Με την Αφροδίτη να περνά από τον αισιόδοξο και μεγαλόκαρδο Τοξότη στον πρακτικό, υλιστή και φιλόδοξο Αιγόκερω, θα νιώσουμε ότι θα πρέπει σοβαρευτούμε και να είμαστε προσγειωμένοι στα θέματα που αφορούν τον πλανήτη, όπως τα χρήματα, τις σχέσεις, τον έρωτα, τις συνεργασίες, τις αξίες, την ομορφιά, την τέχνη και την αρμονία. 

Έτσι, τον επόμενο μήνα θα είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τί είδους συντρόφους επιλέγουμε, αν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας, αν μπορούν να μας παρέχουν ασφάλεια (κυρίως οικονομική), και βέβαια αν μπορούν να μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. 

Αν προσφάτως κάνατε σχέση, είναι καιρός να γίνετε πιο σοβαροί και ώριμοι. Με αυτόν τον τρόπο η σχέση σας θα αποκτήσει γερά θεμέλια και θα μακροημερεύσει. Όσοι είστε καιρό δεσμευμένοι, θα πρέπει να κάνετε κινήσεις που θα φέρουν στον δεσμό σας αγάπη αλλά και αισθησιασμό. Αν πάλι βλέπετε ότι η σχέση σας δεν είναι αρκετά σοβαρή ή ότι δεν βλέπετε να δουλεύει μακροπρόθεσμα, τότε είναι καιρός να κοιτάξετε αλλού. 

Όσο η Αφροδίτη θα είναι στον Αιγόκερω θα επηρεαστεί αναλόγως. Ας μην ξεχνάμε πως ο Αιγόκερως πέρα από το ότι θέλει οι σχέσεις του να καλύπτουν όλες του τις ανάγκες, μπορεί να γίνει εγωκεντρικός, κτητικός και κυριαρχικός. Οπότε, μόλις δείτε αυτά τα σημάδια κάντε κάτι για να αλλάξετε την κατάσταση. Επίσης, δεν θα πρέπει να χαραμίσετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που δεν σας αξίζουν ή να χάσετε την ταυτότητά σας σε μία σχέση που βασίζεται απλά στην κάλυψη των υλικών αναγκών. 

Και βέβαια, όταν η Αφροδίτη βρει τον Πλούτωνα, τότε θα απελευθερωθεί ο ερωτισμός όλων εκείνων που τον έχουν καταπιέσει λόγω κοινωνικών επιταγών, οικογενειακής ανατροφής, ακόμη και μακροχρόνιας συμβίωσης.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan