επιστροφή

Η νέα χρονιά για την Ελλάδα προμηνύεται να είναι δύσκολη. Ο Ωροσκόπος της χώρας δεν είναι συμβατός με εκείνον της χώρας και ο Ήλιος της ηλιακής επιστροφής βρίσκεται στον 8ο Οίκο. Τα ημισφαίρια και το τονισμένο 2ο τεταρτημόριο υποδηλώνουν δυσκολίες, εσωστρέφεια, υποτονικότητα και ανάγκη για προσαρμογή.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ 23η μοίρα ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Ο ωροσκόπος της χρονιάς, μας προδιαθέτει για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας, τις οικογένειές μας, τα οικονομικά μας, και επειδή πέφτει στον Τρίτο Τροπικό Οίκο της Χώρας, οι σχέσεις μας με τις γειτονικές χώρες και κυρίως με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης δείχνει πως τον κύριο ρόλο για φέτος θα τον έχει ο Λαός.

Οι όψεις του ωροσκόπου:

ASC αντίθεση με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα-Αφροδίτης.

ASC εξάγωνο με σύνοδο ανάδρομου Δία και Βορείου Δεσμού της Σελήνης

ASC ένα και μισό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

ASC τρίγωνο με την σύνοδο Χείρωνα και Νοτίου Δεσμού της Σελήνης

Ο ωροσκόπος συμμετέχει στον σύνθετο σχηματισμό που ονομάζεται Μυστικό Ορθογώνιο

Επιπλέον, ο ωροσκόπος κάνει σύνοδο ακριβείας με τον Πολυδεύκη.

Ο σχηματισμός «Μυστικό Ορθογώνιο» αναζητά την αλήθεια όποιο κι αν είναι το τίμημα. Η μόνη όψη η οποία δεν εμπεριέχεται στον σχηματισμό και επιπλέον είναι αποκλίνουσα είναι η ASC ένα και μισό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι η ιδεολογική επιρροή των αριστερών κομμάτων πλέον είναι από αδιάφορη έως άκρως εκνευριστική. Οι υπόλοιπες όψεις μας λένε πως πρέπει να κοιτάξουμε να μετασχηματιστούμε (2ο τεταρτημόριο), να κοιτάξουμε να αλλάξουμε αυτά που πρέπει να αλλαχθούν και αυτά που έχουν πραγματική σημασία (εξάγωνο με σύνοδο ανάδρομου Δία και Βορείου Δεσμού της Σελήνης), να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων τις ιδεοληψίες μας για το πώς πρέπει να λειτουργεί το κράτος (ASC τρίγωνο με την σύνοδο Χείρωνα και Νοτίου Δεσμού της Σελήνης), καθώς καλώς ή κακώς η κοινωνία μας πτώχευσε (ASC αντίθεση με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα-Αφροδίτης). Άρα αυτό που θα αναζητήσουμε είναι την αλήθεια, σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν διότι πρέπει να ξέρουμε που βρισκόμαστε, που βαδίζουμε και αν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι. Ο απλανής Πολυδεύκης είναι αυτός που θα μας υπενθυμίσει εάν η «Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και ξανά προς την δόξα τραβά» ή αν θα ατιμάσουμε αυτό που είμαστε και θα νιώσουμε στο πετσί μας τι σημαίνει φυλακισμένη ψυχή. Για αυτό είναι πολύ πιθανόν να έχουμε φυλακίσεις είτε εκείνων που αντιδρούν, είτε να νιώσουμε περαιτέρω φυλακισμένοι από την έλλειψη χρημάτων, ή ακόμη χειρότερα, να γίνουμε αιχμάλωτοι στην ίδια μας την χώρα. Το πρόβλημα είναι πως η μοίρα του ωροσκόπου, μας υπενθυμίζει πως όλοι έχουμε την ευθύνη για εδώ που φθάσαμε και καλό θα είναι να προσέχουμε τις επιλογές μας. 

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, Σελήνη, βρίσκεται στον Τοξότη και στον Πέμπτο Οίκο, σε συγκλίνουσα σύνοδο με τον Κρόνο, συγκλίνων τρίγωνο με τον Ουρανό, συγκλίνων εξάγωνο με τον Ήλιο και αποκλίνων τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Ο Λαός στον Τοξότη και στον Πέμπτο Οίκο θέλει την ελευθερία του, να νιώσει πάλι καλά, να ζήσει! Και ίσως εδώ να επιβεβαιωθεί το αστείο με τον Χότζα και τους φόρους. Αν ο κόσμος αποφασίσει να σταματήσει να πληρώνει, να αρχίσει να τρώει τα χρήματά του και να μην τον νοιάζει το τι θα γίνει αύριο, το παιγνίδι για την κυβέρνηση τελείωσε. Το κεφάλι μας πλέον καθάρισε (όχι τελείως) από τα αριστερά ευχολόγια (αποκλίνων τετράγωνο με τον Ποσειδώνα) και θα θελήσουμε να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη της ζωής μας αναζητώντας παράλληλα πιο δυναμικούς ηγέτες (συγκλίνων τρίγωνο με τον Ουρανό, συγκλίνων εξάγωνο με τον Ήλιο), αφού πρώτα νιώσουμε τον απογοήτευση και τον φόβο (συγκλίνουσα σύνοδο με τον Κρόνο).

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Όγδοο Οίκο. Σχηματίζει αποκλίνον τετράγωνο με τον Άρη, συγκλίνον εξάγωνο με σύνοδο με την Σελήνης και του Κρόνου και συγκλίνον εξάγωνο με τον Ουρανό.  

Η Κυβέρνηση (Ήλιος) βρίσκεται στον Όγδοο Οίκο της Ηλιακής επιστροφής. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η θέση του Τροπικού Ηλίου είναι στον 10ο Οίκο αυτό σημαίνει δύο πράγματα, μία κυβέρνηση η οποία θα ασχοληθεί με τους φόρους και το ασφαλιστικό ή τον «θάνατό» της. Το σίγουρο είναι ότι έχει εχθρούς πλέον τα σώματα ασφαλείας και τον Στρατό. Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι πηγαίνει να δημιουργήσει κυβέρνηση ενότητας καθώς και οι συντηρητικές δυνάμεις φαίνεται να της δίνουν δύναμη (Κρόνος) και πίστωση χρόνου επειδή υπάρχουν ανακατατάξεις στα υπόλοιπα κόμματα. Το σημαντικότερο στοιχείο τελικά που φαίνεται να κρατά την κυβέρνηση στην εξουσία, είναι οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας καθώς με τις συντάξεις τους θρέφουν τις νέες γενιές.

διπλός ελλάδας

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (2ος Οίκος Λέων-Ήλιος)

Τα οικονομικά της χώρας αποτελούν το κύριο μέλημα της κυβέρνησης, όμως με φόρους και με την ανασυγκρότηση του Ασφαλιστικού. Το γεγονός ότι πέφτει η ακμή του 2ου Οίκου της Ηλιακής Επιστροφής πάνω στον Τροπικό Κρόνο και στον 4ο Τροπικό Οίκο σημαίνει πως το κύριο μέλημα των φόρων αλλά και του ξεπουλήματος θα είναι οι πόροι της Ελλάδας και τα σπίτια. Εκεί είναι που θα αντιδράσουν, όχι όμως ιδιαίτερα ισχυρά, είναι οι συνταξιούχοι και η Αντιπολίτευση.

ΤΥΠΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ (3ος Οίκος Παρθένος-Ερμής)

Ο διάλογος θα είναι πολύ δύσκολος ανάμεσα στα κόμματα και στον κόσμο θα είναι αρκετά δύσκολη επειδή θα πρέπει να ξεφύγουμε από αγκυλώσεις του παρελθόντος. Θα πρέπει να δούμε από την αρχή τι μπορεί να διορθωθεί στον Δημόσιο Τομέα και όχι να κάνουμε πειράματα (ανάδρομος Δίας στην Παρθένο). Σίγουρα όμως δεν πρέπει να περιμένουμε ούτε τους Ξένους, ούτε να μας πείσουν τα κανάλια για το τι πρέπει να γίνει. Πρέπει να ακούσουμε την φωνή της λογικής και κυρίως όσους είναι έξω από τον τεχνητό διπολισμό. Δυστυχώς όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν κάνουμε πλέον εμείς κουμάντο αλλά οι ξένοι. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο όλοι προσβλέπουν στον Στρατό ή σε κόμματα δυναμικά ώστε να επανέλθει η αξιοπρέπεια (ο Ερμής κυβερνάται από τον Κρόνο αλλά εξαίρει τον Άρη).

Ο Τύπος στην χώρα θα πρέπει να μπει σε καθεστώς κανόνων και αντικειμενικότητας. Αν δεν το κάνει, θα πρέπει να έχει τις συνέπειες του νόμου, όσο σοβαρές κι αν είναι αυτές.

Οι σχέσεις μας με τις κοντινές μας χώρες θα βασιστούν πάνω στην ανάγκη μας να λύσουμε τόσο τις μεταναστευτικές ροές όσο και στην ανάγκη για τον μετασχηματισμό των δομών του κράτους μας. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι πως θα υπάρξει περιορισμός στις μετακινήσεις μας, ίσως με την αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει απαίτηση από τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας να επιβάλουν την τάξη και την ασφάλεια.

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ (4ος Οίκος Ζυγός-Αφροδίτη)

Η Αντιπολίτευση (Αφροδίτη) μπορεί να έκανε την ανανέωση στην ηγεσία της, όμως θα δυσκολευτεί να πείσει ότι μπορεί να διαχειριστεί την οικονομική κρίση. Μπορεί να ενισχύσει ελαφρά την θέση της επειδή θα προκαλέσει αναστάτωση στο κυβερνητικό συνασπισμό αντλώντας ψηφοφόρους από τους απογοητευμένους, κυρίως των ΑΝ.ΕΛ. πρακτικά όμως, από την στιγμή που δεν στηρίζει τις απεργίες ή τις δυναμικές κινητοποιήσεις του κόσμου δεν θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα. Εκείνη που φαίνεται να κερδίζει αρκετούς πόντους είναι η Χ.Α για πολλούς λόγους. Πρώτον επειδή πλέον τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ασχολούνται μαζί της. Δεύτερον, έχει τα σώματα ασφαλείας και τον Στρατό μαζί της, επειδή οι συγκεκριμένοι κλάδοι κοιτούν και αυτοί το συμφέρον τους. Τρίτον, την νεολαία η οποία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην αντιπολίτευση (μην ξεχνάμε ότι το εκλογικό σώμα που ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. ήταν κυρίως ηλικιωμένοι), ελάχιστη συμπάθεια στην κυβέρνηση και ξέρει ότι έτσι όπως πάμε μέλλον για τους νέους δεν υπάρχει.

Έσοδα φαίνεται πως θα έχουμε από την πώληση δημοσίων κτηρίων και την επέκταση των αυτοκινητοδρόμων.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΝΕΟΛΑΙΑ-ΠΡΕΣΒΕΙΣ (5ος Οίκος Σκορπιός-Πλούτων)

Ο συγκεκριμένος Οίκος φέτος έχει την τιμητική του διότι φιλοξενεί τρεις πλανήτες, τον Άρη, την Σελήνη και τον Κρόνο. Όσον αφορά στην σύνοδο Σελήνη-Κρόνου μιλήσαμε νωρίτερα. Στον συγκεκριμένο οίκο βλέπουμε πως η χαρά δεν περισσεύει, καθώς θα πρέπει να μαζέψουμε περαιτέρω τα οικονομικά μας. Και επιπλέον, πόσο θα ζούμε ακόμη με τις συντάξεις των γονέων μας;

Ο Άρης δυστυχώς, μάλλον μας προετοιμάζει για δύο θέματα. Το πρώτο το πολιτικό, το αναλύσαμε. Το δεύτερο είναι πως θα έχουμε επιπλέον θανάτους παιδιών από τις ροές στο Αιγαίο (τρίγωνο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης και τον Χείρωνα). Για αυτό και θα ζητηθεί καλύτερη αστυνόμευση των συνόρων αλλά και το γεγονός ότι η κυβέρνηση ανέχεται την κατάσταση, και για αυτό θα ενισχυθούν τα βίαια χαρακτηριστικά της νεολαίας.

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΥΓΕΙΑ (6ος Οίκος Τοξότης-Δίας)

Ο Δημόσιος τομέας και κυρίως ο τομέας παροχής υγείας θα βρεθεί στο επίκεντρο της φετινής χρονιάς. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω μας παραπέμπει σε περαιτέρω συρρίκνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών λόγω της οικονομικής κρίσης. Μπορεί ο Ερμής να απομακρύνεται από την Πολυαστρία, που σημαίνει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα προσπαθήσουν να αποφύγουν το θέμα της υγείας, αλλά με κυβερνήτη του τον Κρόνο, θα αναλωθεί στις συντάξεις. Το θέμα είναι πως η Αφροδίτη, ως φυσικός δείκτης των χρημάτων πλησιάζει τον Πλούτωνα, δείχνει πως μία χρεωκοπία ή στάση πληρωμών είναι πολύ πιθανή. Όλα αυτά θα πυροδοτήσουν τον κατά τα άλλα φαινομενικά ήρεμο νεανικό πληθυσμό στο να αντιδράσει (Πολυαστρία εξάγωνο Άρης). Το συγκλίνων τρίγωνο με τον Ουρανό σημαίνει ότι θα υπάρξει αλλαγή κυβέρνησης.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  (7ος Οίκος Αιγόκερως-Κρόνος)

Ο Λαός μας θα γκρινιάζει για την σχέση μας με τα άλλα κράτη επειδή η λιτότητα και η έλλειψη ελευθερίας και εθνικής ανεξαρτησίας είναι πολύ κακοί παράγοντες για την ψυχολογία μας. Θα ψάξουμε να βρούμε τα λάθη των άλλων, μη αναγνωρίζοντας τα δικά μας. Σε αυτό το παιγνίδι θα έχει σύμμαχο την κυβέρνηση που χρειάζεται εχθρούς ώστε να περάσει το φορολογικό της σχέδιο.

ΦΟΡΟΙ-ΧΡΕΗ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (8ος Οίκος Υδροχόος-Ουρανός)

Ο Οίκος ο οποίος θα έχει την μεγαλύτερη σημασία, καθώς όλη η κυβερνητική πολιτική θα προσανατολιστεί στο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό, στους φόρους και σε ό,τι χρήματα λάβει από τις ξένες χώρες. Οι αντιδράσεις θα είναι εντονότατες (Ήλιος τετράγωνο με τον Άρη) αλλά αν πειστεί ο Έλληνας ότι δεν υπάρχει ελπίδα (Σελήνη σύνοδος  Κρόνος) τότε θα γίνει απίστευτα πειθήνιος. Τότε η κυβέρνηση θα μπορέσει να περάσει αυτά που θέλει, εκτός κι αν υπερισχύσει ο θυμός, οπότε τότε θα έχουμε ανατροπή της κυβερνήσεως και την αντικατάστασή της με μία πιο τολμηρή.

Το σίγουρο είναι πως οι απεργίες και οι δυναμικές κινητοποιήσεις μπορούν να φέρουν μία ισορροπία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στον Λαό. 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ- ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ- ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ (9ος Οίκος Ιχθύες-Ποσειδώνας)

Φέτος δύο θα είναι οι σημαντικές τάσεις του 9ου Οίκου. Από την μία θα έχουμε ιδεολογικές αντιμαχίες και από την άλλη έντονες θρησκευτικές εντάσεις λόγω των μεταναστευτικών ροών. Επειδή η ακμή του 9ου Οίκου της ηλιακής επιστροφής πέφτει σχεδόν με ακρίβεια επάνω στον 11ο Οίκο, αυτό σημαίνει πως όλα όσα θα συμβούν θα επηρεάσουν τόσο το κοινοβούλιο όσο και την κοινωνία εν γένει.

Ας δούμε τις ιδεοπολιτικές αντιμαχίες που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο κοινοβούλιο. Η Αριστερά είναι παντοδύναμη (Ποσειδώνας στους Ιχθύες) αλλά χάνει σταδιακά την επιρροή της στον Λαό (Σελήνη αποκλίνων τετράγωνο με τον Ποσειδώνα). Το ότι θα προκαλεί προβλήματα και εντάσεις η αριστερή πολιτική μπορούμε να το δούμε και από το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας σχηματίζει ένα και μισό τετράγωνο με τον ωροσκόπο.

Οι θρησκευτικές διαμάχες θα έχουν και αυτές πολιτική χροιά καθώς θα προέλθουν από τις μεταναστευτικές ροές που πραγματοποιούνται σωρηδόν. Η καλοσύνη του ελληνικού λαού θα είναι και το μεγάλο του σφάλμα (Χείρωνας σύνοδος Νότιος δεσμός). Θα προξενήσει αντιδράσεις στον λαό μας αλλά η τηλεόραση (9ος Οίκος) υπακούοντας τις επιταγές των αριστερών ιδεοληψιών θα προκαλεί σύγχυση και θυμό στον κόσμο. Διότι η αθρόα εισδοχή μεταναστών και προσφύγων θα διαρρήξει τόσο τον κοινωνικό ιστό της χώρας (Δεσμοί της Σελήνης) αλλά και θα αναγκάσει την Ε.Ε να πάρει μέτρα να περιορίσει την προώθησή τους στις χώρες-μέλη της (ανάδρομος Δίας στην Παρθένο σύνοδος Β. Δεσμός στον Τρίτο Οίκο). Το κακό είναι πως οι θάνατοι στο Αιγαίο θα συνεχίζονται όσο θα μένουμε στο ότι είναι τραγωδία αυτό που συμβαίνει και όχι κατά συρροήν εγκληματική πράξη.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (10ος Οίκος ΚΡΙΟΣ-Άρης)

Η Κυβέρνηση θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων (Ουρανός στον Κριό εξάγωνο με τον Ήλιο) προσφέροντας τα πάντα ώστε να καλύψει με κάποιο τρόπο την ουσιαστική πτώχευση της χώρας (Ουρανός τετράγωνο με την πολυαστρία στον Αιγόκερω). Βέβαια κάτι τέτοιο από την μία βρίσκει σύμφωνο τον Λαό (Ουρανός τρίγωνο Σελήνη) αλλά θα στερήσει τα εργαλεία από τις νέες γενεές για ένα καλύτερο αύριο (Ουρανός χιαστί Άρης), οδηγώντας τους νέους της χώρας σε πιο σκληρές αντιδράσεις (Άρης εξάγωνο πολυαστρία Αιγόκερω).

ΚΟΜΜΑΤΑ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ (11ος Οίκος ΤΑΥΡΟΣ-Αφροδίτη)

Το κοινοβούλιο επί της ουσίας είναι διακοσμητικό. Η πτώχευση είναι προ των πυλών και αυτό θα οδηγήσει στην διάλυση πολλών κομμάτων επειδή ακριβώς δεν θα έχουν παίξει κανέναν θεσμικό ρόλο. Ο μοναδικός του ρόλος θα είναι να διεκπεραιώσει τις πολιτικές λιτότητας.

ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ-ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ (12ος Οίκος ΔΙΔΥΜΟΙ-Ερμής)

Οι δοκιμασίες που θα έχουμε αυτήν την χρονιά θα έχουν να κάνουν με το συνεχές μαρτύριο της σταγόνας, δηλαδή το πόσο θα κοπούν οι συντάξεις και τι θα γίνει με αυτές, το Ασφαλιστικό και τις επιπλέον περικοπές. Πρακτικά, το θέμα αυτό θα το αναμοχλεύουν τα ΜΜΕ επειδή ακριβώς δεν θα μπορέσουν με κάποιον άλλον να χαλιναγωγήσουν την πτώχευση της χώρας σε όλα τα επίπεδα.    

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΣ: Φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας μέσα από τις περικοπές των συντάξεων. Αντιδράσεις από τα κόμματα.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Η πολιτική λιτότητας θα οδηγήσει στην ντε φάκτο πτώχευση της χώρας. 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Το φορολογικό και το ασφαλιστικό θα είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης. Άνοδος της Άκρας Δεξιάς.

3 Απριλίου: Αναμενόμενη ψήφιση από την αντιπολίτευση νόμων οι οποίοι θα προκαλέσουν επιπλέον ύφεση. Το καλό είναι πως μέσα από αυτές τις διαδικασίες θα φτιαχτεί ένα πλαίσιο οικονομικής διαχείρισης καλύτερο από αυτά που είχαμε. Πολύ πιθανή η αναζήτηση από την αντιπολίτευση ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών.

ΜΑΙΟΣ: Η Αριστερά χάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Θα προσπαθήσει να διατηρηθεί μόνο μέσω της προπαγάνδας.

28 Μαΐου: Έκρηξη από τον νέο κόσμο, λόγω των εφαρμογών των ιδιωτικοποιήσεων, ζητώντας από την κυβέρνηση να παραιτηθεί και να οδηγηθεί σε οικουμενική κυβέρνηση. Πολύ πιθανόν να έχουμε μεγάλο αριθμό συλλήψεων και φυλακίσεων ατόμων που αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική. Λόγω της καλυτέρευσης του καιρού μπορεί να έχουμε αύξηση των μεταναστευτικών ροών και επιπλέον θανάτους.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του κόσμου. Οι αύξηση των ροών των ξένων θα οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση το σύστημα υγείας.

25-27 Ιουνίου: Σοβαρές περικοπές στους συνταξιούχους. Μεγάλη δυσαρέσκεια στον Λαό καθώς το μεγαλύτερο μέρος κυριολεκτικά ζει από αυτές τις συντάξεις.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Συζητήσεις για μαζικές ιδιωτικοποιήσεις για την αποφυγή πτώσης της κυβέρνησης.

21-26 Ιουλίου: Επί της ουσίας πτώχευση της χώρας. Θα πρέπει να αποδείξουμε πόσο ικανοί είμαστε ως έθνος και κατά πόσο μπορούμε να επιβιώσουμε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Μαζικές ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας. Μεγάλες απεργίες. Πιθανή η κατάρρευση της κυβέρνησης

11-12 Αυγούστου: Το πιθανότερο είναι να έχουμε κατάρρευση της κυβέρνησης. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να περαστούν σε θερινό τμήμα της Βουλής νέοι φόροι ή πώληση δημόσιας περιουσίας ή νέο φορολογικό σύστημα.

25 Αυγούστου: Προβλήματα με ιδεοπολιτικές διαμάχες. Η είσοδος υπερβολικά μεγάλου αριθμού ξένων θα οδηγήσει την Ε.Ε να λάβει μέτρα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Νέα μέτρα λιτότητας.

30 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου: Πιθανή έξωση της χώρας από την συνθήκη Σένγκεν. Πολλά τα προβλήματα από βίαιες συγκρούσεις.

13 Σεπτεμβρίου: Ταραχές, απεργίες, κινητοποιήσεις. Πιθανή νέα κυβέρνηση συνεργασίας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Συζητήσεις επί συζητήσεων μέσα στο κοινοβούλιο για την διαχείριση των οικονομικών.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Αύξηση των φωνών για εκλογές. Ο Τύπος θα προπαγανδίζει την ανάγκη μέτρων αλλά και θα υποδαυλίζει τις συγκρούσεις.

23 Νοεμβρίου: Αρχίζει η επανάληψη των γεγονότων όπως στην αρχή του έτους. Ανάγκη από τον κόσμο να νιώσει ελευθερία!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Πιθανή κήρυξη εκλογών. Ασύστολη φοβική  προπαγάνδα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ:

22 Ιανουαρίου 2017: Το εμπόριο παγώνει. Οι μόνες επιχειρήσεις που μπορεί να έχουν όφελος από την κατάσταση είναι εκείνες που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan