Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Με τον Ερμή να έχει περάσει στον Υδροχόο η ενέργεια που επηρεάζει την σκέψη μας, την επικοινωνία μας, το πώς ανταλλάσουμε τις ιδέες μας, έχει αρχίσει να γίνεται πιο εκκεντρική, πιο ιδεαλιστική, πιο κοινωνική, πιο προοδευτική. Ο Ερμής θα παραμείνει στον Υδροχόο περισσότερο χρόνο από το φυσιολογικό λόγω της ανάδρομης πορείας του που ξεκινά στις 30 του μηνός. 


Με την διέλευση του Ερμή από τον Υδροχόο, θα νιώσουμε ότι ξεφεύγουμε από την κλασσική, λογική σκέψη. Ναι, θα συνεχίσουμε να σκεπτόμαστε λογικά αλλά, θα υπάρξει φρέσκος αέρας, οπότε θα έχουμε μία αύξηση στις νέες ιδέες. Θα νιώσουμε ότι πρέπει να αφήσουμε ελεύθερο τον αλλόκοτο εαυτό μας και να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας, όσο παράξενες κι αν είναι αυτές. Κυρίως θα αρχίσουμε να βρίσκουμε λύσεις έξω από συμβατικά μας πλαίσια.  


Είναι πολύ καλή περίοδο για να έλθουμε σε επαφή με τους φίλους, να μελετήσουμε την ανθρώπινη φύση, να εξερευνήσουμε και να μελετήσουμε πεδία όπως της φιλοσοφίας, της μεταφυσικής, της αστρολογίας, της επιστήμης. Ο Υδροχόος έχει ένα θετικό χαρακτηριστικό γνώρισμα, την παρατήρηση. Χάρη σε αυτήν θα μπορέσουμε να φτάνουμε σε καθαρά συμπεράσματα ή να κάνουμε ακριβείς προβλέψεις. 


Με την εγκεφαλική και αντικειμενική ενέργεια του Υδροχόου, ο Ερμής θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε την λογική χωρίς την εμπλοκή των συναισθημάτων μας, γεγονός που θα μας επιτρέψει να πάρουμε καθαρές και λογικές αποφάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταπιέσουμε τα συναισθήματά μας, απλά δεν θα επιτρέψουμε να μας αποσπάσουν την προσοχή από αυτό που είναι η αντικειμενική αλήθεια. 


Προσέξτε όμως το επόμενο διάστημα την υπερβολική συναισθηματική αποστασιοποίηση. Για αυτό καλό θα είναι να διατηρήσετε ένα μέρος μέσα σας όπου θα σέβεστε τα συναισθήματα, τόσο τα δικά σας όσο και των άλλων. Χρησιμοποιήστε την παρατηρητικότητα και την ικανότητα που έχει ο Υδροχόος στις κοινωνικές συναναστροφές προκειμένου να ανοίξετε το μυαλό, τα αυτιά και την καρδιά σας. Κατά την διάρκεια αυτής της διελεύσεως θα θελήσετε να έλθετε σε επαφή με τους ανθρώπους κυρίως σε πνευματικό επίπεδο, το οποίο σημαίνει ότι θα δοκιμάσετε την τύχη σας σε καινούριες ομάδες, να μάθετε καινούρια πράγματα, ακόμη και να δοκιμάσετε να είστε μαζί με ένα άτομο επειδή σας διεγείρει το μυαλό σας και έχετε κοινές απόψεις. 


Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε καλύτερη κρίση, καθώς να νιώσετε περισσότερο συγκαταβατικοί με τους άλλους και ανοικτόμυαλοι. Το πιθανότερο είναι να θελήσετε να ανοίξετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να μάθετε καινούρια θέματα, και να βρείτε τρόπους επικοινωνίας με τους φίλους σας. Η Υδροχοΐστικη ενέργεια θα επηρεάσει τα μυαλά μας, κάνοντάς τα πιο ενεργητικά, οι ιδέες θα μας έρχονται ευκολότερα, ενώ θα θελήσουμε να αναπτύξουμε τόσο το μυαλό όσο και τις γνώσεις μας, καθώς θα μπορούμε να απορροφούμε ευκολότερα πληροφορίες και να αντιλαμβανόμαστε ανώτερα επίπεδα κατανόησης και συνειδητότητας.    


Εσείς οι Κριοί, θα έχετε τη ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους και γιατί όχι, να μάθετε κάτι καινούριο. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να δοκιμάσετε την τύχη σας. Είναι επίσης καλή εποχή να έλθετε σε επαφή με τους φίλους σας ή να αρχίσετε να κοινωνικοποιήστε! Επίσης, θα κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα με τους φίλους σας, διατηρώντας μόνο εκείνους που σκέφτονται όπως εσείς. 


Εσάς τους Ταύρους ο Ερμής θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε λίγο τον τρόπο που εργάζεστε ή να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας ταλάνιζαν, καθώς το μυαλό σας θα αρχίσει να κατεβάζει ιδέες που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Φροντίστε λοιπόν να τις εφαρμόσετε!  


Εσάς τους Δίδυμους, ο Κυβερνήτης σας Ερμής θα σας φέρει μία πνευματική άνθηση, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με διάφορα θέματα που θα αφορούν την φιλοσοφία, την θρησκεία, την επιστήμη, ακόμη και την Αστρολογία. Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ καλή να ανοίξετε βιβλία και να αποκτήσετε γνώση. Αυτός θα είναι ο δρόμος σας για να αντιληφθείτε ανώτερα επίπεδα κατανόησης και συνειδητότητας.


Εσείς οι Καρκίνοι, το επόμενο διάστημα, θα νιώσετε πως πρέπει να σταματήσετε να δίνετε τόση έμφαση στα συναισθήματα. Για αυτό με την διέλευση αυτή, θα ξεκινήσετε να αποστασιοποιήστε από αυτά, και θα προσπαθήσετε να σκέφτεστε ορθολογικά. Κυρίως θα νιώσετε πως είναι καιρός να πάψετε να αναζητάτε να σας εκτιμούν οι άλλοι και θα δώσετε έμφαση στην αυτοεκτίμησή σας.


Εσείς οι Λέοντες, ετοιμαστείτε για νέες σχέσεις με άτομα εκκεντρικά και περίεργα. Χρειάζεστε οπωσδήποτε αυτήν ανανέωση διότι τα φαντάσματα του παρελθόντος σας πνίγουν. Αρκετά με τους τρελλούς που σας κυνηγούν και που σας κρατούν πίσω. Χρειάζεστε φρέσκο αέρα, και το Σύμπαν θα φροντίσει να βρείτε άτομα που θα κινούνται στο δικό σας μήκος κύμματος.


Για εσάς τους Παρθένους το επόμενο διάστημα θα είναι το καλύτερό σας διότι το μυαλό σας θα δουλεύει στο 110%, βρίσκοντας λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. Το γεγονός αυτό θα σταθεί αφορμή να πάψετε να αγχώνεστε τόσο πολύ, οπότε και θα έχετε χρόνο να δείτε τα πάντα καλύτερα, λογικότερα, και κυρίως, θα σας επιτρέψει να παίρνετε σωστές αποφάσεις, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.


Σε εσάς τους Ζυγούς, ο Ερμής έρχεται να προξενήσει ερωτικό παροξυσμό. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα διατηρείτε επαφή με καινούρια άτομα που είτε είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που γνωρίζετε, είτε θα είναι στο ίδιο μήκος κύμματος με σάς, είτε θα είναι τόσο εκκεντρικά που θα ξυπνήσουν τον σκανδαλιάρη εαυτό σας. Να είστε ανοικτοί σε κάθε προοπτική για καινούργιες εμπειρίες.    


Εσείς οι Σκορπιοί, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να μαζέψετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να πάψετε να είστε έρμαια αυτού. Σταδιακά θα αρχίσετε να βάζετε σε τάξη τα συναισθήματά σας καθώς θα δώσετε έμφαση στην λογική, γεγονός που θα σας επιτρέψει να είστε πιο φιλικοί και ανθρώπινοι. Επίσης, μπορείτε να ξεκινήσετε πανεπιστημιακά μαθήματα μέσα από το σπίτι σας.


Εσείς οι Τοξότες θα έχετε την ευκαρία να πείτε όλα όσα θέλετε έξω από τα δόντια. Το επόμενο διάστημα για εσάς αυτό που θα έχει σημασία θα είναι η αλήθεια, για αυτό και πολύ δύσκολα θα κρατηθείτε και να μην μιλήσετε, ειδικά μπροστά στο ψέμα και την αδικία. Καλό θα είναι όμως να έχετε και λογικά επιχειρήματα, ειδάλλως θα βρεθείτε μπλεγμένοι.


Εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επιτυχημένα οικονομικά ανοίγματα ή να έχετε ευχάριστα νέα που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Χάρη στο ένστικτό σας, τις σωστές παρατηρήσεις σας, και την εξαγωγή ορθών συμπερασμάτων, τόσο το οικονομικό σας παρόν όσο και μέλλον διαγράφεται λαμπρό!


Εσείς οι Υδροχόοι, με τον Ερμή να έχει περάσει και αυτός στο ζώδιό σας, θα νιώσετε το παλαιό και το καινούριο να σας τραβούν εξίσου. Για αυτό έχει σημασία να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και να δώσετε έμφαση στην λογική, ειδάλλως θα χαθείτε μέσα στο πείσμα και τον εγωισμό. Η περίοδος αυτή ευνοεί να μιλήσετε ως άνθρωποι και όχι ως μπαμπούλες. Να είστε συγκαταβατικοί και ανοικτοί στις απόψεις των άλλων και δεν θα χάσετε.


Εσείς οι Ιχθύες θα πρέπει να αποφύγετε τις πολλές σκέψεις διότι θα χάσετε την ισορροπία σας και θα αρχίσετε να κλείνεστε στους εαυτούς σας. Μην αφήνετε το μυαλό σας να οργιάζει. Μέσα από την λογική θα μπορέσετε να τιθασσεύσετε τις σκιές που υπάρχουν μέσα σας. Ίσως να σας κάνει καλό να ασχοληθείτε με την Μεταφυσική και την Αστρολογία, ή να έλθετε σε επαφή με πνευματικούς ανθρώπους.  


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan