Ο Άρης θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες σε τεταμένη όψη με τον Κρόνο. Πώς θα μας επηρεάσει η όψη αυτή; 

Ο Άρης θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες σε τεταμένη όψη με τον Κρόνο, με κορύφωση την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου. Θα υπάρξουν εμπόδια, ατυχήματα, δοκιμασίες και ένταση! Είναι μία όψη που φέρνει δυσκολίες σε κάθε επίπεδο, ψυχικό, επαγγελματικό, ερωτικό. Θα υπάρξει καθυστέρηση στόχων, αλλά και εκρήξεις, σε περιπτώσεις που τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο μας, τα μεταφράζουμε σαν προσωπικές αποτυχίες.

 

Ο Άρης όμως μπορεί μία χαρά να επωφεληθεί από τον Κρόνο, καθώς αυτός θα περιορίσει την ασυδοσία και την βιασύνη του και θα τον μάθει να σέβεται κανόνες και θεσμούς. Θα υπάρξουν προβλήματα πυγμής, θα έχουμε λήψη αναγκαστικών αποφάσεων, επιθετικότητα, φόβο αποτυχίας, σεξουαλικές επιμονές και εμμονές, καθυστερήσεις, καυγάδες. Μέσα στο επόμενο διάστημα ανακαλούνται παλαιές υποχρεώσεις, οι οποίες πιέζουν για τακτοποίηση και εμείς, παριστάνοντας τον μάγο, τις πιέζουμε να εξαφανιστούν. Η επιπολαιότητα τιμωρείται, βρίσκει αντίσταση, ο αυθορμητισμός φιμώνεται στο όνομα της σύνεσης, της ορθής λογικής και του ελέγχου.

 

Η πίεση θα έχει αντίκτυπο και στο επαγγελματικό επίπεδο, αφού τις μέρες αυτές θα πέσουμε στη μάχη με λύσσα στην επίτευξη στόχων και τον αγωνα για επικράτηση. Ο ανταγωνισμός είναι στη καθημερινή ζωή, ενώ πολλοί θα στραφούν ενάντια στη δομή της ιεραρχίας, τους θεσμούς, τους ανώτερους, τα αφεντικά. Δύσκολα θα γίνουν δεκτές προσταγές, οδηγίες και διαταγές. Παράλληλα, οι προσπάθειές μας για να ανέβουμε ένα σκαλί πιο πάνω στην πυραμίδα την επαγγελματική, θα βρει πολέμιους και αντιστάσεις.

 

Στον έρωτα, θα φέρει ανταγωνισμούς και ασυνεννοησία, αφού η κάθε μεριά θα κοιτάξει να επιβάλλει τα δικά της θέλω και να δώσει μάχη για τις δικές της τάσεις και γραμμές. Ο καθένας προσπαθεί να εντυπωσιάσει για τις ικανότητες του και τη δύναμη που ασκεί στο σπίτι, τον περίγυρο, κοινωνικά, επαγγελματικά και σεξουαλικά. Τα ζευγάρια θα πρέπει να παίξουν σωστά το παιχνίδι των αμοιβαίων υποχωρήσεων, αν επιδιώκουν να κρατηθεί η σχέση τους ακμαία, μετά την πάροδο της όψης. Θα μπουν σε δοκιμασίες και τεστ αντοχής, πόσα βάρη και άγχη μπορεί μια αγάπη να σηκώσει και μέχρι πού μπορεί να φτάσει με το φορτίο στους ώμους.

 

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια το τετραγωνο του Άρη με τον Κρόνος

Εσείς οι Κριοί θα πρέπει να σταματήσετε να υπερβάλετε εαυτόν. Τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πράξη, αλλά θα πρέπει να εργάζεστε για αυτά με μέτρο και με την ενέργειά σας στοχευμένη. Αν δεν μπορείτε να τιθασεύσετε τους εαυτούς σας, θα έλθετε σε ρήξη με τους συνάδελφους, συνεργάτες ή τους/τις συντρόφους σας!

Εσείς οι Ταύροι προσέξτε, διότι, έχοντας στο μυαλό σας άπιαστους στόχους, θα προκαλέσετε κατάρρευση των ήδη υπαρχόντων. Το γεγονός αυτό θα σας στοιχίσει τόσο σε χρήμα όσο και σε χρόνο. Προσέξτε, αν θέλετε να έλθετε σε συμβιβασμό με κρατικές υπηρεσίες, πολύ δύσκολα θα καταφέρετε να κάνετε κάτι ουσιαστικό.

Εσείς οι Δίδυμοι θα πρέπει να προσέξετε να ισορροπήσετε ανάμεσα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στις υποχρέωσεις που έχετε έναντι των συναδέλφων, των συνεργατών, των συντρόφων σας. Η πολλή δουλειά ή η έλλειψη εργασίας θα προκαλέσει πολλά παράπονα και γκρίνιες. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά θα έχετε αρκετή πίεση από την εργοδοσία σας.   

Εσείς οι Καρκίνοι θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις στην εργασία σας. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει είναι σίγουρο πως θα σας προκαλέσει άγχος, αλλά εσείς θα πρέπει βρείτε το σθένος να παλέψετε με τις αντιξοότητες. Κάποια πράγματα κερδίζονται με το να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε παρά με το να μείνετε εγκλωβισμένοι/ες στο καβούκι σας.

Εσείς οι Λέοντες θα έχετε μία περίοδο ατυχιών, οι οποίες θα σας στοιχήσουν σε χρήμα, χρόνο, και διάθεση. Οι εντάσεις θα σας κάνουν να χάσετε το χαμόγελό σας, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή. Μία από τις παρενέργειες αυτής της περιόδου θα είναι η μειωμένη σας διάθεση για σεξ.

Εσείς οι Παρθένοι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εχθρικές ενέργειες των άλλων και να προστατεύσετε με κάθε τρόπο την οικογένεια και το σπίτι σας. Πρέπει να δείξετε ότι είστε βράχος και να διαχειριστείτε το άγχος που σας προκαλούν όλες αυτές οι κατατάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να διαχειριστείτε έναν χωρισμό ή τις εντάσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

Εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να είστε πολύ μετρημένοι/ες όσον αφορά την επικοινωνία σας, ειδικά μέσα στον χώρο της εργασίας σας. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος με τους συναδέλφους σας, οι καθυστερήσεις και η ασυνεννοησία θα έχει την τιμητική της και τα νεύρα θα είναι έκδηλα. Κάθε ξέσπασμα θα κάνει κακό πρωτίστως σε εσάς, οπότε πρέπει να κάνετε υπομονή.

Εσείς οι Σκορπιοί ετοιμαστείτε να έχετε προβλήματα σε δύο τομείς, στον οικονομικό και στον ερωτικό. Οικονομικά είστε αρκετά στριμωγμένοι/ες και αυτό σας κάνει να χάνετε την όρεξή σας για σεξ ή να ξεσπάτε στους/στις ερωτικούς/ές σας συντρόφους. Στον ερωτικό τομέα, οι καταστάσεις που ζείτε σας προκαλούν καυγάδες και αρκετή ανασφάλεια. Προσέξτε να μην κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε.

Εσείς οι Τοξότες προσέξτε πολύ τις εντάσεις με τα μέλη της οικογενείας σας. Καθετί που θα γίνεται θα σας ενοχλεί, ειδικά στην περίπτωση που θα πρέπει να αναλάβετε ενεργό ρόλο στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σας. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να θέλετε να σας δείξουν αγάπη, επειδή νιώθετε μοναξιά αυτήν την περίοδο και να γκρινιάξετε για αυτό.

Εσείς οι Αιγόκεροι θα πρέπει να ασχοληθείτε με την φροντίδα των δικών σας ανθρώπων ή ανθρώπων που δεν μπορούν να φροντίσουν τους εαυτούς τους. Το αποτέλεσμα θα είναι να βγείτε από το πρόγραμμά σας και αυτό είναι ό,τι χειρότερο για εσάς. Για αυτό κι εσείς θα είστε λίγο πιο επιθετικοί/ές από ότι συνήθως.

Εσείς οι Υδροχόοι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε θέματα που αφορούν την ολοκλήρωση ενός έργου ή την επίτευξη - ολοκλήρωση στόχων που έχετε θέσει ή την ολοκλήρωση ενός συμβιβασμού με τον Δημόσιο. Όλα αυτά θα σας προκαλέσουν άγχος και απώλειες χρημάτων, κάτι το οποίο θα σας κάνει έξαλλους/ες.

Εσείς οι Ιχθύες θα αντιμετωπίσετε πολλά και σημαντικά προβλήματα με τα επαγγελματικά σας καθώς και με άτομα που κατέχουν θέσεις ευθύνης. Οι καταστάσεις αυτές θα σας ζορίσουν αρκετά και θα προσπαθήσετε να τις αποφύγετε, προκειμένου να μην κάνατε ζημιά τώρα που είναι όλα πολύ δύσκολα.    

Το παρόν άρθρο ήταν μία συνεργασία δύο αστρολόγων, της Ματίνας Πάτζαλη (κύριο άρθρο) και του Άγγελου Πέτσιου (προβλέψεις). Η Ματίνα Πάτζαλη είναι αστρολόγος με σπουδές στην Mayo School of Astroloy. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan