Διαβάστε πώς θα μας επηρεάσει η ορθοδρόμηση του Κρόνου στον Υδροχόο. Για να δείτε το video, εδώ. Από τον Άγγελο Πέτσιο. 

Ο πλανήτης Κρόνος γύρισε ορθόδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου αργά το βράδυ της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, και αυτή είναι μία σημαντική επιρροή που θα μας βοηθήσει πολύ τους επόμενους μήνες. Οτιδήποτε μας κρατούσε δέσμιους ή δεν μας άφηνε να προχωρήσουμε μπροστά πλέον θα μας απελευθερώσει. 

Βέβαια, όσο ο Ερμής και ο Δίας παραμένουν ανάδρομοι, ας μην περιμένουμε θαύματα και άμεσα αποτελέσματα. Όμως αν το σκεφτούμε καλά, η περίοδος αυτή μέχρι να ορθοδομήσουν και οι άλλοι πλανήτες θα μας δώσει τον απαραίτητο χρόνο να οργανώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. 

Ο Υδροχόος ως αέρινο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα εύστροφος, διανοητικός, δίκαιος και ευρηματικός. Δεν συμβιβάζεται εύκολα και πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο. Η ενέργεια αυτή λοιπόν θα επηρεάσει δομικά στοιχεία της ζωής μας, από το ευρύ κοινωνικό σύνολο και την κοινότητα όπου ζούμε, έως τις ομάδες που συμμετέχουμε, τις φιλίες και τις συνεργασίες μας. Όσο δηλαδή ο Κρόνος θα διασχίζει τον Υδροχόο, θα πιάσουμε τον εαυτό μας να επανεξετάζει και να «κοιτάει» με κριτική διάθεση όλα τα παραπάνω. 

Θα αναδυθούν ερωτήματα και για το κατά πόσο εμείς οι ίδιοι συνεισφέρουμε θετικά στην κοινωνία και στους συνανθρώπους μας, αλλά και κατά πόσο οι κοινωνικές δομές υποστηρίζουν και εμάς. Μπορεί επίσης να θελήσουμε να προετοιμαστούμε από τώρα για τα γεράματά μας, είτε ξεκινώντας κάποιο πλάνο συνταξιοδότησης είτε μία ασφάλεια ζωής ή υγείας, προκειμένου να νιώθουμε εξασφαλισμένοι. 

Πάντοτε ο Κρόνος ευνοεί την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα, και την απλότητα σε σχέση με την υπερβολή. Από την θέση αυτή λοιπόν, θα έχει και εποικοδομητικές αλλά και καταστροφικές επιρροές στη ζωή μας, ανάλογα το τι επηρεάζει στο προσωπικό μας ωροσκόπιο. Μπορεί δηλαδή από την μία να λάβουμε βοήθεια και στήριξη από το φιλικό μας περιβάλλον, αλλά μπορεί και να νιώσουμε ασφυκτική την πίεση των κοινωνικών επιταγών, σε σημείο να επαναστατήσουμε. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στον Κρόνο που ακολουθεί και θέλει τους κανόνες, και του επαναστάτη Υδροχόου, και επαφίεται σε εμάς να διατηρήσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες αυτό το διάστημα.

ΚΡΙΟΣ

Η αισθηματική και ερωτική σας ζωή θα αρχίσει και πάλι να κινείται. Έτσι, μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, η οποία πέρασε πολλές δοκιμασίες το τελευταίο διάστημα και παρόλα αυτά απεδείχθη δυνατή και άντεξε τους κραδασμούς! Και λογικά, ως τώρα θα έχετε κι εσείς διαπιστώσει πως όταν κάτι είναι καλό, αξίζει και συμβιβασμούς και επιπλέον προσπάθεια. 

Αν ανήκετε στους ελεύθερους και τις ελεύθερες του ζωδίου, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες όσο διαρκεί η διέλευση του Κρόνου στον Υδροχόο, να βρείτε το ιδανικό ταίρι για εσάς. Προσέξτε μόνο την συνηθισμένη σας τάση να είστε μία ζέστη-μία κρύο, καθώς δεν ενστερνίζονται όλη αυτή την ένταση, που για εσάς είναι απαραίτητη για να σας κρατάει το ενδιαφέρον. 

Όσον αφορά τα χρηματοοικονομικά σας, αυτά θα ευνοηθούν αρκετά τους μήνες που έρχονται και θα λάβετε έσοδα από αναπάντεχες πηγές. Ειδικά εάν έχετε δική σας επιχείρηση, οι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι πελάτες σας θα είναι η καλύτερη διαφήμισή σας, η οποία θα σας δώσει πολλούς πόντους στην αγορά. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την καλή συγκυρία και να αποφασίσετε να επεκταθείτε και άλλο ή να ξεκινήσετε παράλληλα και μία δεύτερη δραστηριότητα. 

Γενικά, οι στόχοι και τα όνειρά σας θα μοιάζουν να έρχονται πιο κοντά σας, και οι δυσκολίες που σας εμπόδιζαν ως τώρα να πετύχετε, θα αρχίσουν να εξαφανίζονται. 

Για όσους από εσάς προσπαθούσατε να αποκτήσετε παιδί και υπήρχαν προβλήματα, τώρα είναι πολύ καλή περίοδος να δοκιμάσετε ξανά καθώς οι πιθανότητες είναι παραπάνω από αυξημένες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την ορθοδρόμηση του Κρόνου, θα δώσετε απόλυτη προτεραιότητα στα προσωπικά και στις σχέσεις σας. Αν είστε μόνοι και μόνες, τώρα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βρείτε το άλλο σας μισό και θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να συμβεί αυτό. Βέβαια, με την γοητεία και την φιληδονία που σας διακρίνει, δεν θα δυσκολευτείτε και πολύ, κι έτσι ο χειμώνας φέτος θα σας βρει αγκαλιά με ένα ξεχωριστό άτομο. 

Η επαγγελματική σας ζωή, εκτός του ότι θα περάσει σε δεύτερη μοίρα, θα κυλάει και ήπια, χωρίς ούτε ιδιαίτερα προβλήματα, ούτε ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Θα υπάρχει δηλαδή σταθερότητα και αργή αλλά σταθερή ανάπτυξη. Θα σας δοθούν βέβαια κάποιες ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητές σας και την δουλειά που κάνετε, και αυτό θα σας βάλει στο επίκεντρο της προσοχής ισχυρών και με επιρροή ατόμων. Μπορεί επίσης να κάνετε επαφές και διασυνδέσεις με συνεργάτες και πελάτες από το εξωτερικό.

Όσον αφορά στα οικονομικά σας, αυτά θα είναι κατώτερα των προσδοκιών σας και τα κέρδη της επιχείρησής σας, αν είστε αυτοαπασχολούμενος, αισθητά μειωμένα. Κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να παραμείνετε στην επιφάνεια όσο διαρκέσει αυτή η φάση και ταυτόχρονα αναζητήστε παράλληλες πηγές εσόδων όσο αυτό είναι εφικτό. 

Κάποιοι από εσάς πρόκειται να κάνετε αγοραπωλησίες γης ή ακινήτων, ή θα κάνετε ανακαίνιση σε ένα παλιό σπίτι που ήδη σας ανήκει, με σκοπό να το ενοικιάσετε. Μπορεί επίσης τώρα να δοθεί τέλος σε κάποια οικογενειακή διαμάχη λόγω περιουσιακών διεκδικήσεων, και κατά πάσα πιθανότητα, θα είστε εσείς που θα βγείτε κερδισμένοι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από την πεντάμηνη αναδρόμηση του Κρόνου, τώρα που ο πλανήτης θα γυρίσει ορθόδρομος, θα επανεξετάσετε τις αισθηματικές και ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα χωρίσετε, αλλά ότι μπορεί να καθίσετε και να δείτε σοβαρά τι λειτουργεί και τι όχι, και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις με το ταίρι σας. 

Αν είστε σε μία μακροχρόνια σχέση που έχει «βαλτώσει» ίσως σας κάνει καλό να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Θα ανανεωθείτε και θα σας δοθεί η ευκαιρία να θυμηθείτε και πάλι αυτά που σας ενώνουν. Να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας και να μην κρύψετε ό,τι και αν είναι αυτό που σας απασχολεί, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. 

Μία άλλη επιρροή της ορθοδρόμησης του Κρόνου, θα αφορά όσους από εσάς κάνετε κάποιου είδους σπουδές ή που σκέφτεστε να κάνετε τώρα επιπλέον επιμορφωτικά σεμινάρια για να προαχθείτε στην δουλειά σας. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, τώρα ευνοείστε ιδιαίτερα, καθώς θα έχετε και την απαραίτητη διαύγεια πνεύματος αλλά και την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και όρεξη για διάβασμα. Οπότε, αδράξτε κάθε ευκαιρία να αναπτύξετε και να εξελίξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.  

Επίσης, η Τύχη θα σας χαμογελάσει αυτό το διάστημα και στα οικονομικά σας, καθώς είτε θα έχετε κάποια αύξηση στον μισθό σας, ή κάποιο έκτακτο bonus ή οι πωλήσεις της επιχείρησής σας θα εκτιναχθούν γεμίζοντας το ταμείο σας!

Προσοχή μόνο στις οικογενειακές σας σχέσεις, καθώς ορισμένοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τον πατέρα σας, είτε θέμα υγείας ή κάποιον τσακωμό μεταξύ σας. Να φανείτε δυνατοί και ψύχραιμοι συνάμα, καθώς δεν είναι κάτι που θα περάσει εύκολα.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί αυτό το διάστημα να χρειαστεί να γίνετε σκληροί και να θέσετε ισχυρά όρια στους ανθρώπους γύρω σας. Από ό,τι φαίνεται κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας ή θεωρούν δεδομένη την γενναιοδωρία σας και δεν σας δείχνουν καν την ευγνωμοσύνη τους για όσα προσφέρετε. Αυτό φυσικά πρέπει να σταματήσει πριν δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα. Προκειμένου πάντως να αποφύγετε περιττά δράματα και σκηνές, φροντίστε να το κάνετε «με το γάντι», παραμένοντας ευγενείς και πολιτισμένοι. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ ενέργεια αν δείτε ότι δεν εισακούεστε. Απλά σταματάτε την παροχή των όσων δίνετε και αποχωρείτε με το κεφάλι ψηλά. 

Μία θετική επιρροή της ορθοδρόμησης του Κρόνου, θα αφορά στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί τώρα κάποια επένδυση που κάνατε παλαιότερα να αποδειχθεί πολύ συμφέρουσα και να σας αποφέρει πολλά χρήματα. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε τώρα να επενδύσετε σε κάποιου είδους επιχείρηση ή franchise. Να το τολμήσετε, καθώς τώρα ευνοούνται τα τολμηρά εγχειρήματα στα επαγγελματικά σας και μπορεί να μεταμορφωθεί εξ’ολοκλήρου η ζωή σας, προς το καλύτερο φυσικά! Αποφύγετε όμως επενδύσεις στο Χρηματιστήριο, καθώς τα αποτελέσματα είναι αμφίβολα. 

Ως ζώδιο του νερού, είστε πολύ διαισθητικοί, και τώρα η διαίσθησή σας θα είναι ακόμα πιο οξυμένη, σε σημείο που κανείς να μην μπορεί να σας κρύψει τις πραγματικές του προθέσεις. Μπορεί λοιπόν, να ανακαλύψετε μυστικά και ψέμματα από αγαπημένους σας ανθρώπους, που ίσως σας προβληματίσουν ή ακόμα και να σας πληγώσουν. Συζητήστε το μαζί τους ανοιχτά και ίσως η πραγματικότητα να είναι διαφορετική από ό, τι φαίνεται.

Τέλος, δώστε προσοχή στην υγεία σας, καθώς μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσετε πόνους στην μέση, οδοντικά προβλήματα ή θέματα με το μυοσκελετικό σας σύστημα. Μην καθυστερείτε το καθιερωμένο σας τσεκάπ και κάντε ό,τι σας πει ο γιατρός σας.  

ΛΕΩΝ

Η ορθοδρόμηση του Κρόνου, θα σας βάλει το επόμενο διάστημα στη διαδικασία να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας. Ο Κρόνος μεταξύ άλλων, είναι και ο πλανήτης των δεσμεύσεων, και λειτουργεί ενωτικά όταν μία σχέση αξίζει, αν όμως τα πράγματα δεν είναι καλά, θα σας προτρέψει να αποχωρήσετε ειρηνικά. Τα συμπεράσματα που θα βγάλετε από την διαδικασία αυτή μπορεί να μην είναι ευχάριστα, αλλά σίγουρα θα γλυτώσουν και εσάς και το άλλο μέλος της σχέσης από μία δυστυχισμένη ζωή. Δεν χρειάζεται να το πάρετε προσωπικά, ούτε ως χτύπημα στην υπερηφάνεια σας αν δεν μπορέσατε να κάνετε την σχέση σας να δουλέψει. Να σκέφτεστε ότι στον δρόμο σας υπάρχει εκείνο το άτομο που θα είναι απόλυτα συμβατό με εσάς, και που μαζί θα χτίσετε την ζωή που ονειρεύεστε 

Η επιρροή αυτή θα ακουμπήσει και τις επαγγελματικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας, έτσι όλες θα τεθούν υπό το πρίσμα του τι «δουλεύει» και τι όχι. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα ενδυναμώσει την πίστη σας ότι αξίζετε το καλύτερο και θα θελήσετε να το διεκδικήσετε υπογράφωντας πιο συμφέρουσες συμφωνίες ή βρίσκοντας συνεργάτες που να μοιράζονται το όραμά σας. Αυτούς τους μήνες φίλοι Λέοντες, θα κάνετε πολλά βήματα μπροστά όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, οπότε φερθείτε έξυπνα και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. 

Δείξτε μία προσοχή μόνο καθώς μπορεί να νιώσετε κάπως ληθαργικοί και κουρασμένοι, και ενδέχεται λόγω της κατάστασης αυτής να κάνετε σοβαρά λάθη στη δουλειά σας, ειδικά όσο ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος. Μόλις περάσει και αυτή η επιρροή, τα πράγματα θα κυλάνε πιο ομαλά και εσείς θα ξαναβρείτε την ενέργειά σας και την καλή σας διάθεση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως ζώδιο είστε υπεραναλυτικοί, πρακτικοί, δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, και έχετε την ανάγκη να ξέρετε πού πατάτε. Τώρα λοιπόν με την ορθοδρόμηση του Κρόνου, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην ζωή σας, ειδικά όσον αφορά στις σχέσεις σας. 

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα επιδιώξετε να κάνετε την μεγάλη συζήτηση με το ταίρι σας για το «πού πάει η σχέση μας», και θα του επισημάνετε ότι δεν θέλετε να σπαταλάτε άδικα τον χρόνο σας αν εκείνος ή εκείνη δεν βρίσκεται στην ίδια σελίδα με εσάς.

Ένας άλλος τομέας που θα επηρεαστεί πολύ αυτό το διάστημα είναι η εργασία και η ρουτίνα σας. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας ζητήσει να γίνετε πιο αποφασιστικοί και  υπεύθυνοι, και να αποφασίσετε ποια πράγματα και ποιες καταστάσεις θα κρατήσετε, και τι θα απορρίψετε επειδή δεν σας κάνει πλέον. 

Μπορεί λοιπόν να φτάσετε στο σημείο να επανεξετάσετε και την ίδια την δουλειά σας, αν δηλαδή σας καλύπτει δημιουργικά, αν σας ικανοποιεί η αμοιβή σας, ακόμα και αν το εργασιακό σας περιβάλλον είναι ευχάριστο. Μπορεί επίσης να σας προσφερθεί μία ιδιαίτερα δελεαστική θέση σε κάποια ανταγωνιστική επιχείρηση από αυτήν που είστε τώρα, και να πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Προσέξτε μόνο πριν πάρετε δραστικές αποφάσεις, να είστε σίγουροι για αυτό που σας παρουσιάζεται και να έχετε εξετάσει καλά όλες τις παραμέτρους. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος και καλό είναι να είστε διπλά προσεκτικοί. 

ΖΥΓΟΣ

Με την ορθοδρόμηση του Κρόνου από τις 10 Οκτωβρίου, σας έχει  ενεργοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η δημιουργικότητα και το πάθος σας για τη ζωή. Θα έχετε αστείρευτη ενέργεια και μεγάλη έμπνευση που δεν θα ξέρετε πού να την πρωτοδιοχετεύσετε. Ίσως αποφασίσετε να ξαναρχίσετε σπουδές ή σεμινάρια που είχατε αφήσει στην μέση παλαιότερα. Μπορεί επίσης να σας έρθει η επιθυμία να αφήσετε την τωρινή δουλειά σας για να ακολουθήσετε καριέρα βασισμένη σε κάποιο ταλέντο σας. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, θα αυξήσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι τις ικανότητες και τα χαρίσματά σας. Το σίγουρο είναι πως αν το αποφασίσετε, έχετε όλα τα φόντα και όλες τις πιθανότητες με το μέρος σας για να ξεχωρίσετε και να λάμψετε! Και φυσικά είναι παραπάνω από πιθανό να βγάλετε πολλά χρήματα, κάτι που το θέλετε πολύ. 

Σε προσωπικό και συναισθηματικο επίπεδο, αν είχατε διαφορές, τριγμούς ή προβλήματα επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας, τώρα σιγά σιγά αυτά θα αρχίσουν να εξομαλύνονται. Το κλειδί για να γίνει αυτό είναι να ακούτε τι σας λένε οι δικοί σας άνθρωποι και να μην περιμένετε μόνο να πάρετε, αλλά και να δίνετε. 

Επίσης, αν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε παιδί, τώρα είναι πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσετε τις προσπάθειες με το ταίρι σας. Να έχετε όμως υπομονή, και μην απογοητευτείτε αν αυτό δεν συμβεί αμέσως. Μπορεί απλά να χρειάζεστε κάποια ιατρική βοήθεια ή συμβουλή προκειμένου να τα καταφέρετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τώρα που ο Κρόνος τελείωσε την ανάδρομη κίνησή του που ξεκίνησε τον Μάιο, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να πάρετε το ταίρι σας και να φύγετε κάπου μακριά και απομονωμένα προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ανανεώσετε την σχέση σας. Και από ό,τι φαίνεται, είστε από τους τυχερούς γιατί το ταίρι σας είναι πρόθυμο να σας ακολουθήσει μέχρι την άκρη του κόσμου!

Όσον αφορά στα επαγγελματικά και την εργασία σας, αυτοί οι μήνες θα είναι κάπως περίεργοι. Ο Κρόνος θα σας επιστήσει την προσοχή στο κατά πόσο τα χρήματα που παίρνετε είναι αρκετά όχι μόνο για τα βασικά της επιβίωσης, αλλά και για να έχετε μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Μπορεί να νιώσετε την έλλειψη χρημάτων επειδή θα προκύψουν κάποιες έκτακτες ανάγκες, όπως επισκευές στο σπίτι ή μία απαραίτητη ανακαίνιση πριν έρθει ο χειμώνας. Αν νιώθετε λοιπόν σίγουροι για την δουλειά που προσφέρετε, ίσως έχει έρθει ο καιρός να ζητήσετε την πολυπόθητη αύξηση που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Το πιο πιθανό είναι ότι θα την λάβετε και θα πάρετε μία βαθιά ανάσα ανακούφισης! 

Να έχετε μόνο κατά νου ότι κατά πάσα πιθανότητα η αύξηση αυτή θα συνοδεύεται και με αύξηση ευθυνών και αρμοδιοτήτων, οπότε να είστε έτοιμοι να τα αναλάβετε και αυτά.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε σε προβλήματα που θα παρουσιαστούν στην υγεία της μητέρας σας ή να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με την οικογενειακή περιουσία από την μεριά της μητρός σας. Ό, τι και να ισχύει στην περίπτωσή σας, θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσετε όσο μπορείτε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος μόλις τελείωσε την πεντάμηνη ανάδρομη κίνησή του στον Υδροχόο, και τώρα έρχεται να φέρει αλλαγές σε όλες σας τις σχέσεις. Ως γνωστόν, εσείς οι Τοξότες δεν τα πάτε καλά με τους περιορισμούς και τις δεσμεύσεις και επιζητάτε την ελευθερία των κινήσεών σας σε κάθε σχέση που δημιουργείτε, είτε είναι επαγγελματική, είτε είναι φιλική, είτε είναι  αισθηματική. 

Τώρα λοιπόν ίσως κληθείτε να κατασταλάξετε και να επιδείξετε σταθερότητα και υπευθυνότητα, είτε απέναντι στα συντροφικά σας πρόσωπα, είτε απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες. Μην δειλιάσετε απέναντι στις ευθύνες, ο Κρόνος σας δίνει μία ευκαιρία να αποδείξετε ότι μπορείτε να φερθείτε ώριμα, συνειδητοποιημένα και ότι οι άλλοι μπορούν να βασιστούν επάνω σας. 

Το διάστημα αυτό, θα ευνοηθεί σε μεγάλο βαθμό η φήμη σας και το καλό σας όνομα, ειδικά σε κύκλους από άτομα κύρους, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια αυτή και δουλέψτε ακόμα πιο σκληρά ώστε να καθιερωθείτε στον χώρο σας. Ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορείτε τώρα να κάνετε τις κατάλληλες διασυνδέσεις είτε για επέκταση των δραστηριοτήτων σας, είτε για να βρείτε χρηματοδότες. 

Τα ταξίδια δεν θα σας λείψουν αυτούς τους μήνες, είτε για αναψυχή είτε για δουλειά, γεγονός που δεν θα σας χαλάσει καθόλου, καθώς είστε κυριολεκτικά οι εαυτοί σας όταν ταξιδεύετε! 

Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να βιώσετε έναν ξαφνικό χωρισμό δια ασήμαντον αφορμή, ή αν ανήκετε σε αυτούς που χώρισαν τώρα πρόσφατα, να είστε ακόμα μουδιασμένοι και να προσπαθείτε να καταλάβετε τι συνέβη. Δεχτείτε τις αποφάσεις των άλλων με χάρη, μείνετε δυνατοί και προχωρήστε στην ζωή σας όσο μπορείτε καλύτερα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την ορθοδρόμηση του Κρόνου στον Υδροχόο πρόκειται να δείξετε το ψυχρό και σκληρό σας πρόσωπο. Πλέον νιώθετε ότι δεν θέλετε να επενδύετε τον χρόνο και την προσοχή σας σε άτομα που δεν σας δίνονται 100%. Ναι, τα θέλετε όλα ή τίποτα και αυτό θα διεκδικήσετε. Δεν σας αρκούν πλέον οι επιφανειακές σχέσεις και συναναστροφές σε όλα τα επίπεδα, κυρίως επειδή και εσείς, αν και δείχνετε το αντίθετο, όταν δίνεστε, το κάνετε ολοκληρωτικά. 

Οπότε, αν είστε σε μία «χλιαρή» σχέση που δεν έχει βάθος και δεν σας εξελίσσει ως άτομα, μπορεί να αποφασίσετε τώρα να την τελειώσετε. Το ίδιο θα κάνετε ακόμα και σε περίπτωση σοβαρής σχέσης ή γάμου, αν έχετε κουραστεί πια από τις κακές συμπεριφορές των συντρόφων ή των συζύγων σας. Ίσως φανείτε σκληροί, αλλά να θυμάστε πως ο Κρόνος είναι καρμικός πλανήτης, και έρχεται να σας φέρει σε επαφή με τον πραγματικό σας εαυτό και τις δυνατότητές σας. Για να επιτύχετε λοιπόν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, είναι σημαντικό στην ζωή σας να έχετε ανθρώπους που σας στηρίζουν, που συμμερίζονται τις επιδιώξεις σας και έχουν κοινούς στόχους με εσάς. 

Στα θετικά της περιόδου της ορθόδρομης πορείας του Κρόνου, είναι ότι η υγεία σας θα είναι πολύ καλή, θα έχετε ενέργεια, ζωτικότητα και πολύ λιγότερο άγχος από ό,τι είχατε λίγο καιρό πριν. 

Επίσης, ευνοούνται οι ευχάριστες οικογενειακές στιγμές οπότε αφήστε λίγο πίσω την δουλειά σας και κρατήστε χρόνο για τους αγαπημένους σας, γιατί και εσείς το έχετε ανάγκη αλλά και εκείνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τους προηγούμενους μήνες νιώσατε αρκετή πίεση, γεγονός που σας έκανε ιδιαίτερα ευερέθιστους και σας μπλόκαρε και νοητικά αλλά και συναισθηματικά. Με την ορθοδρόμηση του Κρόνου στο ζώδιό σας, θα αρχίσετε να βρίσκετε πάλι την ηρεμία σας αλλά και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να αρχίσετε και πάλι να είστε ενεργητικοί και δραστήριοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας. 

Από τώρα και στο εξής η υγεία του σώματός σας θα συμβαδίζει με την ηρεμία του μυαλού σας, και έτσι θα μπορέσετε να δώσετε στην εργασία σας το 100% της συγκέντρωσής σας. Καταστάσεις, καθήκοντα, εκκρεμότητες που έμεναν στάσιμα για καιρό, τώρα θα μπορείτε να τα διευθετήσετε με χαρακτηριστική άνεση, κι έτσι θα επαναφέρετε την καλή γνώμη των εργοδοτών και των συναδέλφων σας, που το τελευταίο διάστημα αναρωτιόντουσαν τι έχετε πάθει. 

Η ανάκαμψη αυτή θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς της ζωής σας, καθώς θα είστε πιο πειθαρχημένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας, οπότε θα μπορείτε να θέτετε πιο σαφή όρια. Επίσης, όποιες αποφάσεις χρειαστεί να πάρετε μην τις αναβάλλετε, γιατί τώρα θα έχετε πλήρη διαύγεια πνεύματος και θα μπορείτε εύκολα να διακρίνετε τα θετικά και τα αρνητικά αυτών.  

Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι ένα μέλος της οικογένειάς σας, πιθανόν κάποιο από τα αδέρφια σας, ίσως αντιμετωπίσει κάποια ασθένεια ή να έχει κάποιο ατύχημα. Η ταραχή σας θα είναι μεγάλη, αλλά θα πρέπει να βρείτε την δύναμη και τον τρόπο και να τους συμπαρασταθείτε ψυχολογικά αλλά και να τους βοηθήσετε οικονομικά αν χρειαστεί. 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς οι Ιχθύες, με την ορθοδρόμηση του Κρόνου στον Υδροχόο, ενώ θα περίμενε κανείς να γίνετε πιο φιλικοί και κοινωνικοί, θα επιθυμείτε να μείνετε στο σπίτι σας μακριά από όλους.

Οι φίλοι σας θα σας αναζητήσουν, αλλά είναι συνηθισμένοι στις μεταπτώσεις σας και πλέον σας αφήνουν στην ησυχία σας. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν σας κρατάνε μούτρα όταν χάνεστε, οπότε φροντίστε να τους δείξετε πόσο το εκτιμάτε όταν περάσει αυτή η φάση. 

Με αυτή την τάση απομόνωσης, είναι λογικό και επόμενο τα αισθηματικά και τα ερωτικά σας να μην έχουν ιδιαίτερη προτεραιότητα για εσάς. Η μόνη εξαίρεση θα είστε εσείς που σε σταθερή, μακροχρόνια σχέση και συζείτε με το ταίρι σας, κι έτσι δεν μπορείτε να εξαφανιστείτε! Όμως, οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, ακόμα και αν τρέφετε συναισθήματα για κάποιο άτομο και επιθυμείτε διακαώς να τα μοιραστείτε, τώρα δεν θα σας είναι εύκολο, οπότε δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Και όταν κάπως συνέλθετε, μπορείτε να στείλετε για παράδειγμα ένα μήνυμα, και να ξεκινήσετε σιγά σιγά την επικοινωνία.  Αν δεν θέλετε όταν βγείτε από την σπηλιά σας να βρείτε το αντικείμενο του πόθου σας σε άλλη αγκαλιά, καλό είναι να μην χρονοτριβήσετε. 

Όσον αφορά στα επαγγελματικά και την εργασία σας, μπορεί τώρα να αναρωτηθείτε αν είστε ικανοποιημένοι από την δουλειά που κάνετε, και αν σας καλύπτει και δημιουργικά αλλά και οικονομικά. Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης και να επιλέξετε πιο αντισυμβατική καριέρα, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει και να το τολμήσετε και να το επιτύχετε, οπότε προετοιμαστείτε καλά και τολμήστε το!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan