Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου, με αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Από τον Άγγελο Πέτσιο

Η Νέα Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου, γίνεται στο βαθιά συναισθηματικό και μαγνητικό ζώδιο του Σκορπιού, και θα αφυπνίσει ισχυρά και πολύπλοκα συναισθήματα σε όλους μας. Θα μας φέρει επίσης σε επαφή με την σκιώδη και σκοτεινή πλευρά μας προκειμένου να ανακαλύψουμε αλήθειες που πρέπει να αποδεχτούμε. 

Ναι, θα είναι πολύ έντονη η ενέργεια τις μέρες γύρω από την Νέα Σελήνη. Έντονη και μεταμορφωτική, σε σημείο που θα αποκαλύψει όλα τα τρωτά μας σημεία και θα κληθούμε να έρθουμε αντιμέτωποι με φόβους, μυστικά και παλιά τραύματα που δεν έχουν επουλωθεί. Το γεγονός αυτό εντείνεται με την επερχόμενη Έκλειψη, δύο εβδομάδες μετά στο ακριβώς απέναντι ζώδιο, τον Ταύρο. Οι Εκλείψεις φέρνουν ισχυρές αναταράξεις και ξαφνικές αλλαγές, και η Νέα Σελήνη του μήνα θα είναι μία πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει. 

Ευτυχώς, ο Άρης που είναι ο παραδοσιακός συγκυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ήδη στον Σκορπιό, έχοντας αφήσει πίσω του τον παθητικό και διπλωμάτη Ζυγό. Έτσι, θα είμαστε δυνατοί όταν δούμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις με δυναμισμό. 

Το ζώδιο του Σκορπιού κουβαλάει μέσα του θέματα επιβίωσης, μεταμόρφωσης, ισχύος αλλά και κρίσεις. Αυτές τις ενέργειες θα βρούμε μπροστά μας κατά την διάρκεια της επιρροής αυτής της Νέας Σελήνης, και θα κληθούμε να κάνουμε δραστικές αλλαγές και να απαντήσουμε μόνοι μας σε δύσκολα ερωτήματα. 

Τι είναι αυτό για το οποίο αξίζει να παλέψουμε στην ζωή μας; Πού νιώθουμε ευάλωτοι και τι μπορεί να μας υποδείξει η αδυναμία αυτή για τον εαυτό μας; Το μεγάλο στοίχημα είναι να καταλάβουμε ότι όταν αποδεχτούμε τις αδυναμίες και τα τρωτά μας σημεία, αυτό είναι σημάδι μεγάλης δύναμης. 

Επίσης, πρέπει να προσέξουμε πολύ ώστε να αντισταθούμε στην τάση μας να προσκολληθούμε στο παλαιό και γνώριμο και να παραδοθούμε στην διαδικασία της αλλαγής. Αυτό το συναίσθημα της απελευθέρωσης είναι και το δώρο αλλά και η πρόκληση της Νέας Σελήνης από τον Σκορπιό. 

Ένα ακόμη σημαντικό μάθημα που έχει να μας διδάξει η Νέα Σελήνη, είναι ότι οι κρίσεις είναι αλχημικά σημεία. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε δυσκολία και κάθε κρίση στην ζωή μας, είναι το σημείο όπου μας δίνεται η ευκαιρία να μεταμορφωθούμε προκειμένου να ανταπεξέλθουμε. Καμιά φορά δεν έχουμε και άλλη επιλογή βέβαια, εκτός από το να χτίσουμε νέα ζωή πάνω στα συντρίμμια της παλιάς. Σε συνδυασμό αυτής της ενέργειας, με το τετράγωνο Πλούτωνα-Ερμή που γίνεται αυτήν την περίοδο, θα έχουμε την δυνατότητα ή να μεταμορφωθούμε πλήρως ή να χάσουμε τον εαυτό μας κατά την διαδικασία. Αυτός είναι και  ο λόγος που ο Σκορπιός «λατρεύει» το αρχετυπικό σύμβολο του Φοίνικα που αναγεννάται από τις στάχτες του. 

Μία ακόμη όψη που πρέπει να προσέχουμε είναι η όψη ακριβείας που θα συμβεί μεταξύ Νέας Σελήνης και Ουρανού, ακριβώς στην 13η μοίρα του Σκορπιού και του Ταύρου αντίστοιχα, και η οποία θα εκτινάξει το άγχος μας στα ύψη και θα μας κάνει να θέλουμε να αποτινάξουμε από πάνω μας, οτιδήποτε δεν μας κάνει πια. Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι όμως, ώστε να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα καθώς θα συμβούν αναπάντεχα γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε πορεία. Αυτό θα ισχύσει περισσότερο στον τομέα των επαγγελματικών και των χρηματοοικονομικών καθώς αυτούς τους τομείς κυβερνά ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού.

Επίσης, καλό είναι να έχουμε κατά νου πως ο Κρόνος θα κάνει τετράγωνο και με την Νέα Σελήνη αλλά και με τον Άρη, γεγονός που θα φέρει περιορισμούς τους οποίους δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τους αποδεχτούμε. Αν προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τις ευθύνες και τα καθήκοντά μας τώρα, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να δυναμιτίσουμε το κλίμα. Αυτό μετά θα επιφέρει απογοήτευση, κρίσεις και περιττές συγκρούσεις. Ο Κρόνος όπως ξέρουμε, πάντα έρχεται για να μας διδάξει κάτι χρήσιμο και απαραίτητο, οπότε και εμείς θα πρέπει να φανούμε δυνατοί και ώριμοι ώστε να ανταπεξέλθουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα βγούμε πιο ισχυροί και σοφοί από αυτήν την δοκιμασία. 

Ευτυχώς, θα έχουμε ένα βοηθητικό και φιλικό εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ερμή το οποίο θα συμβεί την ημέρα της Νέας Σελήνης και θα ξαλαφρώσει κάπως την «βαριά» ατμόσφαιρα. Θα είναι επίσης μία καλή ευκαιρία να κάνουμε συζητήσεις από καρδιάς που θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Τέλος, το κυριότερο μήνυμα της Νέας Σελήνης από τον Σκορπιό είναι ότι πρέπει να θυμόμαστε πως όσο και αν μας φοβίζουν οι αλλαγές, το συναίσθημα μας είναι λίγο ή πολύ οικείο. Εξάλλου, όλο το 2021 ήταν ένα ατελείωτο ταρακούνημα το οποίο σχεδόν μας εξουθένωσε! Και μπορεί να δοκιμαστήκαμε πολύ αλλά τώρα πια είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι ώστε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση έρθει στο δρόμο μας. 

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η βαθιά και μυστηριώδης Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να αφεθείτε, να γίνετε ευάλωτοι, και να ανακαλύψετε την μυστική πλευρά του εαυτού σας. Αντί να βιάζεστε και να συμπεριφέρεστε αντιδραστικά όπως κάνετε συνήθως, ακούστε το ένστικτό σας και αφήστε το να οδηγήσει τα επόμενα βήματά σας.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό πραγματοποιείται στον οίκο των οικονομικών σας και η αντίθεση με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Για αυτό κι εσείς θα πρέπει να προσέχετε με τα οικονομικα, ειδικά με τα χρέη, τα δάνεια, τους φόρους και γενικά με τα χρήματα των άλλων. Αν δεν είναι να ξεχρεώσετε αυτό το διάστημα, τότε το Σύμπαν θα σας κτυπήσει το καμπανάκι για αυτά που ξοδεύετε. Οπότε είναι καιρός να οργανωθείτε και να κάνετε καλύτερο προϋπολογισμό. Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είτε χρωστάτε χρήματα είτε σας χρωστούν, είναι οι χάρες. Όταν αφήνουν κάποιον που χρωστάει χωρίς να τον πιέζουν, τότε θέλουν χάρη. Αυτό να το έχετε στα υπ’ όψιν διότι λειτουργεί και από τις δύο μεριές. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Νέα Σελήνη πέφτει στον οίκο των σχέσεών σας και κάνει αντίθεση με τον Ουρανό που είναι στο ζώδιό σας. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να εργαστείτε με κάποιο άτομο που είναι μαζί σας ως συνέταιρος, που είστε μαζί στην εργασία, ή που είστε ερωτευμένοι μαζί του. Να είστε έτοιμοι για έντονες συζητήσεις με το ταίρι σας, με τον ή την σύζυγο, με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τις αντεγκλήσεις. Επίσης καλό θα ήταν να μην είστε πεισματάρηδες και να ακολουθήσετε τις αλλαγές όπου σας πάνε. Αν αφεθείτε σε αυτές και πάρετε γρήγορες αποφάσεις, τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα από τα αναμενόμενα.

Αν είστε μόνοι, θα πρέπει να κάνετε ένα άλμα πίστης. Αν είστε σε σχέση, θα νιώσετε πίεση από την εργασία, καθώς θα σας ζητηθεί να κάνετε υπερωρίες και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, κάτι που δεν θα αρέσει καθόλου στο ταίρι σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη θέλει από εσάς να φτιάξετε την ρουτίνα σας και να πάψετε να λειτουργείτε σαν ζόμπι. Το κάθε τί που κάνετε, μικρό ή μεγάλο, έχει επίπτωση στην ζωή σας, έστω κι αν δεν το βλέπετε. Οπότε, καλό θα είναι να μάθετε να κάνετε συνειδητές επιλογές κάθε στιγμή της ημέρας, είτε αυτές αφορούν την εργασία, είτε την υγεία, είτε απλές καθημερινές συνήθειες. 

Αυτόν τον μήνα η Νέα Σελήνη θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διελαύνει τον Δωδέκατο Ηλιακό σας Οίκο. Για αυτό και αυτή η Νέα Σελήνη πραγματικά σας εκλιπαρεί να αφεθείτε. Η αντίθεση θα σας δώσει τις ανταμοιβές της αφ’ ότου κάνετε την ζωή σας πιο «χαοτική». Ίσως τώρα να καταλάβετε ποιος είναι ο πραγματικός σας εαυτός και τι χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό εστιάζει πάνω σε όλα εκείνα που σας κάνουν να χαμογελάτε ή που σας διασκεδάζουν. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον οίκο της χαράς, ετοιμαστείτε για απροσδόκητες συναντήσεις που θα σας αλλάξουν τα πάντα, και οι οποίες θα είναι ευγενική χορηγία της αντίθεσης με τον Ουρανό. Αν είστε ελεύθεροι, θα αρχίσετε να βγαίνετε ερωτικά ραντεβού, κι αν είστε τυχεροί, θα κάνετε καινούργια σχέση. Oπότε αφήστε το πάθος να σας οδηγήσει στο μαγευτικό του μονοπάτι.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε εθελοντικό έργο στην κοινότητά σας, ειδικά εάν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Η συνεισφορά σας θα είναι καταλυτική. 

ΛΕΩΝ

Με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, αγοράστε χαρτομάνδηλα και βγάλτε το οικογενειακό σας άλμπουμ από το συρτάρι. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο εάν νιώσετε νοσταλγία για το σπίτι σας ή θυμηθείτε τις ημέρες που ήσασταν παιδί και παίζατε ανάμεσα στους γονείς και τους παππούδες. Αν για κάποιον λόγο δεν νιώσετε ότι εκεί που είστε είναι το σπίτι σας, μάλλον ήλθε ο καιρός να κοιτάξετε κάπου αλλού, ή να επισκεφτείτε τα μέρη που ήσασταν μικροί ή να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της οικογενείας σας. Μπορεί να μάθετε ότι κάτι χαοτικό ή δραματικό συνέβη στο πατρικό σας ή στην οικογένειά σας. 

Η Νέα Σελήνη θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό, ο οποίος είναι στον Δέκατο Ηλιακό σας Οίκο. Θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τα προβλήματά σας ρίχνοντας όλο σας το βάρος στην δουλειά. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει σε αυτήν την λογική είναι πως τα συναισθήματα που έχετε φυλακισμένα θα σας ακολουθήσουν όπου κι αν πάτε. Για αυτό, αφήστε το εσωτερικό σας λιοντάρι να βρυχηθεί και να τελειώσει μία και καλή με τα θέματα που σας απασχολούν.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και η Νέα Σελήνη συνήθως ευνοεί την απομόνωση, εσείς θα νιώσετε ότι πρέπει να βγείτε έξω και να έλθετε σε επαφή με ανθρώπους. Αν νιώθετε αρκετά κοινωνικοί, γιατί να μην καλέσετε στο σπίτι τους στενούς σας φίλους και να μιλήσετε ανοικτά για τα συναισθήματά σας; Αν νιώθετε ότι θέλετε να μείνετε μόνοι σας, τότε μία μεγάλη βόλτα στην πόλη θα σας κάνει να ξεχαστείτε και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας. 

Η Νέα Σελήνη θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται σχεδόν πέντε χρόνια στον Ένατο Ηλιακό σας Οίκο. Ενώνοντας τον Τρίτο με τον Ένατο Οίκο, θα νιώσετε ότι πρέπει να εμβαθύνετε περισσότερο σε αυτά που γνωρίζετε ήδη. 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη σας καλεί να πάρετε τις αποφάσεις σας πάνω σε αυτά που πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Είναι καιρός να απελευθερωθείτε από παλαιές δεσμεύσεις, κυρίως εκείνες που αφορούν άλλους ανθρώπους. Καλώς ή κακώς, πρέπει να μάθετε τί σημαίνει ανεξαρτησία καθώς τίποτα στον κόσμο δεν είναι μόνιμο. Η Νέα Σελήνη θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Όγδοο Ηλιακό σας Οίκο. Η περίοδος αυτή δεν είναι για να θρηνείτε για το παρελθόν, καθώς ο βασικός σκοπός της ζωής είναι να μάθετε να αποβάλετε το παλαιό ώστε να γεννηθεί το καινούργιο.   

Αν επιμένετε πεισματικά να κρατιέστε στο παρελθόν, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μπλοκάρετε εσείς οι ίδιοι την ροή της ενέργειας που μπορεί να σας φέρει ευτυχία και αφθονία. Ακόμα και αν πονέσετε πολύ μέσα από αυτήν τη διαδικασία, το Σύμπαν έχει έναν σκοπό για εσάς και το σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας κάνει αντίθεση με τον Ουρανό και θα επηρεάσει βαθιά την συναισθηματική και ερωτική σας ζωή. Αυτός ο μήνας θα είναι σημείο εκκίνησης αλλά και σημείο κλεισίματος ενός κύκλου. Αν είστε σε μία σχέση, αδράξτε την ευκαιρία να την δείτε υπό νέο πρίσμα και να την ανανεώσετε προκειμένου να είστε και εσείς αλλά και οι σύντροφοί σας πιο ευτυχισμένοι μέσα σε αυτήν. 

Αν πάλι είστε ελεύθεροι και ελεύθερες, ίσως είναι καιρός να αναλογιστείτε το γιατί. Είναι απλή συγκυρία ή πρόκειται για ασυνείδητη επιλογή; Μήπως δηλαδή προτιμάτε την μοναξιά επειδή φοβάστε να μην πληγωθείτε; Θα πρέπει να φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Η ενδοσκόπηση σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστη, θα είναι όμως λυτρωτική και βαθιά διαφωτιστική, οπότε μην φοβάστε τίποτα!

Μία ακόμα επιρροή της Νέας Σελήνης του Νοεμβρίου, θα αφορά τα κομμάτια του εαυτού σας τα οποία δεν σας αρέσουν και που θέλετε να τα αλλάξετε προκειμένου να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε μπροστά. Ετοιμαστείτε για βαθιά μεταμόρφωση η οποία θα αποκαλύψει ποιοι πραγματικά είστε.

Αυτή είναι η πιο σημαντική Νέα Σελήνη ολόκληρης της χρονιάς για εσάς, οπότε σιγουρευτείτε ότι κάνετε τα σωστά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σας και προς την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Το Σύμπαν ανοίγει μία πόρτα για εσάς και τώρα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε την ζωή που ονειρεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον 6ο ηλιακό σας οίκο. Θα επηρεαστούν λοιπόν θέματα με τους άλλους και θέματα αυτοθυσίας, καθώς μέσα σας το αίσθημα του καθήκοντος θα είναι πολύ ισχυρό αυτό το διάστημα. Βέβαια, ως πύρινο ζώδιο δεν σας αρέσει να μην αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας και τα όσα προσφέρετε, και αυτό θα επιφέρει εσωτερικές συγκρούσεις. Το μήνυμα όμως που πρέπει να πάρετε φίλοι Τοξότες, είναι ότι πρέπει πού και πού να είστε ταπεινοί και να μην περιμένετε όλα να περιστρέφονται γύρω από εσάς.

Επίσης, καθώς η Σκορπίσια ενέργεια της Νέας Σελήνης θα είναι αρκετά βαριά για τα δεδομένα σας, δεν είναι απίθανο να νιώσετε μελαγχολία έως και κατάθλιψη αυτές τις μέρες. Μην αγνοήσετε αυτά τα συναισθήματα και μην προσπαθήσετε να τα αποφύγετε ρίχνοντάς το στο ποτό ή σε ανούσιες διασκεδάσεις. Αφήστε τα να εκδηλωθούν και αναγνωρίστε τι κρύβεται κάτω από αυτά. Με το να τα αντικρύσετε κατάματα, θα καταφέρετε και να τα αντιμετωπίσετε και να απελευθερωθείτε από αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη, δημιουργικότητα αλλά και τις κατάλληλες διασυνδέσεις που χρειάζεστε αυτό το διάστημα. 

Δώστε την άδεια στον εαυτό σας να οραματιστεί με λεπτομέρεια το πώς θέλετε να ζήσετε φίλοι Αιγόκεροι. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας και ανακαλύψτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα όλα τα όνειρά σας. Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους με  τους οποίους μοιράζεστε κοινούς στόχους και που μπορούν να συνεισφέρουν θετικά σε αυτά που θέλετε να επιτύχετε. «Η ισχύς εν τη ενώσει», όπως λέει και το ρητό, οπότε τώρα δεν είναι περίοδος για εγωισμούς και μοναχικότητα. Αναζητήστε δύναμη και έμπνευση από τους φίλους και τους συνεργάτες σας και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταφέρετε ό,τι έχετε φανταστεί. 

Η Νέα Σελήνη θα φωτίσει τον 11ο ηλιακό οίκο σας που συνδέεται με το μέλλον σας, οπότε το ταξίδι προς την αυτοπραγμάτωση και την εξέλιξή σας μπορεί να βοηθηθεί από μία καινούργια ιδέα ή μία ευκαιρία που θα έλθει από το πουθενά!

Σας περιμένουν πολλές αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα, οπότε βασιστείτε στο ισχυρό σας ένστικτο και στην στιβαρή σας προσωπικότητα και να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε, αρκεί να είστε αισιόδοξοι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον 4ο ηλιακό σας οίκο, οπότε προετοιμαστείτε για αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Πρόκειται λοιπόν να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος για εσάς, τον οποίο πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά και με υπομονή. Μπορεί να σας προσφερθεί μία νέα θέση ή να αποφασίσετε να αλλάξετε εντελώς κατεύθυνση και καριέρα. Το γεγονός αυτό αν και θα σας αγχώσει αρχικά, θα πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να δώσετε χρόνο ώστε να εξερευνήσετε προσεκτικά όλες τις επιλογές σας. Ο αυθόρμητος Ουρανός μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό να πάρετε μεγάλες αποφάσεις πολύ ξαφνικά, αλλά εσείς πρέπει να σκεφτείτε διπλά πριν πράξετε το οτιδήποτε. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσετε τα εργασιακά θέματα να διαταράξουν την οικογενειακή σας ζωή, μεταφέροντας εντάσεις στο σπίτι σας.

Τέλος, να έχετε υπόψιν πως η έντονη Σκορπίσια ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης μπορεί να συντελέσει αρνητικά δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο χάος και δράμα στις σχέσεις με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, και μπορεί να αντιμετωπίσετε έντονους καυγάδες και συγκρούσεις κυριολεκτικά από το πουθενά. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα πιέσει τα όριά σας και θα σας εμπνεύσει να μάθετε νέα πράγματα, να αναζητήσετε καινούργια γνώση, και να διευρύνετε τους προσωπικούς σας ορίζοντες. Κυριολεκτικά θα σας δοθούν απίστευτες ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε. 

Και όχι μόνο αυτό. Η Νέα Σελήνη του μήνα θα σας φέρει και περιπέτειες, νέες εμπειρίες και σοφία μεταξύ άλλων, αρκεί να είστε πρόθυμοι και αρκετά ανοιχτόμυαλοι ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες.

Η επιρροή αυτή θα διαρκέσει αρκετά, περίπου δύο εβδομάδες οπότε σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε. Μπορεί να αποφασίσετε να παρακολουθήσετε κάποιο εξειδικευμένο σεμινάριο, να ταξιδέψετε για ένα διάστημα στο εξωτερικό ή να κάνετε μία συνεργασία η οποία θα σας αποφέρει τα μέγιστα και θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε και να αναδείξετε όλες τις ικανότητές σας. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε εξαιρετικά απασχολημένοι, αλλά αυτό δεν θα σας χαλάσει καθόλου.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan