Την Δευτέρα στις 18 Οκτωβρίου, τελειώνει η τελευταία ανάδρομη περίοδος του Ερμή για φέτος, η οποία ξεκίνησε στις 27 Σεπτεμβρίου, και μετά ξεκινάει η σκιώδης περίοδος, η οποία θα κρατήσει ως τις 2 Νοεμβρίου. Σταδιακά όλα τα ζώδια θα διαπιστώσουν την αλλαγή στην κατεύθυνση του πλανήτη στον τρόπο σκέψης και ομιλίας τους.

Παρ’ όλο που είναι σε ορθή πορεία ο Ερμής, θα έχουμε να περιμένουμε πολλά κουτσομπολιά, κακεντρεχή σχόλια και δράματα, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Μην απορήσετε επίσης αν αποκαλυφθούν αλήθειες και καλά κρυμμένα μυστικά.

Φυσικά, έχει και τα θετικά της η περίοδος αυτή, γιατί αν και είναι δύσκολη, θα μας δώσει την ευκαιρία να «μαζέψουμε» τα σπασμένα που άφησε η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Για παράδειγμα, θα μπορέσουμε να ζητήσουμε τη συγχώρεση των άλλων και να «θεραπεύσουμε» τις σχέσεις μας, ειδικά αν αυτές δέχτηκαν πιέσεις και συγκρούσεις όσο ο πλανήτης της επικοινωνίας ήταν ανάδρομος. 

Θα μας δοθούν επίσης ευκαιρίες να αναλογιστούμε τις ανασφάλειες και τα τραύματα που αναδύθηκαν το προηγούμενο διάστημα, να τα κατανοήσουμε και να βρούμε επιτέλους την λύτρωση και τον δρόμο προς την ίαση. Μπορεί ο δρόμος αυτός να είναι οδυνηρός, αλλά θα είναι βαθιά καθαρτικός και μεταμορφωτικός. 

Τέλος, καθώς ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος λίγο πριν τελειώσει η περίοδος του Ζυγού! Μετά από έναν μήνα σε αναταραχή, ειδικά στον τομέα των σχέσεων, ο μοναδικός τρόπος να ξεπεράσουμε τα όσα προκάλεσε ο Ερμής, είναι να είμαστε ειλικρινής, να ανοίξουμε τα χαρτιά μας πάνω στο τραπέζι και να δείξουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έχουμε στην ζωή μας. 

Εσείς οι Κριοί, αν είστε ελεύθεροι φροντίστε να αρχίσετε να βγαίνετε ξανά, ενώ εσείς οι δεσμευμένοι να δείτε την παρούσα σχέση σας με ελπίδα και αισιοδοξία 

Εσείς οι Ταύροι φροντίστε να κοιτάξετε την καλή σας υγεία, χωρίς όμως να στερηθείτε κάτι από αυτά που σας αρέσουν. Και ξεκινήστε γυμναστική! 

Εσείς οι Δίδυμοι φροντίστε τώρα που ο κυβερνήτης είναι ορθόδρομος να μεταδώσετε τις ιδέες σας. Αρκετά τις κρατήσατε για τον εαυτό σας. 

Εσείς οι Καρκίνοι σταματήστε να ονειρεύεστε πως θα είναι το ιδανικό σπίτι για εσάς. Απλά κάντε το!

Εσείς οι Λέοντες θα πρέπει να βρείτε ξανά την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Για αυτό αρχίστε να βγαίνετε με καινούργια άτομα!

Σε εσάς τους Παρθένους τα λεφτά θα αρχίσουν και επιστρέφουν στην τσέπη σας! Τώρα είναι καιρός να αυξήσετε τα εισοδήματά ή να βγάλετε χρήματα από ένα χόμπυ σας. 

Εσείς οι Ζυγοί, είναι καιρός να πάρετε ρίσκα και να δείξετε στον κόσμο πόσο έχετε εξελιχθεί. Ζήστε δυνατά και κυρίως χαλαρώστε και διασκεδάστε! 

Εσείς οι Σκορπιοί, είναι καιρός να επανέλθετε στον πραγματικό κόσμο, έστω κι αν είναι κάτι που δεν θέλετε. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να γίνει ομαλά αυτή η μετάβαση. 

Εσείς οι Τοξότες, τώρα που ο Ερμής επέστρεψε σε ορθή φορά, είναι καιρός να χαρείτε την ζωή σας μέσα από την επαφή με τους ανθρώπους. Κάντε καινούργιους φίλους, ενταχθείτε σε ομάδες, βρείτε άτομα να συζητήσετε 

Εσείς οι Αιγόκεροι, σκεφτείτε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σταματήστε τις δικαιολογίες και αναλάβετε δράση. Μόνο τότε οι μακροπρόθεσμοι στόχοι και φιλοδοξίες σας θα πραγματοποιηθούν. 

Εσείς οι Υδροχόοι, όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος σχηματίσατε στο μυαλό σας ένα σχέδιο. Τώρα που είναι ορθόδρομος μπορείτε να το πραγματοποιήσετε αλλά μόνο με την βοήθεια άλλων ανθρώπων. Γι’ αυτό βρείτε τους κατάλληλους. 

Εσείς οι Ιχθύες, τώρα που ο Ερμής είναι ορθόδρομος, θα νοιώσετε περισσότερο ελεύθεροι από ποτέ, καθώς οι φόβοι και οι ανησυχίες που είχατε αποδεικνύονται αβάσιμοι.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan