Διαβάστε για το πως θα μας επηρεάσει η ορθή πορεία του Άρη στον Κριό. Με τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο.

Το 2020 είναι μία πολύ έντονη χρονιά, κι εκεί που λέγαμε πως δεν θα μπορούσε να γίνει πιο αγχωτική, ήλθε η ανάδρομη πορεία του Άρη που προκάλεσε εσωτερικό αναβρασμό, άγχος, θυμό και γενικευμένο πανικό. Γιατί αυτό; Διότι ο Άρης ως γνωστόν είναι ο Πλανήτης του Πολέμου. Στην Αστρολογία θεωρείται «Κακεργέτης», που σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό να κάνει ζημιά όταν η ενέργειά του δεν χρησιμοποιείται σωστά. Η Ανάδρομη κίνηση από την φύση της δημιουργεί λανθασμένη κατεύθυνση της ενέργειας των πλανητών, προκαλώντας στασιμότητα και εμπόδια. Η ανάδρομη πορεία του Άρη προκάλεσε αρκετή οργή, η οποία όμως έκρυβε τον φόβο και τον πανικό. Και ποίος άραγε θα μπορούσε να μας κατηγορήσει για όσα νιώσαμε; Με τον κορωνοϊό, με την τριπλή σύνοδο του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω που προκάλεσε την επανάληψη του εγκλεισμού στα σπίτια μας και που οδήγησε την οικονομία σε σοβαρή αποσάθρωση, ήταν αδύνατο να μην μπούμε σε κατάσταση επιβίωσης.     


Με την επιστροφή του Άρη σε Ορθή Πορεία στις 13 Νοεμβρίου, θα αρχίσουμε να να νιώθουμε σταδιακά το κλίμα να χαλαρώνει, αλλά την ολική αλλαγή δεν θα την νιώσουμε πριν από τις 2 Ιανουαρίου 2021, όπου ο Άρης θα βγει από την σκιώδη φάση του. Όμως, αυτό που ουσιαστικά περιμένουμε είναι η ολοκλήρωση όλων των διαφωνιών ή των τσακωμών που προκάλεσε ο ανάδρομος Άρης και μάλιστα διαφωνίες που μέχρι αυτήν την στιγμή θεωρούνται αδύνατο να λυθούν.  


Μπορούμε επίσης να αναμένουμε την αύξηση, των ζωτικών μας λειτουργιών, την σεξουαλική μας ορμής, την επιτάχυνση των έργων που έχουμε αναλάβει και τα οποία αναγκαστήκαμε να τα αναβάλλουμε. Θα πρέπει όμως να προσέχουμε πως θα κάνουμε αυτήν την αύξηση και να μην πάμε από το 0 στο 200 σε χρόνο dt. Όπως διαπιστώσαμε με τα πολλαπλά τετράγωνα που έκανε ο Άρης με τον Δία, τον Κρόνο, και τον Πλούτωνα, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν είναι εύκολο αλλά και επιβλαβές. 


Στην πραγματικότητα, αστρολογικά, οι συγκεκριμένοι πλανήτες έχουν κυριαρχία επάνω στον Άρη και θα συνεχίσουν να την έχουν. Όταν ο Άρης θα σχηματίσει στις 23 Δεκεμβρίου για τελευταία φορά τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα δούμε ξανά την άνοδο της σκληρότητας και της κακομεταχείρισης, με μία διαφορά, ότι τώρα θα μπορέσουμε να τις αποβάλλουμε.     


Ευτυχώς που ο Άρης βρίσκεται όλον αυτόν τον καιρό στον Κριό, το ζώδιο που κυβερνά, και μας βοήθησε να κάνουμε κάποια πράγματα μόνοι μας. Αυτήν την βοήθεια θα μας την δίνει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου όπου και θα περάσει στον Ταύρο. Όσο ο Άρης θα απομακρύνεται από την βλαπτική επιρροή του Κρόνου και του Πλούτωνα, θα μπορέσουμε να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας για μία τελευταία επίθεση ενάντια σε εκείνες τις Δυνάμεις που ελέγχουν τις ζωές σας, αν και θα πρέπει να έχουμε ακόμη στον νου μας ότι ό,τι κάνουμε θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή, κάτι που μάθαμε με δύσκολο τρόπο στις μάχες που δώσαμε μέσα στο 2020.    


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan