Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Με την Αφροδίτη να φεύγει από το μεγαλόκαρδο και αισιόδοξο Τοξότη για τον πρακτικό και υλιστικό Αιγόκερω, θα νιώσουμε ότι σοβαρεύουμε, να γειωνόμαστε, και γενικά να είμαστε λογικοί στα θέματα που κυβερνά η Αφροδίτη, δηλαδή τον έρωτα, τις σχέσεις, τα χρήματα, την αυτοεκτίμηση, την τέχνη και την αρμονία. 


Όσον αφορά τις σχέσεις, τα οικονομικά, τις αξίες, θα πρέπει να γίνουμε πιο επιφυλακτικοί και πειθαρχημένοι. Το γεγονός αυτό θα μας βοηθήσει να σκεφτόμαστε σε αυτούς τους τομείς υπευθυνότερα και σε βάθος χρόνου. Αφήστε τους εαυτούς σας να αναρωτηθούν πάνω στις σχέσεις σας, τι σας δίνουν, αν είναι αξιόπιστες και αν μπορούν να έχουν διάρκεια. Επίσης, πως είναι τα οικονομικά μας, εάν επενδύουμε στους εαυτούς μας και στο μέλλον μας. Το πιθανότερο είναι να νιώσουμε την ενέργεια του Αιγόκερω, ο οποίος μας ζητά να είμαστε πιο σοβαροί με τα άτομα που επιλέγουμε να κάνουμε σχέσεις μαζί τους, να βεβαιωθούμε ότι όντως οι σύντροφοί μας μας καλύπτουν τις ανάγκες και βέβαια πως διαχειριζόμαστε τα έσοδα και τα έξοδά μας. Πολλοί επίσης θα νιώσουν την ενέργεια του Αιγόκερω να επηρεάζει τους τομείς της αυτοεκτίμησης και των αξιών, προκαλώντας την ανάγκη να εργασθούν σκληρά προκειμένου να αποκτήσουν ασφάλεια κι επιτυχία.  


Το κυρίως θέμα ή μάθημα αυτής της περιόδου είναι να ξεπεράσουμε την σκέψη πως μόνο η υλική διάσταση της ζωής μπορεί να αναδείξει την αξία μας. Μην ξεχνάμε πως η ενέργεια της Αφροδίτης διαφέρει από εκείνης του Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως είναι της σκληρής εργασίας και των φιλοδοξιών ενώ η Αφροδίτη επιζητά την ευχαρίστηση, τον έρωτα και το πάθος. Κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης θα νιώσουμε πάθος για την εργασία μας ή θα αναζητήσουμε την ισορροπία ανάμεσα στην χαρά και την εργασία.  


Αν κατά την διάρκεια της διέλευσης είστε σε σχέση, να ξέρετε πως είναι καλή περίοδος να επιδείξετε σοβαρότητα και ωριμότητα, να δημιουργήσετε σταθερά θεμέλια, να μιλήσετε για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, και με ποίον τρόπο μπορείτε να έλθετε πιο κοντά ώστε να πορευτείτε μαζί στο μέλλον. Γενικά, θα υπάρχει διάθεση για δημιουργία γερών θεμελίων, δημιουργία οικογένειας, επιχειρήσεων, και την δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων που φέρνουν χαρά κι ευτυχία. Κάποιοι από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι η σχέση σας είτε δεν είναι αρκετά σοβαρή είτε ότι δεν βλέπετε να μακροημερεύει.


Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, θα νιώσουμε ότι αυτό που θέλουμε είναι αγάπη που διαρκεί στον χρόνο και ότι οι ανάγκες μας καλύπτονται. Ο Αιγόκερως έχει κάποιες στιγμές που γίνεται εγωκεντρικός, και όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει κινεί γη και ουρανό προκειμένου να το αποκτήσει. Μπορεί επίσης να γίνει στις σχέσεις του κάπως κτητικός και κυριαρχικός. Αν είστε ελεύθεροι κατά την διάρκεια αυτής της διελεύσεως, θα νιώσετε ότι για να ερωτευθείτε θα πρέπει το άλλο άτομο να παλέψει για να τον κερδίσει, και ότι γενικά θα είστε πιο προσεκτικοί και πραγματιστές στην επιλογή συντρόφων, καθώς επιθυμείτε άτομα που μπορούν να σας καλύψουν τις ανάγκες αλλά και να πορευτούν μαζί σας στο μέλλον.    


Για τον Αιγόκερω το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η εργασία, οπότε θα νιώσουμε την ανάγκη να σκεφτούμε εάν αυτό που κάνουμε μας καλύπτει τις ανάγκες. Νοιώθουμε ότι μας εκτιμούν; Μας προκαλεί ευχαρίστηση; Αν όχι, τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Κάποιοι θα κάνουν κινήσεις ενεργά προκειμένου να αλλάξουν την επαγγελματική τους ζωή έτσι ώστε να νιώθουν ότι εκτιμάται αυτό που προσφέρουν. Κάποιοι άλλοι θα νιώσουν ότι πρέπει να εκτιμούν περισσότερο τους εαυτούς τους, να μάθουν να μην ικανοποιούνται με το λίγο, και να μην επαφίενται στην καλή θέληση των άλλων προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες τους. Η διέλευση αυτή θα μας προκαλέσει να γίνουμε σοβαροί, να μάθουμε να πατάμε στην γη, να χαιρόμαστε τον αισθησιασμό, να είμαστε πρακτικοί, και να παίρνουμε λογικές και σίγουρες αποφάσεις πάνω στα θέματα της αγάπης και των χρημάτων. Σε εσάς τους Κριούς η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ξυπνήσει την θέληση για εργασία, να νιώσετε ευχαρίστηση από αυτό που παράγετε, και κυρίως να πληρώνεστε για αυτό! Τέλος η ικανοποίηση με το λίγο! Εσείς που αναζητάτε τον έρωτα να έχετε τον νου σας καθώς σύντομα θα τον νιώσετε για ένα άτομο που έχει σημαντική διαφορά ηλικίας από εσάς.


Εσείς οι Ταύροι έχετε πρακτικά όνειρα, τα οποία έχουν να κάνουν με οικονομική ευημερία και επαγγελματική αποκατάσταση. Συνήθως είστε επιφυλακτικοί ως προς τις αλλαγές καθώς προτιμάτε να βαδίζετε στα σίγουρα. Τώρα όμως οι αλλαγές που βιώνετε απαιτούν την άμεση προσαρμογή σας στα νέα δεδομένα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σας ζητήσει να αλλάξετε ριζικά τις απόψεις που έχετε για τον έρωτα, την εργασία, και τα χρήματα. Τολμήστε και η τύχη θα είναι μαζί σας!


Εσείς οι Δίδυμοι, το επόμενο διάστημα θα πρέπει να σοβαρευτείτε όσον αφορά τις επιλογές σας τόσο σε ανθρώπους όσο και στα οικονομικά. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας ζητήσει να ζήσετε το πάθος αρκεί η σχέση που θα κάνετε ή έχετε να έχει γερά θεμέλια, και βεβαίως να αντλείτε ευχαρίστηση από το άτομο που έχετε δίπλα σας. Επίσης, θα  πρέπει να επιδείξετε σοβαρότητα στην διαχείριση των οικονομικών σας. Το Σύμπαν μπορεί να σας δώσει απίστευτα κέρδη αλλά και χρέη! Στο χέρι σας είναι η επιλογή.


Σε εσάς τους Καρκίνους η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει κρίση στις σχέσεις σας. Η κρίση αυτή όμως δεν είναι κακή. Απλά το Σύμπαν σας λέει πως πρέπει να έχετε ισορροπημένες σχέσεις, ότι δεν πρέπει να κρατάτε δίπλα σας άτομα που έμπρακτα δείχνουν ότι δεν σας θέλουν, ότι δεν πρέπει να αρκείστε με το λίγο. Καιρός λοιπόν είναι να κάνετε καλύτερες επιλογές συντρόφων, οι οποίες να βασίζονται περισσότερο στην λογική παρά στο συναίσθημα. 


Εσείς οι Λέοντες θα πρέπει το επόμενο διάστημα να κοιτάξετε να είστε σωστοί και τυπικοί στην εργασία σας. Παράλληλα, θα πρέπει να προσέξετε όλοι οι λογαριασμοί σας θα είναι τακτοποιημένοι ώστε να μην έχετε το άγχος τους. Επίσης, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας πως άλλο πράγμα είναι το σεξ και άλλο η δουλειά. Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί, οπότε επιλέξτε τι σας καλύπτει. Και στις δύο περιπτώσεις θα έχετε εύνοια. Αν όμως προσπαθήσετε να τα κάνετε μαζί, η καταστροφή είναι σίγουρη.


Εσείς οι Παρθένοι ετοιμαστείτε για πολύ έρωτα και πάθος! Ο Αιγόκερως είναι αρκετά φιλήδονο ζώδιο αλλά θα πρέπει να ανοιχτεί πριν σου δείξει το μέγεθος του ερωτισμού που κρύβει. Αν είστε σίγουροι για το άτομο που έχετε δίπλα σας ή που θέλετε, τότε αφεθείτε στις έντονες ερωτικές στιγμές που έρχονται! Και εννοείται πως δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο να αρκεστείτε στο λίγο! Για αυτό, όλα στο κόκκινο!


Εσείς οι Ζυγοί, εξωτερικά θα δείχνετε στον κόσμο ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το σπίτι σας, η οικογένειά σας, η δουλειά σας, τα χρήματά σας. Κάτω όμως από αυτό το πέπλο θα κοχλάζει η αχαλίνωτη ερωτική σας φύση. Αν ένα άτομο σας έχει κλέψει την καρδιά μην το προσεγγίσετε με αγάπες και λουλούδια. Η περίοδος αυτή θέλει πάθος και λαγνεία. Οπότε αφήστε τις αναστολές σας στην άκρη και ζήστε τον έρωτα!


Εσείς οι Σκορπιοί, τώρα που θα νιώστε την έξαψη του έρωτα καλό θα είναι να μην παίξετε παιχνίδια εξουσίας προκειμένου να αποκτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αλλά να πείτε ευθέως αυτό που θέλετε! Ζήστε το όλα ή τίποτα του ζωδίου σας, αλλά με την ευθύτητα και τον αισθησιασμό του Αιγόκερω. Εσείς που είστε εγκλωβισμένοι στο σπίτι λόγω καραντίνας, μπορείτε να ζήσετε το πάθος μέσα από μία διαδικτυακή γνωριμία.


Εσείς οι Τοξότες, θα δώσετε έμφαση στα οικονομικά σας. Καλοί οι έρωτες και τα πάθη, αλλά αυτήν την περίοδο θέλετε χρήματα στην τσέπη σας. Για να το πετύχετε θα πρέπει να επιδείξετε σοβαρότητα στην διαχείριση των χρημάτων σας. Καλό είναι να σκέφτεστε ότι η σκληρή εργασία που κάνετε θα πρέπει να έχει αντίκρισμα στον τραπεζικό σας λογαριασμό, και όχι να ψάχνετε τις τσέπες σας αναρωτόμενοι που πήγαν τα χρήματά σας. 


Εσείς οι Αιγόκεροι, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα πείτε στον κόσμο ότι ναι, θέλετε τα χρήματα, ναι θέλετε την αναγνώριση, ναι θέλετε τον έρωτα, και ότι δεν πρόκειται να αρκεστείτε στο λίγο. Το Σύμπαν θα σας δώσει, την ευκαιρία να δείξετε την αξία σας στον επαγγελματικό σας χώρο, και ότι είστε έτοιμοι για μία σχέση που να είναι και σοβαρή και παθιασμένα αισθησιακή.


Εσείς οι Υδροχόοι, θα πρέπει να προσέξετε την επόμενη περίοδο διότι το Σύμπαν μπορεί να σας δώσει τα πάντα αλλά και να σας τα στερήσει. Έτσι, μπορείτε να ζήσετε το πάθος της επόμενης περιόδου αρκεί να είστε σοβαροί, ειδικά εάν αποφασίσετε να έχετε επαφές με πρώην. Αν τολμήσετε να παίξετε παιχνίδια εξουσίας όχι μόνο θα βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο αλλά και θα τιμωρηθείτε. Αν θέλετε, μπορείτε να ζήσετε μία παθιασμένη παράνομη σχέση, αρκεί να είστε διακριτικοί. 


Εσείς οι Ιχθύες, σε προσωπικό επίπεδο, μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα αρκεί πρώτον, να μην τον φοβηθείτε, και δεύτερον να κάνετε σωστή επιλογή συντρόφων, η οποία να βασίζεται στο ότι λαμβάνετε αγάπη και εκτίμηση από το άλλο άτομο, όχι μόνο να δίνετε συνέχεια εσείς. Μην αρκεστείτε στο λίγο αλλά και μην ενδώσετε στην κτητική διάθεση που έχει ο Αιγόκερως. Επίσης, φροντίστε μέσα στο επόμενο διάστημα να έχετε τακτοποιήσει όλες σας τις υποχρεώσεις με την Εφορία. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan