Διαβάστε για την τελευταία αναδρόμηση του Ερμή για το 2020. Από τον Άγγελο Πέτσιο. 

Η τρίτη και τελευταία αναδρόμηση του Ερμή για το 2020 ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου, στην 12η μοίρα του Σκορπιού. Σε δύο εβδομάδες θα γυρίσει στον Ζυγό από όπου και ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στις 23 Σεπτεμβρίου. Επίσης, από τις 14 Οκτωβρίου ο Ήλιος από τον Ζυγό κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Κριό, από όπου θα μας φέρει καθαρότητα σκέψης και μία ισχυρή επιθυμία να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ο Ερμής από αυτή την πορεία μας φέρνει διαύγεια και την συνειδητοποίηση ότι ίσως δεν έχουμε ακόμα βρει τις καλύτερες λύσεις στα προβλήματά μας. 

 

Η αναδρόμηση του Ερμή ξεκινά με την ενέργεια της αντίθεσης του Ουρανού στον Ταύρο, που συνέβη στις 8 Οκτωβρίου. Ο Ερμής θα κάνει όψη δύο ακόμα φορές με τον Ουρανό κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, καθώς κινείται από τον υδάτινο Σκορπιό προς τον πιο ισορροπημένο Ζυγό. Αυτές οι ισχυρές όψεις με τον επαναστάτη Ουρανό θα φέρουν προκλήσεις στο πώς βλέπουμε τα πράγματα και θα μας κάνουν να αναζητήσουμε πνευματικές αλήθειες. Επίσης, θα μας αποκαλύψουν κρυμμένα μυστικά και γεγονότα. Όμως, αυτά που θα ανακαλύψουμε το διάστημα αυτό δεν θα είναι εντελώς αληθινά, και καλούμαστε να επιβραδύνουμε τους ρυθμούς μας για να διαχειριστούμε σωστά όσα θα παρουσιαστούν στο δρόμο μας. Σίγουρα θα έχουμε νέα που θα προκαλέσουν σύγχυση στο ήδη υπάρχον χάος της περιόδου. 

 

Η τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή για το 2020 θα αρχίσει να γυρίζει ορθόδρομη στις 3 Νοεμβρίου, και θα ολοκληρωθεί στις 20 Νοεμβρίου. Καλό θα είναι μέχρι τότε ό,τι συμφωνίες, διακανονισμούς και διαπραγματεύσεις έχετε να κάνετε να τις σκεφτείτε πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε χρόνο να δείτε τι μηνύματα θα λάβετε ως τότε. Αυτό φυσικά αφορά και τις σχέσεις, όπου δεν θα πρέπει να υπάρξει βιασύνη στη λήψη οποιασδήποτε απόφασης. Δείτε το διάστημα αυτό ως προετοιμασία για να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις σε όλους τους τομείς την κατάλληλη στιγμή. 

 

Για προσωπικές προβλέψεις και ραντεβού στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μήνυμα inbox στην σελίδα μας στο Facebook


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan