταν ενεργοποιηθεί ξανά, κυρίως σε έξι μήνες.

Η Σελήνη (ο Λαός), που έχει το κυρίαρχο ρόλο λόγω του ότι είναι σεληνιακή έκλειψη, είναι στον Σκορπιό και στον Έκτο Οίκο. Η θέση αυτή ερμηνεύεται ως η αγωνία για την καθημερινότητα που ζορίζει, η αδυναμία εξεύρεσης εργασίας, η απώλεια της ρουτίνας και της σταθερότητας που εκείνη φέρει. Αυτή η άναρχη κατάσταση, θα οδηγήσει στην αυτοκατηγορία του κόσμου για τις επιλογές του. Κάπου εδώ θα ισχύσει το «ο σώζον εαυτόν, σωθήτω».  Επειδή η Σελήνη κυβερνά Δεύτερο και Τρίτο Οίκο, σημαίνει λεφτά δεν υπάρχουν και ότι οι εξαγγελίες θα είναι ψίχουλα. Επίσης, ούτε η Ε.Ε. θα μπορέσει να μας βοηθήσει. 

Ο Ήλιος (ο πρωθυπουργός) από την άλλη, στον Δωδέκατο Οίκο, είναι εγκλωβισμένος, θέλοντας να προσφέρει τα πάντα στον κόσμο, όχι βεβαίως από την καλή του την καρδιά, αλλά από την τρομακτική αγάπη που έχει για την εξουσία. 

Το Ταυ-τετράγωνο του Κρόνου με την Έκλειψη, δείχνει ότι τα πάντα γίνονται ώστε να διατηρηθεί η κυβέρνηση και η τάξη στην χώρα. 

Το γεγονός ότι ο Αλγκόλ επηρεάζει τον Ήλιο, δείχνει πως ο Πρωθυπουργός για να παραμείνει στην εξουσία θα προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό. 

Ο Ωροσκόπος Διδύμων, δείχνει ότι όλος ο κόσμος θέλει ριζική ανανέωση του πολιτικού σκηνικού. Το πρόβλημα είναι πως ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου, Ερμής, είναι μεν στο ζώδιό του αλλά είναι ανάδρομος και στον Δωδέκατο Οίκο. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν έχει όρεξη για εκλογές, και ότι ριζική αλλαγή δεν πρόκειται να υπάρξει, παρά μόνο επαναφορά προσώπων και καταστάσεων από το παρελθόν (π.χ. Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (ξανά) -επαναδραστηριοποιήσεως Σαμαρά στην ΝΔ).

Οι ανοικτές μαλακές όψεις της Εκλείψεως με τον Πλούτωνα (που κυβερνά την Σελήνη), δείχνει πως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι οι διεθνείς συγκυρίες δεν επιτρέπουν εξελίξεις στην χώρα. Επίσης, η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει την Τηλεόραση και τις εικόνες που μας περνά εκείνη, για να μας πείσει ότι δεν έχουμε πολλά να περιμένουμε, παρά μόνο όταν κι εφόσον τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Μάλιστα θα χρησιμοποιηθούν μέσα που εφαρμόστηκαν κατά την διάρκεια των περιορισμών του κορονοϊού ώστε να ελεγχθεί η κατάσταση. Πάντως, ο πόλεμος στην Ουκρανία μπήκε στην επόμενη φάση του, και η οποία είναι άκρως επώδυνη καθώς πλέον πρόκειται για πόλεμο φθοράς.    

Κάθε ζώδιο θα πάρει το δικό του πακέτο ειδικών κατευθύνσεων από αυτή την έκλειψη. Εδώ σας έχω όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε:

Κριός

Την έκλειψη αυτήν θα την νιώσετε βαριά και άβολη. Το θέμα που θα σας απασχολήσει αφορά τη συγχώνευση σε όλα τα επίπεδα, είτε πρόκειται για γάμο, είτε για διαζύγιο, είτε εγκυμοσύνη, ακόμη και κοινοπραξίες. Θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε τη ζωή σας και να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας. Μην προσπαθήσετε να αντισταθείτε στην εσωτερική μεταμόρφωση που θα σας φέρει το φεγγάρι του Σκορπιού. Αυτό θα είναι το σύνθημα από το σύμπαν για να κάνετε κάποια εργασία με τον εαυτό σας, να θεραπεύσετε το τραύμα σας και να καταλάβετε πώς το υποσυνείδητό σας σας κρατά κολλημένους στον ίδιο επαναλαμβανόμενο κύκλο.

Όσον αφορά τις σχέσεις, μπορεί να οδηγηθείτε σε μονιμότερες καταστάσεις ενώ οι ασταθείς σχέσεις θα διαλυθούν. Τα καλά νέα; Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο (αν και απότομα) για να γνωρίσετε σοβαρούς υποψήφιους συντρόφους. 

Ταύρος

Όταν η έκλειψη σαρώσει τον έβδομο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας, οι σχέσεις σας θα αλλάξουν ραγδαία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσηλωθείτε στη σχέση σας με τον ή την σύντροφό σας. Η σχέση σας βρίσκεται σε αδιέξοδο εδώ αρκετό καιρό και ο σύντροφός σας νιώθει ότι τον αγνοείται. Έχετε βάλει πολλά πράγματα κάτω από το χαλί, καθώς φαίνεται να δεν έχετε ποτέ τον χρόνο να ασχοληθείτε με τα ζητήματα του δεσμού σας. Όμως, όχι άλλη αναβλητικότητα! Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται την προσοχή σας, και αντί να χασκογελάτε δουλέψετε πάνω στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, τότε η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Για κάποιους από εσάς, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να περάσετε σε σοβαρή σχέση ή να φύγετε από μία στάσιμη σχέση.

Μερικοί από εσάς μπορεί να χωρίσετε τους δρόμους τους με έναν μακροχρόνιο συνεργάτη ή να υπογράψετε μία σημαντική επιχειρηματική συμφωνία. Δίνετε πάρα πολλά και καταλήγετε σε να εξαρτάστε από τους άλλους ή σας στραγγίζουν; Ε, λοιπόν, επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους σας και προχωρήστε σε μεγαλύτερα επίπεδα αμοιβαιότητας.

Δίδυμοι

Εάν το τελευταίο διάστημα περνάτε υπαρξιακή κρίση σχετικά με το σκοπό της ζωής σας και τις δυνατότητές σας, η λύση θα σας έρθει με την έκλειψη Σελήνης του Σκορπιού. Τούτου λεχθέντος, εσείς πρέπει να κάνετε το καθήκον σας, φροντίζοντας τη σωματική και συναισθηματική σας υγεία. Μόλις στρέψετε την προσοχή σας στην οικοδόμηση υγιεινών συνηθειών, θα αρχίσετε να βλέπετε αξιοσημείωτη πρόοδο στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας. Μια δόση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης θα ωθήσει την επαγγελματική σας σταδιοδρομία προς τη σωστή κατεύθυνση.

Έχετε αγνοήσει τις κόκκινες σημαίες που σας λένε να μειώσετε το άγχος και να δώσετε προτεραιότητα στην φροντίδα του εαυτού σας; Θα μπορούσατε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας ή να αρχίσετε να ασχολείστε σοβαρά πάνω στον ενοχλητικό πόνο που νιώθετε ή μία χρόνια πάθηση. Δείτε το ως κάλεσμα αφύπνισης, υπενθυμίζοντάς σας ότι το σώμα είναι η επίγεια στέγη της ψυχής και ότι πρέπει να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση την «ιδιοκτησία» σας. Παράλληλα, θα διαπιστώσετε ότι είναι απίστευτα εύκολο να βρείτε την βοήθεια που χρειάζεστε. 

Καρκίνος

Δε θέλω να προσθέσω άγχος στους ντροπαλούς Καρκίνους, αλλά αυτή η έκλειψη πυροδοτεί τον πέμπτο οίκο του πάθους και της αυτοέκφρασης. Οπότε, για διώξετε τις φοβίες από επάνω σας και κερδίστε τα φώτα της δημοσιότητας. Η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει από το πουθνέα την έναρξη (ή το τέλος) μίας ερωτικής σχέσης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μία απρόσμενη εγκυμοσύνη. Οι ερωτικές ιστορίες, φορτισμένες από την δύναμη του Σκορπιού, θα είναι έντονες, παθιασμένες και αξέχαστες. Κάντε τους έτσι!

Από την άλλη, ο λόγος που νιώθετε απογοητευμένοι είναι ότι η δουλειά που κάνετε δεν σας ικανοποιεί. Έχετε δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες, τις οποίες όμως ενώ θέλετε να τις βγάλετε κάνετε τα πάντα για σαμποτάρετε την ανάπτυξή σας, καταπνίγοντας με αυτόν τον τρόπο το πάθος σας. Οπότε, αν αφήσετε τις ανασφάλειές σας για τα χρήματα και την επιτυχία, τα ταλέντα και τα πάθη σας θα σας οδηγήσουν σε νέα ύψη αναγνώρισης και ευημερίας. 

Λέων

Καθώς αυτή η έκλειψη μεταμορφώνει τον τομέα του σπιτιού σας, κάνετε έναν γρήγορο έλεγχο στο τι ορίζεται ως διαβίωση. Η έκλειψη στον Σκορπιό σας λέει ότι η οικιακή σας ζωή και η γενικότερη κατάσταση της διαβίωσης σας, ήταν στο περιθώριο λόγω του πολυάσχολου προγράμματος και της έντονης κοινωνικής σας ζωής. Αλλά για έχετε μία ολοκληρωμένη ζωή, θα πρέπει να φορτίσετε τον χώρο του σπιτιού σας με αγάπη και θετικότητα. Εάν θέλετε να προσελκύσετε αληθινή αφθονία, δώστε στην οικογένεια και την οικιακή ζωή την προσοχή που δικαιωματικά τους αξίζει. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να δώσει λύση σε ένα τρέχον οικογενειακό ζήτημα. Το μέρος που ζείτε ή με το ποίον ζείτε, μπορεί να αλλάξει ξαφνικά ή να ξεκαθαρίσετε τα σχέδια σχετικά με τη δημιουργία ή την επέκταση της οικογένειάς σας.

Παρθένος

Η έκλειψη στον Σκορπιό επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, και τους στενούς συγγενείς, φέρνοντας δυνατές συνομιλίες που θα μπορούσαν να ανατρέψουν καταστάσεις. Γράψιμο, διδασκαλία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ—οι εκλείψεις ενεργοποιούν όλες τις διεξόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαδώσετε ένα μήνυμα. Οι διαπροσωπικές σας επικοινωνίες σύντομα θα μπουν στο στόχαστρο. Ίσως θελήσετε να αρχίσετε να επαναξιολογείτε πώς εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας στους ανθρώπους γύρω σας. Πολλές φορές προκαλείτε προβλήματα όχι από αυτό που λέτε, αλλά από τον τρόπο που το λέτε. Για αυτό, σας προειδοποιώ, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε σκληρές συζητήσεις, ειδικά εάν νιώθετε ανισορροπία στις σχέσεις σας ή ζήλια από ένα οικείο σας πρόσωπο, όπως έναν αδερφό, έναν συνάδελφο ή έναν φίλο. Ότι αφορά την οικογένειά και άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα, μία μικρή θετική αλλαγή στη συμπεριφορά σας μπορεί να τους χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Αφού επιλύσετε οποιαδήποτε σύγκρουση ή παρεξήγηση που υφίσταται για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους φίλους ή την οικογένειά σας, θα βρείτε απέραντη ψυχική ηρεμία.

Ζυγός

Η κατάσταση των οικονομικών σας θα βελτιωθεί σημαντικά τους επόμενους μήνες. Μπορεί απλώς να βρείτε το ποσό που χρειαζόσασταν για να ξεφύγετε από μία οικονομική κρίση ή να σας δώσουν μία μεγάλη αύξηση στη δουλειά. Οι ευλογίες της έκλειψης στον Σκορπιό, θα διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο, ωστόσο, τα νέα σχετικά με την οικονομική σταθερότητα είναι καλά! 

Εάν η εργασία που κάνετε πλέον δεν σας ευχαριστεί, και κυρίως υποπληρώνεστε, τότε είναι δυνατή η αλλαγή εργασίας. Ή θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε προϋπολογισμό των διαθέσιμων πόρων σας, που σημαίνει ότι πρέπει να ξοδεύετε και να εξοικονομείτε πολύ διαφορετικά. Ίσως να νιώσετε ότι πνίγεστε από τον όγκο των πραγμάτων που έχετε συσσωρεύσει και να θελήσετε να τα μειώσετε. Ίσως η εταιρεία σας να αναδιαρθρώσει και να καταργήσει το τμήμα σας ή να μεταφέρει τους πάντες σε νέους ρόλους. Παραμείνετε ευέλικτοι και έχετε πίστη. Να είστε σίγουροι ότι κάτι καλύτερο θα βρεθεί σύντομα στο δρόμο σας.

Σκορπιός

Τα φώτα της πέφτουν πάνω στις ατομικές σας ανάγκες και τα επιτεύγματά σας. Πρέπει να πετάξετε από επάνω σας τη διαστρεβλωμένη εικόνα του εαυτού σας και την αυτοκριτική σας σκέψη. Είναι γνωστό ότι προσπαθείτε να είστε τέλειοι σε ό,τι κάνετε, αλλά το γεγονός αυτό σας εμποδίζει να απολαύσετε τη ζωή και όλες τις χαρές της. Τον μήνα που ακολουθεί, θα μπορούσατε να εκπλήξετε τον κόσμο με το οτιδήποτε, από ένα ανανεωμένο προσωπικό στυλ έως μία νέα δυναμική στάση ζωής (αν και μπορεί να θέλετε να περιμένετε για να κάνετε τυχόν ακραίες αλλαγές την ορθοδρόμιση του Ερμή στις 3 Ιουνίου.) Είτε το σκοπεύετε είτε όχι, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να επιταχύνει την πραγματοποίηση ενός μακροχρόνιου ονείρου, έστω κι αν ακόμη δεν είστε έτοιμοι. Έχετε δουλέψει σκληρά για αυτόν τον στόχο, οπότε δεν πειράζει να γίνει κι έτσι. 

Ίσως οι άνθρωποι γύρω σας έχουν ένα σωρό μη ρεαλιστικές προσδοκίες από εσάς ή έχετε φαγωθεί να αποδείξετεστον κόσμο πόσο ικανοί είστε. Όποια και αν είναι η περίπτωση, είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας, επικεντρώνεστε σε κάθε μικρό ελάττωμά σας και καταδικάζετε τον εαυτό σας που δεν κάνετε το καλύτερο δυνατό. Αν δεν σπάσετε αυτό το ανθυγιεινό μοτίβο συμπεριφοράς, η ευτυχία θα σας διαφύγει. Χαλαρώστε, αφήστε τα πράγματα να συμβούν μόνα τους, και το Σύμπαν θα σας ανταμείψει για την πίστη σας.

Τοξότης

Η έκλειψη του Σκορπιού θέλει από εσάς να περάσετε λίγο χρόνο σε ήσυχη περισυλλογή, καθώς η έκλειψη ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο της ανάπαυσης, της συγχώρεσης και της απελευθέρωσης. Λόγω του γρήγορου ρυθμού της ζωής σας ακολουθείτε τη ροή, για αυτό και δεν έχετε αφιερώσει χρόνο για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας. Εάν δεν περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, τα άλυτα συναισθήματα οργής, απελπισίας και πόνου, υπό την πίεση της ζωής θα σας κάνουν να γονατίσετε. Οπότε, αυτή είναι μια γόνιμη περίοδος για βαθιά θεραπεία και εσωτερική διεργασία. Εισχωρώντας στο υποσυνείδητό σας θα μπορέσετε να σπάσετε τα χρόνια θέματα που έχετε και τα οποία βασίζονται στον φόβο. Για τους καλλιτέχνες και τους θεραπευτές, οι εκλείψεις στον Σκορπιό μπορεί να εμπνεύσουν μία δημιουργική αναγέννηση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αναγκαστείτε να σηκώσετε τα χέρια ψηλά με ένα πρόβλημα το οποίο σας ταλανίζει εδώ και καιρό. Αντί να κρυφτείτε πίσω από το χιούμορ, αντιμετωπίστε αυτήν την κατάσταση με το τρόπο που νιώθετε. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα προς την επίτευξη της προσωπικής σας ηρεμίας και γαλήνης. 

Αιγόκερως

Η έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιού τον Μάιο του 2022, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ετοιμαστείτε για σφοδρή κριτική των ανθρώπων γύρω σας! Θα αρχίσετε να παρατηρείτε πώς τα άτομα με τα οποία κάνετε παρέα επηρεάζουν την ψυχική σας ευεξία και τις αποφάσεις της ζωής σας. Με βάση αυτή την αναλαμπή θα προσαρμόσετε τη λίστα φίλων σας. Οι φιλίες σας θα μπορούσαν να περάσουν μέσα από έναν κύκλο αλλαγών, ειδικά αν δεν σας εμπνέουν πλέον. Μπορεί να θελήσετε να ζητήσετε υποστήριξη και συμβουλές από τους συμμάχους και τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε περισσότερο, για το πώς να θέσετε εφικτούς στόχους και πώς να διαμορφώσετε στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σας. Οι αληθινοί σας φίλοι στην προσπάθεια αυτοβελτίωσής σας, θα συμφωνήσουν να σας βοηθήσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μπορεί να συμμετάσχετε σε μία πολύ σημαντική συνεργασία ή να προσκληθείτε σε έναν αναγνωρισμένο οργανισμό που συμμερίζεται τις αξίες σας. Με τον τεχνολογικό σας τομέα να επηρεάζεται από τις ακτίνες του φεγγαριού, θα μπορούσατε να γίνετε μια διάσημοι! Εξερευνήστε την τεχνολογία και μοιραστείτε το εγκάρδιο μήνυμά σας με το παγκόσμιο κοινό: βίντεο, podcast, ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια κ.λ.π. Στους ελεύθερους Αιγόκερους, τα διαδικτυακά ραντεβού φέρνουν ενδιαφέρουσες προοπτικές!

Υδροχόος

Η καριέρα και η επαγγελματική σας πρόοδος θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τη δημόσια εικόνα και την κοινωνική σας φήμη. Μπορεί να εκτοξευθείτε επαγγελματικά χάρη στην ανάληψη ενός εξέχοντος ρόλου που περιλαμβάνει θέση ευθύνης ή δημόσια αναγνώριση. Παρατηρήστε προσεκτικά ποία είναι η γενική αντίληψη που έχουν για εσάς οι άνθρωποι και ξεκινήστε να εργάζεστε για πάνω σε οποιαδήποτε βελτίωση χρειάζεστε. Η καλή δημόσια εικόνα σημαίνει περισσότερα συμβόλαια, έργα, πελάτες και ευκαιρίες σταδιοδρομίας! Ή, μπορεί να κάνετε μια δραματική αλλαγή καριέρας. Η αλλαγή εργασίας μπορεί να προκύψει από καταστάσεις που βρίσκονται εκτός του ελέγχου σας, όπως μία εταιρική αναδιάρθρωση ή εξαγορά. Εάν λαχταράτε από το επάγγελμά σας περισσότερη δημιουργικότητα, τότε αυτή η έκλειψη θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε για εσάς έναν  νέο, ικανοποιητικό ρόλο, πιθανώς στην υφιστάμενη εργασία σας. Ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης τις πατρικές φιγούρες, και αυτή η ΄έκλειψη αναδεικνύει τη σχέση σας με έναν σημαντικό άντρα στη ζωή σας.

Ιχθύες

Πρέπει να διευρύνετε τον ορίζοντά σας. Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όπως το να εγγραφείτε σε ένα μάθημα ξένων γλωσσών ή να επιβιβαστείτε σε ένα αεροπλάνο και να κάνετε ένα ταξίδι στον προορισμό των ονείρων σας μόνοι σας. Ταξιδιωτικές ευκαιρίες θα μπορούσαν να εμφανιστούν από το πουθενά. Μόλις εμφανιστούν να είστε έτοιμοι να τις αρπάξετε Ίσως να συνδέεται με μια επιχειρηματική ευκαιρία ή προσκύνημα σε έναν πνευματικό τόπο. Επίσης, προσπαθήστε να κάνετε χόμπι που θα σας οδηγήσουν σε συναρπαστικές περιπέτειες. Οι επιχειρηματίες Ιχθύες, μπορεί να λάβουν ξαφνική χρηματοδότηση ή την προσοχή του Τύπου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είστε έτοιμοι να επεκταθείτε. Θα καταλάβετε πόσο τεράστια είναι η ζωή με τις απεριόριστες δυνατότητές της, μόλις βγείτε έξω από τα οριά σας και εξερευνήσετε λίγο. Ετοιμαστείτε για μια στιγμή αλήθειας που θα σας ανοίξει τα μάτια, ειδικά αν κρατάτε τον εαυτό σας πίσω για να ευχαριστήσετε άλλους ανθρώπους. ΟΧΙ πια! Η έκλειψη αυτή απαιτεί ανεξαρτησία. Υπερασπιστείτε τα όνειρά σας, και αν οι άλλοι δεν θέλουν να σας χάσουν, ας ακολουθήσουν τον δρόμο που έχετε επιλέξει. Άλλωστε σας αξίζει οι άλλοι να παλέψουν για να σας έχουν στην ζωή τους. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan