Αφύπνισε την κοιμισμένη ποιότητα της ψυχής σου! Της Μίνας Περγαντά. Δείτε το βίντεο εδώ!

Στις 13 Μαΐου ο Άρης κάνει βουτιά στο υδάτινο ρευστό περιβάλλον των Ιχθύων. Ο Άρης είναι κυρίαρχος στον Κριό, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στον Ζυγό, είναι αποτελεσματικός στον Αιγόκερω, ενώ στους Ιχθύες περιβάλλεται με μυστήριο, γοητεία, αποκτά διακριτικότητα, γλύκα και εμφανίζεται σχεδόν πάντα αμυντικός.

Οι ιδιότητες του Άρη αφορούν την αρχή, την δράση, την πρωτόγονη σεξουαλικότητα, την ζωοποιό δύναμη και το αίμα που βράζει. Στο ονειρικό, ρομαντικό περιβάλλον των Ιχθύων πανικοβάλλεται, χάνει την δυναμική του και νιώθει ευνουχισμένος, διότι ο εξωστρεφής δυναμισμός του διαλύεται από το εσωστρεφές υδάτινο στοιχείο. Ο Άρης είναι ο θυμός μας, το «ΕΓΩ» μας, η ζήλια μας, είναι η μάχη που δίνουμε για να ικανοποιήσουμε τα αρχέγονα ένστικτά μας εκτινάσσοντας την αδρεναλίνη μας στα ύψη.

Η Ιχθυακή ποιότητα από την άλλη είναι σιωπηλή, υπομονετική, δεν έχει ένταση, δεν ανησυχεί, εμπιστεύεται την ύπαρξη και ελπίζει. Είναι γεμάτη αγάπη και γαλήνη.

Τον Άρη τον τρέφει ο ανταγωνισμός, και στο υδάτινο ρευστό περιβάλλον του Ιχθύ, νιώθει αμηχανία. Στο βασίλειο του Ποσειδώνα δεν υπάρχει αντίπαλος να πολεμήσει, κανένα πεδίο μάχης, καμία αρένα να χύσει το αίμα των αντιπάλων του, παρά μόνο αμμουδιά, αλατισμένος αέρας, κύματα και κοχύλια! Εδώ το ζωώδες ένστικτο του αφοπλίζεται από μια φωτισμένη συνειδητότητα, και την θέση του ατσάλινου ξίφους του παίρνει η προσευχή, ο διαλογισμός, η τέχνη, η ποίηση. Η Άρεια φύση αποκτά ΑΝΩΤΕΡΑ ΙΔΑΝΙΚΑ και ΕΞΥΨΩΝΕΤΑΙ, δεν πολεμάει πλέον μόνο για τον εαυτό του, αλλά για την σωτηρία των απανταχού κατατρεγμένων. Είναι ο Σταυροφόρος, ο μοναχός-πολεμιστής, που προσπαθεί να βιώσει τον πόνο ώστε να μπορέσει μέσα από την βιωματική εμπειρία να νιώσει τους άλλους. Δεν θα εγκαταλείψει την μαχητικότητα του αλλά θα την ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ. Δεν θα απαρνηθεί την σεξουαλικότητά του αλλά θα την γεφυρώσει με την θεϊκή διάσταση του Έρωτα. Είναι η μαγική στιγμή που ο εγωισμός και το ένστικτο της επιβίωσης του πύρινου πλανήτη, θα συνεργαστεί με την αλτρουϊστική φύση του Ποσειδώνα.

Για τον Άρη είναι η στιγμή της παράδοσης του σε έναν βαθύ ύπνο, γευόμενος την σπάνια εμπειρία να χαλαρώσει από την έντασή του, να βιώσει την σιωπή του βυθού, και να αναδυθεί από τα βάθη του κοσμικού ωκεανού ανανεωμένος. Γαληνεύοντας τον αντάρτη μέσα του, γεννιέται ένας θεϊκός ήρωας!

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Άρη στους Ιχθύες μπορεί να εκδηλωθούν ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κυρίως σε χώρες και πόλεις που κυβερνούν οι Ιχθύες, ιδιαίτερα όσον αφορά το νερό, τις υπόγειες δράσεις, την έξαρση των ιώσεων, ακόμη και τις δηλητηριάσεις. Ο Άρης στους Ιχθύες δεν είναι μόνο αρνητικά. Όσο θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο θα ευνοεί τα πνευματικά και τα επιστημονικά επιτεύγματα, κυρίως στον χώρο της Φαρμακευτικής. 

Σε προσωπικό επίπεδο, λόγω των δυσμενών επιπτώσεων σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο, χρειάζεται να υιοθετήσουμε έναν χαλαρό, ξεκούραστο τρόπο ζωής, να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα ακολουθώντας υγιεινή διατροφή.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

25 Μαΐου: Οι δύο αντάρτες του Ηλιακού μας Συστήματος, ο Άρης και  Ουρανός, συναντιούνται με όψη εξαγώνου, και δημιουργούν τις καταστάσεις ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα, η σεξουαλική έκφραση, θα είναι τόσο αυθόρμητη όσο και εκρηκτική. Επηρεάζονται περισσότερο τα Μεταβλητά και τα Σταθερά Ζώδια του πρώτου δεκαημέρου.

27 Μαΐου: Ο Άρης με όψη μισού τετραγώνου αγγίζει τον Πλούτωνα, και ο φανατισμός, το ακραίο, και απόλυτο, θα μας παρασύρει. Θα εμφανίσουμε ανεξέλεγκτη σεξουαλική συμπεριφορά, ενώ παράλληλα θα μας δώσει την δύναμη που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Επηρεάζονται ιδιαιτέρως οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου του Μεταβλητού Σταυρού και οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του Παρορμητικού Σταυρού.

30 Μαΐου: Ο Άρης πραγματοποιεί όψη μισού τετραγώνου με τον Δία. Εκείνη την ημέρα ας επιλέξουμε την ζωτικότητα που θα νιώσουμε να την κατευθύνουμε σε αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, σν προσέξουμε την υπερβολή, την σπατάλη και την υπερεκτίμηση δυνάμεων, θα μπορέσουμε να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να δρέψουμε την επιτυχία κατακτώντας τους στόχους μας!

5 Ιουνίου: Εκείνη την ημέρα έχουμε τον Άρη να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και να μετέχει στην Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στην 15η Μοίρα του Τοξότη. Η συγκεκριμένη έκλειψη θα φέρει αδυναμία και πνευματική σύγχυση. Η πρόκληση θα είναι μπορέσουμε να διακρίνουμε το αληθινό από το ψεύτικο.

13 Ιουνίου: Εκείνη την ημέρα έχουμε σύνοδος ακριβείας Άρη-Ποσειδώνα στην 20η μοίρα των Ιχθύων. Με την όψη αυτή η πρωτόγονη φύση του Άρη θα μετουσιωθεί σε έμπνευση. Ταυτόχρονα, λόγω της ανάγκης μας να αποδράσουμε από την πραγματικότητα, καλό θα είναι να βρούμε υγιείς διεξόδους και να αποφύγουμε τυχόν καταχρήσεις (τσιγάρο, αλκοόλ).Επειδή ο Άρης-Ποσειδώνας συμβολίζει την Ασθένεια, είναι πολύ πιθανό να έχουμε έξαρση των μολυσματικών ασθενειών, να παρουσιάσουμε ανεξήγητες φλεγμονές, ή να έχουμε παρενέργειες από τα φάρμακα που λαμβάνουμε. Καλό θα είναι να προσέχετε ιδιαιτέρως οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου των Μεταβλητών ζωδίων, καθώς θα είστε πιο ευάλωτοι στην ενέργεια των δύο αυτών πλανητών.

20 Ιουνίου: Ο Άρης θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία, οπότε μας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψουμε, να ασχοληθούμε με αθλήματα, και βέβαια, να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής. Είναι επίσης μία καλή ευκαιρία να γίνουμε ειλικρινείς με τους άλλους, αποφεύγοντας την ωμή προσέγγιση. Η ευγένεια και ο καλλιεργημένος λόγος θα μας βοηθήσουν και να ακουστούμε αλλά και να μην παρεξηγηθούμε. Από την όψη αυτή επηρεάζονται περισσότερο τα Μεταβλητά και τα Σταθερά ζώδια των τελευταίων ημερών.


ΚΡΙΟΙ: Η παρουσία του Άρη στον Δωδέκατο Ηλιακό σας Οίκο δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες. Οι κεραίες θα συντονιστούν με το υποσυνείδητό σας, γεγονός που θα προκαλέσει ψυχική υπερένταση. Η επαφή με την θαλασσα και τον διαλογισμό θα βοηθήσουν να μετριάσετε την επιθετικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΙ: Μην παγιδεύεστε σε φανατισμένες μάχες για μια Ιδέα. Εκτονώστε τη δυναμική του Άρη με ευγενικό τρόπο ώστε να προωθήσετε τις ιδέες σας μέσα σε κοινωνικές σχέσεις, λέσχες και συλλόγους.  

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Άρης σκαρφαλωμένος στο μεσουράνημα σας, ξυπνάει τις φιλοδοξίες σας. Παράλληλα, από αυτή την θέση, δημιουργεί προστριβές με ανώτερους ή με κάποιον γονέα. Μην ανοίγετε πολεμικά μέτωπα και απολαύστε την ευχάριστη πλευρά της ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Με τον Άρη στον Ένατο Ηλιακό σας Οίκο, θα επηρεαστείτε σε πολλά επίπεδα. Οι σχέσεις με τους διδασκάλους σας θα γίνουν εύθραυστες. Να υπερασπίσετε τις φιλοσοφικές σας ιδέες με τακτ κι όχι ως «σταυροφόροι». Μια ισχυρή ερωτική σχέση μπορεί να προκύψει μέσα από το διαδίκτυο ή με κάποιον από το εξωτερικό. Φροντίστε να μην μπλέξετε σε δικαστικούς αγώνες. 

ΛΕΩΝ: Στον σκοτεινό μεταμορφωτικό Όγδοο Οίκο, ο Άρης επιβεβαιώνεται μέσω της σεξουαλικότητας. Αν καταφέρετε να επιβληθείτε στην λαγνεία και τους πόθους που προκαλεί, αλλά και στα οικονομικά ρίσκα που οδηγούν στα άκρα, θα μεταμορφωθείτε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η θέση του Άρη στους Ιχθύες θα δυσκολέψει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα νιώσετε την επιθετικότητα των αλλων, την ίδια στιγμή που κι εσείς οι ίδιοι θα υπερβαίνετε τα όρια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά και πιο ψύχραιμα.

ΖΥΓΟΙ: Με τον Άρη στον Έκτο Ηλιακό σας Οίκο, η καθημερινότητα θα γίνει αγώνας δρόμου. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σας. Κεφαλαλγίες και εμπύρετες καταστάσεις μπορούν να αποφευχθούν μέσω εναλλακτικών μεθόδων και ομοιοπαθητικής. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγετε να είστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Με τον Άρη στον Πέμπτο Ηλιακό σας Οίκο, το ερωτικό σας ορμέμφυτο θα ξεσηκώσει θύελλες και πάθη. Ενδέχεται να υπάρξει μία αναπάντεχη εγκυμοσύνη, να ζήσετε δυνατά φλερτ, και να ξυπνήσει ο τζογαδόρος που κρύβετε μέσα σας. Αν είστε γονείς, αντιμετωπίστε με διαλλακτικότητα τα παιδιά σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Το επόμενο διάστημα θα βιώσετε οικογενειακές συγκρούσεις. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με μετακομίσεις ή μεταβολής της ακίνητης περιουσίας σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στην επισκευή της κατοικία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Το νοητικό σας κομμάτι θα οξυνθεί και θα γίνετε πιο τολμηροί στην σκέψη. Μία καλή διέξοδος θα είναι η μελέτη και το διάβασμα. Κρατήστε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας με αδέλφια, τα εξαδέλφια, και τους γείτονες. Επίσης, να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Στον Δεύτερο σας Οίκο, ο Άρης θα προασπίσει με θέρμη τα οικονομικά σας συμφέροντα. Οι οικονομικές πρωτοβουλίες θα σας δικαιώσουν αν γίνουν με μέτρο και σύνεση. Επίσης, θα γίνετε υπέρ του δέοντος κτητικοί. Το γεγονός αυτό θα ξυπνήσει την επιθετικότητα των άλλων. 

ΙΧΘΥΕΣ: Η αυτονομία σας γίνεται ζητούμενο αυτή την περίοδο και η προσωπικότητα σας αποκτά Άρεια χαρακτηριστικά. Για αυτό είναι σημαντικό να καταλάβετε την διαφορά ανάμεσα στην αυτοπεποίθηση και τον εγωκεντρισμό. Θα πρέπει να προσέξετε την βιασύνη και την απροσεξία σας, διότι θα είστε επιρρεπής στα ατυχήματα, ειδικά στο κεφάλι ή στα πόδια. Επίσης θα έχετε αρκετά συχνά κεφαλαλγίες.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan