Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Στις 13.52 της 10ης Ιουνίου, θα έχουμε Ηλιακή Έκλειψη στην 20η μοίρα του αεικίνητου και πολυάσχολου ζωδίου των Διδύμων. 


Θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στα εξής διαστήματα:

31 Δεκεμβρίου με 2 Ιανουαρίου,

8 με 10 Μαρτίου,

9 με 11 Ιουνίου,

1 με 3 Ιουλίου,

11 με 13 Σεπτεμβρίου,

10 με 12 Δεκεμβρίου.


Η συγκεκριμένη Έκλειψη θα επιταχύνει σημαντικά γεγονότα, ειδικά σε όσους έχουν Πλανήτες, Σημεία και Μεσοδιαστήματα μεταξύ 19ης και 21ης μοίρας των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη, των Ιχθύων, και στην 10η μοίρα του άξονα Κριού-Αιγόκερω από αντισκιά. 


Η επιρροή της Έκλειψης βέβαια θα γίνει αισθητή από όλους μας, ανεξαρτήτως πλανητικών θέσεων και θα μας «σπρώξει» μπροστά σε θέματα που αφορούν εκπαίδευση, ταξίδια, πληροφορίες και κάθε είδους επικοινωνία. 


Είναι γεγονός ότι όσον αφορά στα ταξίδια, λόγω των συνθηκών πανδημίας είχαμε αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Η επιρροή ήταν παγκόσμια και είδαμε, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, τα σχέδιά μας να αλλάζουν, να ματαιώνονται ή αντιμετωπίσαμε ξαφνικά γεγονότα. 


Πολλά προβλήματα προέκυψαν και στο θέμα της εκπαίδευσης και φυσικά είχαμε τεράστια αύξηση παραπληροφόρησης και αμφιλεγόμενων ειδήσεων. Για αυτό ευθύνεται ο πλανήτης Ποσειδώνας, η θέση του οποίου ήταν κρίσιμη και στην προηγούμενη, αλλά ειδικά σε αυτήν την Έκλειψη. 


Πολλές φορές μπορεί θα μπούμε στον πειρασμό να τινάξουμε τα πράγματα στον αέρα, όμως πρέπει να κινηθούμε αργά και να διπλοτσεκάρουμε προθέσεις, καταστάσεις και γεγονότα πριν δράσουμε. Ο Ποσειδώνας φέρνει σύγχυση και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αν δεν είμαστε ενδελεχείς πριν πάρουμε οποιεσδήποτε αποφάσεις. Αυτό εντείνεται ακόμα περισσότερο καθώς ο κυβερνήτης της Εκλείψεως είναι ο ανάδρομος Ερμής! 


Όσο θα διαρκέσει η επιρροή της Έκλειψης στους Διδύμους, θα πρέπει το μυαλό και το σώμα μας να βρίσκονται σε εγρήγορση για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Πολύ προσοχή χρειάζεται στην χειραγώγηση που δεχόμαστε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αυτό το διάστημα. 


Επίσης, καθώς η ισορροπία θα είναι πολύ ρευστή, σε προσωπικό επίπεδο θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε διλήμματα μεταξύ των υποχρεώσεών μας και των επιθυμιών μας. Οι επιθυμίες αυτές μπορεί να αφορούν την καριέρα μας, να αφορούν αποφάσεις ζωής ή απλά να έχουν να κάνουν με ευχαρίστηση και απόλαυση. 


Αν προσπαθήσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα ή αν προσπαθήσουμε να έχουμε τους πάντες ικανοποιημένους, θα εξαντλήσουμε τον εαυτό μας. Μπορεί ακόμα να γίνουμε κυριαρχικοί, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τους αγαπημένους μας, και ειδικά τα παιδιά μας. Η αδρεναλίνη μας θα χτυπήσει κόκκινο, και μπορεί να υποπέσουμε σε σφάλματα λόγω βιασύνης και αβλεψίας. 


Πρέπει να έχουμε κατά νου, πως επειδή οι Ηλιακές Εκλείψεις λειτουργούν ως επιταχυντές, ίσως δούμε ότι χάνουμε τον έλεγχο σε σημαντικά γεγονότα της ζωής μας. Αυτό δεν είναι πάντα κακό, καθώς η ανθρώπινη φύση αντιστέκεται στις αλλαγές και κάποιες φορές χρειαζόμαστε ένα γερό ταρακούνημα για να βγούμε από την ζώνη ασφαλείας μας! Το να αλλάξουμε την οπτική μας θα είναι σίγουρα πιο εποικοδομητικό, και θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε καλύτερα απέναντι στην απρόβλεπτη και χαοτική ενέργεια που θα επικρατεί αυτό το διάστημα. 


Επίσης, ο Κρόνος και ο Ουρανός πλησιάζουν να σχηματίσουν το δεύτερο τετράγωνο του έτους, οπότε έχουμε να αναμένουμε ξαφνικές δομικές αλλαγές, ακόμα και σε πράγματα που θεωρούσαμε σταθερά. Η όψη αυτή σε συνδυασμό με την Έκλειψη σε περίοδο ανάδρομου Ερμή θα μας ταρακουνήσει συθέμελα αλλά καλό είναι να ξέρουμε ότι μέσα από τα συντρίμμια ίσως βγει κάτι νέο και καλύτερο για την ζωή μας. Οι Εκλείψεις εξάλλου σηματοδοτούν νέα ξεκινήματα. 


Για αυτό θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή να αλλάξουμε κατεύθυνση αν χρειαστεί! Οι εβδομάδες που θα ακολουθήσουν μετά την Έκλειψη θα φέρουν νέες ιδέες, ξαφνικές εξελίξεις και ευκαιρίες που σκοπό θα έχουν να μας εξελίξουν και να μας πάνε μπροστά. Το τρίγωνο του Κρόνου στον Υδροχόο θα βοηθήσει σε αυτό, προσφέροντάς μας διαύγεια σκέψης και πρόοδο.


Επιπλέον, καθώς η Ηλιακή Έκλειψη συνδέεται με τη Νέα Σελήνη που βοηθά πολύ κάθε νέα αρχή, θα κληθούμε να θέσουμε σαφείς προθέσεις και προτεραιότητες και να εστιάσουμε σε αυτές. Σώφρον θα είναι να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, καθώς θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές μας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. 


Βέβαια, η σύγκλιση με τον Ποσειδώνα, θα μας δυσκολέψει να σκεφτούμε καθαρά και θα θολώσει την αίσθηση της πραγματικότητας. Για αυτό καλό θα είναι να έχουμε αυτοέλεγχο και σαφή όρια προκειμένου να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους που επιθυμούμε. 

SE 10 6 21

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ

Ο Ωροσκόπος της Εκλείψεως είναι Παρθένος. Για άλλη μία φορά η πολιτική κατάσταση της χώρας εξαρτάται από δύο πράγματα, την Υγεία και την Εργασία. Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους, ο οποίος παράλληλα είναι κυβερνήτης και του Δεκάτου Οίκου και της Εκλείψεως. Αυτό δείχνει ότι ναι μεν η Κυβέρνηση είναι κυρίαρχη σε όλα τα επίπεδα, αλλά το γεγονός ότι είναι ανάδρομος ο πλανήτης δείχνει ότι δεν μπορεί να περάσει όλα αυτά που θα ήθελε. Η τοποθέτηση του Ερμή στον Ένατο Οίκο δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι προσανατολισμένη σε δύο πεδία. 

Το πρώτο αφορά την προσδοκία εσόδων από το Εξωτερικό (ο Ένατος Οίκος έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, η οποία κυβερνά και τον Δεύτερο Οίκο, τον οίκο των εσόδων, και η οποία βρίσκεται στον Δέκατο Οίκο). Σε αυτήν την περίπτωση τα μόνα έσοδα που μπορεί να έχουμε φέτος είναι από τους φόρους (Η Αφροδίτη κυβερνάται από την Σελήνη, δηλαδή τον Λαό).  

Το δεύτερο αφορά την ανάγκη της κυβερνήσεως να ελέγξει πλήρως τα κανάλια και να προβάλει νυχθημερόν το έργο της. Σε αυτήν την περίπτωση το καταφέρνει αν και δεν μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. 

Όσον αφορά αν θα έχουμε εκλογές, η ανάδρομη πορεία του Ερμή που φεύγει από τον Δέκατο Οίκο δείχνει ότι δεν έχουμε άμεσα κάτι. 


Ο Πρωθυπουργός, ως Ήλιος, συνεχίζει να προβάλλεται τόσο στο εξωτερικό όσο και και στα Μ.Μ.Ε. Ακριβώς επειδή δεν μπορούν να προβληθούν τα χαρίσματά του εξαιτίας του χαρακτήρα του, θα βασιστεί στο κυβερνητικό έργο. Απλά, η κυβέρνηση είναι μεν ετερόκλητο μόρφωμα (ανάδρομος Ερμής) αλλά δείχνει ακόμη ικανή να ασκεί την εξουσία (Ο Ερμής είναι στο ζώδιο που κυβερνά). 


Η Αντιπολίτευση, ως Δίας, είναι στον Έκτο Οίκο του Ωροσκοπίου. Η όποια δύναμη έχει χάνεται τόσο λόγω του Οίκου που είναι «εχθρικός» για τον Δία, όσο και από το γεγονός ότι δεν κάνει όψεις. Αυτό μας δείχνει ότι η Αντιπολίτευση είναι εστιασμένη στην πανδημία αλλά χωρίς να προτείνει λύσεις. Το αποτέλεσμα είναι να μένει επαναπαυμένη στην κατάσταση που υπάρχει τώρα.   


Η Σελήνη, δηλαδή ο Λαός, είναι πλήρως παραδομένος στο κυβερνητικό πρόγραμμα (η Σελήνη κυβερνάται από τον Ερμή). Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει εμπιστοσύνη στην Αντιπολίτευση (Η Σελήνη στο ζώδιο που αντιπαθεί τον Δία). ΚΡΙΟΣ

Με την έκλειψη να πραγματοποιείται στον Οίκο της Μάθησης, ο εγκέφαλός σας θα κάνει επανεκκίνηση και θα διψά για νέες πληροφορίες! Θα μάθετε να γειώνετε τις φιλοσοφικές και πνευματικές σας ανησυχίες σε αυτά που ορίζει η καθημερινότητα, ενώ η επικοινωνία θα γίνει το κύριο μέλημά σας. Αυτήν την περίοδο μπορεί να αποφασίσετε ότι είναι καιρός να μάθετε κάτι καινούριο ή μία νέα τέχνη.


Μπορεί να επιστρέψετε και πάλι στα θρανία ή να ξεκινήσετε να μελετάτε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει για προσωπική ευχαρίστηση. Η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων θα σας βοηθήσει να σπάσετε έναν φαύλο κύκλο κακών συνηθειών. Για παράδειγμα, μπορεί να ξεκινήσετε μαθήματα γιόγκα που θα σας βοηθήσουν να στέκεστε καλύτερα. Μπορεί επίσης να παθιαστείτε με ένα νέο θέμα το οποίο θα αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνείτε ή γράφετε. Γενικά, αυτό το διάστημα θα μπορείτε να κάνετε άλματα με τις νοητικές σας δυνατότητες!


Επίσης, η έκλειψη στον οίκο των αδελφών και των παλαιών φίλων από το σχολείο, μπορεί να φέρει απροσδόκητες επαφές μαζί τους. Μπορεί επίσης να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που έρχεστε σε επαφή με τα συγκεκριμένα άτομα. Γενικά, είναι καιρός να βρεθείτε ξανά, ειδικά εάν έχετε καιρό να ιδωθείτε. Από την άλλη, είναι καιρός να ξεπεράσετε την φιλία σας με έναν συμμαθητή σας που πλέον δεν έχει κάτι να σας προσφέρει. 


ΤΑΥΡΟΣ

Οι επιπτώσεις που θα έχει η έκλειψη στα οικονομικά και στις αξίες σας θα ποικίλουν. Οι άνθρωποι συνήθως ανησυχούν για την οικονομική τους κατάσταση όταν λαμβάνει χώρα Έκλειψη στον οίκο των χρημάτων. Για να υπάρξει όμως σοβαρό πρόβλημα θα πρέπει η Έκλειψη να πιάσει κάποιον προσωπικό πλανήτη ή να χτυπήσει με σκληρή όψη τον κυβερνήτη του οίκου. Ακόμη και αν υπάρξει οικονομικό ζήτημα, η Έκλειψη θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε πόσο εκτιμάτε τον εαυτό σας.  


Κάθε οικονομική απώλεια που θα συμβεί στους επόμενους έξι μήνες θα έχει σαν αιτία την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Αυτό είναι το καμπανάκι του Σύμπαντος που σας λέει ότι πρέπει να δώσετε έμφαση στα ιδιαίτερα ταλέντα σας. Έχετε αναπτύξει τις ικανότητές σας ή τις χαραμίζετε; Επενδύετε στον εαυτό σας ή το θεωρείτε μάταιο καθώς δεν μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό; Κάποιες φορές θα πρέπει να επιλέξετε εκείνο το μονοπάτι που επιθυμεί η καρδιά σας, αλλά, τα οικονομικά οφέλη από μία τέτοια πορεία πάντα αργούν. Βέβαια αυτό είναι μία δοκιμασία του Σύμπαντος για να δει κατά πόσο είστε αποφασισμένοι.  


Οι συναλλαγές με τους αγαπημένους σας, με τις επαγγελματικές σας σχέσεις, ακόμη και με τις τράπεζες, θα έχουν την τιμητική τους. Στην διαδικασία απάλειψης χρεών, είτε αυτά είναι οικονομικά, είτε συναισθηματικά, είτε καρμικά, θα διαπιστώσετε πως ό,τι χρωστάτε το βρίσκετε μπροστά σας εκεί που δεν το περιμένετε. Αντιμετωπίστε τους φόβους και τις πεποιθήσεις σας για τα χρήματα, την ισχύ και την θνητότητα, και θα λύσετε αυτά που σφίγγουν την ψυχή σας ή θα άρετε τα εμπόδια στην απόκτηση αυτών που θέλετε.   


ΔΙΔΥΜΟΙ

Με αυτήν την Ηλιακή Έκλειψη θα νιώσετε σαν να αναγεννάστε, μία μοναδική στιγμή όπου θα μπορέσετε να κάνετε μαγικά με τις ζωές σας! Για αυτό να είστε προσεκτικοί με τις ευχές σας διότι με αυτήν την Έκλειψη οι ισχυρές προθέσεις θα πραγματοποιηθούν. Επί της ουσίας αυτή η Έκλειψη είναι η αυγή ενός νέου κύκλου για εσάς. 


Το Σύμπαν θα σας κάνει επανεκκίνηση, και θα σας συνταράξει τόσο που θα επηρεαστούν και άλλοι τομείς της ζωής σας. Αυτό σημαίνει ότι θα επηρεαστεί η οικογενειακή σας ζωή, η επαγγελματική, ακόμη και η σχέση που έχετε. Αυτή θα είναι ίσως η πιο ισχυρή Έκλειψη που μπορεί να έχετε στην ζωή σας, ειδικά εάν πιάνει τον Ήλιο ή τον Ωροσκόπο σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ετοιμαστείτε για ραγδαίες αλλαγές, ειδικά εάν δεν είστε ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής με το πώς σας έχουν πάει τα πράγματα.  


Καθώς οι προτεραιότητές σας θα απομακρύνονται από τις σχέσεις, θα ανακαλύψετε ξανά την αυτονομία σας. Οι στενές σας σχέσεις θα δοκιμαστούν καθώς η ειλικρίνεια και η αλήθεια θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι ζείτε. Για αυτό και η Έκλειψη αυτή θα γκρεμίσει κάθε τοξική σχέση.  


Από την άλλη πλευρά, εάν είστε ευχαριστημένοι με την ζωή σας, θα πρέπει να ανησυχείτε ότι με αυτήν την Έκλειψη θα γκρεμιστεί; Όχι βέβαια. Εκτός κι αν έχετε κάποιο θαμμένο μυστικό και ζείτε μέσα στο ψέμα. Σε αυτήν την περίπτωση, ναι, τα πάντα θα αποκαλυφθούν και θα προξενήσουν μεγάλο σοκ στους ανθρώπους που σας γνωρίζουν. Βέβαια, μπορεί και να λειτουργήσει θεραπευτικά καθώς δεν θα χρειάζεται να κρύβεστε άλλο, έστω κι αν σας περιφρονήσουν ή σας χλευάσουν για ένα διάστημα. Η ηλιακή Έκλειψη θέλει από εσάς να είστε αληθινοί και να πάψετε να φοράτε μάσκα. Αν είστε ανοιχτοί και χαρούμενοι με την αυτοέκφρασή σας, τότε θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψετε ξανά την πολυπρόσωπη ταυτότητά σας! 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μία από τις Εκλείψεις που θα φαίνεται ότι δεν θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα, αυτό όμως δεν είναι αλήθεια καθώς κάτω από την επιφάνεια κάτι σιγοβράζει στη ζωή σας. Για να βρείτε τι ακριβώς είναι αυτό, θα πρέπει να βουτήξετε βαθιά στο υποσυνείδητό σας. Δώστε σημασία στα όνειρά σας και στα κρυφά σύμβολα και νοήματα που αυτά θα σας αποκαλύψουν. 


Ακόμα, ίσως σας κάνει καλό να απομονωθείτε λίγο προκειμένου να επανεξετάσετε την ζωή σας γενικά. Προσέξτε τη ρουτίνα σας, την καθημερινότητά σας, και βρείτε τρόπο να ξεριζώσετε κακές συνήθειες που σας κρατούν πίσω. 


Το Σύμπαν σας μιλά δυνατά και θα σας βάλει στη θέση να αντιμετωπίσετε φόβους και εφιάλτες που σας στοιχειώνουν για καιρό.


Επίσης, η συγκεκριμένη Ηλιακή Έκλειψη φαίνεται πως θα σας εξαναγκάσει να γκρεμίσετε τα τείχη που έχετε υψώσει για να κρατάτε τον εαυτό σας μακριά από τον κόσμο. Μην αντισταθείτε σε αυτή την τάση, δοκιμάστε τα όριά σας και θα δείτε ότι στην πραγματικότητα είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζετε.


ΛΕΩΝ

Με την Έκλειψη αυτή, εσείς οι Λέοντες θα νιώσετε έντονα την ανάγκη αυτό το διάστημα να έρθετε σε επαφή με τον Κόσμο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα επιδιώξετε να δείτε φίλους και γνωστούς με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Επίσης, θα δώσετε έμφαση σε κάθε είδους συνεργασίες και κοινωνικές διασυνδέσεις. 


Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή την περίοδο, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα επωφεληθείτε πολύ από την ενθάρρυνση και την βοήθεια των άλλων, και η επιτυχία θα έρθει γρηγορότερα. Οπότε, κάντε ό,τι είναι απαραίτητο, παρακολουθείστε σεμινάρια για την εργασία σας, δεχτείτε προσκλήσεις για συνέδρια ή κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα έρθετε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους. 


Παράλληλα, αν νιώθετε ότι δεν συνδέεστε πια με συγκεκριμένους ανθρώπους, η Έκλειψη θα δώσει τέρμα σε σχέσεις που δεν σας εξελίσσουν και δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν πια. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε εσάς τους Παρθένους, η Ηλιακή Έκλειψη επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και της εργασίας, και εδώ πρόκειται να δείτε ριζικές αλλαγές. Ίσως αντιληφθείτε ότι δεν είστε πια ικανοποιημένοι με την εργασία σας, καθώς δεν σας δίνει τις ευκαιρίες που θα θέλατε για να ανελιχθείτε και να αλλάξετε το στάτους της ζωής σας.


Μπορεί να νιώσετε απογοήτευση, ή ότι δεν αξιοποιούνται και δεν αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας. Αυτό, σε συνδυασμό με μια βαθιά επιθυμία να αφήσετε το στίγμα σας, θα είναι οι κινητήριες δυνάμεις για να γίνετε πιο επινοητικοί και αποφασιστικοί προκειμένου να πετύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. 


Μην ξεχνάτε λοιπόν, ότι το πιο δυνατό χαρτί αυτή την περίοδο είναι να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Αντισταθείτε στην ταπεινή φύση του ζωδίου σας, που πολλές φορές σας κρατά πίσω και αναγνωρίστε πρώτοι εσείς ότι είστε ικανοί να χαράξετε μόνοι σας το μονοπάτι που επιθυμείτε. Αντιμετωπίστε λοιπόν τον φόβο της απόρριψης, βγείτε στο προσκήνιο, ζητήστε την αύξηση ή την προαγωγή που επιθυμείτε και που ξέρετε ότι αξίζετε. Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί; Οι Ηλιακές Εκλείψεις μας καλούν να είμαστε έτοιμοι για κάθε τι αναπάντεχο. Οπότε, ή θα εκπλαγείτε ευχάριστα ή δεν θα πραγματοποιηθεί αυτό που ζητήσατε. Όπως και να έχει, τουλάχιστον θα ξέρετε πού ακριβώς βρίσκεστε και πώς να προχωρήσετε από εδώ και πέρα. 


ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη στον οίκο της Φιλοσοφίας για εσάς τους Ζυγούς μπορεί να φέρει κρίση στις αρχές, τα πιστεύω και τις σταθερές σας αξίες. Ξαφνικά γεγονότα θα σας εξαναγκάσουν να αμφισβητήσετε όσα πιστεύατε ως τώρα και θα σας βάλουν σε διαδικασία να αναζητήσετε βαθύτερες αλήθειες. Η αναζήτηση αυτή μπορεί να γίνει με τη μορφή μίας εκπαιδευτικής διαδικασίας που ταυτόχρονα θα διευρύνει το μυαλό και την αυτογνωσία σας, και θα σας εξελίξει σε όλα τα επίπεδα. 


Η δίψα για μάθηση που θα σας διακατέχει αυτό το διάστημα δεν θα είναι απλά για να αποκτήσετε γνώση ή να αποκτήσετε εργασιακά εφόδια, αν και αυτό θα είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα! 


Ίσως δείτε τον εαυτό σας να επανεξετάζει βαθιά ριζωμένα ζητήματα θρησκείας, πίστης και πνευματικότητας και να νιώσετε έξω από τα νερά σας. 


Τώρα ίσως βρεθεί στον δρόμο σας ένας Δάσκαλος, με όλη την σημασία της λέξης, ο οποίος θα σας εμπνεύσει και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την ουσία της Ψυχής σας. 

Επίσης, τα ταξίδια σε μακρινούς και ασυνήθιστους προορισμούς, αν έχετε την δυνατότητα να τα κάνετε, θα σας βοηθήσουν πολύ στην αναζήτηση αυτή. 


Προσοχή μόνο μην χάσετε επαφή με την πραγματικότητα και τα καθημερινά θέματά σας, καθώς προσπαθείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς τους Σκορπιούς, καθώς η Ηλιακή Έκλειψη επηρεάζει τον Οίκο των χρεών, της ψυχολογίας και των ταμπού σας, είναι μία περίοδος όπου πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας. 


Κοιτώντας βαθιά μέσα στην ψυχή μας, καμιά φορά αποκαλύπτεται η σκοτεινότερη πλευρά μας. Εκεί ακριβώς όμως πρέπει εσείς να εστιάσετε. Κοιτάξτε κατάματα τους δαίμονές σας, αναγνωρίστε τους φόβους σας και βγάλτε τους στο φως. Τα όνειρά σας θα είναι ιδιαίτερα ζωντανά αυτό το διάστημα, σε βαθμό να έχετε καθημερινούς εφιάλτες. Αυτά όμως, όσο ενοχλητικά και αν είναι, θα σας δείξουν τι έχετε κρύψει κάτω από το χαλί για παραπάνω καιρό από όσο θα έπρεπε. 

Επίσης, η Έκλειψη μπορεί να σας αποκαλύψει μία δυσάρεστη αλήθεια για ένα άτομο ή μία κατάσταση που σας απασχολεί. Να είστε ευγνώμονες, διότι η Έκλειψη με την αποκάλυψη αυτή θα σας γλιτώσει από πολύ πόνο που θα συνέβαινε αργότερα. 


Τέλος, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, θα πρέπει να προσέξετε πολύ τυχόν παλιά χρέη ή χρέη που έχετε κληρονομήσει και δεν το ξέρετε. Φροντίστε να είστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και κάντε έναν σωστό και αναλυτικό προϋπολογισμό για να αποφύγετε τα χειρότερα. 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε εσάς τους Τοξότες, η Έκλειψη θα φέρει στο προσκήνιο τις ερωτικές σχέσεις σας, ή την απουσία αυτών! Μην σας φανεί περίεργο, αν τώρα νιώσετε εντονότερα από ποτέ την επιθυμία να βρείτε το άλλο σας μισό που θα σας αλλάξει την ζωή. Πολλοί από εσάς, ίσως πάρετε την απόφαση τώρα να παντρευτείτε προκειμένου να συμμαζέψετε την -ομολογουμένως- άσωτη Τοξοτίσια φύση σας! 


Η Έκλειψη περιέργως, θα ευνοήσει αυτή την επιθυμία σας, καθώς θα ενισχύσει τις ικανοποιητικές και ισορροπημένες σχέσεις ενώ παράλληλα θα αποκόψει από την ζωή σας αυτές που δεν έχουν μέλλον.

Ίσως τώρα να έχετε ομηρικούς καυγάδες με τους συντρόφους σας. Αν όμως η σχέση σας είναι αληθινή, θα αντέξει τους κλυδωνισμούς και οι εντάσεις αυτές θα σας βοηθήσουν να κλείσετε άλυτα θέματα. Μπορεί ακόμα να είναι και η απαραίτητη σπίθα για να ξαναζωντανέψει το πάθος μεταξύ σας!

Αν όμως η σχέση αυτή δεν εξυπηρετεί πια κανέναν από τους δύο και δεν πηγαίνει πουθενά, θα λήξει, και έτσι θα πάρετε ένα σημαντικό μάθημα. Σε όποια και από τις δύο καταστάσεις και να βρεθείτε, να είστε σίγουροι ότι μετά το πέρας της καταιγίδας θα σας μείνει το συναίσθημα της λύτρωσης. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα σας δείξει πώς να χαλαρώσετε με την καθημερινή σας ρουτίνα. Είστε ευχαριστημένοι από την εργασία σας και τις ώρες που δουλεύετε; Λαμβάνετε ικανοποίηση από την εξυπηρέτηση των άλλων ή αισθάνεστε οι σκλάβοι τους; Αναγκαστήκατε να πείτε όχι σε πελάτες με συνέπεια να σας έχουν στην μαύρη λίστα;


Ο συνδυασμός σώματος και πνεύματος θα είναι το επίκεντρο αυτής της έκλειψης. Η ασθένεια είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη. Εμφανίζεται όταν το σώμα είναι δυσαρεστημένο με αυτά που του πετάτε ή που του πετούν οι άλλοι. Αν δεν αρχίσετε να λέτε «Όχι» τότε το σώμα σας θα αρχίσει να μιλάει αυτό ώστε να υπάρχει κάποια ισορροπία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να νοιώσετε κουρασμένοι, εξαντλημένοι, ή για τους επόμενους έξι μήνες να αρρωσταίνετε συνέχεια. Για αυτό έχει σημασία να φτιάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, ασχέτως εάν αυτή η ιδέα σας τρομοκρατεί. Βάλτε λίγο παιγνίδι στην ζωή σας, λίγη ποικιλία, και αρκετό περπάτημα. Σκεφτείτε νέους τρόπους που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την καλή σας υγεία και ευεξία.   


Αυτή η έκλειψη θα δοκιμάσει τις αντοχές σας. Αν παρ’ όλ’  αυτά, το επόμενο διάστημα το περάσετε χωρίς καν να φτερνιστείτε μία φορά, τότε εύγε σας! Προφανώς ζείτε μία ισορροπημένη ζωή και προσέχετε ιδιαιτέρως την σωματική και ψυχική σας υγεία. Γενικά, αυτή η έκλειψη θα ταρακουνήσει εσάς που ζείτε χωρίς ισορροπία, προκειμένου να επαναφέρετε την αρμονία στην ζωή σας. Κάντε αυτό που χρειάζεται ώστε το σώμα και το πνεύμα σας να είναι καθαρά από οτιδήποτε τοξικό. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί διότι μπορεί να χειροτερέψετε πριν γίνετε καλά.  


Όμως, μετά από αυτήν την περίοδο προσαρμογής, θα νοιώθετε άνετα με τον περίγυρό σας και η υγεία σας θα είναι άριστη. Μία μικρή ασθένεια μπορεί να είναι ευλογία, διότι ο σκοπός της είναι να σας ταρακουνήσει τόσο ώστε να βγείτε από την ρουτίνα που ακολουθείτε, ή που ακόμη χειρότερα, σας πνίγει. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες σχέσεις θα φέρει στην ζωή σας αυτή η Έκλειψη, οι οποίες θα είναι ανάλαφρα χαρούμενες και θα προξενήσουν ακαριαία ευφορία. Αυτή η ρομαντική ευδαιμονία θα είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να διασχίσετε πολυσύχναστο δρόμο και να μην το πάρετε καν είδηση. Η Έκλειψη θα λειτουργήσει σαν όλα εκείνα τα φωτογραφικά φίλτρα που θολώνουν τα πάντα γύρω από το άτομο τονίζοντας τα μάτια, τα χείλη, το στήθος, τους γλουτούς! 


Ναι, αυτή έκλειψη μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από εκτυφλωτική, αλλά θα νιώσετε ακόμη περισσότερο έρωτα εάν η έκλειψη κάνει στενή όψη με το κυβερνήτη του Πέμπτου Οίκου σας ή αν πιάνει κάποιον προσωπικό σας πλανήτη στον Πέμπτο Οίκο. Οι γονείς, μπορεί να ζήσετε περίεργες στιγμές με τα παιδιά σας. Την μία στιγμή να είναι αξιολάτρευτα και την επόμενη στιγμή να είναι ο Διάολος προσωποποιημένος. Τα παιδιά θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να τραβήξουν την προσοχή σας, την στιγμή που εσείς πρέπει να φερθείτε ως ενήλικες. Γενικά, η έκλειψη θέλει από εσάς να βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε, είτε έχετε παιδιά είτε όχι. Μόνο διασκεδάζοντας μπορείτε να γεμίσετε ξανά τις μπαταρίες σας, και βέβαια να προστατευτείτε από κακές σχέσεις. 


Μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθείτε λίγο από το πλήθος προκειμένου να βρείτε ξανά την φλόγα σας, αλλά, θα πρέπει να μάθετε να είστε ειλικρινείς όσον αφορά τις πεποιθήσεις και τις δεσμεύσεις σας τόσο απέναντι στις ομάδες στις οποίες μετέχετε όσο και στις φιλίες σας. 


ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η Ηλιακή Έκλειψη μπορεί να αλλάξει την ζωή σας, ειδικά εάν ενεργοποιήσει κάποιον προσωπικό σας πλανήτη. Αυτό που θα φέρει η επόμενη περίοδος για εσάς, θα είναι η ανάγκη να κλείσετε τα παιδικά σας τραύματα. Και αν μάλιστα έχετε ανατραφεί μέσα σε μία δυσαρμονική οικογένεια, τότε η πρόκληση θα είναι μεγαλύτερη. 


Μέσα στους επόμενους έξι μήνες, τα γεγονότα της καθημερινότητας θα σας ανασύρουν βαθιά ριζωμένα συναισθήματα. Ίσως ένα ταξείδι στον τόπο καταγωγής σας να σας έκανε καλό. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθείτε κάπου ήρεμα και απόμακρα, ώστε μέσα στην ησυχία να μπορέσετε να καταλάβετε αυτό που νοιώθετε. 


Εννοείται πως το σπίτι σας θα γίνει το επίκεντρο για τους επόμενους έξι μήνες. Είναι πολύ καλή περίοδος να αποφασίσετε τελικά πού θα μείνετε, αν θα μετακομίσετε, και να το ανακαινίσετε. 


Τα θεμέλια της ζωής σας, τόσο τα πραγματικά όσο και τα συναισθηματικά, κάνουν επανεκκίνηση. Αγκαλιάστε την εσωτερική σας πολυμορφία. Όλη σας η ενέργεια θα τραβηχτεί από την επαγγελματική σταδιοδρομία και την δημόσια ζωή προκειμένου να την αφιερώσετε στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Η οικογένειά σας θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει αν νοιώσετε να σας πνίγουν τα συναισθήματα και η θλίψη. Με αυτήν την Έκλειψη θα νοιώσετε το συναίσθημα της απώλειας, αλλά χρειάζεται κι αυτό προκειμένου να βάλετε οριστικό τέλος σε ό,τι  χάσατε.  


Μπορεί να σας κάνει καλό να θυμηθείτε πόσα έχετε πετύχει μέχρι στιγμή στην ζωή σας!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan