Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Ο Άρης πέρασε μετά από τόσους μήνες παραμονής στο επιθετικό Κριό στον αργό και γήινο Ταύρο. Επτά μήνες κάθισε στο ζώδιο που κυβερνά, αν και τον μισό χρόνο τον πέρασε αποδυναμωμένος ως ανάδρομος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαλάσουν σχέδια, να υπάρχει ένα συνεχόμενο ξεκίνα-σταμάτα, και γενικά δυσφορία και ένταση παντού.


Αν και το δεύτερο μισό του 2020 αποδείχτηκε ελαφρά ευκολότερο από την στιγμή που ο Άρης επέστρεψε ορθός, υπήρξαν αρκετοί περιορισμοί με τους οποίους αναγκαστήκαμε να δουλέψουμε μαζί τους. Ο Άρης φρόντισε με την ενέργειά του να μας δυναμώσει αλλά και να μας εξαντλήσει. Επί τέλους τώρα στον υπομονετικό Ταύρο θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία σύντομη ανάσα. Στην αρχή σίγουρα η πτώση του ρυθμού θα είναι καλή και θα την αποζητήσουμε αλλά, κάποια στιγμή θα γίνει υπερβολικά αργή. Τότε είναι που θα καταλάβουμε ότι βουλιάζουμε σε κινούμενη άμμο αντί να τρέχουμε ανάμεσα στις φλόγες, οδηγούμενοι μέρα με την ημέρα σε στασιμότητα.  


Είναι όμως τόσο κακό να υπάρχει στασιμότητα, ειδικά μετά από την τόση ένταση που ζήσαμε; Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να γίνουν τα πάντα με μεθοδική ακρίβεια, σχεδιασμό και αντίστοιχη φροντίδα. Με τον Άρη στον Ταύρο θα χαρούμε το σώμα μας, θα απολαύσουμε τις στιγμές μας στον ήλιο, στο κρεββάτι, στον καναπέ, και εννοείται τους ήρεμους ρυθμούς.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε θα είναι την τρυφηλή ζωή και το πείσμα. Ο Άρης στον συγκεκριμένο ζώδιο είναι απίστευτα πεισματάρης, πιεστικός και τρομερά ξεροκέφαλος. Έτσι είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουμε αυτές τις ποιότητες του Άρη τόσο στην επαγγελματική μας ζωή όσο και στην προσωπική.  


Κατά την διάρκεια της δίμηνης παραμονής στον Ταύρο, ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Δία που βρίσκονται στον Υδροχόο. Ως συνήθως, ο Άρης φέρεται σαν κακομαθημένος έφηβος, ο οποίος αρνείται να ακούσει τους μεγαλυτέρους του. Θα πρέπει να καταλάβουμε για κάποιον λόγο υπάρχουν οι κανόνες, όσο κι αν αυτό μας ενοχλεί. Με κάποιον τρόπο θα επαναληφθούν μοτίβα του 2020 αλλά ευτυχώς δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια.  


Ο Άρης θα συναντηθεί επίσης με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής, της επανάστασης και του χάους, ο οποίος επίσης βρίσκεται στον Ταύρο. Η σύνοδος των πλανητών θα φέρει στο επίκεντρο αλλαγές, επαγγελματικές, οικονομικές, ρουτίνας, και πάει λέγοντας. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να έλθουν ξαφνικά και να προκαλέσουν σοκ. Μόνο που θα πρέπει να θυμάστε ότι του Άρη στον Ταύρο δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις. Αγαπά το σίγουρο και το προβλέψιμο, κάτι που ο Ουρανός θέλει να αλλάξει. Καλό θα είναι να είμαστε ευέλικτοι και ανοικτοί στις αλλαγές και να κοιτάμε με θετικό μάτι την ελευθερία που θα μας χαρίσει.   


Όσο ο Άρης θα διελαύνει στον υλιστικό Ταύρο θα αναρωτηθούμε εάν χρησιμοποιούμε τα χρήματά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και όχι με τον κλασσικό τρόπο του Ταύρου, ότι όλα είναι «δικά μου». Ναι, μπορούμε να κυνηγήσουμε τα χρήματα, την ασφάλεια, τις ανέσεις, και να τα χαρούμε όλα αυτά. Αλλά θα πρέπει να μην εξαρτόμαστε από αυτά. Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε πως ό,τι αρχίσουμε αυτήν την περίοδο δεν θα έχει δυναμικό ξεκίνημα, αλλά, αν είμαστε μεθοδικοί, ήρεμοι, και υπομονετικοί, θα έχει διάρκεια, κάτι που σαφώς και χρειαζόμαστε σε έναν κόσμο που τίποτα δεν είναι σίγουρο.Σε εσάς τους Κριούς ο Άρης στον Ταύρο θα επηρεάσει τα οικονομικά σας. Φροντίστε να έχετε αποθεματικό διότι κάποια ξαφνικά έξοδα μπορεί να τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Επίσης, κρατηθείτε μακρυά από το φαγητό διότι τα κιλά παραμονεύουν. Καλός ο καναπές αλλά κάντε και κανέναν περίπατο. 


Εσείς οι Ταύροι δεν χαίρεστε ιδιαιτέρως που ο Άρης μπήκε στο ζώδιό σας. Είναι φασαριόζος και ενοχλεί την ρουτίνα σας. Δείτε τον όμως σαν μία ευκαιρία να αλλάξει κάτι στις ζωές σας, και μετά απολαύστε την καινούρια σας καθημερινότητα. Αποφύγετε τα πείσματα και πείτε ναι στις αισθησιακές απολαύσεις. Άλλωστε το σύνθημα του Άρη στον Ταύρο είναι «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο».


Ο Άρης στον Ταύρο δεν είναι ότι καλύτερο για εσάς τους Διδύμους. Το πιθανότερο είναι να βαρεθείτε την ζωή σας έτσι όπως θα μειωθούν οι ρυθμοί σας. Στην ακραία περίπτωση να χρειαστεί να ξημεροβραδιάσετε σε νοσοκομεία. Είναι όμως μία πολύ καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ηρεμία που προσφέρει αυτή η περίοδος, ειδικά στα νεύρα σας.       


Σε εσάς τους Καρκίνους ο Άρης στον Ταύρο κρύβει εκπλήξεις. Εκεί που λέγατε ότι είχατε έναν στόχο και θέλατε να τον κατακτήσετε, ο Άρης θα σας οδηγήσει σε κάτι διαφορετικό. Αυτό το διαφορετικό θα έχει αργό ξεκίνημα αλλά είναι κάτι που θα έχει διάρκεια και θα σας ανοίξει προοπτικές για κάτι σταθερό και σίγουρο. Οπότε, μην γκρινιάξετε, για το καλό σας είναι.


Για εσάς τους Λέοντες ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μία δίμηνη στασιμότητα στα επαγγελματικά, στην σχέση σας με το Κράτος, στις φιλοδοξίες σας, ακόμη και στην κοινωνική σας ζωή. Δείτε το ως ευκαιρία μετά από ένα επτάμηνο πολλών εντάσεων, το οποίο άλλαξε σε αρκετές περιπτώσεις ριζικά τις ζωές σας. Αφήστε πίσω σας την ενασχόληση με ένα κάρο πράγματα και δώστε έμφαση σε αυτά που σας φέρνουν χρήματα. 


Εσείς οι Παρθένοι τις επόμενες ημέρες θα έχετε μία ξαφνική αφύπνιση, η οποία μπορεί να μην σας αρέσει επειδή λατρεύετε την ρουτίνα σας, αλλά εδώ έχουμε μία περίπτωση που θα ξυπνήσετε ένα πρωί και πραγματικά θα αλλάξετε τρόπο σκέψης για τα οικονομικά, για το σεξ, για το τι είναι σταθερότητα. Μην νομίσετε όμως ότι θα κάνετε κάποια επανάσταση, απλά θα αρχίσετε να βλέπετε την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και το τι πρέπει να κάνετε.


Εσείς οι Ζυγοί, ετοιμαστείτε να κάνετε κάποια έξοδα τα οποία θα κάνουν καλό στην ψυχολογία σας, ειδικά εάν είχατε εντάσεις το προηγούμενο διάστημα με συντρόφους ή συνεργάτες. Επίσης, αν σας δοθεί η ευκαιρία για σεξ να πείτε ναι! Καλές οι σχέσεις αλλά όπως διαπιστώσατε τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτόν τον κόσμο, οπότε απολαύστε την σαρκική πλευρά του έρωτα΄και χαλαρώστε από τις σκέψεις.


Εσείς οι Σκορπιοί, με τον Άρη στον Ταύρο θα έχετε ένα εκρηκτικό διάστημα στις σχέσεις σας, είτε είναι προσωπικές είτε είναι ερωτικές. Αφήστε τα πείσματα, την ξεροκεφαλιά, τα παιχνίδια εξουσία, τα οικονομικά ζητήματα, και καθίστε και απολαύστε ένα ήρεμο διάστημα με τον ή την σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, δοκιμάστε να βρεθείτε με ένα άτομο που δεν θα δίνει έμφαση στην ένταση των συναισθημάτων αλλά στο να υπάρχει σταθερότητα στην σχέση.


Εσείς οι Τοξότες, πάρτε μια βαθιά ανάσα από την τρέλλα της προηγούμενης περιόδου και χαλαρώστε! Μπορεί να ακούγεται βαρετό να σας λέει κάποιος ότι και ο καναπές του σπιτιού σας είναι καλός αλλά αυτή θα είναι η πραγματικότητα το επόμενο διάστημα. Καλώς ή κακώς έχετε ανάγκη την γαλήνη, ειδικά μετά από όσα έχετε περάσει.


Εσείς οι Αιγόκεροι, θα νιώσετε την δύναμη του Άρη να ξυπνάει αρχικά ήρεμα την ερωτική σας διάθεση και μετά εκρηκτικά, ειδικά όταν έλθει σε στενή επαφή ο πλανήτης με τον Ουρανό. Δεν είναι κακό να δοκιμάστε διαφορετικές ερωτικές εμπειρίες ή να βρεθείτε ερωτικά με ένα άτομο που δεν είναι στις συνήθεις επιλογές σας. Αν θέλετε να ζήσετε τον έρωτα στο μεγαλείο του θα πρέπει να αποφύγετε την ζήλεια! 


Εσείς οι Υδροχόοι θα ζήσετε την τρέλλα, είτε μέσα στο σπίτι σας είτε θα συνειδητοποιήσετε ότι η τρέλλα που δημιουργεί το πείσμα και η ξεροκεφαλιά, σας στερεί την χαρά. Χαλαρώστε λίγο, πάρτε βαθιές ανάσες, και αφήστε την ένταση του προηγούμενου επταμήνου να ξεθυμάνει. Επίσης, δεν θα είναι κακό να καθίστε λίγο στο σπίτι σας και να απολαύσετε την θαλπωρή του.


Για εσάς τους Ιχθύες ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να φέρει και θετικά και αρνητικά. Στα θετικά είναι πως επί τέλους χαλαρώνετε από την οικονομική αβεβαιότητα. Επίσης, το μυαλό σας θα ηρεμήσει από τις εντάσεις και την δυσαρέσκεια του προηγούμενου διαστηματος. Στα αρνητικά είναι πως θα έχετε κάποια ξαφνικά νέα τις επόμενες ημέρες που θα σας αναστατώσουν, και τα οποία θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε σειρά στο διάστημα της παραμονής του Άρη στον Ταύρο.    


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan