Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Από τις 5 Μαΐου το Κάρμα της Ανθρωπότητας αλλάζει και μεταφέρεται από τον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Η παραμονή των δεσμών στο συγκεκριμένο άξονα θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί στα εξής διαστήματα:

25 Αυγούστου 1964 έως 19 Φεβρουαρίου 1966,

16 Μαρτίου 1983 έως 11 Σεπτεμβρίου 1984,

13 Οκτωβρίου 2001 έως 14 Απριλίου 2003.


Επηρεάζει επίσης όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια του άξονα.


Σε παγκόσμιο επίπεδο, η μετάβαση από την καταστροφή που έφερε στο οικονομικό μοντέλο ο Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω, ανέδειξε τις αρετές του Βορείου Δεσμού στον Καρκίνο, δηλαδή τον πυρήνα που εσωκλείεται στην οικογένεια. Είδαμε λοιπόν τις παραδόσεις να ενισχύονται όπως επίσης και τις εθνικές ταυτότητες, αλλά κυρίως, αναδείχτηκε η ανάγκη για αυτάρκεια. Από αυτό το σημείο ξεκινάει ο άξονας Διδύμων-Τοξότη. Στο διάστημα που θα βρισκόμαστε υπό την επιρροή του, η Παγκοσμιοποίηση θα αφήσει την θέση της σε νέες μορφές επικοινωνίας και εμπορίου, οι οποίες θα βασίζονται σε διακρατικές συμφωνίες μεταξύ κυρίαρχων κρατών και λιγότερο ανάμεσα σε ενώσεις, όπως π.χ. η Ε.Ε. Μία από τις βασικές οικονομικές μεταστροφές  που θα δούμε, θα είναι η αύξηση του προστατευτισμού σε σχέση με την ελεύθερη διακίνηση αγαθών. Και βέβαια θα υπάρξει περιορισμός στις αθρόες μετακινήσεις, όπως γίνεται με την συνθήκη του Σένγκεν. 

Το πιθανότερο είναι να δούμε χώρες και πόλεις να είναι πρωτοπόρες στις εξελίξεις, όπως η Σουηδία, το Βέλγιο, το Κουβέιτ, το Λονδίνο, η Μελβούρνη, και η Τρίπολη της Λιβύης.

Θα δεχθούν πίεση και δυσκολίες η Λιβύη, η Ισπανία, η Ουγγαρία, η Σαουδική Αραβία, το Μπαγκλαντές, και από πόλεις, το Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής και το Τορόντο του Καναδά.


Την Ελλάδα θα την επηρεάσει σημαντικά διότι οι Δεσμοί θα κάνουν διέλευση επάνω από την Σελήνη της Χώρας. Αυτό θα συμβεί στο διάστημα μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου 2020 και 2 Φεβρουαρίου 2021. Σε αυτό το διάστημα θα δείξει κατά πόσο θα μπορέσουμε να συμβιώσουμε με τον υπόλοιπο κόσμο, αν θα αλλάξουμε τρόπο που βλέπουμε τις ενώσεις με άλλα κράτη, και βέβαια, αν θα αναπτύξουμε το επιχειρηματικό μας δαιμόνιο. Πρέπει να επιδείξουμε εγρήγορση διότι θα υπάρξουν διπλωματικές κινήσεις ή γενικά κινήσεις, που θα είναι χειριστικές και που μπορούν να εκμεταλλευτούν τον πανικό του κόσμου. Εδώ είναι που θα πρέπει να έχουμε στον νου μας μία δεύτερη περίοδο καραντίνας λόγω του κορονοϊού. 


Αν θέλετε να μάθετε για το πως λειτουργούν οι δεσμοί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, διαβάστε εδώ!


Σε προσωπικό επίπεδο, θα επηρεάσει τους γεννημένους στα διαστήματα που αναφέραμε στην αρχή.


Οι γεννημένοι του 2001-2003 θα ζήσουν για πρώτη φορά την επιστροφή των δεσμών τους. Η πρώτη τους επαφή θα είναι ισχυρή, για αυτό και θα θελήσουν να κάνουν ότι τους λέει ο Νότιος Δεσμός. Π.χ, να ξέρουν ότι ενώ πρέπει να επιλέξουν πρακτική γνώση, να ακολουθήσουν θεωρητική- πανεπιστημιακή και στο τέλος να κάνουν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που σπούδασαν.


Οι γεννημένοι του 1983-1984 θα αντιληφθούν την αποστολή της ζωής που έχει επιλέξει το Σύμπαν για εκείνους. Εκείνοι έχουν δύσκολο έργο διότι θα πρέπει να βρουν την ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που θέλουν να μάθουν και σε αυτό που θέλουν να αφήσουν. Αν μείνουν στις επιταγές του Τοξότη, θα βγάλουν υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων τους, υπέρμετρη αισιοδοξία και πληθωρικότητα, συχνή αλλαγή στόχων, νευρικότητα που θα τους οδηγεί σε υπερκινητικότητα, αλλά και δογματισμό. Αν ακολουθήσουν χωρίς μέτρο τις επιταγές των Διδύμων, τότε θα γίνουν καρικατούρες, βγάζοντας νευρικότητα, ασυνέπεια, παλιμπαιδισμό, επιπολαιότητα, ματαιοδοξία, αστάθεια, περιέργεια, φλυαρία. Για αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασια να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στις δύο αντίρροπες δυνάμεις, ώστε η ζωή τους να αποκτήσει το πραγματικό της νόημα.


Οι γεννημένοι του 1964-1966, θα έχουν θεωρητικά το ευκολότερο έργο, καθώς η τρίτη επιστροφή των Δεσμών τους, θα τους ανοίξει διάπλατα την καρμική διάσταση των Δεσμών, καθώς τώρα θα αντιληφθούν το σύνολο των εμπειριών που απέκτησαν από τις δύο προηγούμενες επιστροφές. Εσάς τους Κριούς, οι δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, σας καλούν να κοιτάξετε να γίνετε πιο πρακτικοί και να αφήσετε τις θεωρίες, γνώσεις, ακόμη και ιδεολογίες, που δεν σας κάνουν πλέον. Και βέβαια θα σας κάνει πολύ καλό να εφαρμόσετε όσα ήδη γνωρίζετε. Είναι καλή περίοδος να έλθετε σε επαφή με τα αδέλφια και τα εξαδέλφια σας, να κάνετε την δική σας επιχείρηση, να διδάξετε, ακόμη και να κάνετε παρέα με απλούς καθημερινούς ανθρπωπους.


Εσείς οι Ταύροι θα κινηθείτε σε δύο άξονες. Ο πρώτος αφορά τα οικονομικά σας. Τώρα είναι η περίοδος των ισχνών αγελάδων κι εσείς θα πρέπει να κάνετε έξυπνες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το οικονομικό αδιέξοδο. Ο δεύτερος αφορά το σύστημα αξιών σας. Είναι καιρός να πάψετε να δίνετε έμφαση στο τι λένε οι άλλοι και τι πρεσβεύουν. Ναι, να κρατήσετε αυτό που είναι ηθικό και δίκαιο, αλλά θα πρέπει να έχετε την δική σας γνώμη και αυτήν θα πρέπει δείξετε στον κόσμο.


Για εσάς τους Δίδυμους, μπορεί οι Δεσμοί της Σελήνη να μην έχουν την ίδια ένταση με όσους έχουν γεννηθεί με αυτούς, αλλά σίγουρα θα επηρεαστείτε θετικά, και μάλιστα θα πάρετε καρμικά μαθήματα καθώς οι περισσότεροι δεν έχετε μόνο τον Ήλιο στο ωροσκόπιό σας. Το σημαντικό είναι να μάθετε να προβάλλετε τον εαυτό σας και να μην είστε δέσμιοι των θέλω των άλλων. Πρέπει να αναδείξετε αυτό που είστε και να είστε υπερήφανοι! 


Σε εσάς τους Καρκίνους το επόμενο διάστημα θα φέρει βαριά καρμικά μαθήματα διότι τώρα είναι η εποχή που θα αναγνωρίσετε όλα τα λάθη που έχετε κάνει και τα οποία σας έχουν καταστήσει δέσμιους ανθρώπων ή καταστάσεων. Σε κάποιους από εσάς οι Δεσμοί της Σελήνης θα ξυπνήσουν την ανάγκη σας να προσφέρετε. Σε κάποιους άλλους θα ξυπνήσει η ανάγκη να ασχοληθείτε με την Μεταφυσική και στο τί κρύβεται πίσω από το Πέπλο της Πραγματικότητας. 


Σε εσάς τους Λέοντες θα ξυπνήσει η ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να αφήσετε τους έρωτες κατά μέρος προκειμένου αναπόσπαστοι να πετύχετε κάτι που θέλετε πάρα πολύ, και βέβαια να ξεφύγετε από τον μοναχικό δρόμο του δημιουργού που φτιάχνει πράγματα μόνο για τον εαυτό του και να δείξετε στον κόσμο της δημιουργικές σας αρετές εντασσόμενοι σε ομάδες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. 


Εσείς οι Παρθένοι, είναι καιρός να κοιτάξετε την επαγγελματική σας αποκατάσταση και να πάρετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας. Σπάστε τα δεσμά που σας κρατούν στην οικογένεια ή στο παρελθόν, και ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο. Οι φιλοδοξίες σας θα πραγματοποιηθούν επειδή είστε έτοιμοι για αυτές. 


Εσείς οι Ζυγοί, θα έχετε εύκολο έργο μπροστά σας καθώς το Σύμπαν θέλει από εσάς να δώσετε έμφαση στην προσωπική σας επέκταση. Καλώς ή κακώς πρέπει να βγείτε από τον μικρόκοσμό σας και να δείτε τον πραγματικό κόσμο, ανοίγοντας τα φτερά σας και αποδεχόμενοι τις προκλήσεις που σας έχει ετοιμάσει η ζωή. Εάν δεν μπορείτε μόνοι σας, ενταχθείτε σε μία ομάδα. Και βέβαια, ευνοούνται οι σπουδές που έχουν πρακτικό χαρακτήρα.


Εσείς οι Σκορπιοί, θα έχετε το δύσκολο έργο να κάνετε τις προσωπικές σας επιλογές προκειμένου να ξεφύγετε από αυτό που θεωρείτε «ασφάλεια». Είναι καιρός να αρχίσετε να εμπιστεύεστε τους άλλους, να μάθετε για τους εαυτούς σας μέσα από την δική τους οπτική γωνία, και ναι, να έλθετε σε επαφή με άτομα ή ομάδες που θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε τα βαθύτερα νοήματα του Σύμπαντος και της ψυχής σας, εκείνα που θα σας κάνουν να ενώσετε όλες τις πτυχές της προσωπικότητας σας.    


Εσείς οι Τοξότες θα νιώσετε τους Δεσμούς της Σελήνης να σας επηρεάζουν έντονα αλλά θα είναι σας να βρίσκεστε σε διελκυστίνδα, άλλοτε θα οδηγείτε τους αυτούς σας στην επαφή με τους άλλους και άλλοτε θα μένετε πεισματικά σε αυτό που θεωρείτε ότι είναι δικό σας. Οπότε, το επόμενο διάστημα, εάν θεωρείτε ότι είστε έτοιμοι να αφεθείτε στα χέρια κάποιου άλλου, τότε θα δείτε την κοινωνική σας ζωή να αυξάνεται, να γνωρίζετε καινούριο κόσμο, να μαθαίνετε καινούρια πράγματα, και να γνωρίζετε εκείνα τα άτομα που μπορούν να σας αλλάξουν πλήρως την ζωή σας. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, τότε μπορείτε να ασχοληθείτε με τους εαυτούς σας και να νιώσετε καλά που δεν αλλάζετε για κανέναν. Τώρα θα είναι καλή εποχή να διαπιστώσετε τα μπλοκαρίσματα που έχετε, κυρίως λόγω της σχέσης με τον πατέρα σας.  


Εσείς οι Αιγόκεροι, ετοιμαστείτε για πολλές εργασιακές ευκαιρίες αρκεί να είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τις φοβίες σας δοκιμάζοντας διαφορετικά πράγματα από εκείνα που σπουδάσατε, που είχατε εργασιακή εμπειρία, ακόμη και σε εργασία που θα χρειαστεί να αποδείξετε ότι είστε ικανοί και να μιλάτε με κόσμο αλλά και να μετακινείστε εάν χρειαστεί. Μπορεί να ακούγεται σχετικά εύκολο, αλλά δεν είναι. Μην ξεχνάμε ότι εσείς επιζητάτε την σταδιακή άνοδο και όχι καινούρια ξεκινήματα. Η πρόκληση που έχετε μπροστά σας είναι να αποδείξετε ότι μπορείτε και αυτό, ειδάλλως θα μείνετε με τις δάφνες των επαγγελματικών εμπειριών του παρελθόντος. 


Εσείς οι Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για τον Καρμικό σας Έρωτα, τόσο ως κυριολεκτική έννοια αλλά και μεταφορική. Μεταφορικά, ο Έρωτας είναι η δημιουργική δύναμη του σύμπαντος. Το επόμενο διάστημα θα μάθετε να χαίρεστε όλα όσα μάθατε ή να περάσετε από την φάση της μαθητείας στην πράξη. Οπότε, το επόμενο διάστημα σας περιμένουν άκρως δημιουργικές ημέρες, με εμπειρίες τόσο προσωπικές όσο και με ομάδες που μπορείτε να μοιραστείτε αυτά που σας ανήκουν. Στην κυριολεκτική έννοια, μέσα στον ένα και μισό χρόνο όπου οι Δεσμοί θα ενεργοποιούν τον Οίκο της Χαράς σας, θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που ονομάζουμε λαϊκά το «άλλο μου μισό». 


Εσείς οι Ιχθύες, για όσο οι Δεσμοί της Σελήνης θα είναι στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα δώσετε έμφαση στην αξία της οικογένειας έναντι της επαγγελματικής αποκατάστασης. Τώρα είναι η εποχή που θα θελήσετε να κάνετε οικογένεια, ή αν έχετε ήδη, να της δώσετε την απαραίτητη φροντίδα που της αξίζει. Μπορεί επίσης να μάθετε να εργάζεστε καλύτερα από το σπίτι ή να αξιοποιήσετε επαγγελματικά την ακίνητη περιουσία σας. 

 

***ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ***

Από την στιγμή που οι Δεσμοί της Σελήνης πέρασαν στον άξονα Διδύμων-Τοξότου, η  «τελειωμένη» κυβέρνηση της Τρίπολης της Λιβύης, με την βοήθεια των Τούρκων, ανέτρεψε την κατάσταση στην Δυτική Λιβύη, τερματίζοντας την πολιορκία της πόλης από τις δυνάμεις του Στρατάρχη Χαφτάρ...

Πολλοί Τοξότες έχουν αρχίσει είτε να βρίσκουν σύντροφο είτε να ακολουθούν την δική τους πορεία.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan