Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο; Με την Διώνη Πέτσιου

Στις 2 Οκτωβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο, και η ενέργεια του πλανήτη χαλαρώνει από την φλογερή φύση του Λέοντα. Η Παρθένος είναι τελειομανής, οπότε το πιθανότερο είναι πως το επόμενο διάστημα θα αρχίσετε να γίνεστε περισσότερο κριτικοί απέναντι στους ή στις συντρόφους σας και στους στενούς σας φίλους. Επίσης θα πάρετε πολύ σοβαρά τις σχέσεις και θα κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν.  


Στην Παρθένο αρέσει να είναι χρήσιμη για αυτό και είναι καλή περίοδος να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη. Είναι επίσης πολύ καλή εποχή να κάνετε δώρα που είναι πρακτικά και χρήσιμα. Στην Παρθένο αρέσει η ρουτίνα και η καθαριότητα, ενώ στην Αφροδίτη οι ανέσεις και οι απολαύσεις. Έτσι λοιπόν, είναι η κατάλληλη περίοδος για να καθαρίσετε το σπίτι σας ή να βρείτε λύσεις στα προβλήματα των σχέσεών σας, τα οποία αποφεύγατε καιρό τώρα. 


Με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα αναζητήσετε άτομα για σχέσεις που θα σας συνδέει η διανόηση περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θα έχετε υψηλές προσδοκίες από το άτομο που επιθυμείτε, και μπορεί η ερωτική σας ζωή να μην έχει συχνότητα, θα έχει όμως αρκετή ένταση. Για να προχωρήσετε όμως σε σχέση θα πρέπει να είστε ανεκτικοί στις απόψεις των άλλων.   


Η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Ζυγό στις 27 Οκτωβρίου, όπου η αγάπη θα εξελιχθεί, όπως επίσης οι σχέσεις σας με τους άλλους. Στον Ζυγό αρέσει να είναι με άλλους, για αυτό και είναι πιο κοινωνικότερος από την Παρθένο όπως και λιγότερο επικριτικός. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan