Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Στις 22:16 της Τρίτης 2 Ιουλίου έχουμε ολική ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο. Επηρεάζονται άμεσα όσοι έχουν γεννηθεί στα διαστήματα μεταξύ 29ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου, 9ης και 11ης Ιουνίου, 1ης και 3ης Ιουλίου, 2ας και 4ης Οκτωβρίου, 12ης και 14ης 31ης Δεκεμβρίου και 2ας Ιανουαρίου. Επηρεάζεστε επίσης εσείς που έχετε πλανήτες, σημεία και μεσοδιαστήματα στην 11η μοίρα των Παρορμητικών Ζωδιών (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και στην 19η μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότου. 

Η Έκλειψη μπορεί να φαίνεται ότι δεν επηρεάζει ιδιαίτερα κάποιον πλανήτη αυτό δεν είναι αληθές. Στον ουράνιο θόλο σχηματίζει παραλληλία με την Αφροδίτη, τους Δεσμούς της Σελήνης, και αντιπαραλληλία με τον Δία, ενώ ενεργοποιεί τα μεσοδιαστήματα ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ και ΕΡΜΗ/ΔΙΑ. Άρα έχουμε μία πολύ ισχυρή έκλειψη που κάτι έχει να μας πει, όχι όμως με άμεσο τρόπο. Σε παγκόσμιο επίπεδο περιμένουμε γεγονότα στην Λατινική Αμερική, κυρίως Χιλή, Αργεντινή, Ουρουγουάη.

Το μήνυμα της Εκλείψεως 

Το μήνυμα της Εκλείψεως είναι θεωρητικά εύκολο. Το βασικό θέλω της εκλείψεως είναι να σταματήσουμε να είμαστε υπερενθουσιώδεις, ανέμελοι, απρόσεκτοι. Οι πράξεις μας πολλές φορές έχουν αντίθετα αποτελέσματα, ασχέτως εάν έχουμε τις καλύτερες των προθέσεων. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Δεν μπορούμε να υποθέτουμε πως όλα θα πάνε καλά μόνο και μόνο επειδή το πιστεύουμε, πρέπει να κάνουμε και κάτι για αυτό. Καλώς ή κακώς χρειαζόμαστε καθοδήγηση. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει όλα. Για αυτό έχει μεγάλη σημασία να έχουμε δίπλα μας άτομα που γνωρίζουν και να καθοδηγούν αλλά και να έχουν τρόπο για να το κάνουν, ειδάλλως, ακόμη κι αν είναι καλύτεροι να είναι, με τις λάθος λέξεις, έχουν χάσει το παιγνίδι. Όμως, η Έκλειψη έχει και κάτι ακόμη. Ως μία νέα αρχή, μας λέει πως ακόμη κι αν έχουμε πιάσει πάτο, ως άλλοι Φοίνικες, θα μπορέσουμε να αναδυθούμε από τις στάχτες μας. 

Η Έκλειψη επηρεάζει τον Έκτο Οίκο του Ωροσκοπίου. Σε γενικές γραμμές, η έκλειψη θα φέρει τα επόμενα χρόνια νέα ξεκινήματα που αφορούν τις Δημόσιες Υπηρεσίες, την δημόσια υγεία, την εργατική τάξη, τις εργατικές σχέσεις. Η αλλαγή της κυβερνήσεως ναι μεν θα φέρει κύμα αισιοδοξίας αλλά, η έκλειψη στην συγκεκριμένη μοίρα δεν ευνοεί τους ελεύθερους επαγγελματίες, οπότε το βασικό κίνητρο για την ψήφιση της Ν.Δ. σταδιακά θα φθίνει. Όμως, υπόσχεται μία αναγέννηση στους δύο βασικούς τομείς που μας απασχολούν, την Υγεία και την Εργασιακή ασφάλεια.

Στην πολιτική σκηνή της Εκλείψεως έχουμε ωροσκόπο Υδροχόο. Αυτό είναι ένδειξη για την αλλαγή που πραγματοποιείται σε επίπεδο κυβερνήσεως. Ο κυβερνήτης Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και στον Τρίτο Οίκο του ωροσκοπίου. Παράλληλα, κάνει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ερμή στον Λέοντα που βρίσκονται στον Έβδομο Οίκο του ωροσκοπίου. Αυτή είναι η κρίση που προκύπτει με την Τουρκία το επόμενο διάστημα. Εκεί είναι που εμείς θα πρέπει να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας ειδάλλως οι απώλειες θα είναι χειρότερες και από εκείνες της νύκτας των Ιμίων.

Στην γενική πολιτική σκηνή, ο κ. Τσίπρας περιμένει την στιγμή που θα φύγει, ασχέτως εάν δελεάζει τον κόσμο με τα εργασιακά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τελειώνει ως πολιτικό μέγεθος. Ο κ. Μητσοτάκης από την άλλη, περιμένει τις εκλογές για να πάρει την διακυβέρνηση και να κάνει αυτό που θεωρεί ως η δέουσα οικονομική πολιτική. Σύντομα όμως, σε συνδυασμό με την κρίση με την Τουρκία, θα αναγκαστεί να κάνει κάλεσμα για κυβέρνηση εθνικής ομοψυχίας, μία κυβέρνηση όμως αρκετά προβληματική στην λειτουργία της.

Εσείς οι Κριοί θα πρέπει να σταματήσετε να είστε τόσο ανέμελοι, ενθουσιώδεις και να πιστεύετε πως όλα θα πάνε καλά επειδή απλά το πιστεύετε. Στην πραγματικότητα, όπως κι εσείς έχετε διαπιστώσει, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Αν δεν θέλετε να είστε τα θύματα ατόμων που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας, θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο σκληροί και να μην εμπιστεύεστε εύκολα, παρά μόνο την οικογένειά σας.

Εσείς οι Ταύροι εκ φύσεως είστε άνθρωποι που δίνετε μεν στους ανθρώπους αλλά ευτυχώς για εσάς, δεν το κάνετε με άκριτο τρόπο. Αυτό είναι που έρχεται να σας υπενθυμίσει η έκλειψη. Ο ενθουσιασμός που έχετε δεν θα πρέπει να γίνει λαβή και να χάσετε είτε στον έρωτα είτε ακόμη και χρήματα. Το επόμενο διάστημα ξεκινά κάτι για εσάς που θα σας βοηθήσει να πατήσετε γερά στα πόδια σας αρκεί να είστε μετρημένοι. Είναι πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσετε μία καινούρια επιχείρηση ή να σώσετε αυτήν που έχετε, αρκεί να έχετε δίπλα σας τους σωστούς συμβούλους. Είναι επίσης καλή εποχή για να κάνετε διακανονισμούς.

Για εσάς τους Δίδυμους η έκλειψη έρχεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο ευημερίας, είτε οικονομικής είτε προσωπικής. Αυτή η διαδικασία βεβαίως δεν θα είναι άμεση αλλά με σταδιακή βελτίωση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το πώς και πού δίνετε την εμπιστοσύνη σας. Οι καιροί που ήσασταν χαλαροί και άνετοι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Για αυτό φροντίστε να είστε σοβαροί και να κοιτάτε να προστατεύετε τα δικά σας συμφέροντα.

Εσείς οι Καρκίνοι, με την έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, επηρεάζεστε περισσότερο από όλα τα ζώδια. Η έκλειψη αυτή είναι κακή για εσάς; Όχι, αλλά εσείς θα πιστεύετε το αντίθετο. Στην προκειμένη περίπτωση το Σύμπαν σας ρίχνει ένα γερό λάκτισμα προκειμένου να κοιτάξετε τους εαυτούς σας, να σταματήσετε να δίνετε την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την φροντίδα σας σε άτομα που δεν την αξίζουν. Κοιτάξτε να κάνετε την δουλειά σας και αφήστε κατά μέρος τους συναισθηματισμούς.

Εσείς οι Λέοντες θα βιώσετε μία κακή για εσάς έκλειψη διότι θα βρεθείτε κατάματα με όλα όσα σας τρομάζουν και σας τραυματίζουν. Μπορεί να μην σας αρέσει αλλά πηγή της κακοδαιμονίας σας είστε εσείς οι ίδιοι, ή για την ακρίβεια η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους. Η καλή καρδιά και η αγάπη για τους ανθρώπους είναι μεν καλή, αλλά γίνεται κοροϊδία όταν την δίνετε αδιακρίτως. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μαζέψετε. Επίσης, επειδή η έκλειψη αργεί να δώσει γεγονότα που να είναι χειροπιαστά, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνει η αναγέννηση μέσα από την τέφρα σας.

Εσείς οι Παρθένοι, είναι καιρός να πάρετε την τρομακτική δύναμη που χαρίζει αυτή η έκλειψη, να την κάνετε κτήμα σας, και να την χρησιμοποιήσετε προκειμένου να πετύχετε όλα αυτά που επιθυμείτε. Μπορεί να μην σας δώσει άμεσα αποτελέσματα αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Κάποιοι από εσάς κυριολεκτικά θα αναγεννηθείτε μέσα από την τέφρα σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε το αυτονόητο, ότι τα μόνα άτομα που μπορείτε είναι εμπιστευθείτε είναι οι εαυτοί σας, ούτε καν η οικογένειά σας. Οπότε, βρείτε το θάρρος να κάνετε αυτό που θέλει η καρδιά σας.

Εσείς οι Ζυγοί θα μπορέσετε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας, στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, ακόμη και να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη! Φαίνεται ότι έχετε πάρει το μάθημά σας, ότι για να πάτε μπροστά πρέπει να γίνετε σκληροί και να μην υποκύπτετε στις «καλές» διαθέσεις των άλλων. Ένας άνεμος αναγέννησης θα σαρώσει τις ζωές σας τα επόμενα χρόνια αλλά θα πρέπει να μείνετε ανοικτοί στην προοπτική να κάνετε πολλές αλλαγές.

Εσείς οι Σκορπιοί θα πρέπει να ξεφύγετε από τα «δεσμά» που έχετε βάλει στους εαυτούς σας, κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων, και να αρχίσετε να σκέφτεστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα καταφέρετε. Τα πάντα μπορείτε να κάνετε, αρκεί να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο ανασφάλειας που βρίσκεστε. Το επόμενο διάστημα προορίζεστε ως άλλοι Φοίνικες να αναγεννηθείτε από την τέφρα σας και να κάνετε μεγάλα πράγματα, δαμάζοντας όμως πρώτα τον αχαλίνωτο ψυχισμό σας.

Εσείς οι Τοξότες θα έχετε μπροστά σας μία δύσκολη περίοδο διότι ενώ το Σύμπαν σας προετοιμάζει για πλήρη αναγέννηση εσείς αρνείστε πεισματικά να ακούσετε τις συμβουλές των άλλων και θέλετε να κάνετε μόνο αυτό που λέτε εσείς. Το αποτέλεσμα θα είναι να υποβάλετε τους εαυτούς σας σε αχρείαστες δοκιμασίες αλλά δυστυχώς θα το κάνετε. Ευτυχώς που το πάνσοφο Σύμπαν θα σας πάει εκεί που θέλει εκείνο, θέλετε δεν θέλετε.

Εσείς οι Αιγόκεροι, με την έκλειψη να φωτίζει τον οίκο τον σχέσεών σας με τους ανθρώπους, ξεκινάτε μία περίοδο όπου θα υπάρξει πλήρη αναγέννηση σε αυτές, με την προϋπόθεση ότι θα χαλαρώσετε από την πίεση που εφαρμόζετε στους εαυτούς σας. Οι περισσότεροι από εσάς δεν είστε έτοιμοι να κάνετε ανοίγματα σε συντρόφους ή συνεργάτες λόγω των πολλών προβλημάτων που έχετε. Να ξέρετε όμως πως η λύση των προβλημάτων σας θα έλθει από εξωγενείς παράγοντες, οπότε είναι μονόδρομος να ανοιχθείτε στον κόσμο.

Εσείς οι Υδροχόοι, θα βιώσετε μία μακροχρόνια αλλαγή, προς το θετικότερον, της καθημερινότητάς σας. Εσείς με την σειρά σας θα πρέπει να σταματήσετε να βλέπετε πως το Σύμπαν τα έχει βάλει μαζί σας. Στην πραγματικότητα ευκαιρίες για καινούρια πράγματα, καινούρια γνώση, νέους έρωτες, έχετε και με το παραπάνω μάλιστα, απλά, έχετε ακόμη πίκρα για άτομα που θεωρητικά τους δώσατε τα πάντα. Αυτόν τον άγονο ενθουσιασμό σας θα πρέπει να συμμαζέψετε και τα υπόλοιπα θα έλθουν από μόνα τους.

Εσείς οι Ιχθύες, τα επόμενα χρόνια θα βρεθείτε στην πιο γόνιμη φάση της ζωή σας, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Όποια κι αν είναι τα προβλήματα που σας απασχολούν, αυτά σταδιακά θα αρχίσουν να παίζουν δεύτερο ρόλο καθώς η χαρά όχι μόνο επιστρέφει αλλά γίνεται και πάθος για ζωή! Ειδικά στα ερωτικά σας θα βιώσετε έναν άνεμο ανανέωσης να τα σαρώνει, για αυτό σταματήσετε να αγχώνεστε για το παραμικρό και χαλαρώστε!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan