Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Στις 9.41 το πρωί της Κυριακής 21 Ιουνίου, έχουμε Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο. 


Επηρεάζονται οι γεννημένοι κυρίως στα διαστήματα μεταξύ:

20 με 21 Μαρτίου,

19 Ιουνίου με 22 Ιουνίου, 

23 με 24 Σεπτεμβρίου,

20 με 23 Δεκεμβρίου,


Επηρεάζονται επίσης όσοι έχουν πλανήτες, σημεία και μεσοδιαστήματα στην 1η μοίρα των Παρορμητικών Ζωδίων και στην 30η μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότου από αντισκιά. 


Θα ενεργοποιηθεί 28 Ιουνίου με 2 Ιουλίου, 23 με 24 Σεπτεμβρίου, 22 με 23 Δεκεμβρίου, 21 με 22 Μαρτίου 2021, και πολύ σκληρά στις 23 με 27 Απριλίου 2021.


SE 21 6 2020

Το μήνυμα της Εκλείψεως

Το μήνυμα αυτής της εκλείψεως είναι αρκετά ενθαρρυντικό. Στους περισσότερους από εμάς θα ξυπνήσει η ανάγκη να ζήσουμε όμορφα με τις οικογένειές μας, κι αν δεν έχουμε, να αποκτήσουμε. Όσοι δεν έχετε αποκτήσει οικογένεια, θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι σε αυτόν τον κόσμο που μισεί κάθε τι που θυμίζει οικογενειακό δεσμό, το μόνο που είναι αληθινό και κρύβει πραγματική αγάπη είναι η οικογένεια. Και βέβαια, η μεγαλύτερη χαρά όλων, είναι όταν τα μέλη της οικογένειας αυξάνονται με παιδιά!

Όσοι έχετε ήδη, θα διαπιστώσετε πόσο τυχεροί είστε και πόσο υγιείς ψυχολογικά νιώθετε την ώρα που αυτοί που είναι μόνοι τους στην ζωή ταλαιπωρούνται. Βέβαια υπάρχει ένα τίμημα πίσω από την πίστη και την αφοσίωση στον έτερο ήμισυ και τα λοιπά μέλη της οικογένειας, και αυτό είναι η έλλειψη ελευθερίας κινήσεων και προσωπικής ανάπτυξης. Όμως, αυτό είναι ένα τίμημα που καλείστε με χαρά να πληρώσετε.

Όσοι από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, να ξέρετε πως θα πρέπει να ακολουθήσετε το ρεύμα και έχετε στον νου σας ότι θα πρέπει να βασιστείτε στις δυνάμεις σας, ειδάλλως θα βρεθείτε μπλεγμένοι άσχημα. Μπορείτε να κάνετε επιτυχημένα αυτό που θέλετε αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα λείπετε πολλές ώρες μακρυά από την οικογένειά σας και αυτό μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στην εξέλιξή σας. 

gr se 21 6 20

Η Έκλειψη και η Ελλάδα

Η Έκλειψη πραγματοποιείται στον Δεύτερο Οίκο της χώρας, το οποίο σημαίνει ότι η έκλειψη ξεκινάει έναν νέο κύκλο στα οικονομικά της Ελλάδος. Λαός και Πρωθυπουργός (Φώτα) προσδοκούν την οικονομική ενίσχυση από το εξωτερικό (εξαίρουν τον Δία στον 9ο Οίκο και έχουν παραλληλία-αντιπαραλληλία μαζί του), η οποία όχι μόνο είναι ελάχιστη (Δίας στον Αιγόκερω σε πτώση) αλλά και δεν θα έλθει εύκολα (ο Δίας είναι ανάδρομος). Ο Απλανής Αστέρας Μενκαλινάν μας δείχνει πως αυτή η έκλειψη κρύβει βία, καταστροφή, και εξευτελισμό. Χωρίς βοήθεια, οικονομικά μπορούμε να στεριώσουμε εάν κινηθούμε στον άξονα της αυτάρκειας (Καρκίνος). Ο Πρωθυπουργός δεν θέλει μία τέτοια εξέλιξη αλλά ο Λαός που κυβερνά την Έκλειψη θέλει να περάσει το δικό του. 


Μία άλλη παράμετρος που πρέπει να κοιτάξουμε είναι τον Ωροσκόπο της Έκλειψης που είναι ιδιομοιρία με τον Κρόνο της Ελλάδος. Εδώ μπορούμε να πούμε κάποιες ερμηνείες που θα έχουμε στην ενεργοποίηση της 15ης μοίρας των Σταθερών. 

α’) Να έχουμε ανάδειξη των Τζακιών στην πολιτική σκηνή της χώρας, η οποία θα συμβεί χάρη στον Πρωθυπουργό.

β’) Την επιστροφή του Τσίπρα στην εξουσία λόγω της πολιτικής που ακολουθεί ο Μητσοτάκης.

γ’) Την εδαφική απώλεια ή τον περιορισμό της εξουσίας μας πάνω στην Επικράτεια, με την σύμφωνη γνώμη τόσο της Συμπολίτευσης όσο και της Αντιπολίτευσης. 


Ας δούμε ανεξάρτητα το Ωροσκόπιο της Εκλείψεως ως προς την Ελλάδα.

Ο Ήλιος κυβερνάει τον Ωροσκόπο και τον Δεύτερο Οίκο της Εκλείψεως, το οποίο μας δείχνει πως ο Πρωθυπουργός είναι αυτός που ορίζει τις τύχες, τόσο της χώρας (σε πολιτικό αλλά και γενικό επίπεδο) όσο και τις οικονομικές. Το γεγονός ότι η έκλειψη πραγματοποιείται στα όρια του Ενδεκάτου και Δωδεκάτου Οίκου, δείχνει ότι βασικός στόχος όλων είναι να ξεφύγουμε από τα δεινά που προκάλεσε ο κορονοϊός. 


Η Σελήνη αν και κυβερνάει τον Ήλιο, είναι καμένη από αυτόν, που σημαίνει ότι δεν περνάει ο λόγος του Λαού. Η Σελήνη κυβερνάει επίσης τον 12ο Οίκο, το οποίο δείχνει ότι υπάρχει έντονος ο φόβος του εγκλεισμού λόγω της καραντίνας, της ένδειας λόγω της κατάρρευσης της οικονομίας, και γενικά η αίσθηση ανασφάλειας και απομόνωσης που έχουμε από τα υπόλοιπα κράτη. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως η μία ατίμωση του Λαού μας ακολουθεί την άλλη λόγω των επιλογών των κυβερνώντων.


Όπως γράψαμε νωρίτερα, όλοι κοιτούν τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στον 6ο Οίκο, ανάδρομος και πτωτικός. Αυτό σημαίνει ότι το Δημόσιο σταδιακά θα δείξει σημάδια εξαθλίωσης αλλά και ότι οι Πρέσβεις των Ξένων Δυνάμεων θα μας μιλήσουν για το Νέο Μνημόνιο. 


Εδώ έχουμε τον Ερμή, ο οποίος κυβερνά τόσο τον Ενδέκατο Οίκο όσο και τον Δεύτερο. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, στον Καρκίνο, και μόλις έχει βγει από τον Δωδέκατο Οίκο με κατεύθυνση προς τα Φώτα. Όπως βλέπουμε, τα χάλια οικονομικά της χώρας θα μας αναγκάσουν να ζητήσουμε μόνοι μας μνημόνιο. Πριν όμως κάνει όψη με τα Φώτα θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, ο οποίος κάνει σύνοδο στο Μεσουράνημα της Εκλείψεως. Αυτό είναι το σημείο κλειδί που θα πυροδοτήσει την πτώση της κυβέρνησης, η οποία μέσω των εκλογών θα προσπαθήσει να κερδίσει την δύναμη που χρειάζεται προκειμένου να επιβάλει τα νέα μέτρα. 


Επειδή μας ενδιαφέρει το θέμα της Τουρκίας, αυτή συμβολίζεται από τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αν και ανάδρομος είναι πολύ ισχυρός, ειδικά που με την κατεύθυνσή του θα μπει ξανά στον Αιγόκερω. Το γεγονός ότι είναι στον 12ο Παράγωγο Οίκο, δείχνει πως προκαλεί μέσα από υπόγειες διαδρομές, και ότι σκοπός της είναι η κυριαρχία στην θάλασσα. Μας μισεί και τον μισούμε κι εμείς με την σειρά μας.     


Η Έκλειψη σε Παγκόσμιο Επίπεδο  

Η Έκλειψη θα επηρεάσει κυρίως τις Η.Π.Α αλλά εμμέσως, καθώς επηρεάζει έστω και ανοικτά την όψη συνόδου Διός-Αφροδίτη τετράγωνο με τον Κρόνο στο γενέθλιο ωροσκόπιο της χώρας. Καλώς ή κακώς οι Η.Π.Α. έχουν ενσωματωμένη την αίσθηση της τάξης, της ισορροπίας, και του νόμου, έστω κι αν πολλές φορές γίνεται με την χρήση της εξουσίας. Το ότι έχουν αυξηθεί τα πάθη στην συγκεκριμένη χώρα είναι επειδή τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση έχει κτυπήσει την μέση αμερικανική οικογένεια, και σε συνδυασμό με την ακραία αριστερή ρητορική που έχει επιβληθεί μέσα από τα Μ.Μ.Ε. θα έχουμε εντάσεις μέχρι τις εκλογές. Επειδή δεν ακουμπάει το ήλιο της χώρας ο Τραμπ δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όμως, το γεγονός ότι η έκλειψη ακουμπά τους δεσμούς της Σελήνης από αντισκιά, το πρόβλημα της Αμερικής θα περάσει και στον υπόλοιπο κόσμο και όχι για καλό.Η Έκλειψη και τα ζώδια

Εσείς οι Κριοί θα βιώσετε έντονα αυτήν την έκλειψη διότι ενεργοποιεί αυτό που θεωρείτε ως θεμέλια στην ζωή σας, είτε είναι το σπίτι σας, είτε είναι η οικογένειά σας, είτε είναι το παρελθόν σας, είτε ακόμη και αυτή η αίσθηση ότι είστε μέλος κάποιων παραδόσεων. Η περίοδος αυτή θα ανοίξει έναν νέο κύκλο αυτογνωσίας ως προς το που ανήκετε και τι είδους δεσμούς θέλετε να αποκτήσετε. Τώρα είναι που θα καταλάβετε επιτέλους το μεγαλείο που είναι η Οικογένεια, με τα καλά και τα κακά της. Τώρα είναι που θα αποφασίσετε να παντρευτείτε, ή αν είστε ήδη παντρεμένοι, θα καταλάβετε γιατί έχετε δίπλα σας αυτόν τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει, και θα του δώσετε όλη σας την αγάπη και την στοργή που του αξίζει.


Εσάς τους Ταύρους αυτή η έκλειψη θα ενεργοποιήσει μία περίοδο στην ζωή σας όπου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κυρίως ως προς το θέμα της οικογένειας ή των επιχειρήσεων. Το επόμενο διάστημα θα σας βοηθήσει να έλθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας και να μοιραστείτε μαζί τους τις σκέψεις σας. Θα πρέπει όμως και να την προστατέψετε από δικά σας ανοίγματα στον κόσμο, τα οποία μπορούν άνετα να σας εκθέσουν. Αν θέλετε να κάνετε δική σας επιχείρηση, θα πρέπει να βασιστείτε σε δικά σας κεφάλαια ή με την συνδρομή της οικογενείας σας ή να ανοίξετε οικογενειακή επιχείρηση. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί διότι τα χρήματα έχουν διαλύσει και τις καλύτερες οικογένειες. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να μείνετε μακρυά από την οικογένειά σας προκειμένου να σπουδάσετε, να εργασθείτε, ακόμη και να δοκιμάσετε την τύχη σας στον κόσμο.


Εσείς οι Δίδυμοι ναι μεν θα επηρεαστείτε οικονομικά αλλά κάθε απόφαση ή γεγονός που θα προκύψει το επόμενο διάστημα, θα έχει άμεσο αντίκτυπο επάνω σας. Εάν δεν προσέξετε θα είναι πολύ εύκολο να κάνετε σοβαρούς εχθρούς. Για αυτό, ό,τι κάνετε να το κάνετε πολύ προσεκτικά. Οι δεσμευμένοι, και κυρίως οι παντρεμένοι, αν παίζετε διάφορα ερωτικά παιγνίδια αριστερά και δεξιά προκειμένου να νιώσετε καλά, σταματήστε τα. Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας αξίζει τον σεβασμό σας ειδάλλως πάρτε την απόφαση και τερματίστε την κατάσταση που ζείτε. Οικονομικά, αφουγκραστείτε τα διάφορα μηνύματα που ακούγονται σκόρπια αριστερά και δεξιά και κινηθείτε αναλόγως. Μπορεί να κερδίσετε σοβαρά ποσά αρκεί να πιάσετε τον παλμό της εποχής.


Εσείς οι Καρκίνοι, θα βιώσετε μία κρίσιμη Έκλειψη, η οποία θα ανοίξει έναν νέο κύκλο αυτογνωσίας. Όσο θα διαρκεί η έκλειψη λόγω των επανενεργοποιήσεων της, εσείς θα πρέπει να αποφασίσετε τί πραγματικά έχει αξία για εσάς. Στους περισσότερους θα ξυπνήσει η ανάγκη να έλθετε όλο και περισσότερο σε επαφή με την οικογένειά σας και τις βαθιές ρίζες που έχει η παράδοση στην ψυχοσύνθεσή σας. Είναι καιρός λοιπόν να ασπαστείτε όλα αυτά που μέχρι πρότινος αρνούσασταν, να  τα αποδεχθείτε και να τα κάνετε κτήμα σας. Σε εσάς τους ελεύθερους ήλθε ο καιρός που πρέπει σοβαρά να σκεφτείτε τον γάμο. Σε μία μικρή μερίδα θα ξυπνήσει η ανάγκη να ζήσετε μακρυά από την οικογένειά σας, όσο κι αν αυτό είναι δύσκολο για εσάς. Η τύχη σας είναι μακρυά τους οπότε δοκιμάστε να ανοίξετε τα φτερά σας χωρίς την βοήθεια των αγαπημένων σας. Μην δοκιμάστε μεσοβέζικες καταστάσεις, διότι τότε σας περιμένουν κακές εξελίξεις. Σε μία ελάχιστη μερίδα από εσάς, θα ανοίξει ο δρόμος για τον Αποκρυφισμό. 


Εσείς οι Λέοντες, θα βιώσετε μία πολύ κρίσιμη έκλειψη καθώς και οι Ηλιακές είναι πάντα κρίσιμες για το ζώδιό σας και διότι πραγματοποιείται στον Δωδέκατο Ηλιακό σας Οίκο, τον Οίκο των Δοκιμασιών, των μυστικών και των κρυφών εχθρών. Για αυτό θα πρέπει να προσέχετε ιδιαιτέρως όλες τις ημερομηνίες που η συγκεκριμένη έκλειψη θα είναι ενεργή. Όσοι είστε παντρεμένοι, καλό θα είναι να προσέξετε και να είστε πιστοί στον γάμο σας διότι διαφορετικά θα εκτεθείτε και θα χάσετε για πάντα την οικογένειά σας. Δώστε λοιπόν την αγάπη στο ταίρι σας που τόσο την αξίζει, και που ξέρετε, μπορεί να ευλογηθείτε με ένα παιδί. Οι ελεύθεροι, θα νιώσετε μεικτά συναισθήματα. Μπορεί να νιώσετε έντονα την ανάγκη να κάνετε οικογένεια ή σταθερό δεσμό και συγχρόνως η προοπτική αυτή να σας πνίγει. Θα πρέπει να επιλέξετε διότι διαφορετικά κι εσείς θα είστε χάλια ψυχολογικά και θα κάνετε δυστυχισμένους τους δικούς σας ανθρώπους. Αν πάλι σας ενδιαφέρει να ανοικτείτε επαγγελματικά, θα πρέπει να το κάνετε μακρυά από την οικογένειά σας. Μπορεί να μην σας αρέσει αλλά η τύχη σας θα ανοίξει επειδή θα είστε μακρυά τους.


Εσείς οι Παρθένοι, ξεκινάτε μία περίοδο όπου οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν για αυτό προσέξτε τι εύχεστε. Το Σύμπαν έχει μία διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, και μπορεί να πραγματοποιήσει αυτό που θέλετε και την επόμενη στιγμή να μετανιώσετε πικρά για αυτό που ζητήσατε. Μπορεί π.χ. να ζητήσετε ένα εκατομμύριο ευρώ και να τα πάρετε ως αποζημίωση από την ασφαλιστική σας εταιρεία, αφού πρώτα χάσετε την όρασή σας δια παντώς. Για αυτό, αυτό που θέλετε να είναι κάτι χειροπιαστό, όπως να έλθετε κοντά στην οικογένειά σας, να αποκτήσετε ένα παιδί, να παντρευτείτε τον άνθρωπο που αγαπάτε, να ταξειδέψετε, να ανοίξετε το μαγαζί εκείνο που τόσο πολύ επιθυμείτε. Όλα όμως θα πρέπει να γίνουν με φυσικό τρόπο ειδάλλως στην πρώτη απόπειρα να εκβιάσετε την πραγματοποίησή τους θα χάσετε και αυτό που θέλετε αλλά και κάτι παραπάνω.


Εσείς οι Ζυγοί, θα ζήσετε μία κρίσιμη Έκλειψη διότι επηρεάζεται άμεσα η ζωή σας, είτε ως εξέλιξη αυτής είτε ως επαγγελματική. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να αποφασίσετε ότι θα πρέπει άμεσα να κινηθείτε επαγγελματικά χωρίς να υπολογίζετε τι θα πει η οικογένειά σας. Για να ζήσετε την επιτυχία, όσο κι αν τους αγαπάτε, θα πρέπει να μείνετε για ατελείωτες ώρες μακρυά τους, ακόμη και να εργασθείτε σε μία εργασία που θα σας στέλνει ταξείδια. Επίσης, φροντίστε να πάτε όπως πηγαίνει το ρεύμα στον επαγγελματικό σας χώρο. Τυχόν αντιδράσεις ή άρνηση, θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Κάποιοι από εσάς, θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τον γάμο σας και να δώσετε τα πάντα στο ταίρι σας. Αν κάτι αξίζει στον κόσμο αυτό είναι η οικογένεια και ο άνθρωπος με τον οποίον την φτιάξατε μαζί. Μπορεί επίσης να έλθετε πιο κοντά στον πατέρα σας. 


Εσείς οι Σκορπιοί, θα εγκαινιάσετε μία περίοδο όπου θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πράξη. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός ότι θα έχετε την στήριξη των δικών σας ανθρώπων ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνετε για καιρό μακρυά τους. Μάλιστα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να εργαστείτε μακρυά από το σπίτι σας, ακόμη και να μετακομίσετε στο εξωτερικό, προκειμένου να ζήσετε επί τέλους σαν άνθρωποι. Για κάποιους από εσάς μπορεί να είναι το τέλος ενός δικαστικού αγώνα με την οικογένειά σας. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να γράψετε την περιουσία σας στα παιδιά σας ή σε μέλη της οικογενείας σας. Γενικά, εάν εμπλακείτε σε δικαστικό αγώνα, καλό θα είναι να διατηρήσετε ένα επίπεδο. Τυχόν εξάρσεις ή διαπληκτισμοί θα σας κάνουν να χάσετε το δίκιο σας ή ακόμη και να κάνετε σοβαρή ζημιά στις υποθέσεις σας.

Εσάς τους Τοξότες σας περιμένουν δύσκολες ημέρες διότι η έκλειψη θα δημιουργήσει εκείνες τις συνθήκες όπου οι απώλειες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Ο σκοπός του Σύμπαντος θα είναι να σας πονέσει τόσο ώστε να καταλάβετε την αξία της οικογένειά σας, των παραδόσεων, ακόμη και της ίδιας της πατρίδας. Όλα αυτά για εσάς είναι ξεπερασμένες έννοιες, για αυτό και κάνετε τα πάντα για να κόβετε από νωρίς τις ρίζες σας, ακολουθώντας τον δικό σας δρόμο. Τώρα όμως θα νιώσετε την έλξη εκείνη που θα σας φέρει πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, στο δικό σας πολιτισμικό υπόβαθρο, στην αίσθηση ότι ανήκετε κι εσείς στην πατρίδα και το έθνος. Κάποιους από εσάς, η έκλειψη θα σας ενώσει ερωτικά με ένα άτομο από το παρελθόν. Κάποιοι άλλοι, προσέξτε, το Σύμπαν μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε οικονομικά ανοίγματα αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια. Τα υπερφίαλα σχέδια θα στεφθούν με αποτυχία και προσωπικό εξευτελισμό.   


Εσείς οι Αιγόκεροι, θα έχετε μία κρίσιμη έκλειψη όσον αφορά τις σχέσεις σας. Για τον επόμενο χρόνο και όσο θα ενεργοποιείται η έκλειψη αυτή ξανά, εσείς θα πρέπει να δώσετε έμφαση στους ανθρώπους που έχετε στην ζωή σας, είτε είναι σύντροφοι είτε είναι συνεργάτες. Τώρα είναι που θα σας πιάσει μανία να κάνετε σοβαρή σχέση ή να παντρευτείτε. Αν είστε ήδη σε σχέση, τότε θα πρέπει να αναγνωρίσετε τον ρόλο που παίζει το ταίρι σας στην ζωή σας και να του δώσετε όλη την αγάπη και την φροντίδα που του αξίζει. Είναι επίσης πολύ καλή περίοδος για να κάνετε συνεργασίες, αρκεί να τις κάνετε με γνώμονα την κοινή λογική να είστε σίγουροι ότι όντως θα αποδώσουν. Αν όμως κινηθείτε επιθετικά, τότε ετοιμαστείτε και για διαζύγια αλλά και σημαντικές απώλειες, οι οποίες μπορεί να είναι οικονομικές, μπορεί να είναι ψυχολογικές, αλλά το κυριότερο, θα αποκτήσετε πολύ σκληρούς αντιπάλους. 


Εσείς οι Υδροχόοι, θα δυσκολευτείτε αρκετά με αυτήν την έκλειψη διότι μπορεί να σας προκαλέσει από προβλήματα υγείας μέχρι πλήρη ανατροπή της καθημερινότητάς σας. Το σημαντικό όμως μήνυμα αυτής της εκλείψεως είναι να καταλάβετε τα λάθη που έχετε κάνει όσον αφορά την οικογένειά σας. Τώρα είναι που πρέπει να τους ζητήσετε συγγνώμη και να τους δώσετε όλη σας την αγάπη. Μπορεί ένα θέμα υγείας να σας φέρει πιο κοντά, μπορεί όμως και να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα, καθώς δεν φημίζεστε για την ικανότητά σας να ακολουθείτε τις οδηγίες των ιατρών σας. Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε τόσο την διατροφή σας όσο και την λήψη αλκοόλ. Αν είστε τυχεροί, ένα παιδί θα είναι αυτό που θα ανατρέψει την καθημερινότητά σας. Κάποιοι από εσάς θα επιλέξετε συνειδητά να εργαστείτε πολλές ώρες μακρυά από το σπίτι επειδή δεν αντέχετε άλλο να είστε ανάμεσα στην οικογένεια ή στον χώρο της οικίας σας. Καλώς ή κακώς, η καραντίνα σας άφησε αρκετά κουσούρια.  


Εσείς οι Ιχθύες μπορείτε να θεωρήσετε τους εαυτούς σας τυχερούς καθώς η έκλειψη θα ξεκινήσει έναν νέο κύκλο στον έρωτα, στην χαρά και την διασκέδαση. Η περίοδος ευνοεί να βρείτε το τέλειο ταίρι και να κάνετε την πιο όμορφη σχέση που είχατε ποτέ! Εάν το έχετε βρει ήδη, ασχοληθείτε με τον ή την σύντροφό σας και δείξτε την αγάπη σας έμπρακτα, παίρνοντας πρωτοβουλίες προκειμένου να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Δεν αποκλείεται τώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα και να αυξήσετε τα μέλη της οικογενείας σας. Οι νεαροί Ιχθύες, ετοιμαστείτε να ανεξαρτητοποιηθείτε και να ζήσετε την ζωή σας πλέον χωρίς την παρέμβαση των γονέων σας. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε με μία εργασία μακρυά από το πατρικό σας είτε με σπουδές σε άλλο τόπο από αυτόν που κατοικείτε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι την απιστία. Εάν σας πιάσουν πραγματικά θα σας ξεφτιλίσουν, και εννοείται ότι θα χάσετε τον άνθρωπό σας. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan