Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Η Μεγάλη Σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στον Υδροχόο σηματοδοτεί την πρόγευση του τι σημαίνει πραγματικά “Εποχή του Υδροχόου”, την ώρα που ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες μας δείχνει πως ήταν η “Εποχή των Ιχθύων”. Οι σημαντικές όψεις, όπως η Σύνοδος, μεταξύ βαρέων πλανητών προκαλούν παγκόσμια γεγονότα. Η σύνοδος των δύο συγκεκριμένων πλανητών προκαλεί σημαντική κοινωνική μεταβολή, καθώς οι δύο πλανήτες μαζί ονομάζονται «Χρονοκράτορες», για αυτό και η επιρροή τους ανοίγει τις θύρες για την μετάβαση σε μία άλλη Εποχή. 

Μεγάλη Σύνοδο έχουμε σχεδόν κάθε 20 χρόνια. Στον Υδροχόο όμως έγινε τελευταία φορά στις 7/16 Ιανουαρίου 1405, στην 24η μοίρα του Υδροχόου. Μπορεί να φαίνεται μία τυχαία χρονιά, αλλά εκείνη την περίοδο γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος (8 Φεβρουαρίου 1405), ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους.  


Η Σύνοδος από την φύση της είναι μία όψη που ενώνει τις ενέργειες δύο (ή και περισσοτέρων) πλανητών και αποτελεί την αφετηρία εξελίξεων. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως, όπως και στα γενέθλια ωροσκόπια, έτσι και στα παγκόσμια γεγονότα οι όψεις των πλανητών δημιουργούν γεγονότα, με μία διαφορά ότι τα παγκόσμια γεγονότα τα δημιουργούν οι βαρείς πλανήτες, δηλαδή οι πλανήτες από τον Δία και μετά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, διερωτάται κανείς ποίος από τους δύο πλανήτες θα επικρατήσει, ο επεκτατικός Δίας ή ο συντηρητικός Κρόνος; Ο Κρόνος κυβερνά παραδοσιακά τον Υδροχόο, οπότε θα αφήσει στον Δία να παίξει δευτερεύοντα ρόλο. Η διαφορά με την προηγούμενη Μεγάλη Σύνοδο στον Αιγόκερω είναι ότι ο Δίας πλέον δεν είναι αδύναμος, οπότε θα ακούσει τα κελεύσματα του Κρόνου, προσθέτοντας την πινελιά του.


Πριν περάσουμε να δούμε πως μπορεί μας επηρεάσει η Μεγάλη Σύνοδος θα πρέπει να δούμε τι προκάλεσε την προηγούμενη φορά που σχηματίστηκε. Η Μεγάλη Σύνοδος στον Υδροχόο θέλει την ριζική αλλαγή, την διάλυση του κόσμου της Γης και των καθιερωμένων δομών της. Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που απεχθάνεται τον σκοταδισμό, την έλλειψη λογικής, αγαπά το καινούριο και την επιστήμη. Έτσι η προηγούμενη Μεγάλη Σύνοδος στο συγκεκριμένο ζώδιο άνοιξε τον δρόμο στην πνευματική ανανέωση που έφερε η Αναγέννηση, αφού πρώτα πήρε το τίμημά της από τον κόσμο της Γης, διαλύοντας την υπερχιλιετή Ανατολική Αυτοκρατορία των Ρωμαίων ή Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Το 1453 η πτώση της Βασιλεύουσας στους Οθωμανούς με την χρήση νέων όπλων (πυροβόλων), τερμάτισε το θεοκρατικό Βυζάντιο και έστειλε στην εξορία τους φιλοσόφους, καλλιτέχνες, θεολόγους, εξειδικευμένους τεχνίτες, κυρίως στην Ιταλία. Αυτό το κύμα πνευματικών ανθρώπων φύτρωσε τον σπόρο της Αναγέννησης, δηλαδή την επιστροφή στον ορθολογικό τρόπο σκέψεως των αρχαίων και την απελευθέρωση της Τέχνης από τα στενά όρια της Εκκλησίας. Ο άνθρωπος και το πνεύμα έγιναν το επίκεντρο και για αυτό αναπτύχθηκαν οι ανθρωπιστικές επιστήμες, ενισχύθηκε η επιστημονική έρευνα. 

Επίσης, το γεγονός ότι οι Οθωμανοί πλέον ήλεγχαν τις εμπορικές διόδους προς τις Ινδίες, ανάγκασε τους Ευρωπαίους να ανοίξουν νέους δρόμους, θέτοντας έτσι την απαρχή της Εποχής των Μεγάλων Ανακαλύψεων, με κυριότερη ανακάλυψη την Αμερική, η οποία έγινε και ο Νέος Κόσμος και η ελπίδα των απανταχού κατατρεγμένων.   

Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος λοιπόν έμελλε να είναι ο άνθρωπος που το παλαιό (Κρόνος) έδωσε χώρο στο καινούριο για να αναπτυχθεί (Δίας).

Ο Δίας με τον Κρόνο σηματοδοτούν την αλλαγή της Εποχής των Ιχθύων στην Εποχή του Υδροχόου. Το Σύμπαν μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε μία πρωτόγνωρη εμπειρία, τις συμπυκνωμένες μορφές της Εποχής των Ιχθύων με την παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες και την Εποχή του Υδροχόου με την Μεγάλη Σύνοδο. Ο Δίας και ο Κρόνος είναι οι δύο μεγαλύτεροι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, και αντιπροσωπεύουν την επέκταση και τα όρια αντιστοίχως. Ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ ο Δίας ακολουθεί στις 21 του μηνός. Η Σύνοδος θα είναι ορατή με γυμνούς οφθαλμούς!

Όλο το 2020 ζήσαμε την ένταση που προκάλεσε η Μεγάλη Σύνοδος στον Αιγόκερω, με την παρουσία βεβαίως του Πλούτωνα. Μέσα απ΄αυτή διαπιστώσαμε πως όταν το Σύστημα επιθυμεί κάτι μπορεί να το πράξει με αυταρχικό τρόπο. Όμως η μετάβαση των Πλανητών στο Αέρινο Ζώδιο του Υδροχόου υπόσχεται μεγαλύτερη ελευθερία, ή όχι; Σίγουρα, θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές στις ζωές μας και σαφώς δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε τον δρόμο μας. Το μάθημα που έχουμε να μάθουμε κυρίως είναι να εμπιστευτούμε τους εαυτούς μας και να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. 


Η θετική ένωση των πλανητών (διότι μη ξεχνάμε πως η σύνοδος ως όψη μπορεί να είναι και αρνητική) φέρνει την περιπετειώδη και αισιόδοξη φύση του Δία υπό την σκέπη του Κρόνου, που βοηθάει την επέκταση του Δία να πραγματοποιηθεί με σχέδιο και οργάνωση, και να τον εμποδίσει από το να ρισκάρει τα πάντα και να τα πετάξει όλα τον κάλαθο των αχρήστων. Αν ο Δίας είναι το γκάζι του αυτοκινήτου, ο Κρόνος είναι τα φρένα. Και τα δύο χρειάζονται για να επιτευχθεί η σωστή ταχύτητα για να φτάσουμε στον προορισμό μας. 


Επίσης, η Μεγάλη Σύνοδος στα Αέρινα ζώδια τερματίζει την κυριαρχία των Γήινων Ζωδίων, αλλάζοντας τις παγιωμένες καταστάσεις μέσα στα επόμενα εκατόν πενήντα χρόνια. Με το τέλος του κύκλου των Γήινων θα αντιληφθούμε ότι η Βιομηχανική Επανάσταση που βασίστηκε σε πρώτες ύλες, τελειώνει. Τα Αέρινα Ζώδια που είναι περισσότερο εγκεφαλικά θα φέρουν νέες τεχνολογίες και την ανάπτυξη της Αεροδιαστημικής. Με τον Υδροχόο σίγουρα θα έχουμε τον άνεμο της Αλλαγής να φυσάει δυνατά, αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι διότι ο Υδροχόος είναι τόσο λάτρης της επανάστασης, όταν είναι έξω από την νομή της εξουσίας, όσο και απίστευτα σκληρός τύραννος (πάντα για το Κοινό Καλό) όταν την έχει στα χέρια του.


Η Μεγάλη Σύνοδος στον Υδροχόο θα φέρει σίγουρα κοινωνικές αλλαγές και προώθηση του ανθρωπισμού, αλλά με τι τίμημα; Ήδη μας έδωσε τα πρώτα δείγματα με τον Κρόνο που ήταν για λίγο χρονικό διάστημα στον Υδροχόο. Είδαμε να αναπτύσσεται το Κίνημα BLM μετά τον θάνατο του George Floyd. Παντού υπήρξαν υποστηρικτικές φωνές του κινήματος, ενώ για όποιον τόλμησε να εκφράσει μια λίγο διαφορετική ή αντίθετη άποψη το τίμημα ήταν βαρύ. Δεν ξεχνάμε ότι την ίδια στιγμή που αναπτυσσόταν αυτό το κίνημα, οι υποστηρικτές της άποψης ότι όλες οι ζωές μετρούν έγιναν επίσης θύματα βίας και άγριων επιθέσεων. Αυτή ακριβώς είναι η ενέργεια της εποχής, το παράλογο του να υπερασπίζομαι τόσο σθεναρά το δικαίωμα μου, που να φτάνω στο σημείο να καταργώ το δικαίωμα του άλλου, και οι θέσεις θύτη και θύματος να μην είναι διακριτές ή να εναλλάσσονται. Ο Δυτικός Πολιτισμός είναι έτοιμος να καταρρεύσει επειδή οι δημιουργοί του είναι υπό δίωξη και τα δημιουργήματά του υπό αμφισβήτηση. Είδαμε την κατάλυση της Δημοκρατίας με αναρχοαυτόνομες δομές. Σίγουρα, υπάρχουν ανισότητες στο Σύστημα, αλλά η αντικατάσταση από τον απολυταρχικό λόγο του Υδροχόου δεν προάγει την ελευθερία. Ο Υδροχόος δέχεται την διαφορετικότητα αρκεί να είναι η δική του, και όποιος έχει διαφορετική άποψη γίνεται εχθρός του. Επίσης δεν αλλάζει εύκολα γνώμη, οπότε η τρέλα είναι εμφανής. Φαινόμενα όπως το να απολογούνται γονείς γιατί το τετράχρονο παιδί τους έχει ρατσιστική συμπεριφορά θα είναι συνηθέστερα. Το σίγουρο είναι πως η κοινωνία θα επανεξετάσει το τί είναι ελευθερία και τι όχι. 


Ο Υδροχόος φημίζεται για την ενθάρρυνση της εναλλακτικής σεξουαλικότητας. Η ΛΟΑΤΚΙ θα έχει ενεργό ρόλο στο τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια, δημιουργώντας ένα διαφορετικό πλαίσιο από αυτό που ξέρουμε. Και πάλι, να μην ξεχνάμε την τρέλα του Υδροχόου που θεωρεί οτιδήποτε παραδοσιακό ως αναχρονιστικό, οπότε έννοιες όπως οικογένεια, πατρίδα, θρησκεία, θα είναι από απορριπτέες ως “εγκληματικές” σκέψεις. 


Μην ξεχνάμε ότι τα SMS για να μετακινηθούμε μέσα στην καραντίνα ήταν με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο, το οποίο μας παραπέμπει στην φωτεινή και σκοτεινή πλευρά της Τεχνολογίας, που τόσο πολύ αγαπάει ο Υδροχόος. Νέες τεχνολογίες θα μας βοηθήσουν να λύσουμε το ενεργειακό μας πρόβλημα, το θέμα με την εκτενή μόλυνση του πλανήτη, μεγαλύτερες ταχύτητες στο Διαδίκτυο που θα μας φέρουν πιο κοντά με τον κόσμο, και κυρίως ανάπτυξη του Διαστήματος. Μην ξεχνάμε πως πλέον εκτός από τις Κρατικές Αεροδιαστημικές Υπηρεσίας, υπάρχει και η ιδιωτικών συμφερόντων Space-X, η οποία έχει φέρει πλήρη αναζωογόνηση της επέκτασης στο Διάστημα. 

Από την άλλη, η Τεχνολογία φέρνει και την αποξένωση και την έλλειψη ταυτότητας που δημιουργεί η επαφή με την κοινότητα. Επίσης, φέρνει μεγαλύτερο έλεγχο από μη εκλεγμένες δυνάμεις που έχουν όμως στην διάθεση τους τα δεδομένα μας.


Έτσι, με την Μεγάλη Σύνοδο θα έχουμε μία μεγάλη οικονομική επανάσταση. Οι μεγάλες εταιρείες Τεχνολογίας θα δημιουργήσουν οριστικά και αμετάκλητα τις συνθήκες για μετάβαση του πλούτου που βρισκόταν στις Τράπεζες στα δικά τους Ταμεία. Και εδώ έχουμε μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία για τις Τράπεζες, διότι όσο θα γίνονται ηλεκτρονικές οι συναλλαγές τόσο θα γίνονται δέσμιες των εταιρειών Τεχνολογίας. Παράλληλα, θα επιβάλλουν την δική τους πολιτική ατζέντα, όπως έγινε και γίνεται με την φίμωση των διαφορετικών φωνών στο Διαδίκτυο, εξαφανίζοντας (για το καλό όλων μας) οτιδήποτε θεωρούν ότι παραβιάζει του «όρους χρήσης». Και μην ξεχνάμε τον ρόλο που έπαιξαν στις Αμερικανικές Εκλογές και στην εκλογή του δημοφιλή στα ΜΜΕ Τζο Μπάιντεν.  


Η Μεγάλη Σύνοδος αντιπροσωπεύει μία περίοδο που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τις παλαιές μας συνήθειες και να αναζητήσουμε νέους τρόπους για να κάνουμε τα πράγματα. Θα νιώσουμε πολύ άβολα αν δεν είμαστε ανοιχτοί στις αλλαγές. Αλλά, αν είμαστε, θα κάνουμε σπουδαία πρόοδο προς την πραγμάτωση των ονείρων που είχαμε τόσο καιρό στην αναμονή. Η επεκτατική φύση του Διός σε συνδυασμό με την δομή που παρέχει ο Κρόνος θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε σε κάτι που μέχρι τώρα ήταν στην άκρη του χεριού, αλλά τώρα μπορούμε να το πιάσουμε γερά! 


Για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επιλέξετε έναν μεγάλο στόχο που θέλετε να κατακτήστε, και δουλέψτε πάνω σε αυτόν όλο το 2021. Επειδή ο Δίας και ο Κρόνος έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές επιτυχίες, είναι πολύ καλή ευκαιρία να προωθήσετε την επαγγελματική σας επέκταση και αναγνώριση. Και οι δύο μαζί θα σας δώσουν τόσο την ώθηση όσο και την διάρκεια που χρειάζεστε προκειμένου να πετύχετε διαρκή αποτελέσματα. Το γεγονός ότι η Μεγάλη Σύνοδος θα σας βοηθήσει δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει κι εσείς να εργαστείτε σκληρά για να το πετύχετε. Τα αποτελέσματα όπως θα είναι πραγματικά μαγικά. 


Μπαινουμε λοιπόν στον Υδροχόο και θα αναψουνε φωτιές….όλα τριγυρω θα αλλάζουνε και όλα τα ίδια θα μένουν


Εσείς οι Κριοί είστε ανεξάρτητα και δυνατά πνεύματα, αλλά, με την Εποχή του Υδροχόου προ των πυλών θα πείτε αντίο στον ρόλο του μοναχικού λύκου που τόσο σας αρέσει και θα αναζητήσετε την επαφή των φίλων σας ή θα γίνετε πιο ενεργοί στην κοινωνία παράγοντας έργο. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε να δημιουργείτε όμορφες καταστάσεις, να γίνετε καλύτεροι με το να συνεργάζεστε με τους άλλους για το κοινό καλό. Παράλληλα, θα αναγνωρίσετε ότι τα μεγάλα πνεύματα δεν σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σας αρέσει αυτού του είδου η κακοφωνία με την προϋπόθεση ότι θα προέρχεται από άτομα που έχουν ελεύθερη σκέψη.   


Αν είστε μέλη σε κάποια ομάδα, θα αρχίσετε να έχετε πιο ενεργό ρόλο χωρίς όμως να έχετε αρχηγικές τάσεις. Περισσότερο θα είστε οργανωτές παρά μπροστάρηδες της ομάδος. Σκεφτείτε τους εαυτούς σας ως την κόλλα που δένει την ομάδα. Κάποιοι Κριοί όμως θα αποφασίσουν ότι είναι καιρός να φτιάξουν την δική τους ομάδα ή κοινότητα. Αυτό μπορεί αν είναι κάτι απλό όπώς το να δημιουργηθεί ομάδα μέσα από το Διαδίκτυο μέχρι κάτι σύνθετο όπως η απόκτηση γης για δημιουργία κοινότητας που θα ενστερνίζεται το όραμά σας.  


Επίσης, θα ασχοληθείτε με τον ακτιβισμό, τις εναλλακτικές θεραπείες, την ενασχόληση με την τεχνολογία ή θα κάνετε ηλεκτρονικό εμπόριο. Οτιδήποτε είναι αυτό που θα ενεργοποιήσει την υψηλή συνειδητότητά σας θα είναι και αυτό που θέλετε πραγματικά. Η επαγγελματική σταδιοδρομία εσάς των Ταύρων θα πάρει δρόμους που ποτέ δεν θα περιμένατε να ανοίξουν. Όμως η Εποχή του Υδροχόου θα ζητήσει από εσάς να πάρετε τα ρίσκα που χρειάζονται προκειμένου να ακολουθήσετε το πραγματικό σας κάλεσμα. Πραγματικά, μπορείτε να κάνετε άλματα στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, ακόμη και με αυτές τις οικονομικές συνθήκες που ζούμε. Αν και θέλετε να κάνετε τα πράγματα πάντα με τον δοκιμασμένο και σίγουρο τρόπο, θα μάθετε πως κάποιες φορές θα πρέπει να σκεφτείτε εξωσυμβατικά προκειμένου να δημιουργήσετε πιο στέρεα θεμέλια. Φτιάξετε νέα όρια που θα τεντώσουν την ζώνη ασφαλείας που έχετε δημιουργήσει ώστε να μεγαλουργήσετε επαγγελματικά. 


Η Μεγάλη Σύνοδος θα σας βοηθήσει να εισέλθετε σε μία περίοδο ωριμότητας ή να κλείσετε τις πληγές που έχει η σχέση σας με τον πατέρα σας. Θα σας δείξει επίσης τον δρόμο της αναγνώρισης της ανάγκης να εκφραστεί και η ανδρική πλευρά του εαυτού σας, από την οποία όμως θα λείπουν η επικυριαρχία και ο καταπιεστικός εγωισμός. Όσο θα περνάει ο καιρός φροντίστε να έχετε δίπλα σας άνδρες που θα σας θαυμάζουν και που θα σας σέβονται. Αυτοί θα γίνουν οι σύμμαχοι που αναζητάτε για να κάνετε πράξη τα μελλοντικά σας σχέδια. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να εξερευνήσετε τις άπειρες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.  Εσείς οι Δίδυμοι ετοιμαστείτε να πάτε στο επόμενο επίπεδο, διότι με την Εποχή του Υδροχόου θα νιώσετε ότι ανακαλύπτετε την Εποχή του Διαφωτισμού. Θα ανακαλύψετε νέους ορίζοντες και απροσδόκητα όρια στα πνευματικά σας πιστεύω και γενικά στο σύστημα αξιών που πρεσβεύετε. Θα νιώσετε μία απίστευτη λαχτάρα για γνώση, η οποία θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τις απόψεις σας, αλλά και να τις ανανεώσετε. Δεν αποκλείεται σε μία εποχή που η τηλεκπαίδευση αρχίζει να έχει ολοένα και περισσότερο μερίδιο στην γνώση, να ξεκινήσετε σεμινάρια. Και προσοχή, αυτού του είδους η γνώση δεν θέλει παρακάμψεις ή φλύαρη αντιμετώπιση. Διαβάστε βιβλία, ξεκινήστε μαθήματα, και απολαύστε κάθε στιγμή που θα μαθαίνετε κάτι καινούριο. 


Τώρα είναι η εποχή να σκεφτείτε κάτι μεγάλο που θέλετε να κατακτήσετε. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να διαγράψετε από το λεξιλόγιό σας την λέξη «Ακατόρθωτο». Η διαφορά με τις προηγούμενες περιόδους, κατά τις οποίες τα όνειρά σας δεν έφθαναν στην κορύφωσή τους λόγω της τριβής με την πραγματικότητα, είναι πως ο Δίας θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεστε και ο Κρόνος θα σας δώσει την απαραίτητη σοβαρότητα και αντοχή για να πετύχετε! Πάρτε την απόφαση και αφήστε το Σύμπαν να σας απογειώσει!    


Η περίοδος αυτή ευνοεί να κάνετε επιχειρήσεις που αφορούν ηλεκτρονικά καταστήματα ή ακόμη και να γίνετε influencers μέσα από τα Μ.Μ.Ε. Εσάς τους Καρκίνους η Μεγάλη Σύνοδος που σηματοδοτεί την απαρχή της Εποχής του Υδροχόου, σας ζητά να βρείτε νέους τρόπους να εκφράσετε την ευαισθησία σας, αλλά παράλληλα να θέσετε και να διατηρήσετε όρια. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε σοβαρά μαθήματα εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, ειδικά μέσα στον επόμενο χρόνο και γενικά τα επόμενα, μαθήματα που μπορεί να είναι είτε εικονομικά είτε συναισθηματικά. Αυτές όμως οι προκλήσεις θα σας επιτρέψουν να αναδείξουν τον μαχητή που έχετε μέσα σας και να ισχυροποιήσουν την αποφασιστικότητά σας. Ναι, είστε έτοιμοι να τα έχετε όλα! Να είστε ανοικτοί στον τρόπο που επικοινωνείτε με τον κόσμο, αλλά και σε νέες μορφές θεραπείες. 


Η Μεγάλη Σύνοδος θα προκαλέσει έξαρση στην ερωτική σας ζωή. Ο Δίας θα γίνει η φωτιά που θα καίει την καρδιά σας, ενώ ο Κρόνος θα την διατηρεί για όσο χρειαστεί. Αν νιώθετε έρωτα για κάποιο άτομο, θα τα δώσετε όλα. Όμως η περίοδος αυτή δεν θα είναι σαν τις άλλες. Θα νιώσετε ότι ξαφνικά περάσατε από τον μήνα του μέλιτος στην στυγνή καθημερινότητα, και εκεί θα καταλάβετε ότι τώρα είναι η εποχή του όλα ή τίποτα. Αν δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτήν την πληρότητα που θα σας χαριστεί, τότε μπορείτε να κάνετε πίσω. 


Αν δεν θέλετε να εμπλακείτε ερωτικά, τότε το Σύμπαν θα σας δώσει διέξοδο σε ένα σχέδιο με το οποίο θα παθιαστείτε τόσο που δεν θα έχετε το μυαλό σας για τίποτα άλλο. 


Η περίοδος αυτή ευνοεί τα οικονομικά σας, για αυτό αναμένεται αύξηση εσόδων από σωστές τοποθετήσεις των χρημάτων σας, συγκέντρωση του κεφαλαίου που χρειάζεστε, ενώ μία εμπορική συνεργασία θα σας δώσει πρόσβαση σε αυτά που χρειάζεστε για να μεγαλουργήσετε. Η Εποχή του Υδροχόου θα εμπνεύσει Ελευθερία σε όλους μας, αλλά εσείς οι Λέοντες θα την νιώσετε ιδιαιτέρως στην ερωτική σας ζωή και στις σχέσεις σας. Το καλύτερο από όλα είναι πως θα μαγνητίζετε τους άλλους με έναν υπέροχο συνδυασμό έντασης, χαράς, διάθεσης για ζωή με σταθερότητα. Αν είστε σε σχέση, ετοιμαστείτε να γίνετε εκκεντρικοί και να επανακαθορίσετε, με το ταίρι σας τους όρους της σχέσης σας, καθώς η αλλαγή στην κοσμική ενέργεια θα επιφέρει ερωτήματα που θα χρειαστούν δημιουργικές λύσεις. Αν είστε μόνοι, να είστε ανοικτόμυαλοι. Ο έρωτας μπορεί να σας βρει κυριολεκτικά παντού. Μπορεί επίσης να είναι κάποια σχέση εξ αποστάσεως ή με άτομο διαφορετικού πολιτισμικού υποβάθρου. Θα πάρετε σημαντικά μαθήματα πάνω στο θέμα των συμβιβασμών ώστε να μπορείτε να νιώσετε υπεύθυνα τον έρωτα. Κυρίως θα πρέπει να πάψετε να γίνεστε οι σωτήρες των άλλων. Αντ’ αυτού, επιλέξετε ένα άτομο που πραγματικά μπορεί να μοιραστεί μαζί σας το βασίλειό σας. 


Επίσης η περίοδος αυτή ευνοεί να κάνετε οικογένεια, να παντρευτείτε, να κάνετε συνεργασίες. Οτιδήποτε κι αν κάνετε με ένα άλλο άτομο μαζί, θα σας κάνει να νιώσετε απίστευτα.Εσείς οι Παρθένοι πάρτε μία βαθιά ανάσα, διότι η Μεγάλη Σύνοδος και η Εποχή του Υδροχόου θα σας φορτώσουν με περισσότερες ευθύνες από όσες φαντάζεστε. Για εσάς θα είναι ένα απότομο ξύπνημα που θα σας υπενθυμίσει να φροντίζετε περισσότερο τους εαυτούς σας, ώστε να ζήσετε σε ισορροπία την προσωπική με την εργασιακή σας ζωή. Καλώς ή κακώς πλέον δεν μπορείτε να αγνοείτε το ίδιο σας το σώμα. Κόψτε το άγχος, ζητήστε βοήθεια όπου χρειάζεστε, και φροντίστε το σώμα σας. Κυρίως βγείτε έξω και ελάτε σε επαφή με την Φύση. 

Θα ευλογηθείτε με πολλές και καταπληκτικές εργασιακές ευκαιρίες, αλλά, το να πείτε ναι σε όλες αυτές θα έχει ως τίμημα την ποιότητα ζωής. Ο Κρόνος θα σας δώσει την βάση για να πατήσετε γερά και ο Δίας θα σας βοηθήσει να μην καείτε από την υπερπροσπάθεια. Δοκιμάστε να εργαστείτε με συμβούλους ή με εργολάβους. Μπορείτε επίσης να ζήσετε το ψηφιακό σας όνειρο και να δοκιμάσετε την τύχη σας να εργασθείτε σε έναν κόσμο χωρίς περιορισμούς. Βρείτε τρόπους να σπάσετε την καθημερινή σας ρουτίνα ώστε να έχετε χώρο και χρόνο για τα νέα καθήκοντα και ευθύνες σας.   Η Εποχή του Υδροχόου ζητά από εσάς τους Ζυγούς να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τι είναι αυτό που σας φέρνει ευχαρίστηση, με μία όμως προϋπόθεση, να ονειρευτείτε μόνο μεγάλα πράγματα. Θα έχετε εύνοια στην ερωτική σας ζωή και στην δημιουργικότητά σας, το οποίο σημαίνει μόνο καλές εξελίξεις τόσο στις ερωτικές σας επαφές όσο και σε σε έργα που θα αναλάβετε με ιδιαίτερο πάθος. Μετά από τόσα χρόνια στο σπίτι, εγκλωβισμένοι, χαλαροί, και παρέα μόνο τον εαυτό ή την οικογένειά σας, έρχεται η Μεγάλη Σύνοδος να σας οδηγήσει σε ερωτική έξαρση. Όσες φορές και αν έχετε κάνει κατάλογο με τα άτομα που θεωρητικά σας κάνουν, ο Δίας θα εγγράψει άλλα τόσα! Μάλιστα θα χρειαστεί να χαλαρώσετε από το κλασσικό μοτίβο του «θέλω το άτομο μου κοντά μου» και να δοκιμάσετε και τις εξ αποστάσεως σχέσεις. Ακόμη κι έτσι, το ντύσιμό σας θα πρέπει να είναι στην εντέλεια, διότι θα πρέπει να είστε πάνω από όλα γοητευτικοί!  Αλλά να θυμάστε, τίποτα δεν μπορεί να ευδοκιμήσει αν δεν υπάρχει δομή, σύστημα, και πειθαρχία. Για αυτό αν θέλετε τα όνειρά σας να γίνουν αληθινά θα πρέπει να εργασθείτε σκληρά πάνω σε αυτά. Ο Δίας θα σας χαρίσει καταπληκτικές ιδέες, ενώ ο Κρόνος θα σας παρέχει λογικές λύσεις. 


Η Μεγάλη Σύνοδος θα ανοίξει τον δρόμο για να νιώσετε εσείς οι Σκορπιοί πραγματική ευτυχία από αυτό που ονομάζεται εσείς βάση της ζωής σας. Το επόμενο διάστημα θα ανακαλύψετε την χαρά να περνάτε όμορφες στιγμές στο σπίτι σας, να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία, ακόμη και να δώσετε έμφαση στο σώμα σας, οτιδήποτε χρειάζεται για να νιώσετε ότι έχετε έτοιμο το δικό σας άσυλο. Αυτή η αίσθηση δεν θα περιοριστεί μόνο στο σπίτι σας. Όπου πηγαίνετε εσείς θα είναι και αυτή μαζί σας. 


Η περίοδος αυτή ευνοεί να ξεκινήσετε επιχείρηση, είτε από το σπίτι σας, είτε θα αφορά επιχείρηση που να καλύπτει τις ανάγκες του Κοινού, είτε να κάνετε οικογενειακή επιχείρηση. Επίσης, αν ασχοληθείτε με τις ανάγκες των γυναικών, η επιχείρησή σας θα αναδειχθεί ταχύτατα και θα αποκομίσει κέρδη.  


Με την Εποχή του Υδροχόου εσείς οι Σκορπιοί ετοιμαστείτε να κάνετε ένα ταξίδι στην χώρα της μνήμης. Στα χρόνια που έρχονται θα επανεξετάσετε με σοβαρότητα τα θεμέλια της ζωής σας με την οικογένειά σας, τα παιδικά σας χρόνια, το πως είναι η οικιακή σας ζωή, και θα επιδιώξετε να ανακαλύψετε τι είναι τελικά αυτό που λειτουργεί και τί όχι. Το πιθανότερο είναι να νιώσετε μία μελαγχολία για το πως περνούν τα χρόνια. Όταν καταφέρετε να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα, θα έχετε την θαυμάσια ευκαιρία να αναθεωρήσετε το τι θεωρείτε ότι είναι ασφάλεια και επικοινωνία. Μπορείτε να διαλέξετε την οικογένειά σας ως το μέρος που μπορείτε να αισθανθείτε πραγματικά ασφαλείς. Να χαρείτε κάθε στιγμή που περνάτε μαζί με τους αγαπημένους σας αλλά να αφήσετε και χώρο για νέες εμπειρίες.  Η Μεγάλη Σύνοδος έχει μεγάλη σημασία για εσάς τους Τοξότες καθώς ο Κυβερνήτης σας Δίας θα ενώσει δυνάμεις με τον Κρόνο στον Υδροχόο αντί να καταπιέζεται όπως γινόταν στον Αιγόκερω. Το γεγονός ότι πραγματοποιείται στον Τρίτο σας Ηλιακό Οίκο σημαίνει ότι πέρα από το γεγονός ότι η επικοινωνία σας θα δυναμώσει, ο Κρόνος θα φροντίζει να σας προστατεύει από κάθε κακό. Τώρα είναι η εποχή που θα σοβαρευτείτε και θα έχετε μεστό λόγο και σκέψη. Μπορεί να κάνετε συμβόλαια που θα σας εξασφαλίσουν στον μέλλον. Μπορείτε να κάνετε κάτι επίσημα, όπως το να πάρετε πτυχίο για την γνώση που έχετε ερασιτεχνικά. Γενικά, όλες σας οι δοσοληψίες θα έχουν ένα ειδικό βάρος, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να προστατέψετε τους εαυτούς σας μακροπρόθεσμα, ακόμη κι από τους στενούς σας συγγενείς. 


Η πύρινη προσωπικότητα που έχετε εσείς οι Τοξότες σας κάνει να αγαπάτε την επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Όμως στην Εποχή του Υδροχόου θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους ανθρώπους. Το να ακούτε περισσότερο αντί να να μιλάτε θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τις πληροφορίες που παραβλέψατε, και το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε σημαντική πρόοδο. Ανοίξτε το μυαλό σας σε νέους τρόπους που θα μπορέσουν να σας φέρουν σε επαφή με ανθρώπους και καταστάσεις γύρω σας.  


Επίσης, είναι καλή περίοδος για εσάς που ασχολείστε με τα Μ.Μ.Ε! Ακόμη κι εσείς που είστε ερασιτέχνες, μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε ταλέντο μπροστά σε ένα μικρόφωνο ή μία κάμερα. Τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος ταλαιπώρησαν εσάς τους Αιγόκερους αρκετά αυτόν τον χρόνο, οπότε η μετάβασή τους στον Υδροχόο θα σας κάνει να νιώσετε σαν ένα βάρος να φεύγει από τους ώμους σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθείτε.


Ο Δίας και ο Κρόνος ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Δεύτερο Ηλιακό σας Οίκο, τον Οίκο των Αξιών και της Οικονομικής Ασφάλειας. Ακονίστε τις ικανότητες που έχετε στην οικονομική διαχείριση διότι σύντομα θα έχετε αρεκτή τύχη σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας, αλλά, για να πετύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και να έχει διάρκεια η οικονομική σας ευμάρεια, θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι με την διαχείριση των χρημάτων σας. Αν αποφασίσετε να κόψετε δρόμο και να κάνετε κινήσεις που πιστεύετε ότι θα σας φέρουν γρήγορα κέρδη, όχι μόνο θα ματαιοπονήσετε αλλά και θα χρειαστεί να ανατρέξετε ξανά στην αρχή και να διορθώσετε τα σφάλματα που θα κάνετε. Καλύτερα να πληρώσετε τα πρόστιμα και τους τόκους τώρα παρά να διαιωνιστεί μία κατάσταση που δεν χρειάζεται. Τώρα είναι η εποχή για να κοιτάξετε μακροπρόθεσμα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μία δεύτερη παράλληλη εργασία προκειμένου να αποκτήσετε το κεφάλαιο που χρειάζεστε, να μιλήσετε σε άτομα που μπορούν να γίνουν χρηματοδότες, ακόμη και να ζητήσετε χρηματοδότηση μέσα από το Διαδίκτυο. Να είστε έξυπνοι, να έχετε σχέδιο, και να είστε έτοιμοι να κάνετε άλμα στην μεγαλύτερη κατηγορία από αυτήν που είστε. Ένα καλοζυγισμένο ρίσκο μπορεί να αποφέρει τεράστια κέρδη!Με την Μεγάλη Σύνοδο στο ζώδιό σας εσείς οι Υδροχόοι ετοιμαστείτε να προσδεθείτε διότι θα πετάξετε σε άλλους άγνωστους γαλαξίες! Ειλικρινά όμως, είστε έτοιμοι για αυτήν; Με την Εποχή του Υδροχόου να ξεκινά θα νιώσετε οι εαυτοί σας, αν και θα έλθουν αρκετές αλλαγές στις ζωές σας μαζί με έντονα μαθήματα που πρέπει να εμπεδώσετε. Ο Κρόνος δεν είναι από τους πλανήτες που κάνουν συχνά την εμφάνισή τους σε ένα ζώδιο, για αυτό ακούστε πολύ καλά τα μαθήματά του και προσπαθήστε να δείτε τις προκλήσεις και τις αποτυχίες ως ευκαιρία για ωρίμανση. Ενώ θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές στις προτεραιότητές αυτό δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη. Τουναντίον, θα είστε πιο δυνατοί από ποτέ, οπότε ακολουθήστε το ρεύμα των αλλαγών. Και όσο θα περνά ο καιρός θα αντιλαμβάνεστε ότι εκεί που πάτε είναι εκεί που πάντα θέλατε να είστε. 


Άλλωστε μέσα στα επόμενα τουλάχιστον τρία χρόνια θα έχετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε, καθώς ο Δίας θα σας δώσει την ώθηση για κάτι τέτοιο αλλά ο Κρόνος είναι εκείνος που θα σας δώσει να αντιληφθείτε ολόκληρη την εικόνα, ώστε πραγματικά να φτιάξετε την δική υστεροφημία. Αυτό σημαίνει πως ήλθε ο καιρός τα όνειρά σας όχι μόνο να γίνουν πραγματικότητα, αλλά να κερδίσετε και χρήματα από αυτά, ακόμη κι αν χρειαστεί να τα αυτοχρηματοδοτήσετε.   Για εσάς τους Ιχθύες η Εποχή του του Υδροχόου σηματοδοτεί μία περίοδο ήσυχης αλλά σταθερής ανάπτυξης, επέκτασης, και ξεκαθαρίσματος. Είστε έτοιμοι για την απόλυτη χαλάρωση χωρίς να πέσετε αναίσθητοι; Με την Μεγάλη Σύνοδο να πραγματοποιείται στον ονειρικό και εσωτερικό Δωδέκατο Ηλιακό σας Οίκο είναι καιρός να ξεσκονίσετε το υποσυνείδητό σας και να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε βαραίνει την ψυχή σας, είτε αυτό είναι πεποιθήσεις που πλέον σας περιορίζουν, πληγές που δεν έχουν κλείσει, ακόμη και τοξικές σχέσεις. Αν είστε έτοιμοι, να ακούσετε τον Ανώτερο Εαυτό σας και να εμπιστευτείτε την καρδιά σας. Θέλετε να ξεφορτωθείτε κάτι  που πλέον δεν σας εξυπηρετεί; Θέλετε να βάλετε κάπου ένα τέλος ή να ζητήσετε συγχώρεση; Η σχέση σας, η εργασία σας, ακόμη και μία συνήθεια που είχατε, έκλεισαν τον κύκλο τους; Μαζί θα σας δείξουν τι είναι το καλύτερο για εσάς.  Το σίγουρο είναι πως μέσα από αυτό το πνευματικό ταξίδι θα θέσετε τους σπόρους για ανάπτυξη, μόνο που επειδή θα έχουμε έναν «αστρολογικό χειμώνα» θα πάρει λίγο καιρό για να βγουν στην επιφάνεια. Μέχρι τότε, η αποστολή σας είναι να προετοιμαστείτε κατάλληλα, απαλλαγμένοι από οτιδήποτε δεν σας κάνει πλέον, και να μείνετε σταθεροί σε μία υπερδεκαετή φάση της ζωής σας. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan