Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!


Ετοιμαστείτε να παραδοθείτε στην απόκοσμη και υπέροχη αποπλάνηση που υπόσχεται η Αφροδίτη τώρα που εγκαταλείπει την πολυαστρία του Υδροχόου και εισέρχεται στο Υδάτινο Ζώδιο των Ιχθύων. Η Αφροδίτη θα διελαύνει από το μυστικιστικό Δωδέκατο Ζώδιο από την 25η Φεβρουαρίου έως την 21η Μαρτίου. Η Θεά της Αγάπης στους Ιχθύες αισθάνεται υπέροχα, μία θέση που επιτρέπει στην ανθρώπινη καρδιά να συναντηθεί με την φαντασία! Μόλις φύγει από τον απόμακρο Υδροχόο θα υπάρξει διάθεση για περισσότερο ρομαντισμό, ευγένεια, συμπάθεια, και ελεημοσύνη. Το Συναίσθημα της Αγάπης θα γίνει βαθύτερο, ισχυρότερο, και ανιδιοτελές. Το «κακό» είναι πως αυτό το συναίσθημα θα μας πλημμυρίσει με επιθυμία να γεμίσουμε την καρδιά μας με αγάπη, νόημα, και ποίηση.     


Το πιθανότερο είναι πως τώρα θα νιώσουμε την ανάγκη να ερωτευτούμε με οποιονδήποτε, ξανά και ξανά, αρκεί να είναι όμορφος. Σε αυτό το ζωδιο η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση, το οποίο σημαίνει ότι από ζώδιο και από θέση, ο πλανήτης βγάζει τις καλύτερες ποιότητες του χαρακτήρα μας, και βεβαίως σε αυτούς που έχουν γεννηθεί με την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Τώρα όμως όλα αφορούν τον έρωτα, το πάθος, και το πως θα μπορέσουμε να μετατρέψουμε τα όνειρά μας σε πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από το αν είστε ελεύθεροι ή  δεσμευμένοι, θα χρειαστεί να ισορροπήσετε τα θέλω και τις ανάγκες σας, όχι μόνο με τον ή την σύντροφό σας αλλά και με τους υποψηφίους εραστές ως μελλοντικό ζευγάρι.   


Εσείς που είστε ήδη σε μία σημαντική σχέση, προβλέπουμε να γίνεστε με τους ή τις συντρόφους σας πιο παθιασμένοι αλλά και πιο τρυφεροί μαζί τους. Στους Ιχθύες, θα θελήσουμε να εργαστούμε μαζί με κάποιο άλλο άτομο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα θυσιάσουμε τα θέλω και τις ανάγκες μας, αλλά αν χρειαστεί θα είναι ευκολότερο να έλθουμε σε συμβιβασμό.    


Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τους λείπει η λογική, και κυβερνούν το βασίλειο που βρίσκεται πέρα από τον τετραδιαστατικό κόσμο που ζούμε. Το ζώδιο αυτό έχει ισχυρή σύνδεση με την Πηγή, αυξημένη συμπόνια, και ιδιαίτερη κατανόηση της αγάπης χωρίς όρους. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες τα όνειρα θα γίνουν εντονότερα και ίσως να έχουν κάτι να μας πουν.     


Δεν θα είναι κακή ιδέα κατά την διάρκεια της διελεύσεως του πλανήτη να κρατήσετε ημερολόγια των ονείρων σας διότι μπορεί να λάβετε σημαντικά μηνύματα, αν και το ονειρικό στοιχείο δεν χρειάζεται λόγια για να εκφραστεί. Με όλο αυτό το Νερό, τα συναισθήματα θα βιωθούν έντονα. 


Όσο η Αφροδίτη θα είναι στους Ιχθύες τα πάντα θα τα βλέπουμε υπό το πρίσμα ροζ γυαλιών. Η πραγματικότητα δεν θα έχει καμία σημασία, οπότε όλες οι τάσεις φυγής θα ενισχυθούν. Αυτές μπορεί να παρουσιαστούν με την μορφή εθισμών, άρνησης, αυταπάτης. Για αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσουμε καθαρή την κρίση μας, ώστε να μην υποπέσουμε στα αρνητικά της περιόδου. Να είστε καλά γειωμένοι, διότι ο κίνδυνος να σας παρασύρει η Θάλασσα των Ιχθύων, θα είναι μεγάλος. Εσείς οι Κριοί, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, θα νιώσετε την ανάγκη να ερωτευτείτε, είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι. Όμως στους Ιχθύες ο έρωτας παίρνει μία έντονα συναισθηματική χροιά και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Έτσι, από το πουθενά, μπορεί να νιώσετε έντονο πάθος για τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ή τους συντρόφους σας, και μετά από λίγο να νιώσετε απογοήτευση γιατί δεν σας αγαπούν. Όπως και να έχει, θα ζήσετε αυτό το διάστημα στον μέγιστο βαθμό!


Εσείς οι Ταύροι, θα θελήσετε να βάλετε τον έρωτα στην ζωή σας επειδή χρειάζεστε κάτι να σπάσει την στασιμότητα της ζωής σας ή ακόμη και τις απανωτές ανατροπές και αλλαγές που ζείτε. Το Σύμπαν θα φροντίσει να σας χαρίσει αυτό που επιθυμείτε, και να ζήσετε τον έρωτα στην πιο έντονη μορφή του. Μπορεί να ερωτευτείτε φίλους σας ή άτομα μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, ή, με άτομα που είναι γνωστοί του συγγενικού σας κύκλου, ή με άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από το Διαδίκτυο.


Εσείς οι Δίδυμοι, θα πρέπει να προσέχετε διότι ο έρωτας καραδοκεί εκεί που δεν το περιμένετε! Μπορεί να εμφανιστεί με την μορφή ενός πολύ ρομαντικού ατόμου, μπορεί να πάρει και την μορφή ενός παράνομου έρωτα. Αν είστε δεσμευμένοι, θα νιώσετε ότι πρέπει να δώσετε τα πάντα στον ή στην σύντροφό σας και μαζί να προχωρήσετε τον δρόμο της ζωής! Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε αρκετούς συμβιβασμούς προκειμένου να έχετε μία αρμονική σχέση μεταξύ σας. 

Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε ότι ήλθε ο καιρός να παντρευτείτε!


Εσείς οι Καρκίνοι, θα ζήσετε την διπλή πλευρά του έρωτα, τόσο την ιδεατή όσο και την πραγματική. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα ζήσετε ακραία συναισθήματα, όπως πάθος ή απογοήτευση, για αυτό έχει μεγάλη σημασία να παραμείνετε γειωμένοι. Παράλληλα, η ανάγκη σας για αισθησιακές στιγμές θα σας οδηγήσει στο να πάρει το κρεββάτι σας φωτιά! Φροντίστε λοιπόν να απολαύσετε αυτό που θα σας δώσει η Αφροδίτη χωρίς να το πολυσκεφτείτε!


Εσείς οι Λέοντες θα νιώσετε την ανάγκη να δηλώσετε ευθέως την αγάπη σας στο άτομο που επιθυμείτε έστω κι αν είναι η «καταστροφή» σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα ξυπνήσει την δραματική πλευρά του εαυτού σας, όπου ο έρωτας είναι μία σκηνή που θα πρέπει να παίξετε τον ρόλο σας. Αναλόγως με το πόσο γειωμένοι είστε θα δείξει το Σύμπαν εάν θα είστε πρωταγωνιστές σε ρομαντική κωμωδία ή σε ερωτικό δράμα. 

Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να προσέξετε διότι μία οικονομική συμφωνία θα εμφανιστεί στον ορίζοντα. Αυτή η συμφωνία μπορεί να σας δώσει τα χρήματα που επιθυμείτε, μπορεί όμως και να πέσετε θύματα απάτης.


Εσείς οι Παρθένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να ερωτευτείτε τρελλά! Μπορεί ο έρωτας να μην είναι το δυνατό σας σημείο, αλλά με την Αφροδίτη στον Οίκο των σχέσεών σας, θα ξεφύγετε πλήρως! Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, θα δείχνετε ερωτοχτυπημένοι είτε είστε πραγματικά είτε όχι. Και για αυτό θα πρέπει να προσέξετε διότι αν δεν βρείτε ένα άτομο να σας βγάλει τα απωθημένα, θα σας πιάσουν τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, και αυτό δεν είναι καλό. Οι ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για έναν έρωτα που θα προκύψει από το πουθενά!


Εσάς τους Ζυγούς, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σας καλεί να βάλετε τον έρωτα, το πάθος, την τρυφερότητα στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να είστε άτομα που θέλετε στην ζωή σας ισορροπία και γαλήνη, αλλά το χάος που θα σας προξενήσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα ξυπνήσει τα πιο όμορφα συναισθήματά σας. Αν είστε δεσμευμένοι, δείξτε στο ταίρι σας πόσο το αγαπάτε. Αν είστε ελεύθεροι, να είστε αισθησιακοί! Αν δεν μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα, δώστε την αγάπη σας σε ένα ορφανό κατοικίδιο! 


Εσείς οι Σκορπιοί, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Οίκο του έρωτα, πόσο θέλετε για να μην τρελλαθείτε από την αύξηση του συναισθηματικού σας επιπέδου; Το ίδιο σας το σώμα θα αναζητήσει την επαφή με έναν άλλον άνθρωπο, κι επειδή είστε άτομα που δεν διστάζετε να ζήσετε ακραία πάθη ακόμη κι αν καταστραφείτε, αυτή η επαφή μπορεί να προέλθει από παντού, χωρίς διακρίσεις και χωρίς όρια. Το θέμα είναι να μην χαθείτε στην θάλασσα του Χάους των Ιχθύων. Με καλή γείωση, το επόμενο διάστημα θα είναι για εσάς συναρπαστικό!


Εσείς οι Τοξότες, θα νιώσετε ότι πρέπει να βγάλετε το πάθος που κρύβετε μέσα σας διότι δεν αντέχετε άλλο την πίεση της καθημερινότητας. Οι τυχεροί σε αυτήν ιστορία θα είστε εσείς οι δεσμευμένοι καθώς η γαλήνη που προσφέρει το σπίτι σας θα γίνει το όχημα για να εκδηλώσετε την τρυφερή αλλά και αισθησιακή πλευρά του εαυτού σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε ένα θέμα, καθώς η μόνη σας διέξοδος αυτή την περίοδο είναι ένα άτομο από το παρελθόν. 


Εσείς οι Αιγόκεροι, ετοιμαστείτε για ένα μαγικό ταξείδι στην χώρα του Έρωτα! Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα ξυπνήσει την ανάγκη σας για επαφή με το σώμα ενός άλλου ανθρώπου, την ανάγκη για στοργή, τρυφερότητα, και πάνω από όλα, έναν γλυκό λόγο. Για αυτό, οποιοσδήποτε σας εκφράσει κάτι καλό αυτό το διάστημα, θα σας συναρπάσει τόσο που θα σας πάρει τα μυαλά! Έστω και για αυτό το μήνα, αφήστε να γλυκάνει η Ιχθυΐστικη Αφροδίτη την σκληρή Κρόνια φύση σας!     


Εσείς οι Υδροχόοι, θα νιώσετε σίγουροι, και κυρίως έτοιμοι, να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με ένα άλλο άτομο, είτε είναι εραστής ή ερωμένη, είτε είναι ο ή η σύντροφός σας. Για όσο διαρκεί η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύες θα αφεθείτε στον γαλήνιο ρομαντισμό της, οπότε και η ψυχρή σας φύση θα γίνει θερμότερη. Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στις πρώτες δέκα ημέρες να ζήσετε το πάθος με ένα άτομο από το παρελθόν ή να ξεσπάσει η αχαλίνωτη ερωτική σας φύση στον ή στην σύντροφό σας.


Εσείς οι Ιχθύες θα καλωσορίστε την θεά της Αγάπης και του Έρωτα με ανοικτές αγκάλες! Έτσι η ίδια σας η φύση θα αναδειχθεί με το να γίνετε περισσότερο ρομαντικοί, περισσότερο δοτικοί, αισθησιακοί, ακόμη και σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας. Όμως, αυτό το διάστημα θα φορέσετε τα ροζ γυαλιά σας και κανείς, μα κανείς, δεν πρόκειται να σας το χαλάσει. Αυτές τις ημέρες μπορεί να ζήσετε έναν ξαφνικό μεγάλο έρωτα αλλά, τα καλά το Σύμπαν σας τα κρατάει για τον Μάρτιο! 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan