Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο μήνας ξεκινάει με κάτι καινούργιο που αφορά μονάχα εσάς. Μην αφήσετε κανέναν να σας οδηγήσει μακρυά από μία σημαντική αποστολή. Μπορεί να ακούσετε ότι αυτό που κάνετε είναι εγωιστικό, χαζό, ηλίθιο, ακόμη και σπατάλη χρόνου. Αλλά έχετε ένα όνειρο στο μυαλό σας και καλό θα είναι να μην ξυπνήσετε μία πρωία και έχετε τύψεις που δεν το ακολουθήσατε. Μπορεί αυτό το όνειρο να είναι μεγάλο και να σας απορροφά όλη σας την ενέργεια, αλλά είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να βρείτε μία-δύο ώρες την ημέρα και να τις αφιερώσετε σε αυτό έως ότου ολοκληρωθεί. Από την στιγμή όμως που θα το ξεκινήσετε, θα δείτε ότι θα πάρει ζωή από μόνο του. 

Ο Αύγουστος φέρνει κάτι που χρειάζεστε στις σχέσεις σας: κατανόηση. Εσείς και ο ή η σύντροφός σας θα περάσετε μαζί μία αλλαγή - προς το καλύτερο! Αυτή μπορεί να προέλθει ως αποτέλεσμα της καλής επικοινωνίας και της επιθυμίας να μιλήσετε και να ακουστείτε κανονικά. Το σκηνικό αυτό θα λειτουργήσει τέλεια για εσάς, ειδικά τις πρώτες δύο εβδομάδες. 

Αν είστε μόνοι, μην ανησυχείτε διότι σύντομα δεν θα είστε, με την προϋπόθεση βεβαίως ότι ψάχνετε σχέση. 

Η οικογενειακή ζωή θα γίνει και αυτή με την σειρά σας πολύ καλύτερη, καθώς οι επαφές με τα μέλη της οικογένειάς σας θα είναι αρμονικές… και λογικές. Μάλιστα, όλον τον μήνα θα παρατηρήσετε την έλλειψη της τρέλλας. Μπορείτε να ζήσετε χωρίς δράματα; Εννοείται!

Την 1η και την 2α Αυγούστου θα έχετε εντάσεις με τους φίλους, τις ομάδες, και την κοινότητά σας καθώς ο Ερμής και στην συνέχεια ο Ήλιος θα κάνουν αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο. Αυτό σημαίνει πως αν πιέσετε περισσότερο από όσο πρέπει θα σας πισωγυρίσει. Περιμένετε λίγο μέχρι την Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου, η οποία θα τονίσει την διασκέδαση, την φιλία, την χαρά και τις συλλογικές δραστηριότητες.  

Την ίδια στιγμή, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 3 Αυγούστου, θα φέρει ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας, ειδικά εάν εργάζεστε με μερική απασχόληση ή ξεκινήσατε πρόσφατα κάτι δικό σας. Από την άλλη, όταν η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στις 9 του μηνός και ο Ερμής κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στις 10, προσέξτε να μην κολλήσετε σε ανεδαφικά σχέδια.  

Η άφιξη της Αφροδίτης στις 16 Αυγούστου στον τομέα της ζωής σας που αφορά τις σχέσεις, θα είναι καλοδεχούμενη, αν και η εικόνα που έχετε για το τι είναι ρομαντική σχέση μπορεί να σας χαλάσει, καθώς στις 19 Αυγούστου ο Ήλιος θα κάνει αντίθεση με τον Δία επηρεάζοντας τον τομέα της χαράς.   

Στις 22 του μηνός θα έχετε περαιτέρω καλά νέα στα οικονομικά και στα εργασιακά, δώρο του πολύ ευνοϊκού τριγώνου Άρη-Ουρανού. Την ίδια ημέρα η Πανσέληνος θα ενεργοποιήσει την ανθρωπιστική πλευρά του εαυτού σας, ενώ ο Ήλιος θα είναι στον Οίκο της χαράς! Το ιδανικό αυτήν την περίοδο θα είναι αν καταφέρετε να συνδυάσετε την διασκέδαση με την δουλειά, κυρίως με το να μαζέψετε χρήματα για κάποιον κοινωφελή σκοπό.  

Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα δώσετε και πάλι έμφαση στην ερωτική σας ζωή, με ένα υπέροχο τρίγωνο στις 23 του μηνός μεταξύ Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο προσφέρει σταθερότητα και μακροημέρευση. Ο Ερμής στις 26 του μηνός θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες για ανάδειξη στον χώρο της εργασίας, αλλά η άφιξη του Ερμή στον οίκο των σχέσεων στις 30 του μηνός, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε μέσα από τη καρδιά σας. 


ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ και καιρό περνάτε κάποιες δύσκολες στιγμές οικονομικά, καθώς τα απανωτά έξοδα σας έχουν ξετινάξει ή απλά, δεν μπορείτε να μαζέψετε χρήματα τόσο εύκολα όσο θα θέλατε. Αλλά αυτόν τον μήνα θα επιστρέψετε στα απλά, που σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα θα βάζετε στην άκρη ένα συγκεκριμένο ποσό. Μόλις μπείτε σε πρόγραμμα θα σας γίνει συνήθεια, οπότε καί θα μπορέσετε να βάλετε λεφτά στην άκρη καί δεν θα στερήσετε από τον εαυτό σας το οτιδήποτε.     

Όπως και οι Κριοί, έτσι και σε εσάς τους Ταύρους η ερωτική σας ζωή θα εκτοξευθεί στην στρατόσφαιρα, και αυτό θα γίνει μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες του μηνός. Όμως, σε σχέση με τους Κριούς, εσείς στο δεύτερο μισό του Αυγούστου θα νιώσετε έναν ξαφνικό τριγμό στον παράδεισο, οπότε και θα αναρωτηθείτε «Τί έγινε και στράβωσε;» Αυτό που θα πάει στραβά είναι η ανάγκη σας να ζητάτε ασφάλεια και όρκους πίστεως και παράλληλα να πιέζετε αφόρητα να σας τα δώσουν, κάτι που θα κάνει τον ή την σύντροφό σας ή το άτομο με το οποίο βγαίνετε να απαυδήσει. Όλοι ξέρουμε ότι είστε πιεστικοί, αλλά αυτόν τον μήνα θα καταλάβετε πως η ξεροκεφαλιά σας θα σας στοιχίσει σοβαρά. 

Την 1η και την 2α Αυγούστου ο Ερμής και ο Ήλιος θα κάνουν αντίθεση με τον ξεροκέφαλο Κρόνο, προκαλώντας αναστάτωση στην ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε αυτήν την περίοδο είναι να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Ένα πολύ όμορφο τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στις 3 Αυγούστου θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, με το να κάνετε πραγματικά μαγικά πράγματα! 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 8 Αυγούστου και λαμβάνει χώρα στον Οίκο της οικογένειας, υποδηλώνει ότι αυτή η στρατηγική δουλεύει, αν και τις δύο ημέρες που ακολουθούν την Νέα Σελήνη θα πρέπει να προσέχετε να μην παρασυρθείτε με τίποτα περίεργες ιδέες, καθώς η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Δία. 

Η άφιξη του Ερμή στις 11 Αυγούστου στον Οίκο της Χαράς θα σας βοηθήσει να πάρετε τα καλύτερα από τους δύο αυτούς κόσμους, και παράλληλα η είσοδος της Αφροδίτης στον Οίκο της Ρουτίνας, θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε και να στρογγυλέψετε τις καταστάσεις. Όμως, η αντίθεση του Ηλίου-Διός στις 19 του μηνός, υποδηλώνει πως μέσα σας ακόμη παλεύετε για το πώς θα μοιράσετε τον χρόνο σας.  

Στις 22 Αυγούστου το τρίγωνο μεταξύ Άρη-Ουρανού θα σας κάνει απίστευτα δημιουργικούς και ζωηρούς. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα μπει στον Οίκο της χαράς και της δημιουργίας, ενώ παράλληλα η Πανσέληνος θα λάμπει στον Οίκο της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, οπότε θα είναι καταπληκτική περίοδος για να προχωρήσετε ένα καινούργιο επαγγελματικό σας σχέδιο.  

Αργότερα στις 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη θα τριγωνίσει τον Κρόνο, δίνοντας υπόσχεση για οικονομικές απολαβές για ό,τι έχετε προσφέρει. Ο Αύγουστος τελειώνει με τον Ερμή να περνάει στον Οίκο της Καθημερινότητας, επιτρέποντας πλέον να βρείτε ξανά την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.   


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν τον μήνα μην αφήσετε την υπερηφάνεια σας να μπει εμπόδιο στο να δεχθείτε μία πρόταση που θα σας γίνει ή να αρπάξετε μία ευκαιρία που θα εμφανιστεί. Μπορεί να σκεφτείτε ότι αν αποδεχτείτε θα φανεί ότι δεν μπορείτε να σταθείτε μόνοι σας. Όμως, από την στιγμή που θα πείτε το ναι, εσείς θα κατευθύνετε την πορεία σας και το πόσο θα επενδύσετε. Οπότε, μην φοβάστε για το πως δείχνετε. 

Είστε πάρα πολύ καλοί με θέματα που αφορούν την χρήση του γραπτού λόγου. Οπότε, όσον αφορά συμβόλαια, ξέρετε πολύ καλά το πως λειτουργούν οι λέξεις, οπότε εάν είναι να υπογράψετε καλό θα είναι ξεκάθαρο το τι θέλετε, τόσο εσείς όσο και οι άλλοι. Ή, αν είναι να μεταφέρετε κάποιο μήνυμα ή να κάνετε κάποια παρουσίαση, καθίστε κάτω και κάντε έλεγχο ξανά, κι αν χρειαστεί κάντε διορθώσεις, μέχρι την στιγμή που θα νιώσετε ότι όλα είναι εντάξει. Μπορεί επίσης να αφορά κάτι που θέλατε πάντα να γράψετε, οπότε αυτόν τον μήνα θα έχετε την ευκαιρία. 

Η οικογενειακή σας ζωή, όσο θα περνά ο μήνας, θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και ανετότερη και απολαυστική. Ίσως διότι οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά βελτιωμένες ή απλά θα νιώσετε πολύ καλύτερα με τον χώρο που μένετε. Όπως και να έχει, είναι καλό να έχετε ένα λιμάνι που να σας προσφέρει ζεστασιά και να νιώθετε καλοδεχούμενοι, διότι σας κάνει να νιώθετε δυνατοί και σας εμπνέει να κάνετε το καλύτερο δυνατό ώστε να φτάσετε εκεί που θέλετε.  

Αυτόν τον μήνα μην ανησυχείτε για την ερωτική σας ζωή, διότι είτε είναι αρκετά καλή και δυνατή, ή, απλά δεν ενδιαφέρεστε τόσο. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι οι φίλοι, και ο Αύγουστος θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε με πάρα πολλούς προκειμένου να έχετε μία καλή κοινωνική ζωή. Οπότε το σημαντικότερο αυτόν τον μήνα είναι οι φίλοι. Επίσης, θέλετε να εργαστείτε, θέλετε να διασκεδάσετε, οπότε δεν σας νοιάζει να βρείτε ταίρι. Στην πραγματικότητα, θα βρείτε την χαρά και την ικανοποίηση στην προώθηση της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας και σε επαγγελματικές προτάσεις, θέματα που έχουν εύνοια και κινούνται θετικά. 

Η εκπαίδευση ή η μελέτη μπορεί να κολλήσουν τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, καθώς τόσο ο Ερμής όσο και ο Ήλιος θα κάνουν αντίθεση με τον Κρόνο. Καλό θα είναι να περιμένετε την Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου, οπότε το κεφάλι σας θα καθαρίσει και θα είστε έτοιμοι ξανά να αρχίσετε να μαθαίνετε.  

Όσον αφορά την οικογένεια, στις 3 Αυγούστου το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα δώσει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις ή θα γίνει το μέσο για να διορθώσετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 9 του μηνός, σας προειδοποιεί για τους κινδύνους που έχει η σκέψη ότι τα έχετε όλα. Η ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή θα υποδηλώνει το αντίθετο.  

Στις 11 Αυγούστου ο Ερμής εισέρχεται στον Οίκο της Οικογένειας, οπότε και θα σας βοηθήσει να πάρετε λογικές αποφάσεις σε ζητήματα που αφορούν το συγκεκριμένο πεδίο. Με την Αφροδίτη στις 16 του μηνός να εισέρχεται στον Οίκο της Χαράς, θα νιώσετε ότι σε θέματα που αφορούν την χαρά, την δημιουργία, τον έρωτα, θα πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας.   

Η αντίθεση Ηλίου-Διός στις 19 Αυγούστου υποδηλώνει ότι μέσα σας ακόμη παλεύετε ψυχολογικά με θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, αλλά η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου που λαμβάνει χώρα στον Οίκο της Φιλοσοφίας, θα σας βοηθήσει να βγάλετε άκρη.  

Το ύστερο κομμάτι του Αυγούστου θα είναι καλή περίοδος για να αναλογιστείτε για τις ρίζες σας και τις καταβολές σας. Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού που θα γίνει επίσης στις 22 του μηνός, θα σας ενώσει την οικογειακή σας ιστορία με το κάρμα σας, ενώ παράλληλα η είσοδος του Ηλίου την ίδια ημέρα στον Οίκο της Οικογένειας, θα σας ανοίξει τα μάτια. 

Στις 26 Αυγούστου, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σας δώσει ξαφνικά την διαύγεια που χρειάζεστε για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε τώρα, το οποίο είχατε αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν. Και όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής μπει στον Οίκο της Χαράς στις 30 Αυγούστου, θα νιώσετε πιο χαλαροί και έτοιμοι για ξέφρενο γλέντι!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε από εκείνους που θέλουν να νιώθουν ότι τους χρειάζονται. Αυτό συμβαίνει συνέχεια, μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται κάποιο άτομο που σας απομυζεί, την ώρα που είναι ικανό να φροντίζει άνετα τον εαυτό του. Κάποιος σας θεωρεί δεδομένους ή να χρησιμοποιεί για όφελός του την καλή και γενναιόδωρη φύση σας. Αυτόν τον μήνα, αν συνεχιστεί αυτή κατάσταση, θα πρέπει να την σταματήσετε. Να είστε ξεκάθαροι ότι έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε τα άτομα που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια και ότι στην τελική έχετε να κοιτάξετε και την δική σας ζωή. 

Αυτόν τον μήνα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για έναν καινούργιο σύντροφο και μία νέα επαγγελματική ευκαιρία. Εσείς κάνατε την προσπάθειά σας να μαζέψετε όλα εκείνα που τσάκισαν την σχέση σας, και χάρη σε αυτήν έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε αλλαγές που πλέον δεν μπορείτε να αποφύγετε. Αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι ένας χωρισμός. Αυτό που είναι αξιοπρόσεκτο είναι πως όταν γνωρίσετε το καινούργιο άτομο, ή αν το έχετε γνωρίσει ήδη, η νέα σας σχέση έχει όλα τα φόντα να γίνει αυτή που πάντα περιμένατε. Αν και αυτός ο μήνας θα έχει αγωνία και ξάγρυπνες νύκτες, είναι επίσης ο μήνας που θα πετάξετε από επάνω σας όλα αυτά που πλέον δεν σας εξυπηρετούν σε κάτι, κι έτσι θα γίνει το έναυσμα για την αλλαγή. Μπορεί να έχετε και καυγάδες, αλλά κάθε καυγάς θα σας δώσει σοφία και πεποίθηση για τις επόμενες κινήσεις σας. 

Τα χρέη -είτε είναι οικονομικά είτε είναι συναισθηματικά- θα είναι αρκετά στις αρχές του Αυγούστου, ειδικά όταν ο Ερμής και μετά ο Ήλιος κάνουν αντίθεση την 1η και την 2α Αυγούστου με τον Κρόνο. Η βοήθεια που θέλετε θα σας έλθει από εκεί που δεν το περιμένετε, το οποίο θα γίνει με το τρίγωνο Αφροδίτης- Ουρανού στις 3 του μηνός. Εσείς δεν έχετε παρά να την ζητήσετε.

Η Νέα Σελήνη στις 8 του μηνος που γίνεται στον Οίκο των Οικονομικών, σας υπόσχεται ανακούφιση από την ανησυχία που έχετε για τα χρήματα αλλά και μία νέα κατανόηση των ικανοτήτων σας. 

Στις 9 και 10 Αυγούστου, με την Αφροδίτη να κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή να κάνει αντίθεση με τον Δία, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις. Για αυτό, μην ρισκάρετε με τα χρήματά σας, και να ελέγξετε διπλά και τρίδιπλα τις λεπτομέρειες του ταξειδίου σας. .

Θα νιώσετε λιγότερο συγκεχυμένοι ή ξεμυαλισμένοι όταν ο Ερμής στις 11 Αυγούστου θα περάσει στον Οίκο της Νοημοσύνης. Επίσης, η Αφροδίτη περνάει στις 16 Αυγούστου στον Οίκο της οικογένειας, και αυτό από μόνο είναι ευλογία. Μαζί θα είναι μία τέλεια κατάσταση. 

Στις 19 του μηνός θα έχουμε μία δύσκολη αντίθεση Ηλίου-Διός, το ποίο σημαίνει ότι θα έχετε πρόβλημα από μη σόφρωνες οικονομικές αποφάσεις ή από απάτες. Η Πανσέληνος της 22ας Αυγούστου που πραγματοποιείται στον οίκο των χρεών σας, θα προξενήσει εντάσεις, αν και την επόμενη ημέρα το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα εξισορροπήσει τις καταστάσεις.  

Στα τέλη του Αυγούστου θα νιώσετε να έχετε απίστευτες ιδέες, ενώ παράλληλα η επικοινωνία θα πετάει. Υπεύθυνο για αυτά θα είναι το τρίγωνο Άρη-Ουρανού στις 22, ενώ το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 26, θα σας βοηθήσει να λάβετε υψηλή βοήθεια που θα υποστηρίξει την επίτευξη των σχεδίων σας.  

Ο Αύγουστος τελειώνει με μία νότα αγάπης, καθώς ο Ερμής περνάει στον Οίκο της Οικογένειας. Χρησιμοποιήστε την επιρροή του για να έλθετε σε επαφή με μέλη της οικογένειάς σας που έχετε καιρό να δείτε, ή να ψάξετε βαθύτερα την ιστορία της οικογενείας σας. 


ΛΕΩΝ

Η καλή υγεία, η καλή σωματική κατάσταση, και γενικά πως να είστε γεροί και δυνατοί, είναι θέματα που σας απασχολούν σχετικά πρόσφατα. Είστε από εκείνους που συχνά, αν όχι πάντα, βάζετε τους αγαπημένους σας πάνω από εσάς, αλλά αυτόν τον μήνα θα έχετε να κερδίσετε πολλά αν βάλετε πρώτα τον εαυτό σας, ή τουλάχιστον μέχρι να έχετε ένα ικανοποιητικό σχέδιο για το πως θα κάνετε την ζωή σας καλύτερη στους τομείς που ακούσατε (παραπάνω τομείς). Μπορείτε να το διασκεδάσετε με το να φτιάξετε ειδικά μενού, ή ξεκινώντας σωματικές δραστηριότητες στην εξοχή.

Από εκεί και πέρα, εδώ και κάποιο διάστημα, σκέφτεστε με ποίον τρόπο θα μπορούσατε να βάλετε λίγη διασκέδαση στην ζωή σας, αλλά για πολλούς και διαφορετικούς λόγους δεν σας έβγαινε. Όμως, το επόμενο διάστημα θα είναι ευκολότερο να συμβεί, οπότε αρχίστε να κάνετε σχέδια, έστω κι αν είναι για ένα καφέ και κουβέντα, ή για φαγητό σε ένα ωραίο εστιατόριο, ή για ένα ποτό. Η ζωή θα πρέπει τόσο διασκέδαση όσο και υποχρεώσεις. Μπορεί μέσα σε αυτόν τον μήνα να λάβετε μήνυμα για κάποια εορτή, ή να ετοιμάζετε εσείς κάτι για τα γενέθλιά σας. Άλλωστε τα γενέθλια είναι μία καλή περίπτωση για να τιμήσετε τον εαυτό σας, να εορτάσετε την ζωή, τους αγαπημένους σας, και τα όνειρά σας για το μέλλον. Οπότε φροντίστε να είναι μία ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη σε εσάς.  

Οι πρώτες τρεις εβδομάδες θα δείχνουν καλές, ενώ η τέταρτη θα ακόμη καλύτερη. Όμως, οι καλές στιγμές θα αφορούν τον έρωτα, την οικογένεια, και την αγάπη. Σε σχέση με τα χρήματα και την επαγγελματική σταδιοδρομία, ο Αύγουστος δεν δείχνει τόσο καλός. Αλλά ούτε που θα δώσετε  σημασία καθώς η ζωή σας θα είναι πλήρης από την αγάπη των φίλων, της οικογένειας, του ή της συντρόφου σας, οπότε και δεν θα ενδώσετε σε αρνητικές σκέψεις.  

Αυτό που θα έχει ιδιαίτερη εύνοια αυτό το διάστημα, είναι η εκπαίδευση. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος αν θέλετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας ή να αποφασίσετε σε ποία σχολή θέλετε να πάτε. Όσες εξετάσεις δώσετε αυτό το διάστημα, θα τις περάσετε. Οπότε μπορείτε να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας!

Την 1η και 2α Αυγούστου θα υπάρξει στασιμότητα στην ερωτική σας ζωή καθώς θα υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ μεταξύ των Εγώ των συντρόφων. Υπεύθυνοι για αυτό θα είναι ο Ερμής και στην συνέχεια ο Ήλιος που θα κάνουν αντίθεση με τον Κρόνο. Όμως στις 3 του μηνός, θα έχετε ευχάριστα οικονομικά νέα, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού υπόσχεται προαγωγή, αύξηση μισθού, ή νέες ευκαιρίες που θα σας ενθουσιάσουν. 

Η Νέα Σελήνη της 8ης Αυγούστου που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και θα φέρει ξανά την μαγεία στην ζωή σας, αλλά, θα πρέπει να θυμάστε πόσο σημαντικό είναι να είστε ειλικρινείς με τον ή την σύντροφό σας, ειδικά όταν η Αφροδίτη στις 9 του μηνός θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και την επόμενη ημέρα ακριβώς ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Δία. Καλό θα είναι να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τις τηρήσετε. 

Ο Ερμής θα μπει στον Οίκο των Οικονομικών σας στις 11 του μηνός, και θα σας βοηθήσει με τα εργασιακά και τα οικονομικά. Στις 16 του μηνός η Αφροδίτη θα περάσει στον Οίκο της επικοινωνίας, οπότε και θα μπορέσετε να μιλήσετε ευκολότερα για τα συναισθήματά σας. 

Η αντίθεση του Ηλίου με τον Δία στις 19 Αυγούστου υποδηλώνει πως υπάρχουν ακόμη θέματα με τον έρωτα, ειδικά εάν υπερβάλετε ή διανθίζετε το μέλλον της σχέσης ή της γνωριμίας με τα πιο ζωντανά χρώματα. Η Πανσέληνος της 22ας Αυγούστου που θα γίνει στον Οίκο των Σχέσεων, θα φέρει ένταση στις σχέσεις σας, αλλά, το σταθεροποιητικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού την επόμενη ημέρα, θα σας φέρει ηρεμία καθώς θα έχετε πάρει το μάθημά σας. 

Από την άλλη, είναι καιρός για εργασία. Το υπερβολικά θετικό τρίγωνο στις 22 Αυγούστου μεταξύ Άρη και Ουρανού, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα που ο Ήλιος θα περάσει στον Οίκο των Οικονομικών σας. Το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα στις 26 του μηνός, θα είναι χρήσιμο για να στρέψετε την προσοχή ατόμων με εξουσία στα σχέδιά σας και να λάβετε την βοήθειά τους. Και στις 30 του μηνός ο Ερμής περνώντας στον Οίκο της Επικοινωνίας, θα σας βοηθήσει να καταφέρετε να πείσετε για τα όνειρά σας και να λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος φίλοι Παρθένοι, έρχεται για να σας βγάλει από την πολυαγαπημένη σας ρουτίνα! Και παρόλο που δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα οι αλλαγές, τώρα θα αναγκαστείτε να πάτε όπως πάει το ρεύμα. Το σίγουρο είναι ότι θα σας παρουσιαστούν πολλές επιλογές και ευκαιρίες, που θα αξίζουν το ρίσκο που θα χρειαστεί να πάρετε. Κάντε λοιπόν τη χάρη στον εαυτό σας και μην φοβηθείτε, αρπάξτε τις ευκαιρίες που έρχονται, γιατί πραγματικά είναι για το καλό σας. 

Μπορεί να βιώνετε κάποια μικρά προβλήματα σε μία σχέση σας, είτε αυτή αφορά έναν συγγενή σας ή κάποιο σημαντικό άτομο στην ζωή σας, τα οποία όμως είναι ενοχλητικά. Μπορεί να μην είναι προβλήματα που μπορούν να διαλύσουν την σχέση σας αλλά το σίγουρο είναι πως ξοδεύετε χρόνο σε τσακωμούς και σε πληγωμένα αισθήματα. Το κλειδί για να φτιάξετε αυτήν την κατάσταση είναι να μάθετε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά, τόσο εσείς όσο και η άλλη πλευρά. Και πάλι, αν το σχεδιάσετε καλά, θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικές βελτιώσεις κι έτσι να μπορείτε να διορθώσετε τα θέματά σας με χαρακτηριστική άνεση.  

Επίσης, να έχετε υπόψιν ότι δύσκολα θα βρείτε ηρεμία και ησυχία αυτόν το μήνα, καθώς όσο και αν σας φανεί πρωτόγνωρο, θα αναζητάτε διαρκώς την περιπέτεια και πράγματα που να σας εξιτάρουν. Επιπλέον, με την Νέα Σελήνη στις 8 του μηνός, η τάση αυτή μπορεί να επεκταθεί και σε πιο πνευματιστικές αναζητήσεις. 

Ο τομέας των σχέσεων θα σας προβληματίσει αρκετά, από τις 9 του μήνα και έπειτα, όταν η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, καθώς δεν θα έχετε καθαρή σκέψη. Μπορεί ακόμα και η επικοινωνία με τους αγαπημένους σας να είναι προβληματική. Αυτό θα περάσει από τις 16 Αυγούστου και μετά, οπότε και θα ηρεμήσετε λιγάκι και θα ξαναβρείτε κάπως τις σταθερές σας.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου, που θα γίνει στις 22, φαίνεται ότι εσάς σας φορτίζει πολύ θετικά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εξετάσετε τις καταστάσεις που σας απασχολούν κάτω από ένα νέο πρίσμα, καθιστώντας το έτσι πιο εύκολο να βρείτε λύσεις. 

Στις 23 του μήνα το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα ενισχύσει σημαντικά τα χρηματοοικονομικά σας, και επιπλέον το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 26 θα σας βάλει στο προσκήνιο και θα σας προσέξουν άτομα κύρους που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά. 


ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος έχει μεικτά μηνύματα για εσάς τους Ζυγούς και είναι στο χέρι σας το πώς θα τα ερμηνεύσετε. 

Καταρχάς, όσον αφορά στα αισθηματικά σας, από τη μία έχετε κόσμο που σας αγαπά και σας θαυμάζει και είναι πρόθυμοι να είναι μαζί σας, αλλά από την άλλη εσείς νιώθετε ότι δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε κάτι με κανέναν. 

Αυτόν το μήνα από ό,τι φαίνεται, θα επιλέξετε να μείνετε μόνοι σας και να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας και λίγους καλούς φίλους. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία και τον χρόνο να ξεκαθαρίσετε καλά το μέσα σας και να βρείτε τι πραγματικά θέλετε. 

Έχετε βιώσει πολύ ένταση και άγχος το τελευταίο διάστημα, και αυτό κυρίως επειδή επιτρέπετε στο μυαλό σας να σκέφτεται μόνο τα αρνητικά σενάρια και τις άσχημες εξελίξεις. Βέβαια, είναι και ένα σημείο των καιρών που διανύουμε με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Το θέμα είναι να μην βγουν αυτά τα αρνητικά συναισθήματα εκτός ελέγχου και μετατραπούν σε ψυχοσωματικά συμπτώματα, οπότε για ένα διάστημα πατήστε «παύση» και προσπαθήστε να χαλαρώσετε το μυαλό σας από τις περιττές σκέψεις. 

Τις πρώτες μέρες του μήνα θα κληθείτε να λάβετε σοβαρές ευθύνες, καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος θα κάνουν αντίθεση με τον Κρόνο. Έτσι μπορεί να έχετε ελάχιστο χρόνο για διασκέδαση και ξεκούραση, αλλά θα βγάλετε εκκρεμότητες από την μέση και μετά θα μπορείτε να χαλαρώσετε. 

Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 8 Αυγούστου έρχεται να ευνοήσει κάθε είδους σχέσεις και συνεργασίες, και να διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης, στις 11 του μήνα ο Ερμής θα βοηθήσει πολύ την στρατηγική σας σκέψη και έτσι θα μπορέσετε να επωφεληθείτε στο έπακρο από κάποιες γνωριμίες κύρους που θα κάνετε. 

Στις 19 Αυγούστου, όλη αυτή η έλλειψη ξεκούρασης και χαλάρωσης που θα βιώσετε το προηγούμενο διάστημα θα σας φτάσει στα όριά σας. Κάντε λίγη ακόμη υπομονή, γιατί η Πανσέληνος στις 22 του μήνα θα σηματοδοτήσει μία περίοδο όπου οι ρυθμοί θα χαλαρώσουν. 

Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, εκείνες τις μέρες είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε κάποιο άτομο έξω από τα συνηθισμένα σας, που θα έρθει για να μείνει στη ζωή σας! Και μέχρι το τέλος του μήνα αυτό θα φανεί αν ισχύει ή όχι. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς τους Σκορπιούς ο Αύγουστος έχει να κάνει με την επίτευξη στόχων και σχεδίων σε όλους τους τομείς. Θα δείτε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας να ανεβαίνουν σημαντικά αυτό το διάστημα, πράγμα που θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο εύκολα ό,τι είναι απαραίτητο για να επιτύχετε. 

Στον αντίποδα, οι ερωτικές σας σχέσεις δεν θα είναι και στα καλύτερά τους αυτόν τον μήνα, καθώς ο χρόνος και η προσοχή σας θα είναι εστιασμένα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας μην αφήνοντας χώρο για κάτι άλλο. 

Η αλήθεια είναι ότι ειδικά στον χώρο της εργασίας σας, η αναγνώριση και η επιτυχία σας αξίζουν και με το παραπάνω, και μπορούμε να πούμε ότι έχουν καθυστερήσει κιόλας. Ίσως για αυτό να φταίει κάποιο λάθος που κάνατε στο παρελθόν, τώρα όμως αυτό είναι πίσω και έχει έρθει η στιγμή να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Η αναγνώριση αυτή μπορεί να έρθει και με την μορφή μίας πολύ συμφέρουσας συνεργασίας η οποία μπορεί να ξεκινήσει δοκιμαστικά, αλλά στο άμεσο μέλλον να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό και μόνιμο που θα επωφελήσει όλα τα συμβαλλόμενα μέλη! Έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά σε όλες τις προτάσεις και τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν. 

Στις 3 του μήνα αφήστε λίγο χρόνο ελεύθερο για να βρεθείτε με φίλους, να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, προκειμένου να χαλαρώσετε λίγο πριν αρχίσετε και πάλι να δουλεύετε εντατικά. 

Στις 9 του μήνα δώστε μεγάλη προσοχή σε κάθε είδους επικοινωνία, καθώς έχουμε δύο περίεργες αντιθέσεις. Από την μία η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα και από την άλλη η αντίθεση Ερμή και Ηλίου με τον Κρόνο. Θα δείτε τους άλλους να συμπεριφέρονται αλλόκοτα, ίσως υπάρξουν εντάσεις και προστριβές από το πουθενά, με συντρόφους, συνεργάτες, συναδέλφους, ακόμα και με τους φίλους σας. Απλά αφήστε αυτές τις μέρες να περάσουν όσο πιο αναίμακτα γίνεται. 

Όταν ο Ήλιος κάνει αντίθεση με τον Δία στις 19 Αυγούστου, και πάλι θα διαταραχτεί η ισορροπία μεταξύ εργασίας και σπιτιού, και ίσως υπάρξουν πάλι κάποιες μικροδιαφωνίες με τους αγαπημένους σας. Ευτυχώς όμως, η Πανσέληνος στις 22 θα έρθει να εξομαλύνει την κατάσταση και να σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν θέματα που θα προκύψουν. Στις 23 του μήνα, οι σχέσεις με οικογένεια, συντρόφους, συζύγους θα έχουν πλήρως αποκατασταθεί και μέχρι το τέλος του Αυγούστου τουλάχιστον θα κυλήσουν όλα ήρεμα και ομαλά!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μέχρι τώρα συνηθίσει στην ζωή σας να μην συμβιβάζεστε εύκολα φίλοι Τοξότες, και ίσως σας κακοφανεί που αυτός ο μήνας έρχεται να ψαλιδίσει λίγο τα φτερά σας. Ετοιμαστείτε να ταρακουνηθείτε λιγάκι, γιατί το χρειάζεστε. Οι προκλήσεις που έρχονται θα είναι στον τομέα της οικογένειάς σας, και θα πρέπει ή να συνδράμετε κάποιο μέλος που χρειάζεται βοήθεια, ή να χρειαστεί να φερθείτε εσείς ώριμα και υπεύθυνα προκειμένου να επιλυθεί κάποιο δύσκολο ζήτημα που θα προκύψει. Μπορεί συνήθως να τα αποφεύγετε αυτά, αλλά από ό,τι φαίνεται, τώρα δεν θα έχετε αυτή την δυνατότητα. 

Μην φοβηθείτε και μην το βάλετε στα πόδια, γιατί είναι η οικογένειά σας είναι πολύ σημαντική για εσάς, και θα διαπιστώσετε πως αν βοηθήσετε και φερθείτε υπεύθυνα, εκτός από την ευγνωμοσύνη που θα λάβετε, θα νιώσετε και πολύ καλά με τον εαυτό σας. 

Μετά, μπορείτε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας πηγαίνοντας τις διακοπές που θέλετε, καθώς είναι πολύ πιθανό να σας έρθει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόσκληση από το φιλικό σας περιβάλλον και η οποία θα σας εξασφαλίσει πολλές ευχάριστες εμπειρίες και στιγμές! Δεχτείτε άφοβα λοιπόν και ετοιμάστε βαλίτσες για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας! 

Στις 3 του μηνός, ένα πολύ θετικό τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού θα έρθει να ευνοήσει τα εργασιακά και τα επαγγελματικά σας. Η επιτυχία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη, οπότε ενισχύστε και εσείς τις προσπάθειές σας. 

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου που γίνεται στις 8, θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και νέα προοπτική. Έτσι, παρόλο που οι απαιτήσεις στη δουλειά ίσως είναι αυξημένες και το κλίμα στο σπίτι ίσως είναι χαοτικό, εσείς θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Προσέξτε μόνο μην μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας στο σπίτι σας ή το αντίστροφο, διότι θα προκαλέσετε καυγάδες. 

Η άφιξη του Ερμή στον τομέα της καριέρας σας στις 11 του μήνα, είναι καλά νέα, όπως επίσης και η Αφροδίτη η οποία στις 16 θα ευνοήσει την κοινωνική σας ζωή και το στάτους σας. 

Στις 19 Αυγούστου ίσως διαπιστώσετε ότι έχετε κάνει κάποιο λάθος ή ότι έχετε πάρει λάθος πορεία σε κάποια κατάσταση. Μην διστάσετε λοιπόν να αλλάξετε γνώμη και κατεύθυνση πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα. 

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα έχει εξαιρετικά νέα για την εργασία σας, και για αυτό θα φροντίσει το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε συνδυασμό με την Πανσέληνο του μήνα στις 22. Ξαφνικά λοιπόν θα δείτε να διορθώνονται κακώς κείμενα, να προχωράνε σχέδια που είχαν κολλήσει, να λύνονται προβλήματα και παρεξηγήσεις και γενικά να σταθεροποιείται η κατάσταση.

Τέλος, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 26 είναι εξαιρετικό για να σας βάλει στο προσκήνιο και να σας προσέξουν πρόσωπα με επιρροή και κύρος που μπορεί να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να ανελιχθείτε στον τομέα σας. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο μήνας πρόκειται να σας ξεβολέψει αρκετά φίλοι Αιγόκεροι, πράγμα που ίσως δεν είναι και για κακό. Αυτό είναι που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε όλα μόνοι σας, και ότι χρειάζεστε και την βοήθεια και την στήριξη των άλλων.

Έτσι, παρόλο που δεν το συνηθίζετε, θα διαπιστώσετε ότι μερικές φορές είναι απαραίτητο να μοιράζεστε τις ευθύνες και τα βάρη της εργασίας ή ακόμα και της απλής καθημερινότητας, με τους άλλους ανθρώπους που έχετε στην ζωή σας. 

Το ευχάριστο είναι ότι ακριβώς αυτά τα άτομα, που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς, παρόλο που δεν τους ανοίγεστε πλήρως, θα είναι εκεί για εσάς όποτε τους χρειαστείτε. Θα διαπιστώσετε λοιπόν πόσο σας αγαπούν και καλό θα ήταν να το εκτιμήσετε και να το δείξετε εμπράκτως. 

Ο Αύγουστος είναι ένας καλός μήνας για να ξεκινήσετε και κάποιο πλάνο ανακαίνισης ή επισκευών στο σπίτι σας. Αν αυτό είναι κάτι που το επιθυμούσατε αλλά δεν βρίσκατε τον χρόνο και την διάθεση να το οργανώσετε και να ασχοληθείτε σοβαρά, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το κάνετε! Μπορεί ακόμα και μία απλή αναδιακόσμηση με καινούρια έπιπλα ή μία αναδιάταξη των ήδη υπαρχόντων πραγμάτων σας, να σας αλλάξουν εντελώς την διάθεση και να σας βοηθήσουν να δείτε με άλλο μάτι την ζωή γενικά! 

Στα επαγγελματικά σας, οι πρώτες δύο ημέρες του μήνα θα είναι ελαφρώς απογοητευτικές, καθώς μπορεί να συναντήσετε εμπόδια ή μία πρότασή σας να μην γίνει δεκτή από τους ανωτέρους σας. Δεν χρειάζεται να αποκαρδιωθείτε, καθώς με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την επόμενη ημέρα, θα δείτε να παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες και πιθανότητες, και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε!

Επιπλέον, η 11η και η 16η του Αυγούστου είναι δύο ημερομηνίες που είναι πολύ ευνοϊκές αν θέλετε να ακολουθήσετε κάποιου είδους εκπαίδευση, να λάβετε νέες γνώσεις ή να παρακολουθήσετε κάποια εξειδικευμένα σεμινάρια. 

Στις 22 του μήνα το τρίγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού είναι ένα ηχηρό μήνυμα ότι νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας, και θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε αυτές. Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε, από ό,τι φαίνεται θα σας βγει σε καλό! Σε αυτό συνηγορεί και η Πανσέληνος εκείνη την ημέρα που έρχεται να ενισχύσει το κλίμα αυτό. 

Την 23η του μηνός, το τρίγωνο Αφροδίτης και Κρόνου θα έρθει να σας προσφέρει κάποιου είδους οικονομική σταθερότητα, και στις 26 όταν ο Ερμής τριγωνίσει με τον Πλούτωνα, θα έχετε το πράσινο φως να προχωρήσετε με ασφάλεια στις επιδιώξεις και τους στόχους σας!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και ενώ όλα δείχνουν καλά και ήσυχα στην επιφάνεια, αυτό το μήνα φίλοι Υδροχόοι σας περιμένουν αρκετές αναταράξεις, σε πολλά επίπεδα της ζωής σας. Καταρχάς, με την τάση σας να σκέφτεστε υπερβολικά και να φαντάζεστε διάφορα σενάρια, κινδυνεύετε να χειροτερέψετε καταστάσεις και γεγονότα που σας απασχολούν. Ειδικά σε ό,τι αφορά διαπροσωπικές σχέσεις, είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε δίκιο ή ότι η δική σας οπτική γωνία είναι η μόνη αληθινή, που μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχετε αρκετές συγκρούσεις και καυγάδες. Μόνο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου δείχνετε να ηρεμείτε λίγο και να ξαναβρίσκετε την ισορροπία σας. 

Επίσης, ίσως τώρα είναι καλή στιγμή να ξανασκεφτείτε το θέμα εκπαίδευση, ειδικά αν αφορά σε κάτι που το σκέφτεστε εδώ και καιρό και διαρκώς το αναβάλλετε. Ο Αύγουστος είναι πολύ ευνοϊκός μήνας για να ξαναβάλετε σε τροχιά τέτοιου είδους επιδιώξεις, πράγμα που σημαίνει πως ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε διάβασμα για να πάρετε το πτυχίο που δεν πήρατε ποτέ, ή να δώσετε εξετάσεις για μία πιστοποίηση που θα σας αποφέρει περισσότερα προσόντα στο βιογραφικό σας, ή ακόμα και να παρακολουθήσετε μία σειρά σεμιναρίων που θα σας καταστήσουν ανταγωνιστικούς στο χώρο της εργασίας σας. Ό,τι και αν είναι, μην το αφήσετε πάλι στο πίσω μέρος του μυαλού σας, προσπαθήστε αυτή τη φορά να το ολοκληρώσετε! 

Τώρα, όσον αφορά στα ερωτικά σας, ο Αύγουστος θα είναι εξαιρετικός είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι! Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην 3η ημέρα του μήνα, που θα είναι πολύ θετική λόγω τριγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, και προγραμματίστε κάτι ρομαντικό που θα σας φτιάξει την διάθεση! Επίσης, και στις 8 Αυγούστου, με την Νέα Σελήνη του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία ή για μία νέα σχέση ή απλά για να γνωρίσετε νέο κόσμο και να χαλαρώσετε φλερτάροντας. Βέβαια, καλό είναι να παραμείνετε προσγειωμένοι και να μην υπερενθουσιάζεστε αμέσως. 

Στις 22 του μήνα έρχεται ένα πολύ θετικό τρίγωνο μεταξύ Άρη-Ουρανού, το οποίο θα φέρει συγχώρεση, ισορροπίες, και ίαση στο ευρύ οικογενειακό σας περιβάλλον. Την ίδια μέρα, η Πανσέληνος από τον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να εκφράσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας και να μιλήσετε πιο εύκολα για τα θέλω, τις ανάγκες σας, και για όσα κρατάτε μέσα σας εδώ και καιρό. 

Τέλος, από τις 23 έως και τις 30 του μήνα, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, ακόμα και μακρυνά, τόσο για διακοπές όσο και για ευκαιρίες εργασίας. Δεν είναι διόλου απίθανο κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να μετακομίσετε μόνιμα στο εξωτερικό, κυνηγώντας ένα καλύτερο μέλλον. 


ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε βαρεθεί τους πάντες και τα πάντα φίλοι Ιχθύες, κι έτσι αυτό τον μήνα νιώθετε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα, αν και τα ρίσκα πάντα σας τρομάζουν! Νιώθετε όμως τόσο βαλτωμένοι το τελευταίο διάστημα που δεν θέλετε να αφήσετε άλλο χρόνο να περάσει σε αυτή την κατάσταση. Θέλετε μία διέξοδο και την θέλετε τώρα. 

Το θετικό του Αυγούστου είναι πως όποιες πλανητικές επιρροές και να σας βρουν, δεν θα σας λυγίσουν! Τέτοια είναι η θέλησή σας να κάνετε πρόοδο και να βρείτε την ευτυχία, που κανείς ανάδρομος πλανήτης και καμία αρνητική όψη δεν θα σταθεί ικανή να ανακόψει την πορεία σας, από τώρα και μέχρι το τέλος του έτους!

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να πιάσετε τον εαυτό σας να ονειρεύεται και να λαχταρά ταξίδια σε μακρινούς και περιπετειώδεις προορισμούς, εντελώς έξω από τα συνηθισμένα δηλαδή για καλοκαιρινές διακοπές. Μπορεί ο προϋπολογισμός σας και οι περιορισμοί λόγω πανδημίας να μην σας επιτρέπουν κάτι τέτοιο, όμως δεν είναι ανάγκη να απογοητευτείτε. Μπορείτε να βρείτε πιο κοντινούς προορισμούς και με την φαντασία και την εφευρετικότητά σας να προγραμματίσετε διακοπές που θα μείνουν αξέχαστες και σε εσάς αλλά και σε όποιον σας ακολουθήσει!

Τις δύο πρώτες μέρες του Αυγούστου, δώστε προσοχή στην ψυχική σας υγεία, καθώς οι αντιθέσεις Ερμή και Ηλίου με τον Κρόνο ίσως φέρουν αϋπνία, άγχος και εξάντληση. Σε αυτό το δύσκολο διάστημα θα έχετε την βοήθεια και την στήριξη του συντροφικού σας προσώπου, ειδικά στις 3 του μήνα που θα έχετε ένα υπέροχο τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. 

Στις 8 του μηνός χρησιμοποιήστε την ενέργεια της Νέας Σελήνης ώστε να θέσετε ως απόλυτη προτεραιότητα τον εαυτό σας ακόμα και αν αυτό προκαλέσει κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας. Αυτό μπορεί να συμβεί πιο έντονα την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 9 Αυγούστου με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα. 

Στις 11 και στις 16 του μήνα θα έχετε δύο θετικές μέρες όπου θα μπορέσετε να διορθώσετε και να εξομαλύνετε τις προαναφερθείσες εντάσεις και να περάσετε ευτυχισμένες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Ένα πολύ θετικά φορτισμένο τρίγωνο μεταξύ Άρη-Ουρανού σας περιμένει στις 22 Αυγούστου, και σε συνδυασμό με την Πανσέληνο του μήνα την ίδια ημέρα, τα ερωτικά και οι σχέσεις σας θα πάνε προς το καλύτερο! Να περιμένετε εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι!

Ακριβώς την επόμενη μέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα έρθει και θα σταθεροποιήσει τα ερωτικά σας και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν μέχρι και καρμικοί δεσμοί αυτή την περίοδο. 

Ο μήνας κλείνει πολύ θετικά, καθώς ο Ερμής μετακινείται στον οίκο της προσωπικής σας εξέλιξης και ανάπτυξης στις 30 Αυγούστου, κι έτσι καλό είναι να ετοιμαστείτε για νέες προτάσεις, νέες καταστάσεις και ξεκινήματα. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan