Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Αφού εσείς οι Κριοί καταφέρατε να βγάλετε επιτυχώς το 2020, θα έχετε το 2021 που σας υπόσχεται να είναι μεγαλειώδες. Αυτόν τον μήνα θα πάρετε μία πρόγευση του πόσο καλό θα είναι το νέο έτος για εσάς. Για να είναι όμως και στην συνέχεια έτσι, θα πρέπει να έχετε πραγματική εικόνα του τί είναι καλό και σωστό στην ζωή σας και να την διατηρήσετε. Κάποιες μέρες αυτό θα είναι εύκολο ενώ κάποιες άλλες θα είναι δύσκολο. Το θέμα όμως είναι να ορίζετε εσείς οι ίδιοι τις τύχες σας. Αυτόν τον μήνα λοιπόν θα έχετε να κάνετε με μία σχέση ή συνεργασία που έχει ψυχρανθεί. Θα πρέπει να την αναθερμάνετε διότι έχει κάποια θετικά να σας δώσει, απλά όχι άμεσα. Για αυτό μην χάνετε την ελπίδα σας και συνεχίστε. Θα υπάρξουν επίσης κάποια οικονομικά ζητήματα που θα σας πιέσουν. Κι εδώ θα έχουμε καθυστέρηση στην λύση τους αλλά και πάλι δεν πρέπει να απογοητευτείτε. Το μάθημα αυτού του μήνα είναι να μάθετε να ζείτε γαλήνια με όλα εκείνα που δεν είναι τέλεια, και να βρείτε την τελειότητα στις ευλογίες που χαρίζει η ζωή η ίδια. Θα υπάρξουν αρκετά καλά αυτό το διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης που θα πάρετε από την οικογένειά σας, της ευκαιρίας να κάνετε κάτι που αγαπάτε πολύ, και της προοπτικής να φτιάξετε την ζωή σας σύμφωνα με τα ιδανικά σας. 


Στις 8 του μηνός ο κυβερνήτης σας Άρης περνάει στον Ταύρο, οπότε και οι ρυθμοί σας θα επιβραδύνουν. Σίγουρα, θα νιώσετε αρκετή πλήξη αλλά, θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε τα σημαντικά θέματα που έχετε στις ζωές σας και το πώς να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Το καλό είναι πως με τον Άρη στον Ταύρο ακόμη κι νιώσετε ότι θέλετε να τα παρατήσετε, κάτι θα συμβαίνει και θα σας βοηθάει να συνεχίσετε. Επίσης, η μετάβαση του Άρη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να είστε ψύχραιμοι. Καλό δεν είναι μια φορά κι εσείς να κάνετε ήρεμες συζητήσεις με τους ανθρώπους σας χωρίς να εκνευρίζεστε με το παραμικρό και να σηκώνετε τον τόνο της φωνής σας;


Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 9 του μηνός θα σας βάλει σε ανταγωνιστική διάθεση, μόνο που σε γήινα ζώδια ο Πόλεμος και η Αγάπη δεν ταιριάζουν. Έτσι, μην κάνετε το λάθος να παίξετε παιχνίδια με τον ή την σύντροφό σας, διότι μπορεί να σας βγουν ξινά. Αν θέλετε να κατακτήσετε την καρδιά του συντρόφου σας ή του ατόμου που σας ενδιαφέρει, να είστε χαλαροί και αργοί. Το να δείχνετε απεγνωσμένοι είναι απωθητικό. Είναι όμως καλή εποχή να ζήσετε την σωματική διάσταση του έρωτα!


Όσο θα βρισκόμαστε στον Αιγόκερω θα δείχνετε αρκετά σοβαροί και υπεύθυνοι στον έρωτα. Όταν όμως μπούμε στον Υδροχόο τα πράγματα θα πάρουν μία περίεργη στροφή, καθώς θα θελήσετε να δοκιμάσετε καινούργιες και αντισυμβατικές εμπειρίες. Όμως επειδή ακόμη κι εσείς έχετε όρια στο πού μπορείτε να φτάσετε, εάν σας ζητηθεί να κάνετε κάτι που δεν θέλετε, μπορείτε να αρνηθείτε.  


ΤΑΥΡΟΣ

Φαίνεται πως εσείς οι Ταύροι αυτόν τον μήνα βλέπετε την φωτεινή έξοδο από μία μακριά σήραγγα. Θα πρέπει το επόμενο διάστημα, να μαζέψετε όλες εκείνες τις καταστάσεις που έμειναν σε αναμονή και να τις κλείσετε. Το αποτέλεσμα θα είναι το τέλος της δυσαρμονίας, της αναστάτωσης που βιώσατε, και βέβαια του άγχους. Με καλή τη πίστη, το κλείσιμο των καταστάσεων θα επιτρέψει στην ζωή σας να γίνεται καλύτερη με κάθε ημέρα που περνά. Κάποιος θα δείξει ενδιαφέρον για εσάς και θα σας εμπιστευτεί προσφέροντάς σας έναν ρόλο ή μία θέση που εποφθαλμιούσατε. Μπορεί να νιώσετε έκπληξη καθώς θα βρεθείτε απροετοίμαστοι, αλλά να δεχτείτε την πρόταση. Μπορεί να είναι ζόρικα στην αρχή, αλλά σταδιακά θα βρείτε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε, οπότε θα καταλάβετε ότι πήρατε την σωστή απόφαση. Επίσης, κάτι που θέλατε πολύ επανέρχεται στο προσκήνιο. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε την κατάσταση και την προσαρμόσετε στις παρούσες συνθήκες. Ερωτικά το επόμενο διάστημα δύσκολα θα είστε αυθόρμητοι. Όσο ο Ήλιος θα είναι στον Αιγόκερω τα πάντα θα πρέπει να είναι προγραμματισμένα και υπολογισμένα. Αυτό σημαίνει ότι κάνετε κάτι λάθος; Όχι, βέβαια! Μην αφήσετε κανέναν να σας πει τι θα κάνετε με την ερωτική σας ζωή.    


Ο Άρης εισέρχεται στις 8 του μηνός στο ζώδιό σας, και μπορεί να μην γίνετε επιθετικοί, αλλά σίγουρα θα διεκδικήσετε την προσοχή και τον σεβασμό του κόσμου. Τα οικονομικά σας θα βρεθούν στο προσκήνιο. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των ατόμων που μπορούν να σας βοηθήσουν και να τις ακολουθήσετε. 


Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα τριγωνίσει τον Άρη στις 9 του μηνός, κάνοντάς σας ιδιαίτερα ελκυστικούς. Μπορείτε να έχετε οτιδήποτε επιθυμήσετε, αρκεί να είστε με μέτρο ευθείς. Στον έρωτα θα υπάρξει διάθεση για έλεγχο μεταξύ των συντρόφων με μία δόση δράματος. Το θέμα είναι τελικά, πόσο πολύ θέλετε να έχετε τον έλεγχο σε μία σχέση; 


Ο Ουρανός θα ορθοδρομήσει στις 14, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον μείγμα νέων και παλαιών σκέψεων. Το επόμενο διάστημα θα είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και προοπτικές, αν και θα θελήσετε να παραμείνετε προσηλωμένοι στις δικές σας απόψεις. Θα είναι όμως αρκετά ενδιαφέρουσα η επαφή με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές εμπειρίες ζωής από εσάς. Επίσης, θα σας βοηθήσει να σπάσετε λίγο την ερωτική σας ρουτίνα, αναζητώντας πάντα με μέτρο, νέες εμπειρίες. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι, είστε έτοιμοι για μία νέα αρχή; Εννοείται πως ναι! Πάντα είστε έτοιμοι για κάτι καινούριο και για νέες περιπέτειες. Η αλλαγή δεν σας τρομάζει, και μέσα στον Ιανουάριο να αναμένετε θετικές αλλαγές. Θα σας φοβίσουν; Όχι, γιατί για εσάς είναι ό,τι πρέπει για να νιώσετε την αδρεναλίνη να ρέει στον οργανισμό σας, και την καρδιά σας να κτυπάει δυνατά. Μπορεί να βιώσετε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή, μπροστά στην οποία πολλοί θα λιγοψυχούσαν, όχι όμως εσείς. Μπορεί να έχετε μία σημαντική αλλαγή στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, να προχωρήσετε σε γάμο ή να προχωρήσετε στην σύναψη μίας σοβαρής σχέσης, ή ακόμη και να μετακομίσετε. Για τους άλλους οι αλλαγές αυτού του είδους είναι δύσκολες διότι η διαδικασία μπορεί να είναι χρονοβόρα, αγχωτική, και γεμάτη προβλήματα. Εσείς όμως θα τις περάσετε άνετα καθώς έχετε την ικανότητα να στέκεστε στα πόδια σας ό,τι κι αν συμβεί. Θα υπάρχουν δυσκολίες λοιπόν; Ναι, αλλά όχι κάτι που να μην είναι διαχειρίσιμο. Μπορεί να υπάρξει ένα οικονομικό ή νομικό θέμα, αλλά με την κατάλληλη επαγγελματική βοήθεια, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Αν καταφέρετε να μην αγχωθείτε, θα βγείτε από αυτήν την περίοδο πιο δυνατοί.  


Στην αρχή του μηνός ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι στον Υδροχόο, οπότε η σκέψη σας θα είναι  γρήγορη και στοχευμένη. Μην περιμένετε αυτό το διάστημα να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες. Τουναντίον, το μυαλό σας θα το έχετε στο πώς να κάνετε αυτό που θέλετε στο μικρότερο χρονικό διάστημα και με την λιγότερη προσπάθεια, και εννοείται πως δεν θα απολογηθείτε σε κανέναν για τις επιλογές σας. Επίσης πρέπει να προσέχετε πού και πότε ανοίγετε το στόμα σας. Μπορεί να πείτε κάτι που θα παρεξηγηθεί, ευτυχώς όμως όχι τόσο όσο να κάνει ζημιά. Από την άλλη, καλό θα είναι να προσέχετε τα σημάδια στα πρόσωπα των άλλων που θα δείχνουν ότι ξεπεράσατε τα όρια.  


Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 12 του μηνός, θα δοκιμάσει τον αντιδραστικό σας χαρακτήρα κάνοντάς σας ακόμη πιο αναρχικούς. Αν δεν προσεχθεί η συμπεριφορά σας θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα. Επίσης, αν βρεθείτε ενώπιον δύο επιλογών, μην κάνετε το λάθος και πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Σκεφτείτε καλά πώς θα είστε με την πρώτη επιλογή και πως με την δεύτερη, και αργότερα τις επιπτώσεις της επιλογής σας. Επίσης, θα έχετε ξαφνικά νέα για την ερωτική σας ζωή, τα οποία δεν θα είστε σίγουροι πώς να τα αντιμετωπίσετε. 


Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα επιβραδύνει λίγο τους ρυθμούς σας, οπότε σταδιακά θα αρχίσετε να αναγνωρίζετε ότι μάλλον κάτι δεν έχετε κάνει και τις καλύτερες επιλογές, κυρίως στα θέματα των χρημάτων και των σχέσεων. Ειδικά στο οικονομικό, μήπως ξοδεύετε περισσότερα από όσο πρέπει; Μήπως σπαταλάτε χρήματα για να εντυπωσιάσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι; Ευτυχώς όμως που η αργή αλλά σταθερή ενέργεια του Ταύρου θα σας βοηθήσει να βγάλετε άκρη. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα, αγαπητοί Καρκίνοι. Μπορεί να έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου η παρούσα σχέση σας πλέον να μην έχει κάτι άλλο να σας δώσει κι εσείς να έχετε παρατήσει κάθε προσπάθεια. 

Αν είστε δεσμευμένοι, πιθανόν το ταίρι σας να μην καλύπτει την ανάγκη σας για εγγύτητα, ή, μπορεί να υπάρχουν συχνοί τσακωμοί ή παρανοήσεις. Τον Ιανουάριο όμως θα πρέπει να βρείτε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες προκειμένου να έλθετε και πάλι κοντά. Ίσως ένα γεγονός να σας θυμίσει τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας σας και να θυμηθείτε  γιατί είστε τόσο καιρό μαζί! 

Αν είστε μόνοι, ίσως θα πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε τον τέλειο σύντροφο. Όμως, επειδή ο έρωτας χτυπά εκεί που δεν το περιμένετε, θα έχετε μία γνωριμία από το πουθενά και η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι μοναδικό. 

Η ασφάλεια, τόσο η προσωπική όσο και η οικονομική, είναι για εσάς πολύ σημαντική. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα εστιάσετε σε ένα σχέδιο που είχατε στο μυαλό σας, το οποίο θα το προσαρμόσετε στα νέα δεδομένα προκειμένου να έχετε κέρδος. Η εφαρμογή του σχεδίου θα σας επιτρέψει να είστε και δημιουργικοί αλλά και συναισθηματικά πλήρεις.  


Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 9 του μηνός θα φέρει μία πρόσκαιρη ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και τις ανάγκες σας, οπότε η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί καθώς θα αισθανθείτε περισσότερο σίγουροι για τις επιλογές σας σε συντρόφους. Σας αξίζει να είστε ευτυχισμένοι, και η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βιώσετε την ευτυχία, αρκεί να ξέρετε τι λείπει από τις ζωές σας. Αν ψάχνετε σύντροφο, να είστε ευθείς. Η αμεσότητα θα σας κάνει έντονα ερωτικούς στα μάτια των άλλων. Αν είστε ήδη με κάποιο άτομο, το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά, αρκεί να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση.  ΛΕΩΝ

Αυτόν μήνα εσείς οι Λέοντες θα έλθετε σε επαφή με καινούριες εμπειρίες, είτε αυτές είναι πολιτισμικές, είτε είναι εκπαιδευτικές. Είστε από τα ζώδια που τους αρέσει να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται, οπότε το διάστημα αυτό θα είναι μία νέα περιπέτεια. Μπορεί να χρειαστεί να ταξειδέψετε ή μπορεί να γνωρίσετε άτομα που προέρχονται από διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Η εμπειρία που θα αποκομίσετε θα είναι διαφωτιστική, σε βαθμό που θα σας εμπνεύσει για καινοτόμες ιδέες που θα βρουν εφαρμογή σε ένα σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας. Η φύση σας μπορεί να είναι πύρινη αλλά είστε και άτομα αρκετά προσγειωμένα. Έτσι, όταν κάποιος έλθει και σας προτείνει μία ριζοσπαστική πρόταση ξαφνιάζεται όταν εσείς αρνείστε να την ακολουθήσετε. Αν όμως του εξηγήσετε και του απαριθμήσετε τους λόγους γιατί δεν πρόκειται να πετύχει, καλό θα του κάνετε διότι θα λειτουργήσετε ως μέντορας σε ένα άτομο που σας μοιάζει αρκετά.

Στην εργασία σας θα βρεθείτε κάτω από έλεγχο και αρκετή κριτική. Την ίδια μοίρα θα έχει και ένα σχέδιο ή έργο που πρέπει να παραδώσετε μέσα στον μήνα. Επ’ ουδενί δεν πρέπει να τα παρατήσετε! Θα υπάρξουν σύντομα εναλλακτικές επιλογές και προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντέξετε και να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις.  


Ο Άρης εισέρχεται στο ληθαργικό ζώδιο του Ταύρου, και σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας ακολουθώντας τις καταστάσεις με τον τρόπο που αυτές κινούνται. Αν έχετε χρονικές διορίες, ζητήστε παράταση χρόνου. Είναι σημαντικό να κάνετε ότι είναι να κάνετε σωστά και στην εντέλεια, παρά να κάνετε γρήγορα και να έχετε μία αμφίβολη επιτυχία. Στον έρωτα η χαλάρωση από την ένταση του Κριού θα σας βοηθήσει να δείτε τις σχέσεις ως μαραθώνιο αντί για αγώνα ταχύτητας. Σε κάποιους από εσάς αυτή η ησυχία, η ηρεμία, η γαλήνη, θα προκαλέσει έντονη πλήξη. Όμως, στον κόσμο θα δείχνετε ότι είστε οι σύντροφοι που μπορούν να βασιστούν επάνω τους για μακροπρόθεσμη σχέση. 


Ο κυβερνήτης σας Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 14 του μηνός, δίνοντάς σας έτσι την δυνατότητα να κάνετε καινούργιους φίλους ή να επηρεάσετε τα πλήθη. Οι Άλλοι θα νιώσουν δέος από το πόσο σίγουροι είστε για τους εαυτούς σας και από την βεβαιότητα ότι αυτό που λέτε και κάνετε είναι το σωστό. Να ξέρετε όμως ότι κάποιοι δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την έντασή σας. Από την άλλη, η σύνοδος αυτή θα σας βοηθήσει να δείξετε στο άτομο που επιθυμείτε πόσο αφοσιωμένοι είστε σε εκείνο. Στην περίπτωση που τεχνικά δεν είστε μαζί, η όψη αυτή θα σας δείξει ότι είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα προκειμένου να είστε μαζί. Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα έχετε την δύναμη να επηρεάσετε την εξέλιξη της σχέσης για αυτό προσέξτε να μην τα κάνετε θάλασσα. 


Η είσοδος στον Υδροχόο και η σύνοδος με τον Κρόνο θα σας κάνει πιο σοβαρούς στην επαφή σας με τους ανθρώπους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχετε τις καλύτερες των προθέσεων.  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς οι Παρθένοι τείνετε να κολλάτε στην παράδοση. Προτιμάτε να κάνετε τα πάντα με το ίδιο τρόπο συνέχεια, επειδή το να ακολουθείτε τις δοκιμασμένες μεθόδους σας δίνει μία μεγάλη αίσθηση ασφάλειας. Αλλά αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να μάθετε σε κάποιον κρίσιμο τομέα της ζωής σας νέους τρόπους ή μεθόδους, όπως π.χ. στην εργασία σας. Με το να παραμείνετε ανοικτοί στο καινούριο σύντομα θα δείτε ότι και με αυτό θα νιώσετε ασφαλείς. Για αυτό, μην τα παρατήσετε! 

Μπορεί μέσα στον μήνα να έχετε θέμα με κάποιον από τους γονείς σας ή με έναν ηλικιωμένο συγγενή σας, αλλά όσο κι αν δεν θέλετε να εμπλακείτε, το Σύμπαν θα φροντίσει να ασχοληθείτε σοβαρά, παρέχοντας συμβουλές και διαχείριση. Μπορεί στην αρχή να είναι αρκετά άβολα, αλλά, όσο θα περνάει ο καιρός θα λαμβάνετε ικανοποίηση από το γεγονός ότι πετύχατε κάτι σπουδαίο. 

Ένα αντικείμενο το οποίο το θεωρούσατε χαμένο, σύντομα θα βρεθεί. Αυτό είναι σημάδι ότι το Σύμπαν λειτουργεί σε βαθύτερο επίπεδο από ότι πιστεύατε. Τίποτα δεν μένει πάντα χαμένο. Αυτό να το έχετε στα υπόψιν σας τώρα που θα βρίσκετε τα πατήματά σας μέσα στον πρώτο μήνα του 2021. 


Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο θα είστε δύσκολοι στην επικοινωνία διότι άπαξ και κάτι κόλλησε στο μυαλό σας πολύ δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να σας το αλλάξει. Το ότι θα είστε ανοικτοί στο να ακούσετε τις απόψεις των άλλων δεν σημαίνει ότι θα επηρεαστείτε από αυτές. 


Ο κυβερνήτης σας Ερμής, εισέρχεται στον Υδροχόο στις 8 του μηνός, οπότε για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είστε αρκετά ανυπόμονοι, ειδικά εάν περιμένετε από ένα άτομο να επικοινωνήσει μαζί σας, είτε είναι ο ή η σύντροφός σας είτε είναι πιθανός εραστής ή πιθανή ερωμένη. Αν θέλετε κάτι από το άλλο άτομο καλό θα είναι να μιλήσετε ειδάλλως θα μείνετε με την απορία. Η πρώτη αναδρόμηση του Ερμή ξεκινά στις 30 του μηνός, όταν ο πλανήτης θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Εκείνο το διάστημα καλό θα είναι να μην βασίζεστε στην τεχνολογία αλλά να βρείτε διαφορετικούς τρόπους να κάνετε τις δουλείες σας προκειμένου να αποφύγετε κάποια καταστροφή. ΖΥΓΟΣ

Εσείς οι Ζυγοί αυτόν τον μήνα να αναμένετε μία αύξηση των εσόδων σας. Το γεγονός αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε κάτι που θέλατε πολύ, κάτι μεγάλο και τολμηρό, όπως π.χ. να αγοράσετε το σπίτι των ονείρων σας, να κάνετε διακοπές, ακόμη και να κλείσετε οικονομικές τρύπες που σας ταλαιπωρούσαν. Απλά, να έχετε στον νου σας να αποταμιεύσετε τα χρήματα που χρειάζεστε προκειμένου να κάνετε αυτό που ποθεί η καρδιά σας. 

Η επένδυση που κάνατε σε μια σχέση αυτόν τον μήνα αποδίσει. Κάποιο άτομο στο οποίο πιστέψατε και που κανένας άλλος δεν το έκανε, θα επιβεβαιώσει την πίστη που του δείξατε με θεαματικό τρόπο. Το γεγονός αυτό θα επιβεβαιώσει την ικανότητά σας να βλέπετε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Τον προηγούμενο μήνα κάποιοι από εσάς πληγώσατε ένα άτομο εκφράζοντας μία γνώμη ή πεποίθηση η οποία ήλθε σε αντίθεση με την δική του. Μπορεί να μην θέλατε να γίνετε σκληροί αλλά ήταν κάτι που πιστεύετε δυνατά, για αυτό κι έγινε ό,τι έγινε. Αυτόν τον μήνα θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, κι αν όλα πάνε καλά θα καταφέρετε να πείσετε για το δίκαιο της θέσης σας. 


Η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω στις 8 του μηνός. Η κυβερνήτης σας θα σας βοηθήσει να επανακτήσετε μέρος των όσων χάσατε το προηγούμενο διάστημα. Θέλετε το καλύτερο στην ζωή, και για αυτό είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά προκειμένου να τα πάρετε. Η Αφροδίτη αφήνει τον περιπετειώδη Τοξότη για να μπει στο σταθερό Αιγόκερω, οπότε αυτό που θα προέχει στις σχέσεις θα είναι η αφοσίωση. Αν είστε σε σχέση, δείτε ότι στα μάτια σας το μόνο άτομο που υπάρχει στον κόσμο είναι ο ή η σύντροφός σας. Αν είστε μόνοι, τα χαριτωμένα φλερτάκια θα είναι κάτι που δεν θα σας συγκινούν. 


Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 13 του μηνός, θα σας βάλει σε σκέψη για το τί είναι σημαντικό για εσάς. Η καθημερινή σας ρουτίνα έχει γίνει τόσο πληκτική που σκέφτεστε να τα αλλάξετε όλα; Είστε πραγματικά έτοιμοι να ρισκάρετε τα πάντα για ένα καπρίτσιο; Ετοιμαστείτε με αυτήν την όψη να κάνετε πολλές τρέλλες πάνω στον έρωτα και στο κυνήγι του πλούτου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό έχει μία ελαφρά αποσυντονιστική επιρροή και αυτό διότι από την φύση της η όψη αυτή είναι απρόβλεπτη. Κάποιες πτυχές της ερωτικής σας ζωής θα βρεθούν στον αέρα αφήνοντάς σας μία αίσθηση αμφιβολίας. Παρ΄ όλα αυτά δεν χρειάζεται να καθίσετε και να το ψάξετε ενδελεχώς, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτά που είναι χτυπητά.  


Με την είσοδο του Ηλίου στον εκκεντρικό Υδροχόο ετοιμαστείτε να βάλετε το διαφορετικό στις ζωές σας. Οτιδήποτε δεν είναι σαν κι αυτό που σας είναι οικείο, αυτομάτως θα σας έλκει. Το να κάνετε πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα μπορεί να μην είναι παραγωγικό, σίγουρα όμως έχει περισσότερη πλάκα! Ερωτικά, ετοιμαστείτε το επόμενο διάστημα να πείτε ναι σε καινούργιες εμπειρίες. Οι δεσμευμένοι, δοκιμάστε με το ταίρι σας στο κρεββάτι κάτι διαφορετικό. Οι ελεύθεροι, πείτε ναι σε άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς, αλλά στο βάθος του μυαλού σας να μην ξεχνάτε πως δεν είστε για κάτι επιπόλαιο. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς οι Σκορπιοί θα βιώσετε την σύγκρουση ανάμεσα στις υψηλές προσδοκίες που έχετε για ένα σχέδιό σας και στο τι τελικά είναι αληθινά πραγματοποιήσιμο. Μπορεί να έχετε τρελλές ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε (και οι οποίες υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν εφικτές), αλλά, οι ιδέες ή η γνώμη ενός άλλου ατόμου θα σταθούν εμπόδιο. Αν και ο «συμβιβασμός» είναι η τελευταία λέξη που θα θέλατε να ακούσετε, θα πρέπει να τον έχετε στα υπόψιν εάν θέλετε να προχωρήσετε. Αν είστε ανοικτοί στην προοπτική να κάνετε μερικές αλλαγές θα καταλήξετε να παίρνετε περισσότερα από αυτά που επιθυμείτε. 

Τον Ιανουάριο μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιο άτομο θέλει να μπει ανάμεσα σε εσάς και ένα δικό σας άτομο ή συνεργάτη επειδή ζηλεύει. Όμως, η μάχη με την ζήλεια θέλει στρατηγική. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι η ζήλεια προέρχεται από την ανασφάλεια, οπότε το να φέρετε κοντά το άτομο που ζηλεύει με το δικό σας άτομο ή συνεργάτη θα δημιουργήσει στενές επαφές προς το συμφέρον όλων, με την προϋπόθεση πάντα ότι θα γίνει σωστά. Επ’ ουδενί δεν θέλετε να χάσετε τα άτομα αυτά, οπότε προχωρήστε με προσοχή. 

Οι προσδοκίες σας για κοινό έργο με ένα άλλο άτομο μάλλον δεν συμβαδίζουν με τις δικές του. Πριν ξεκινήσετε λοιπόν θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι και οι δύο είστε στο ίδιο μήκος κύμματος και ότι θέλετε να πετύχετε τον κοινό στόχο. Αυτό είναι που θα πρέπει αυτόν τον μήνα να είναι για εσάς προτεραιότητα.  


Ο συγκυβερνήτης Άρης εισέρχεται στον Ταύρο και θα βιώσετε μία αλλαγή στους ρυθμούς σας. Μπορεί να μην παραπονεθείτε για την χαλάρωση αλλά η έλλειψη έντασης χρειάζεται χρόνο για να την συνηθίσετε. Δεν είναι εύκολο για εσάς τα πάντα γύρω σας να έχουν αργούς ρυθμούς αλλά αυτό θα είναι η πραγματικότητα για το επόμενο διάστημα, οπότε κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Ο έρωτας αυτήν την περίοδο θα γίνει μεν αργός αλλά και εκπληκτικά υπέροχος. Θα ευχαριστηθείτε με τον ή την σύντροφό σας τα προκαταρκτικά παιχνίδια, ενώ αν είστε μόνοι και δεν μπορείτε να βρείτε ταίρι είναι καιρός να επενδύσετε σε γραφεία συνοικεσίων ή να γίνετε μέλη σε ιστοσελίδες γνωριμιών.    


Ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 14 του μηνός, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την δύναμη που πάντα ευχόσασταν να έχετε. Είναι πολύ ευχάριστο να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων αλλά καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε. Το γεγονός ότι τώρα θα έχετε την δυνατότητα να κρατάτε τις τύχες σας στα χέρια σας δεν σημαίνει ότι θα κρατήσει για πάντα. Επίσης, ο έρωτας δεν έρχεται τυχαία. Αν συνδυάσετε την ενέργεια της όψης με την φυσική σας αποφασιστικότητα θα μπορέσετε να πετύχετε εκπληκτικά πράγματα! 


Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 28 του μηνός θα αυξήσει την επιθυμία σας για έρωτα και στοργή. Συνήθως δεν είστε από εκείνους που επιζητούν συναισθηματική επιβεβαίωση οπότε η όψη μπορεί να σας βγάλει για λίγο έξω από τα νερά σας. Βρείτε κάτι να απασχολήσετε το μυαλό σας και μην αναλωθείτε σε όσα θέλατε να έχετε αλλά δεν τα έχετε. ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν τον μήνα εσείς οι Τοξότες θα αναγνωρίσετε ότι κάποιο άτομο στις ζωές σας, απομυζεί την ενέργειά σας και σας αποσυντονίζει τόσο που δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας ή να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή η συνειδητοποίηση αρχικά θα σας οδηγήσει στο κάνετε πίσω σε μία σχέση, αλλά να ξέρετε πως υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Με το να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας με ήρεμο και γλυκό τρόπο μπορείτε να διατηρήσετε την σχέση σας, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως αυτό το άτομο έχει φέρει και καλά πράγματα στις ζωές σας. Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από αυτήν την ιστορία αρκεί να συζητήσετε. 

Ένα άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο, ή ένας φίλος, ή ένας συγγενής, θα έλθει πιο κοντά σε εσάς το επόμενο διάστημα. Εσείς αυτό το άτομο πάντα το θεωρούσατε ενδιαφέρον ακόμη και γοητευτικό, αλλά αν υπάρχει ερωτική έλξη καλό θα ήταν να το γνωρίσετε πρώτα καλά. Επίσης μία μακροχρόνια διαμάχη ανάμεσα σε εσάς και μέλη της οικογένειάς σας θα αναζωπυρωθεί. Αυτήν την φορά καλό θα είναι να μην ενδώσετε στην ένταση. Σκεφτείτε τι καλό φέρνει στις ζωές σας και όταν το δείτε ξανά να σκεφτείτε πως στο κάτω κάτω της γραφής είναι απλά ένας άνθρωπος με όλα τα θετικά και τα αρνητικά του. Ίσως τότε η αντίδρασή σας να μετριαστεί, ίσως ακόμη και να έρθετε πιο κοντά.    


Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σας και εισέρχεται στον σοβαρό Αιγόκερω στις 8 Ιανουαρίου, και για αυτό θα γίνετε πιο μαζεμένοι οικονομικά και πιο σοβαροί στα ζητήματα της καρδιάς. Εκεί που μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήσασταν έτοιμοι να δώσετε χαλαρά το ερωτικό σας ενδιαφέρον ή τα χρήματα που σκληρά αποκτήσατε, μετά τις 8 του μηνός θα αρχίσετε να βλέπετε πιο καθαρά τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας και τα κίνητρά τους. Επίσης, η σκληρή σας εργασία τώρα θα αποδώσει.  

Στον έρωτα τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά, για αυτό κι εσείς θα δείξετε υπευθυνότητα. Τις επόμενες ημέρες θα διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει δυναμικά, δείχνοντας σοβαροί και αποφασιστικοί. Να ξέρετε πως με αυτόν τον τρόπο τον επόμενο μήνα τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή θα είναι καλύτερα. 


Ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Δία στον ενθουσιώδη Υδροχόο στις 11 του μηνός, φέρνοντάς σας καλά αλλά αναπάντεχα νέα. Για αυτό να κοιτάζετε να μηνύματά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο κινητό σας μην τυχόν και χάσετε κάτι! Το γεγονός ότι η προσοχή σας είναι αρκετά περιορισμένη δεν θα πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο σε αυτό που θα μπορούσε να είναι τα καλύτερα νέα του μηνός! 


Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία στις 23 του μηνός θα σας δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να ξεκινήσετε νέα έργα, αλλά να ξέρετε πως η προσοχή σας δεν θα είναι και η καλύτερη, οπότε δεν θα δώσετε έμφαση στις λεπτομέρειες εκείνες που χρειάζονται προκειμένου να ολοκληρωθούν. Ευτυχώς που οι άλλοι σας βλέπουν ως άτομο εξουσίας, οπότε και θα σας βοηθήσουν στην διεκπεραίωση των έργων σας. Επίσης θα θελήσετε να ανοικτείτε ερωτικά σε έναν φίλο σας ή σε ένα άτομο που σας αρέσει, αλλά προσοχή, οι ημέρες εκείνες θέλουν σύνεση και υπομονή. Μην ανησυχείτε, θα βρεθεί ο κατάλληλος καιρός για να εκφράσετε τον έρωτά σας. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτόν τον μήνα εσείς οι Αιγόκεροι θα νιώσετε την ζωτική σας ενέργεια στα ύψη, για αυτό άλλωστε θα δείχνετε στον κόσμο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις! Έστω και αν το προηγούμενο έτος δεν ήταν αυτό που περιμένατε να είναι, το καινούριο θα σας επιτρέψει να ελπίζετε για κάτι θετικό. Αυτόν τον μήνα θα εστιάσετε σε αυτά που είναι σημαντικά για εσάς σε σχέση με την καθημερινότητα, και στους μακροπρόθεσμους στόχους σας, οπότε ξεκινήστε να κάνετε σχέδια για το πώς θα πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Η προετοιμασία θα σας επιτρέψει να βγείτε έξω στον κόσμο και να πετύχετε! 

Μπορεί να νιώσετε το ένστικτό σας να σας κεντρίζει για μία επαγγελματική σας υπόθεση ή να νιώσετε σοβαρά συναισθήματα για ένα άτομο. Κι επειδή είστε πρακτικά άτομα, που επιστεύονται τα γεγονότα και όχι το ένστικτο ή το τι λέει κάποιο άλλο άτομο, θα χρειαστεί να έχετε στα χέρια σας αποδείξεις. Όμως, στην προκειμένη περίπτωση, το ένστικτό σας είναι σωστό και καλό θα ήταν να το ακούσετε. 

Επίσης, μπορεί να φτάσετε σε αδιέξοδο σε κάτι που θέλετε επειδή έχετε βάλει έναν φραγμό στον εαυτό σας. Με τον ίδιο τρόπο που επιβάλλατε αυτόν τον φραγμό μπορείτε επίσης να τον λύσετε. Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάτι που στο παρελθόν δεν είχατε την σιγουριά για να το κάνετε. Τώρα είστε μεγαλύτεροι και σοφότεροι!  


Μέχρι τις 19 του μηνός η αυτοπειθαρχία σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώστε έργα και σχέδια που είναι στην τελική τους φάση και σύντομα θα φτάσετε στα επίπεδα επιτυχίας που πάντα ονειρευόσασταν. Με την είσοδο του Ηλίου στον Υδροχόο και την σύνοδό του με τον Κρόνο στις 23 του μηνός θα αναστατωθείτε κάπως. Καλώς ή κακώς έχετε συνηθίσει να κάνετε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Τώρα θα πρέπει να το κάνετε με κάποιον άλλον τρόπο. Αυτό δεν είναι κακό, απλά διαφορετικό. Αγκαλιάστε την παραξενιά της περιόδου και μην τρελαίνεστε. 


Ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στις 9 του μηνός, οπότε και θα ενισχύσει την κριτική σας σκέψη. Εκείνες τις ημέρες θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις, που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε θέματα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Αν μέχρι εκείνες τις ημέρες νιώθετε κάπως χαμένοι, η σύνοδος των πλανητών θα σας βοηθήσει να μαζευτείτε. Επίσης, η όψη αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να πείθετε τον οποιονδήποτε, οπότε μπορείτε να την βγάλετε καθαρή ό,τι κι αν έχετε κάνει. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιανουάριος θα δώσει σε εσάς τους Υδροχόους απίστευτες ευκαιρίες που θα αφορούν τις καινοτόμες ιδέες σας, τις δημιουργίες σας, και το πώς θα τις χρησιμοποιήσετε προκειμένου να κάνετε το μέλλον σας καλύτερο και επιτυχημένο. Μπορεί επίσης να έχετε μία φαεινή ιδέα που να ταιριάζει στις φιλοδοξίες σας! Μπορεί ακόμη να μην είστε έτοιμοι 100% να κάνετε τα πρώτα βήματα αλλά σίγουρα ήδη ονειρεύεστε το τι μπορείτε να πετύχετε. Άλλωστε από ένα όνειρο ξεκινούν όλα. 

Μπορεί μέσα στον μήνα να έχετε δράματα στην προσωπική σας ζωή, τα οποία όσο κι αν προσπαθείτε να αποφύγετε, θα υπάρξουν νέα που θα ακούσετε ή που θα μάθετε και τα οποία θα σας συναρπάσουν. Μπορεί επίσης γίνουν η αφορμή να αλλάξετε τον δρόμο που ακολουθείτε για κάτι πιο σημαντικό. 

Μία παρεξήγηση μπορεί να τινάξει μία σχέση στον αέρα. Αν και θα είναι δύσκολο εντούτοις είναι κάτι που διορθώνεται. Ίσως μάλιστα να σας βοηθήσει να βρείτε καινούριους και καλύτερους τρόπους επικοινωνίας. Δώστε προσοχή στο τι πήγε λάθος και γιατί, και πώς μπορείτε να σχετίζεστε με τους ανθρώπους με έναν διαφορετικό τρόπο ο οποίος να βελτιώνει όλες σας τις σχέσεις.  Με τον Ήλιο να αφήνει πίσω του τον στωικό Αιγόκερω και να μπαίνει στο ζώδιό σας στις 19 Ιανουαρίου, θα μπορείτε με ασφάλεια να πείτε ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν κι εσάς και ότι όλος ο κόσμος πρέπει να σας μάθει. Οι παιδιάστικες κινήσεις σας θα προκαλέσουν μεικτά συναισθήματα και αντιδράσεις, αλλά εσείς δεν πρόκειται να νοιαστείτε καθόλου για το τι σκέφτονται και τι λένε για εσάς! Να προσέχετε όμως διότι μπορεί με αυτόν τον τρόπο να διώξετε από κοντά σας ένα άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς. 


Όταν θα μπει ο Ερμής στο ζώδιό σας στις 8 του μηνός θα έχετε διάθεση για πειραματισμούς. Αγοράστε τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές, κατεβάστε τα νεότερα βιντεοπαιχνίδια, δοκιμάστε καινούριο λογισμικό, ή απλά ελάτε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξης της τεχνολογίας στα τσατ. Μην ξεχνάμε ότι είστε λάτρεις της τεχνολογίας και αυτές οι ημέρες θα αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον σας! Θα πρέπει να προσέξετε την αναδρόμιση του πλανήτη στις 30 του μηνός καθώς θα σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα με την τεχνολογία. Οτιδήποτε αγοράσετε εκείνη την περίοδο δεν θα δουλεύει, ενώ και αυτά τα τεχνολογικά μπιχλιμπίδια που έχετε τώρα θα έχουν και αυτά πρόβλημα.


Ο κυβερνήτης σας Ουρανός επιστρέφει σε ορθή κίνηση στις 14 του μηνός, οπότε και θα ζητήσει να είστε ανοικτοί στις αλλαγές. Καθώς είστε από τα πιο ανοικτόμυαλα ζώδια, είστε έτοιμοι ήδη, αλλά το γεγονός ότι είστε σταθερό ζώδιο σε συνδυασμό με το ότι ο Ουρανός είναι στον πεισματάρη Ταύρο, θα σας οδηγήσει σε μερικές αναποδιές την ώρα που είστε έτοιμοι να πάτε μπροστά. Ας πούμε λοιπόν ότι είστε έτοιμοι για την αλλαγή, απλά όχι με τον γνώριμο ενθουσιασμό σας. 


ΙΧΘΥΕΣ

Οι εμπειρίες που έχετε αποκομίσει εσείς οι Ιχθύες από το παρελθόν θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο παρόν. Να έχετε κατά νου ότι αυτόν τον μήνα θα έχετε νέες ευκαιρίες αλλά και ένα νέο άτομο στις ζωές σας. Μπορεί να αναζωπυρωθεί μία φοβία από προηγούμενες κακές εμπειρίες αλλά αν κοιτάξετε από κοντά, θα διαπιστώσετε ότι αυτό που ζείτε τώρα δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Καλώς ή κακώς, οτιδήποτε σας επηρεάζει συναισθηματικά μένει ανεξίτηλα χαραγμένο στις ψυχές σας, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα. Οπότε μην αφήσετε τις ευκαιρίες για κάτι καλό που σας δίνονται να πάνε χαμένες. 

Ο Ιανουάριος θα είναι γεμάτος με καλές στιγμές με φίλους και αγαπημένους. Μπορεί μάλιστα να ξαφνιαστείτε ακούγοντας το πόσο είστε σημαντικοί για εκείνους. Ίσως να μην είχατε αντιληφθεί ποτέ τον αντίκτυπο που έχετε στο περιβάλλον σας. Για αυτό επιτρέψτε σε αυτήν την διαπίστωση να γίνει η αφορμή για αλλαγές σε κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σας, όπως τον ερωτικό ή τον επαγγελματικό.  


Όσο ο Ήλιος θα είναι στον Αιγόκερω θα μπορείτε να τελειώσετε επιτέλους κάποια έργα, σχέδια, υποχρεώσεις που είχατε ανοικτά και τα οποία ήταν πηγή άγχους. Οπότε πάρτε χαρτί και μολύβι και ξεκινήστε να διαγράφετε υποχρεώσεις! Επίσης, το γεγονός ότι θα δίνετε έμφαση στις λεπτομέρειες θα σας βοηθήσει να κάνετε ποιοτική εργασία, η οποία θα σας φέρει πιο κοντά στην επιτυχία, που τόσο επιθυμείτε αλλά και δικαιούστε.  


Όμως η είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα σας αναγκάσει να κάνετε τα πάντα αργά αλλά σταθερά. Αν προσπαθήσετε να επιταχύνετε τους ρυθμούς θα γυρίσει μπούμεραγκ και θα κάνετε ζημιά σε οτιδήποτε έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει μαζί με το ταίρι να δώσετε έμφαση στον περιορισμό των εξόδων σας. Αν είστε ελεύθεροι, το να ξοδεύετε χρήματα για να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει πλέον είναι κακή τακτική. Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης πριν μείνετε από χρήματα.  

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο στις 30 του μηνός θα προκαλέσει κάποιες από τις πιο σταθερές πεποιθήσεις και απόψεις σας. Αν και αυτό που θα ζήσετε θα έχει την αίσθηση της κρίσης ταυτότητας θα πρέπει να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι. Δοκιμάστε να μετατρέψετε τις διαφωνίες σε ευκαιρία να μάθετε κάτι καινούριο, χωρίς να κρίνετε τους άλλους. Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan