Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο, επηρεάζοντας μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου τα δεύτερα δεκαήμερα των σταθερών ζωδίων, και από τις 27 και μετά τα πρώτα δεκαήμερα. Η κυριότερη όψη που θα κάνει το διάστημα της ανάδρομης πορείας του θα είναι η αντίθεση με τον Ερμή, και μάλιστα σε δύο φάσεις, καθώς ο Ερμής θα γυρίσει για λίγο στον Ζυγό. Τα διαστήματα θα είναι μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου έως 26 Οκτωβρίου και από 13 Νοεμβρίου έως 21 Νοεμβρίου. 


Εκείνες τις ημέρες οι εντάσεις θα έχουν ως αφορμή την αμφίβολη κατάσταση που θα ζούμε. Το γεγονός ότι ένας Ερμής στον Σκορπιό δεν μιλάει εύκολα δεν σημαίνει ότι δεν προκαλεί τσακωμούς. Οπότε, χρήματα και σχέσεις θα προκαλέσουν ανασφάλεια, αναταραχή, και έξαψη. Από τις 21 του μηνός ξεκινά και η σύνοδος του Ουρανού με την Λίλιθ, η οποία για λίγες ημέρες θα είναι παράλληλα με την αντίθεση του Ουρανού με την Αφροδίτη. Εκείνες τις ημέρες δύο πράγματα θα συμβούν. Το ένα είναι να υπάρξουν επώδυνοι χωρισμοί. Το άλλο είναι, λόγω των καταστάσεων, να ξυπνήσει ο ακραίος σεξουαλικός εαυτός, εκείνος που επειδή χάνει τα πάντα, ζει την παρακμή στο μεγαλείο της. Στις 7 Ιανουαρίου τα πάντα θα πάρουν φωτιά καθώς ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και το πείσμα, η ξεροκεφαλιά, ο ξαφνικός και βίαιος θυμός, η αδιαλλαξία, θα προκαλέσουν διάθεση να ξεφύγουμε από κάθε καταπιεστική κατάσταση. Και βεβαια σε αυτό το μπαρουτιασμένο σκηνικό θα βοηθήσουν τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος από τον Υδροχόο. Στις 13 Ιανουαρίου ο πλανήτης θα βρεθεί σε στάση, οπότε εκεί θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τις χαμένες μας ευκαιρίες.  


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού έρχεται να διακόψει την κατεύθυνση του πλανήτη προς τον Δία και τον Κρόνο, γλυτώνοντάς μας από δύσκολες καταστάσεις. Αντ’ αυτού η διάθεση για ηρεμία και σύνεση θα επικρατήσει, οπότε και το μήνυμα του πλανήτη έχει δύο αποδέκτες. 

Όσοι από εσάς έχετε ξεκινήσει μία προσπάθεια ανάδειξης αλλά λόγω των καταστάσεων έχετε μείνει πίσω, μην τα παρατήσετε. Ο Ουρανός θα σας δώσει όλον τον χρόνο που χρειάζεστε προκειμένου να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Το γεγονός ότι θα πέσουν οι ρυθμοί σας θα βοηθήσει να κάνετε πράξη τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε στάσιμοι αλλά ότι δεν θα αφήσετε το άγχος να κυριεύσει την σκέψη σας, ειδικά εάν αφορά χρήματα και οργάνωση.

Όσοι από εσάς έχετε κάνει την επανάστασή σας ενάντια στο κατεστημένο θα διαπιστώσετε τα σοβαρά λάθη που κάνατε. Τώρα θα διαπιστώσετε ότι το να γκρεμίσετε κάτι επειδή αυτό και καλά είναι «το σωστό και το δίκαιο» δεν ήταν τίποτα άλλο από θυμός καλυμμένος πίσω από μια δόση φιλοσοφίας. Αρνούμενοι να δείτε κάτι άλλο εκτός από την δική σας αλήθεια κάνατε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Τώρα αυτά τα λάθη θα τα διορθώσετε. Οπότε ετοιμαστείτε να τα βρείτε ξανά με την οικογένειά σας ή με σχέσεις που διαλύσατε το προηγούμενο διάστημα. Εσείς οι Κριοί, θα έχετε αρκετό χρόνο για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα όσον αφορά τα οικονομικά και τις σχέσεις σας, ειδικά τις οικογενειακές. Η φθίνουσα γενική κατάσταση θα σας βοηθήσει να χαμηλώσετε τις προσδοκίες σας και να πάψετε για λίγο να βαδίζετε μόνο με τον ενθουσιασμό σας. Εάν θέλετε το Σύμπαν να σας βοηθήσει, θα πρέπει να ηρεμήσετε. Στην συνέχεια θα δείτε και μόνοι σας τι κινήσεις πρέπει να κάνετε ώστε τα οικονομικά σας να είναι σε ισορροπία. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγετε τις αγορές ηλεκτρονικών συσκευών, την έναρξη επιχειρήσεων με ηλεκτρονικά είδη ή ηλεκτρονικά καταστήματα, και αποφύγετε την αγορά κρυπτονομισμάτων. Τον Νοέμβριο ετοιμαστείτε για μία περίοδο ακραίας σεξουαλικότητας, η οποία μπορεί να σας φέρει σε επαφή με το ιδανικό ερωτικό ταίρι. Επίσης, να προσέχετε να μην διαλύσετε ό,τι θα έχετε κτίσει οικονομικά μέχρι τότε.


Εσείς οι Ταύροι ετοιμαστείτε για μία περίοδο όπου θα ηρεμήσετε από τις τόσες αλλαγές που συμβαίνουν και οι οποίες σας έχουν αγχώσει, κυρίως για το μέλλον σας. Ο φόβος της εργασίας και της έλλειψης χρημάτων σας είχαν κάνει αρκετά οξύθυμους, και λίγο ακόμη να συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση θα τα τινάζατε όλα στον αέρα. Ευτυχώς τώρα θα κάνετε λίγο πίσω και θα χαλαρώσετε. Το πιθανότερο είναι να ζήσετε μία επανάληψη των γεγονότων του εξαμήνου που μας πέρασε. Εάν έχετε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σας θα μπορέσετε να διορθώσετε όλα τα λάθη που κάνατε. Αν όμως ξυπνήσει η ξεροκεφαλιά σας, τότε θα κάνετε ξανά τα ίδια λάθη, και μάλιστα από τον Σεπτέμβριο και μετά θα γίνετε στυγνοί και δόλιοι, ειδικά όταν ο Άρης θα μπει και αυτός στο ζώδιό σας.


Εσείς οι Δίδυμοι, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο από όλα αυτά που σας πνίγουν και να δώσετε λίγο χώρο και χρόνο στην πραγματική αγάπη, είτε προς έναν άλλο άνθρωπο είτε προς τον εαυτό σας. Είναι καιρός να θυμηθείτε τις ηθικές σας αξίες, ειδικά όσο ο κόσμος θα διολισθαίνει στην παρακμή. Μην νομίσετε ότι θα είναι κάτι εύκολο διότι σας αρέσει με κάθε ευκαιρία να τις «τεντώνετε». Ειδικά μετά τον Οκτώβριο οι ευκαιρίες για να εκτροχιαστείτε θα είναι αρκετές και θα σας είναι πολύ εύκολο να δοκιμάσετε απαγορευμένες εμπειρίες. Θα πρέπει να επιδείξετε ισχυρό χαρακτήρα προκειμένου να μην χάσετε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Όσοι όμως αντισταθείτε μην πιστέψετε ούτε μία στιγμή ότι ο κόσμος ξαφνικά σταμάτησε. Η ζωή θα συνεχιστεί, έστω και με δυσκολίες. Στο τέλος θα δικαιωθείτε από αυτήν σας την στάση και θα γίνετε παράδειγμα προς μίμηση.   


Εσείς οι Καρκίνοι, θα βρείτε τον χρόνο που χρειάζεστε προκειμένου να επαναξιολογήσετε τις φιλοδοξίες σας στο κατά πόσο αυτές έγιναν πράξη ή αν λόγω των καταστάσεων αυτές πλέον δεν είναι εφικτές. Ευτυχώς που θα υπάρξει αυτό το διάστημα διότι λίγο ακόμα και οτιδήποτε είχατε ξεκινήσει θα το τινάζατε στον αέρα. Επειδή ακριβώς είστε ευμετάβλητοι και παρορμητικοί, θα ήταν πολύ εύκολο να κάνετε ζημιά σε κάτι που θέλετε πολύ και έχετε βάλει στόχο να το πραγματοποιήσετε. Οπότε, τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο, θα προσπαθήσετε να βάλετε τους στόχους σας σε ένα λογικό πλαίσιο και θα αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις. Από τον Νοέμβριο και μετά θα νιώσετε ότι πρέπει να ζήσετε τον έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο, οπότε κυριολεκτικά θα ξεφύγετε και θα κάνετε καινούριες γνωριμίες αποκλειστικά για σεξ. Σε κάποιους από εσάς θα ξυπνήσει ο κακός εαυτός σας, και προκειμένου να πετύχετε δεν θα διστάσετε να κάνετε τα πάντα, ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αθέμιτα μέσα.     


Εσείς οι Λέοντες, τώρα που θα αναδρομίσει ο Ουρανός θα έχετε αρκετό χρόνο να ηρεμήσετε από όλες εκείνες τις αλλαγές που σας κτυπούν σε δομικό επίπεδο, κυρίως επαγγελματικά. Έτσι λοιπόν θα μπορέσετε να πάρετε μία μεγάλη ανάσα και θα προλάβετε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Το καλό που έχει αυτή η αναδρόμηση είναι πως θα χαλαρώσει η πίεση στα επαγγελματικά κι έτσι δεν θα παρατήσετε την δουλειά σας ή το σχέδιο που είχατε αρχίσει να εφαρμόζετε αλλά δεν πραγματοποιούταν με την ταχύτητα που επιθυμείτε. Στο χέρι σας είναι να μην αφήσετε το άγχος να σας κατακλύσει. Άλλωστε οι αλλαγές που πραγματοποιούνται είναι για να σας οδηγήσουν στην κορυφή. Επίσης, για να χαλαρώσετε από την πίεση, ίσως κάνετε μία παράνομη σχέση, μάλλον με παντρεμένο ή παντρεμένη. Τον Νοέμβριο θα πρέπει να προσέξετε την ερωτική σας συμπεριφορά διότι μπορεί να κάνει ζημιά στην δημόσια εικόνα σας, την οποία πασχίζετε με νύχια και με δόντια να την φτιάξετε! Επίσης, από τον καινούριο χρόνο, προσέξτε μία γυναίκα που μπορεί να κάνει ζημιά στην εργασία σας ή να σας προδώσει.  


Εσείς οι Παρθένοι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε από την πίεση που ασκείτε στους εαυτούς σας προκειμένου να κάνετε όλες τις αλλαγές που επιθυμείτε εδώ και τώρα. Τώρα είναι ο καιρός να κάνετε έναν απολογισμό του τι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής. Η διαδικασία αυτή θα σας βοηθήσει να εγκαταλείψετε εκείνα τα όνειρα που είναι ανεφάρμοστα, να διορθώσετε εκείνα που ξεκινήσατε, ακόμη και να σκεφτείτε να ξεκινήσετε κάτι άλλο από μία εντελώς διαφορετική αφετηρία. Σταδιακά θα βρείτε τα πατήματά σας και θα γίνετε και πάλι δημιουργικοί. Από τον Νοέμβριο θα πρέπει να προσέξετε διότι θα βγει στην επιφάνεια η καταπιεσμένη σας σεξουαλικότητα και θα ζητήσετε πράγματα στο κρεββάτι που μέχρι τώρα ήταν απαγορευμένα. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό. Ο συνδυασμός όμως της σεξουαλικότητας με την κτητικότητα και την ζήλεια, είναι.   


Εσείς οι Ζυγοί, τώρα που ο Ουρανός θα γυρίσει ανάδρομος για τόσους μήνες, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε από την ασφυκτική πίεση των γεγονότων και θα σταματήσετε να τα βλέπετε όλα μαύρα. Ευτυχώς λοιπόν διότι οι περισσότεροι ήσασταν ένα βήμα πριν κάνετε τις πλέον λανθασμένες κινήσεις και να χάσετε από χρήματα μέχρι και κάθε είδους φιλοδοξία, και μετά πραγματικά θα είχατε λόγο να είστε μέσα στην κατάθλιψη. Οπότε, μέχρι τον Νοέμβριο θα έχετε μία σχετική ηρεμία. Τον Νοέμβριο θα έχετε έχετε αρκετές εντάσεις που θα αφορούν τα οικονομικά. Επειδή θα είστε για αρκετό καιρό σε μία σχετική ανισορροπία, θα ξυπνήσει ο σεξουαλικός σας εαυτός. Πραγματικά, μετά τον καινούριο χρόνο θα δοκιμάσετε τα πάντα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν για ό,τι κάνετε. 


Εσείς οι Σκορπιοί, θα ζήσετε ξανά γεγονότα και καταστάσεις του περασμένου εξαμήνου και τα οποία αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αυτήν την περίοδο θα κάνετε αρκετά πίσω προκειμένου να βγάλετε άκρη με το τι συμβαίνει, διότι με την ταχύτητα που συνέβαιναν οι αλλαγές είχατε αρχίσει να χάνετε την υπομονή σας, κάτι που σας οδήγησε ένα βήμα πριν χωρίσετε ή διαλύσετε συνεργασίες. Τώρα όμως θα έχετε χρόνο για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Η περίοδος που θα έχουμε την αντίθεση του Ουρανού με τον Ερμή θα είναι δύσκολη για εσάς καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε ξεροκέφαλους ανθρώπους. Όμως το διπλό πέρασμα του Ερμή θα σας βοηθήσει να κάμψετε κάθε είδους αντιστάσεις. Από τον καινούριο χρόνο θα πρέπει να προσέχετε τις επαφές σας, κυρίως με τις γυναίκες. Αυτές είναι που είτε θα σας φτιάξουν είτε θα σας διαλύσουν, για αυτό να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.


Εσείς οι Τοξότες, θα έχετε την ευκαιρία να σταματήσετε την γκρίνια για την δουλειά και θα αρχίσετε να εργάζεστε αποδοτικότερα. Το γεγονός αυτό θα σας ανοίξει δρόμους για να κάνετε καινούριες συνεργασίες αλλά και θα βρείτε μία καινούργια θέση εργασίας. Τι καλύτερο τόσο για εσάς καθώς θα ηρεμήσετε, όσο και για τους δικούς σας ανθρώπους που θα μπορέσετε να τους φροντίσετε. Για τους περισσότερους όμως θα είναι μία περίοδος που πρέπει να κοιτάξετε την υγεία σας. Το άγχος σας οδήγησε στην λήψη παραπάνω φαγητού και ποτού, οπότε τα κιλάκια μαζεύτηκαν. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνετε μία χειρουργική επέμβαση στις αρχές του έτους, αφού πρώτα προηγηθούν ατελείωτες συζητήσεις για να σας πείσουν για την αναγκαιότητα αυτής.    


Εσείς οι Αιγόκεροι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου πήρατε την πρώτη γεύση του τί σημαίνει ο Ουρανός στον Οίκο των παιδιών, του έρωτα, της μάθησης, ενώ εσείς του τρίτου μόνο έμμεσα. Το επόμενο διάστημα θα ηρεμήσετε λίγο από τις ανατροπές που ζήσατε και παράλληλα θα μπορέσετε να βάλετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν σε τάξη. Το γεγονός ότι θα ζήσετε καταστάσεις και γεγονότα που προηγήθηκαν τους προηγούμενους έξι μήνες θα σας βοηθήσει να εξορθολογίσετε το τι συνέβη, ακόμη και να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες τόσο στους εαυτούς σας όσο και στους άλλους. Το σίγουρο είναι πως τον Νοέμβριο θα ζήσετε αρκετές εντάσεις και παρεξηγήσεις οι οποίες όμως θα ξυπνήσουν τον ακραίο σεξουαλικό εαυτό σας, ο οποίος κρύβεται κάτω από όλα αυτά τα πρέπει και μη που έχετε ως προσωπικότητες. Εκείνο το διάστημα θα κάνετε τα πάντα και δεν θα δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. 


Εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε και έτσι να γαληνέψει η ψυχή σας. Μέχρι τον Νοέμβριο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας και να επανεξετάσετε κάποια θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, τα θέλω σας, τις σχέσεις σας με τους γονείς σας, ίσως ακόμη και να αναβάλετε κάποια μετακόμιση που σχεδιάζατε. Από τον Νοέμβριο και μετά θα βρεθείτε μπροστά στην πρόκληση των επαγγελματικών σας. Μέχρι την αρχή του χρόνου θα παλεύετε με τα νέα που θα λαμβάνετε αλλά εάν δεν μπείτε στην διαδικασία να πάρετε βιαστικές αποφάσεις τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε εσείς. Οπότε εκείνο το διάστημα μπορείτε να κάνετε συμφέρουσες συμφωνίες. Η εντονότερη περίοδος θα είναι από τον καινούριο χρόνο όπου ο Άρης μαζί με την Λίλιθ θα πυροδοτήσουν τον αχαλίνωτο ερωτισμό σας. Εκείνη την περίοδο καμία ερωτική εμπειρία δεν θα είναι απαγορευμένη, κι εσείς δεν θα χάσετε καμία ευκαιρία από εκείνες που θα σας δοθούν.


Εσείς οι Ιχθύες θα μπορέσετε να βάλετε το μυαλό σας σε τάξη. Για όλο το επόμενο χρονικό διάστημα που ο Ουρανός θα είναι ανάδρομος θα μπορέσετε να χαλαρώσετε από την πίεση που σας ασκούν οι οικογένειά σας, οι γονείς, τα αδέλφια, τα οικονομικά σας, οι σχέσεις σας. Ακόμη και όταν ο Ερμής θα σας προκαλέσει εντάσεις εσείς δεν θα πρέπει να πέσετε στην παγίδα και να εκνευριστείτε διότι τότε θα χάσετε και το δίκιο σας αλλά και θα διακόψετε την πορεία προς την αναδιάταξη των θέλω και των επιθυμιών σας. Οι βιαστικές και βεβιασμένες κινήσεις θα φέρουν το ακριβώς αντίθετο από το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα. Τον καινούριο χρόνο θα κάνετε την δική σας επανάσταση. Κανείς δεν θα μπορεί να σας αναγνωρίσει από τον θυμό που θα εκφράζετε αλλά και από την παντελή έλλειψη διάθεσης συνεννοήσεως με τον κόσμο γύρω σας. Για εσάς ο μόνος που θα έχει δίκιο θα είστε εσείς, και οι άλλοι μπορούν να πάνε να πνιγούν.      


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan