Δείτε το βίντεο του άρθρου εδώ!

Ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός λαμβάνει χώρα και το οποίο θα μας επηρεάσει τους επόμενους δέκα οκτώ μήνες. Στις 18 Ιανουαρίου ο Βόρρειος Δεσμός της Σελήνης πέρασε στον Ταύρο, ενώ ο Νότιος Δεσμός σαρώνει τον Σκορπιό. Οι Δεσμοί της Σελήνης θα παραμείνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μέχρι τις 17 Ιουλίου 2023. 

Οι Δεσμοί της Σελήνης δεν έχουν υπόσταση όπως ένας πλανήτης. Στην πραγματικότητα είναι δύο αντικριστά σημεία όπου η Σελήνη τέμνει την εκλειπτική της Γης, δηλαδή την πορεία της γύρω από τον Ήλιο. Οι Δεσμοί της Σελήνης έχουν να βρεθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού από το 2004. 

Στην αστρολογία, οι Δεσμοί της Σελήνης δείχνουν προς τα πού θα κινηθεί η Ανθρωπότητα το επόμενο ενάμιση έτος. Επίσης οι Δεσμοί της Σελήνης δείχνουν ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι εκλείψεις και ποιο θα είναι το σενάριο αυτών. 

Ο Βόρρειος Δεσμός μας δείχνει πού πρέπει να κατευθυνθούμε προς τα εμπρός. Κάποιες φορές αυτό γίνεται και εμμονικά, ειδικά όταν αναζητούμε νέους στόχους. Καθώς όμως το κάνουμε, ο Νότιος Δεσμός μας τραβάει πίσω, σε ένα παρελθόν που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε, εκτός κι αν είναι να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη που κάναμε. Ακόμη κι αν έχουμε πλήρη επίγνωση των λαθών μας, το πιθανότερο είναι να τα επαναλάβουμε. Με λίγα λόγια, ο Βόρρειος Δεσμός της Σελήνης αντιπροσωπεύει αυτά που πρέπει να κατακτήσουμε, έστω κι αν διστάζουμε. Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης αντιπροσωπεύει την παρελθούσα εμπειρία, για αυτό και είναι ευκολότερο να αρχίσουμε να πηγαίνουμε με τα νερά του καθώς είναι ήδη κάτι γνωστό. Η εξεύρεση ισορροπίας ανάμεσα σε αυτές τις αντίρροπες δυνάμεις είναι δύσκολη, αλλά απαραίτητη ώστε να επιτελέσουμε την καρμική μας αποστολή. 

Όταν ο Βόρρειος Δεσμός της Σελήνης είναι στον Ταύρο, αυτομάτως ο Νότιος Δεσμός είναι στον Σκορπιό, και μάλιστα σε ιδιομοιρία. Για τους επόμενους δέκα οκτώ μήνες, ο Βόρρειος Δεσμός στον Ταύρο θα μας επιτρέψει να εργαστούμε λιγότερο σκληρά και περισσότερο έξυπνα, ενώ παράλληλα θα αναζητήσουμε την οικονομική ευμάρεια. Η ομορφιά, η πολυτέλεια και η τρυφηλή ζωή θα επικρατήσουν, όπως επίσης η ανάγκη για έρωτα και σταθερές σχέσεις. Όπως και να έχει, είναι καιρός να δώσουμε το 100% σε αυτούς και αυτά που αγαπάμε!  

Το βασικό μειονέκτημα είναι πως θα εκδηλώνουμε τον εκνευρισμό και τον θυμό μας ευκολότερα. Όπως όταν ο ταύρος βλέπει κόκκινο και παθαίνει, έτσι και τα συναισθήματά μας θα πηγαίνουν από το μηδέν στο εκατό σε χρόνο ανύποπτο. Για αυτό είναι σημαντικό πριν πιάσουμε τους άλλους από τον λαιμό να διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό θα ενισχύσει το ένστικτό μας κι έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά κάνοντας τα σωστά βήματα.  

Όσο ο Βόρρειος Δεσμός θα προχωράει στον Ταύρο θα παρατηρούμε αύξηση στα κινήματα προστασίας του περιβάλλοντος, στην πρωτογενή παραγωγή, στις αγροτικές τεχνολογίες, στα δικαιώματα των αγροτών, άλματα στα κρυπτονομίσματα, NFT, και εναλλακτικούς τρόπους για να να κάνουμε τις δουλειές μας.  

Εκεί που έχετε τον Ταύρο στο ωροσκόπιό σας, το επόμενο δεκαοκτάμηνο θα παρουσιάσετε αξιοσημείωτη ανάπτυξη. Το μόνο θέμα είναι πως ο Βόρρειος Δεσμός στον Ταύρο δύσκολα θα φτάσει στον κορεσμό, οπότε θα θελήσετε ακόμη περισσότερα. Από την αντίπερα όχθη, ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό θα απελευθερώσει σκοτάδι, εσωτερικά φαντάσματα, μυστικά, και παιγνίδια εξουσίας. Στο επόμενο δεκαοκτάμηνο, εκεί που έχετε τον Σκορπιό στο ωροσκόπιό σας, θα ζήσετε μία περίοδο θλίψης και απώλειας. Από την άλλη, θα απελευθερωθείτε από οτιδήποτε άχρηστο στην ζωή σας. 

Στην ζωή τα καλύτερα πράγματα είναι δωρεάν! Έρωτας, φιλία, φύση, ήλιος. Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για όσα μας χαρίζονται με τόση άνεση. Όμως δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Στην πραγματικότητα αυτά που είναι δωρεάν θέλουν πολύ δουλειά για να αποκτηθούν και συνειδητή επίγνωση ώστε να εκτιμηθούν. Ο τρόπος που λειτουργεί η κοινωνία μας, με όλη της την πολυπλοκότητα, δεν μας επιτρέπει να εστιάσουμε στο Τώρα, οπότε δεν έχουμε συνείδηση του τι μπορεί να κάνουμε λάθος. 

Ο ρόλος του Ταύρου είναι να μας θυμίσει τι είναι καλό για εμάς ή τί είναι αυτό που μας προκαλεί ευχαρίστηση. Ο ρόλος του Σκορπιού είναι να μας θυμίσει τι μπορεί να πάει στραβά εάν χάσουμε την προσήλωση και την επίγνωση των καταστάσεων.  Γνωρίζοντας τι μπορεί να πάει στραβά (οι φιλίες και οι σχέσεις τελειώνουν, ο ήλιος μπορεί να μας προκαλέσει καρκίνο, η φύση να γίνει αμείλικτη εάν πάμε σε αυτήν απροετοίμαστοι), θα μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε τι είναι καλό, αλλά και να μας κρατήσει ακαίραια την ψυχολογική, σωματική, και συναισθηματική κατάστασή μας, ώστε να ζήσουμε αρκετά για να απολαύσουμε τα καλά του Ταύρου. Είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε τι θέλουμε, διότι αν το πολυσκεφτούμε είτε θέλουμε περισσότερο από αυτό που επιθυμούμε είτε στην πραγματικότητα επιθυμούμε κάτι άλλο. Ειδικά το τελευταίο, συμβαίνει διότι ίσως εξαρχής δεν θέλαμε αυτό που πιστεύαμε ότι επιθυμούμε, είτε γιατί συμβιβαστήκαμε με το λιγότερο, είτε γιατί εγκαταλείψαμε νωρίς την αναζήτηση.  

Τα καλύτερα πράγματα στην ζωή είναι κάτι που έχει νόημα μόνο σε εμάς, και αυτό δεν είναι κάτι που αγοράζεται. Το να ψάχνουμε να βρούμε το αμέσως καλύτερο σημαίνει ότι η Ταυρίσια αναζήτηση δεν έχει τελειώσει ακόμη, δηλαδή δεν έχουμε βρει αυτό που αναζητούμε. Και βέβαια αν το βρούμε δεν σημαίνει ότι όλα τελείωσαν. Τότε αναλαμβάνει ο Σκορπιός και μας στέλνει στο ταξείδι της διαρκούς μεταμορφώσεως. 

ΤΑΥΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Όταν ο Ταύρος και ο Σκορπιός είναι σε ισορροπία, εκτιμούμε αυτά που έχουμε διότι αντιλαμβανόμαστε πόσο εύθραυστη και απρόβλεπτη είναι η ζωή. Δεν λαμβάνουμε τίποτα για δεδομένο, αν και έχουμε την διάθεση να χαλαρώσουμε και να παραδοθούμε στην ομορφιά της ζωής. 

Όταν ο Ταύρος και ο Σκορπιός είναι σε ανισορροπία, είτε δεν εκτιμούμε αυτό που έχουμε (Ταύρος) επειδή φοβόμαστε ότι κάτι θα πάει στραβά (Σκορπιός), ή δεν χαλαρώνουμε στην πλήρη παράδοση της ζωής (Σκορπιός) επειδή φοβόμαστε να χάσουμε αυτά που είναι δικά μας (Ταύρος). 

Η υγιής ενέργεια του Ταύρου απολαμβάνει την ζωή και εκτιμά οτιδήποτε κι αν έλθει στο δρόμο επειδή πιστεύει ότι αξίζει να το λάβει.

Η μη υγιής ενέργεια του Ταύρου προκαλεί έλλειψη αυτοεκτίμησης και αδυναμία βίωσης των απλών απολαύσεων της ζωής. Για αυτό άλλωστε υπάρχει αναζήτηση στα υποκατάστατα, όπως το φαγητό, το σεξ, τα χρήματα, η περιουσία, η πολυτέλεια, τα επώνυμα προϊόντα, ή, τα δεύτερα καλύτερα πράγματα στην ζωή, τα οποία όμως είναι απείρως ακριβότερα.  

Η υγιής ενέργεια του Σκορπιού μας προφυλάσει τόσο όσο χρειάζεται από το άνοιγμά μας στους άλλους. 

Η μη υγιής ενέργεια του Σκορπιού προκαλεί νευρικότητα, τάση για έλεγχο, και ενοχές. Τότε πιστεύουμε ότι τα καλύτερα πράγματα στην ζωή δεν είναι δωρεάν, οπότε ασυνείδητα παλεύουμε σκληρά να τα αποκτήσουμε. 

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για το ότι χρησιμοποιεί του Ταύρου τα δωρεάν πράγματα, όπως την αγάπη, το σεξ, την απόλαυση, τα χρήματα, ως όπλο για να αποκτήσει έλεγχο, διότι πιστεύει ότι με τον έλεγχο θα μπορέσει να απαλύνει τα συναισθήματα της ενοχής και του άγχους. 

Ο Βόρρειος Δεσμός στον Ταύρο και ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό θα προσπαθήσουν το επόμενο διάστημα να βρουν την ισορροπία ανάμεσά τους. 

Ο Βόρρειος Δεσμός σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο 

Ο Βόρρειος Δεσμός στον Ταύρο θα κάνει μέσα στο 2022 μία σπάνια όψη, και αυτή είναι η σύνοδος με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη θα είναι ενεργή από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, και θα γίνει ακριβείας στις 26 Ιουλίου 2022 στην 19η μοίρα του Ταύρου. 

Όταν ο Βόρρειος Δεσμός θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, θα αφυπνιστούμε, σε κάποιες περιπτώσεις απότομα ενώ σε κάποιες άλλες ως ευτυχής συγκυρία, σε αυτό που πραγματικά ήλθαμε να κάνουμε σε αυτήν την ζωή. 

Αν ζείτε σε σε μία κατάσταση όπως το Μάτριξ, τότε σας περιμένει γερή έκπληξη! 

Από την άλλη, αν πάντα γνωρίζατε ποίο είναι το μονοπάτι σας, ποίος είναι ο πραγματικός σας στόχος, τότε η συγκεκριμένη όψη θα ανάψει το πράσινο φως για να το ακολουθήσετε. 

Οι Δεσμοί της Σελήνης και οι Εκλείψεις του 2022

Με τους Δεσμούς στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού έρχονται και οι εκλείψεις σε αυτά τα ζώδια. Μέσα στο 2022 θα έχουμε τέσσερεις. Και επειδή είναι σε σταθερά ζώδια, η ενέργεια των εκλείψεων θα έχει διάρκεια, για αυτό και θέλει υπομονή.     

Στα τέλη Ιουλίου, ο Βόρρειος Δεσμός θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη των σπασίκλων, των φρικιών, και της ανατροπής. Ο συνδυασμός αυτός είναι εκκωφαντικός και φρενήρης. Ακόμα και έκλειψη να μην έχουμε η αίσθηση θα είναι η ίδια, οπότε οι συμβουλές ισχύουν και σε αυτήν την περίπτωση. Να ξέρετε πως αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαιτέρως ταραχώδης. Είναι η εποχή που θα γίνουμε εμμονικοί με αυτό που επιθυμούμε να αποκτήσουμε, οπότε καλό θα είναι να θυμόμαστε ότι πρέπει να πατάμε και το φρένο όταν βλέπουμε ότι ξεφεύγουμε.   

Πώς θα μας επηρεάσουν οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού 

Όλοι μαθαίνουμε από τις εμπειρίες μας. Για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσουν οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα πρέπει να θυμηθείτε τί έγινε την προηγούμενη φορά που βρέθηκαν στα συγκεκριμένα ζώδια. 

Αυτό συνέβη στα διαστήματα:

Απρίλιος 2003 – Δεκέμβριος 2004

Σεπτέμβριος 1984 – Απρίλιος 1986

Φεβρουάριος 1966 – Αύγουστος 1967

Αύγουστος 1947 – Ιανουάριος 1949

Αν έχετε συμπληρώσει τα δέκα οκτώ έτη θα έχετε βιώσει αυτήν την διέλευση τουλάχιστον μία φορά. Τί έχει συμβεί στην ζωή σας διότι θα ζήσετε ξανά κάτι παρόμοιο από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Ιούλιο του 2023.  

ΚΡΙΟΣ

Από τις 18 Ιανουαρίου 2022 και μέχρι τις 17 Ιουλίου 2023, οι Δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν τα οικονομικά, τις αξίες και οτιδήποτε έχετε στην κατοχή σας. Τον επόμενο ένα και μισό χρόνο, θα αλλάξετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε, κερδίζετε και επενδύετε τα χρήματά σας. Θα εμφανιστούν από το πουθενά νέες επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες, οι οποίες θα σας αναγκάσουν να εξελίξετε τον τρόπο με τον οποίον διαχειρίζεστε τα χρήματά σας.  

Με τον Νότιο Δεσμό στον Σκορπιό και στον οίκο της οικειότητας και των κοινών πόρων, ετοιμαστείτε για καρμικές αφυπνίσεις γύρω από τις στενές σας σχέσεις. Ποίοι είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεστε; Είναι οι αξίες και οι προτεραιότητες στο ίδιο μήκος κύματος; Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πρέπει να αναθεωρήσετε το πώς μοιράζεστε τα πάντα, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο. 

Κάποιοι από εσάς θα αρραβωνιαστείτε ή θα επισημοποιήσετε την σχέση σας, κυρίως στις εκλείψεις του Σκορπιού, που θα πραγματοποιηθούν στις 16 Μαΐου και στις 25 Οκτωβρίου. Κάποιοι άλλοι από εσάς θα επενδύσετε σε κοινές επιχειρήσεις, είτε αυτές αφορούν ακίνητα, είτε κρυπτονομίσματα, είτε κάτι συνεταιρικά. 

Επίσης, η έλευση των Δεσμών στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα φέρει και κάτι το ερωτικό. Το σημαντικότερο είναι ότι θα καταλάβετε ότι πρέπει να χαλαρώσετε για να απολαύσετε όλη την διαδικασία του έρωτα. Αν καταφέρετε να μην έχετε συνέχεια το μυαλό σας στα χρήματα, στην σύνταξη, στον μισθό, στο να έχετε μετρητά επάνω σας, τότε θα έχετε περισσότερο χρόνο για ερωτικές φαντασιώσεις!

Αντί να προσηλωθείτε στον υλισμό, στις επαγγελματικές ευκαιρίες, και στην επισημοποίηση των σχέσεών σας, καλό θα είναι να κοιτάξετε τι είναι σημαντικό για εσάς. Ακούστε την καρδιά σας και θα βρείτε την αυτοπεποίθηση και την επιτυχία που τόσο αναζητάτε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 18 Ιανουαρίου 2022 και μέχρι τις 17 Ιουλίου 2023, οι Δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν για δέκα οκτώ μήνες τα προσωπικά και τις σχέσεις σας. ΤΩΡΑ είναι η εποχή να ακούσετε το καρμικό σας κάλεσμα και να εφαρμόσετε όλα τα μαθήματα που μάθατε ώστε να ανοίξετε ένα νέο μονοπάτι για εσάς. Αυτό θα γίνει πράξη με τις δύο εκλείψεις που θα γίνουν φέτος στο ζώδιό σας, στις 30 Απριλίου και στις 8 Νοεμβρίου. 

Όταν ο Βόρρειος Δεσμός έλθει σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, θα νιώσετε το Πεπρωμένο να σας χαμογελάει. Οι άνθρωποι θα έλκονται από εσάς, χαρίζοντάς σας την προσοχή που πάντα επιθυμούσατε αλλά δεν λαμβάνατε. Αυτός είναι ο λόγος που μέχρι τώρα κολλούσατε σε άτομα που που σας έδιναν λίγη παραπάνω προσοχή και στοργή.  

Ο Βόρρειος Δεσμός έχει να βρεθεί στο ζώδιό σας από τις 15 Απριλίου 2003 έως τις 26 Δεκεμβρίου 2004. Τί είχε συμβεί στην ζωή σας τότε; Θυμηθείτε διότι πρόκειται να ζήσετε παρόμοιες καταστάσεις και μαθήματα, τα οποία ανακατέψουν και πάλι την ισορροπία ανάμεσα στο Εγώ και στο Εμείς.  

Από την φύση σας είστε άτομα που φροντίζουν τους άλλους, αλλά όσο και να έχετε ευγενικά κίνητρα, μήπως έχετε ξεχάσει να φροντίσετε τις δικές σας ανάγκες; Καθώς ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό θα ενεργοποιήσει τον οίκο των σχέσεών σας, θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από την προσήλωσή σας στους άλλους. Δώστε έμφαση σε οτιδήποτε κάνει ΕΣΑΣ χαρούμενους! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε τις σχέσεις και την κοινωνικοποίηση. Απλά να έχετε καθαρά όρια και να εμπιστεύεστε άτομα που μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνα τους. Προσοχή! Οι δύο εκλείψεις στον Σκορπιό, στις 16 Μαΐου και στις 25 Οκτωβρίου, θα φέρουν σημαντικότατες αλλαγές σε μία ή περισσότερες σχέσεις ή συνεργασίες. 

Με λίγα λόγια, όσο ο Βόρρειος Δεσμός βρίσκεται στο ζώδιό σας, οι σχέσεις θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για εσάς καθώς είστε από την φύση σας φροντιστές και πιστοί στα άτομα που αγαπάτε. Οτιδήποτε είναι αυτό που φέρνει ο Βόρρειος Δεσμός στο ζώδιό σας, το σίγουρο είναι πως θα σας βοηθήσει να αφήσετε το στίγμα σας στον κόσμο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πεπρωμένο σας καλεί, και μάλιστα πιο δυνατά ακόμη και από την στιγμή που ο Βόρρειος Δεσμός πέρασε στο ζώδιό σας τον Μάιο του 2020. Από τότε και μέχρι σήμερα το πιθανότερο είναι να έχετε βρει τον δρόμο σας, όπως και αν τον ορίζετε αυτόν. 

Η αλλαγή είναι συναρπαστική αλλά απαιτεί σκληρή εργασία. Από τις 18 Ιανουαρίου 2022 θα μπορέσετε να κυριαρχήσετε πάνω στα συναισθήματά σας. Για πρώτη φορά μετά από δύο σχεδόν δεκαετίες, ο Βόρρειος Δεσμός θα βρίσκεται και πάλι στον Ταύρο και στον Δωδέκατο Ηλιακό σας Οίκο. Μπορεί να κάνετε περίπου δέκα εννέα χρόνια για να δείτε ξανά τον Βόρρειο Δεσμό στο ζώδιό σας, αλλά τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ενσωματώσετε στο Είναι σας όλη την φρεσκάδα του σύμπαντος. 

Το 2022 το ξεκινήσατε με την επιθυμία να απλοποιήσετε την ζωή σας και ίσως να φύγετε και λίγο από το προσκήνιο; Τον επόμενο ένα και μισό χρόνο θα δώσετε έμφαση στην φροντίδα του εαυτού σας και στην ενδοσκόπηση, δύο πράγματα που το αεικίνητο ζώδιό σας δύσκολα βάζει σε προτεραιότητα. Αλλά όταν αποφασίζετε να το κάνετε, το κάνετε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

Η ανησυχία για την αποτυχία θα σας εμποδίσει να δοκιμάσετε να κάνετε το καλύτερο δυνατό για την επιτυχία. Για αυτό έχει σημασία να δίνετε το εκατό τοις εκατό του εαυτό σας, ειδικά στις σχέσεις σας. Μετά από αυτό, μπορείτε απλά να βασιστείτε στην μοίρα για να κάνει την δουλειά της.  

Ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού θα ενεργοποιήσει και τον Έκτο Ηλιακό σας Οίκο, με τον Νότιο Δεσμό να προκαλεί εντάσεις στον χώρο της εργασίας και προβλήματα στην ευεξία σας. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου το φαγητό θα γίνει συνώνυμο της ψυχολογικής σας κατάστασης. Επίσης, πολύ δύσκολα  θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις αγχώδεις καταστάσεις. 

Κατά την διάρκεια του κύκλου Διδύμων-Τοξότου, νιώσατε απίστευτα καλά και κυριολεκτικά πετάξατε με υπερηχητικές ταχύτητες. Από το 2022 και μετά θα θελήσετε απλά κάπου να ακουμπήσετε και να μην σας ενοχλούν. Ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό θα σας αναγκάσει να μάθετε να κάνετε σωστά την ρουτίνα σας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 18 Ιανουαρίου 2022 και μέχρι τις 17 Ιουλίου 2023, οι Δεσμοί της Σελήνης θα ενεργοποιήσουν τον άξονα ενδεκάτου-πέμπτου ηλιακών οίκων. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε μέρος σε μία συνεργασία που θα διακριθεί ή να γίνετε μέλος μίας ελίτ ομάδας. Είναι καιρός να αφήσετε πίσω το άγχος για τις σχέσεις και τις φιλίες, και να ελέγχετε κάθε στιγμή της ημέρας τι κάνουν οι δικοί σας άνθρωποι. Δώστε χώρο και χρόνο να αναπνεύσουν, και το σημαντικότερο, χαλαρώστε! Διασκεδάστε λίγο!

Με τον Βόρρειο Δεσμό στο προοδευτικό ενδέκατο οίκο, είναι καιρός να γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να βλέπετε τα πράγματα με άλλη ματιά. Και σε προσωπικό επίπεδο, να χαρείτε την προσωπική σας παραξενιά!

Με τον Νότιο Δεσμό στον Σκορπιό και στον χαρούμενο πέμπτο οίκο, είναι καιρός να αποστασιοποιηθείτε από εκείνα τα άτομα που έχουν σκοπό της ζωής τους να σας εκνευρίζουν ή να ζουν μέσα στο χάος. Μπορεί να μην το είχατε παρατηρήσει μέχρι τώρα, θεωρώντας αυτά τα άτομα ως «ιδιαίτερα», αλλά, η ανοχή σας θα εξαντληθεί. Να σκέφτεστε ότι αυτή η διαδικασία θα σας γλιτώσει από την συναισθηματική χειραγώγηση που σας ασκούν. Υπό την επιρροή του Νοτίου Δεσμού θα ζήσετε έντονες ρομαντικές στιγμές. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνετε κάτι με άτομο που σας «ξέφυγε» ή να κάνετε σοβαρή σχέση με το άτομο που έχετε δηλώσει σε όλον τον κόσμο ότι ήταν το καλύτερο σεξ που κάνατε ποτέ!

Οι δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα, όπως να φτιάξετε το σπίτι σας ή να αποκτήσετε. Επίσης, είναι καλή περίοδος για να ετοιμάσετε τον γάμο σας. Αν όμως πιστεύετε ότι η σχέση σας ολοκλήρωσε τον κύκλο της, μέσα στους επόμενους δέκα οκτώ μήνες θα γίνει ότι είναι να συμβεί, όσο κι αν προσπαθήσετε να το κουκουλώσετε.    

ΛΕΩΝ

Από τις 18 Ιανουαρίου 2022 και μέχρι τις 17 Ιουλίου 2023, οι Δεσμοί της Σελήνης θα σας οδηγήσουν σε ένα καινούργιο επαγγελματικό όνειρο, ακόμη και στην αλλαγή επαγγελματικής σταδιοδρομίας, το οποίο θα συμβεί αφού υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή. 

Κατά την διάρκεια των επόμενων δέκα οκτώ μηνών μπορεί να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή να αλλάξετε πλήρως το πως ζείτε, ίσως με το να αγοράσετε σπίτι ή να συγκατοικήσετε. 

Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε οικογένεια ή παιδιά, να είστε προετοιμασμένοι ότι αυτή η προοπτική θα σας πάει πολύ πίσω επαγγελματικά. Επίσης, θα χρειαστείτε αρκετή βοήθεια. 

Ο Βόρρειος Δεσμός στον Ταύρο βρισκόταν ξανά σε αυτό το ζώδιο την περίοδο μεταξύ 15 Απριλίου 2003 και 26 Δεκεμβρίου 2004. Αν μπορείτε να θυμηθείτε τί είχε γίνει τότε, θα δείτε ότι θα να αναδειχθούν θέματα που αφορούσαν την επαγγελματική σας πορεία και αλλαγές στο μέτωπο της οικογένειας.  

Οι ευκαιρίες θα αρχίζουν να εμφανίζονται από το πουθενά, καθώς ο Βόρρειος Δεσμός της Σελήνης θα δώσει έμφαση στην επαγγελματική σας καταξίωση. Αν νιώσετε ότι δεν είστε στο σωστό μονοπάτι, μην ανησυχείτε. Το Σύμπαν θα σας δείξει τον δρόμο!

Η αφιέρωση του χρόνου σας στο κυνήγι της επαγγελματικής καταξίωσης είναι μόνο το μισό της εξίσωσης. Τα αποτελέσματα θα έλθουν εάν αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν σας κάνει και παράλληλα βρείτε εκείνα τα άτομα που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε την κορυφή.

Μία επαγγελματική ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί αλλά θα νιώσετε ότι δεν έχετε τα απαραίτητα προσόντα για να την αρπάξετε. Καλό θα είναι να μην αφήσετε την αμφιβολία να μην σας επιτρέψει να κάνετε την εργασία που πάντα ονειρευόσασταν. Αφήστε τις ικανότητες και την αυτοπεποίθησή σας να λάμψουν. Πείτε λοιπόν «ναι» πριν καν το σκεφτείτε! 

Παράλληλα, ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βρείτε την ηρεμία σας μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Μπορεί να χρειαστεί να ανακαινίσετε την οικία σας, να αλλάξετε τόπο κατοικίας, ακόμη και τα άτομα που έχετε υπό την σκέπην σας. Το βασικό μάθημα των Δεσμών είναι να είστε υποστηρικτικοί χωρίς να θυσιάζεστε, το οποίο τώρα είναι εφικτό.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέος χρόνος, νέος τρόπος σκέψης, νέο μήνυμα! Από τις 18 Ιανουαρίου 2022 μέχρι τις 17 Ιουλίου 2023, οι Δεσμοί της Σελήνης θα ενεργοποιήσουν τον άξονα της επικοινωνίας, των ταξειδίων, της επέκτασης, και των ιδεών. 

Μην ξοδέψετε τον χρόνο που σας δίνετε προγραμματίζοντας το καλύτερο σχέδιο, διότι η θέση αυτή των Δεσμών είναι κάθε είκοσι χρόνια περίπου. Αυτό που έχει σημασία είναι η εξερεύνηση! Οπότε, για το δικό σας καλό, αποφύγετε τις διακοπές κάπου που θα πάτε ουσιαστικά για δουλειά. Χαλαρώστε και λίγο!

Το επόμενο διάστημα, χάρη στον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον Σκορπιό, θα φάτε κυριολεκτικά κόλλημα με το τι συμβαίνει στην γειτονιά σας. Επίσης, θα σας κάνει να νιώσετε ότι πουθενά δεν είναι τόσο καλά όσο το οικείο περιβάλλον της γειτονιάς σας. 

Κατά την διάρκεια των επόμενων δέκα οκτώ μηνών θα έλθετε σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, είτε από κοντά είτε εξ αποστάσεως. Οι πλέον ευνοημένοι θα είστε εσείς που εργάζεστε στα Μ.Μ.Ε., στην εκπαίδευση και στην τεχνολογία.  

Επίσης, ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού θα ξυπνήσει το εμπορικό σας δαιμόνιο. Οι συνεργασίες σας θα είναι άκρως επωφελείς, οπότε δοκιμάστε να τις διευρύνετε. Να ξέρετε πως η τύχη που θα σας δοθεί θα σας βοηθήσει να ανοίξετε πόρτες παρά να κλείσετε συμφωνίες, για αυτό και θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή.    

Ο Βόρρειος Δεσμός είναι πορεία στο άγνωστο, για αυτό τώρα που θα αντιμετωπίσετε καινούργιες καταστάσεις, καλό θα ήταν να μην απογοητευτείτε εάν κάνετε λάθη. Η επανάληψη και η τριβή θα σας κάνουν τέλειους, οπότε μην φοβηθείτε να τα κάνετε θάλασσα. 

Αν και είστε γνωστοί για την λογική και την πρακτικότητά σας, θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Κάποια πράγματα είναι αδύνατο να επιλυθούν πρακτικά, οπότε κάντε αυτό που σας λέει η εσωτερική σας φωνή.  

ΖΥΓΟΣ

Τώρα με τους Δεσμούς της Σελήνης να βρίσκονται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ετοιμαστείτε για αλλαγή στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε και διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Τους επόμενους δέκα οκτώ μήνες θα πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε τα χρήματά σας να γίνουν εργαλείο ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερα εισοδήματα, και κατ’ επέκταση, μακροπρόθεσμη ασφάλεια. Από τα NFT και τα κρυπτονομίσματα έως την διαχείριση ακινήτων και εισοδήματα από προωθητικές ενέργειες, ο Βόρρειος Δεσμός στον Ταύρο σας καλεί να αναζητήσετε εκείνες τις ευκαιρίες που θα γεμίζουν λεφτά το πορτοφόλι σας.    

Όσο θα είναι ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού ενεργός, θα είστε απίστευτα γοητευτικοί. Για αυτό μην απορήσετε εάν δείτε να αυξάνονται οι επιτυχίες σας. Απλά φροντίστε να μην κάνετε κατάχρηση της δύναμης που σας δίνει το Σύμπαν πάνω στους άλλους. Βέβαια, κάποιες από αυτές τις γνωριμές θα έχουν καρμικό χαρακτήρα και οι οποίες θα σας πάνε σε μη γνώριμα για εσάς μονοπάτια. 

Παράλληλα, ο Νότιος Δεσμός στον Δεύτερο Ηλιακό σας Οίκο, θα προξενήσει θέματα εμπιστοσύνης. Αν δεν είστε σίγουροι για τα άτομα που έχετε δίπλα σας, είτε δοκιμάστε μία διαφορετική προσέγγιση ώστε να επανέλθετε στην κανονικότητα, είτε να τα απομακρύνετε. Κατ’ επέκταση, πόσο άνετα νιώθετε με την σεξουαλικότητά σας; Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα ταύρου-Σκορπιού θα σας βοηθήσουν να την αποδεχτείτε και να την ενδυναμώσετε.     

Παράλληλα, ξεφορτωθείτε τα κοράκια που τρώνε τους πολύτιμους πόρους σας. Μπορεί η διατήρηση της ηρεμίας να είναι από τις ύψιστες αξίες σας, αλλά με ποίο τίμημα; Λοιπόν, ξυπνήστε!

Κανένας δεν θα σας πει ότι οι αλλαγές είναι εύκολες, αλλά όλοι πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα της εποχής και να εξελισσόμαστε. Οτιδήποτε πλέον δεν σας δουλεύει, θα πρέπει να το πετάξετε, ώστε να κάνετε επανεκκίνηση στις επιταγές της σύγχρονης εποχής! Για αυτό δεν χρειάζεται να αντιστέκεστε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πού ξεκινούν οι άλλοι και που εσείς; Για αυτό έχει σημασία να βρείτε που είναι τα διαχωριστικά όρια. Αυτή η διέλευση των Δεσμών από τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία θα κρατήσει από τις 18 Ιανουαρίου 2022 έως τις 17 Ιουλίου 2023, θα σας βοηθήσει να βρείτε εάν αφήσατε τις προτεραιότητες σας για χάρη ενός άλλου ατόμου, ή από την ανάποδη, να έχετε κολλήσει εμμονικά στον δικό σας τρόπο σκέψης που να μην αφήνετε χώρο σε κάποιον άλλον να συνεισφέρει με τον δικό του. Κατά την διάρκεια της διελεύσεως θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε αυτά τα ερωτήματα. 

Ίσως είναι καιρός να αποτινάξετε πτυχές του εαυτούς σας που τις έχετε ξεπεράσει με τα χρόνια. Άλλωστε, ποίος ο λόγος να κολλάτε πεισματικά σε αυτές; Ο Καρμικός Νότιος Δεσμός στο ζώδιό σας θα κάνει μάταιη την αντίσταση, ειδικά με τις εκλείψεις του Σκορπιού στις 16 Μαΐου και 25 Οκτωβρίου. Κάποιες φορές πρέπει να χάσεις τον εαυτό σου ώστε να τον βρεις ξανά. 

Αν και με τον Νότιο Δεσμό η ανάγκη σας για ένωση θα είναι εντονότατη, θα πρέπει να πάψετε να ζείτε με το άγχος αν θα σας αποδεχτούν οι άλλοι. Αν το κάνετε, εσείς θα χάσετε. Και μπορεί ο Νότιος Δεσμός να λειτουργεί διορθωτικά αλλά ο τρόπος του είναι ικανός να σας τρελλάνει. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάψετε να μένετε δέσμιοι σε καταστάσεις και να κάνετε μία σοβαρή και ειλικρινή ενδοσκόπηση. Όσο περισσότερο γίνεστε οι αυθεντικοί εαυτοί σας τόσο καλύτερες θα γίνονται οι σχέσεις σας. Σίγουρα, μπορεί να υπάρξουν αναταράξεις στην ζωή σας αλλά αυτές αναλογικά θα είναι σύντομες και αργά ή γρήγορα όλοι θα προσαρμοστούν στους νέους τους ρόλους. 

Αφιερώστε τον εαυτό σας στην αναζήτηση εκείνων που σας κάνουν ευτυχισμένους, ανεξαρτήτως εάν οι άλλοι τα αποδέχονται οι όχι. Απλά να θυμάστε πως όλο αυτό είναι μία διαδικασία. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το προσωπικό σας καταφύγιο κι εκεί να χαλαρώνετε. Όσο πιο γρήγορα αρχίσετε την διαδικασία, τόσο γρηγορότερα θα την τελειώσετε. 

Ο Βόρρειος Δεσμός της Σελήνης θα είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο, το οποίο σημαίνει ότι αυτομάτως ο Νότιος Δεσμός θα κάνει σύνοδο μαζί του. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου θα νιώσετε ότι δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Απλά, φροντίστε αυτόν σας τον εκνευρισμό να μην το εκδηλώσετε στους άλλους. Για αυτό, ηρεμία και ψυχραιμία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τελευταίοι δέκα οκτώ μήνες μάλλον ήταν στρωμένοι με αγκάθια. Τουλάχιστον από τις 18 Ιανουαρίου 2022 ο καρμικός Νότιος Δεσμός εγκατέλειψε το ζώδιό σας, οπότε και τελείωσε η αγωνιώδης πορεία του στον Πρώτο Ηλιακό σας Οίκο, μία πορεία που ξεκίνησε από τις 5 Μαΐου 2020.

Με τον νταρμικό Βόρρειο Δεσμό στον Ταύρο, ετοιμαστείτε για νέες ευκαιρίες για να απλοποιήσετε και να συστηματοποιήσετε την ζωή σας. Μην απορήσετε εάν χρειαστεί να αναζητήσετε ικανούς βοηθούς ώστε να αναλάβουν την εργασία σας κι έτσι να έχετε τον απαραίτητο χρόνο να κοιτάξετε τον εαυτό σας. 

Οι τελευταίοι δέκα οκτώ μήνες μήνες ήταν ένα πεδίο μάχης, από το οποίο όμως βγήκατε σφυρηλατημένοι πολεμιστές, και ίσως πλέον να έχετε αναγνωρίσει ποία είναι τα πάθη, οι προτεραιότητες και τα όριά σας. Αν κοιτάξετε πίσω θα διαπιστώσετε ότι πλέον δεν είστε ο ίδιος άνθρωπoς ή ότι πλέον λειτουργείτε εντελώς διαφορετικά. Ακόμη κι αν η ζωή σας εξωτερικά δείχνει η ίδια, εσωτερικά έχει κάνει πολλά βήματα εμπρός.

Με τον Νότιο Δεσμό να βρίσκεται στον Σκορπιό και στον Δωδέκατο Ηλιακό σας Οίκο, τον οίκο της απομόνωσης, του κλεισίματος, και των κρυφών επιρροών, θα δώσετε έμφαση στην καλυτέρευση της ψυχολογικής σας κατάστασης, που σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψετε πάνω στις έξεις σας ή στον λόγο για τον οποίον μπλέκετε με τοξικούς ανθρώπους. 

Στον αντίποδα, ο Βόρρειος Δεσμός στον Ταύρο στον Έκτο Ηλιακό σας Οίκο θα σας δείξει με την σειρά του ότι δεν χρειάζεται να θυσιάζετε την υγεία σας στο όνομα της επιτυχίας. Για αυτό, ετοιμαστείτε να μάθετε καλά το «νους υγιής εν σώματι υγιεί». 

Τώρα, τι χρειάζεται να διορθώσετε; Με μία λέξη, την αφηρημάδα σας. Ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού θα σας βοηθήσει να απλοποιήσετε εκείνον τον τομέα της ζωής σας που χρειάζεται οργάνωση ή που απλά έχετε χάσει τον έλεγχο. Για να μην αγχωθείτε, σκεφτείτε αυτήν την διαδικασία όπως την τακτοποίηση του σπιτιού σας. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι να πετάξετε από επάνω σας παλαιές απόψεις και συνήθειες. Κάντε την αρχή με την σοβαρότερη αντιμετώπιση της καθημερινότητά σας. 

Προσοχή! Ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό θα βγάλει στην επιφάνεια παλαιές πληγές, γεγονός που θα σας κάνει αρκετά οξύθυμους. Όμως από την στιγμή που θα νιώσετε άσχημα θα ξεκινήσει και η ίαση, καθώς θα αποφορτίζεστε από όλα εκείνα που έχετε μέσα σας. 

Με τον Βόρρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο θα έχετε πάρα πολλή δουλειά σας χέρια σας, αλλά αυτό είναι κάτι που μιλάει στην ψυχή σας; Αν όχι, τότε ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό θα σας οδηγήσει να βρείτε ξανά το μονοπάτι που οδηγεί σε έναν σκοπό. Έχετε ξεκινήσει να παίζετε τον μάρτυρα, να εργάζεστε συνέχεια ή χωρίς σαφή όρια; Αυτό το κάψιμο δεν θα σας κάνει καλό, για αυτό και ο Βόρρειος Δεσμός στον Ταύρο θα συστηματοποιήσει τον τρόπο εργασίας σας, οπότε και θα έχετε χρόνο να απολαύσετε την ζωή και τους κόπους του μόχθου σας. 

Ο Βόρρειος Δεσμός περνάει στον Ταύρο κάθε δέκα οκτώ και μισό έτη. Την τελευταία φορά που βρέθηκε στο συγκεκριμένο ζώδιο ήταν από τις 15 Απριλίου 2003 μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου 2004. Αν μπορείτε να θυμηθείτε εκείνη την περίοδο θα διαπιστώσετε ότι επαναλαμβάνονται τα ίδια μοτίβα. Μπορεί ο Βόρρειος Δεσμός στον Ταύρο να επιτάσσει την προσήλωση στην καθημερινότητα, ο Νότιος Δεσμός όμως στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να πετάξετε από επάνω σας τα βάρη που κουβαλάτε, ώστε να καθαρίσει το μονοπάτι για νέες ευκαιρίες. 

Μπορεί το να διατηρείτε ένα αυστηρό πρόγραμμα να μην σας κάθεται καλά ως ελεύθερα πνεύματα που είστε, αλλά ήλθε ο καιρός να τηρήσετε την ρουτίνα σας ώστε να είστε ακριβείς στην άφιξη στον χώρο της εργασίας σας, ή για να είστε στην ώρα σας στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Και όταν λέμε εγερτήριο εννούμε εγερτήριο, όχι «πέντε λεπτά ακόμη». 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διελαύνοντες Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα ενεργοποιήσουν τους Οίκους της χαράς, της δημιουργίας, του έρωτα, της κοινωνικότητας, των σκοπών, των ονείρων για κάτι καλύτερο. Οπότε ετοιμαστείτε να τραβάτε πολλά βλέμματα πάνω σας!  

Η μετριοπάθεια είναι ο εχθρός αυτού που ζητάει η διέλευση των Δεσμών. Να είστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά σας και να δείχνετε την αξία σας. Και μην ξεχνάτε πως αν εσείς οι ίδιοι δεν δείξετε στον κόσμο τις ικανότητές σας, οι άνθρωποι γύρω σας κυριολεκτικά θα χάσουν την ευκαιρία να εκτιμήσουν αυτό που προσφέρετε.  

Η περίοδος της διελεύσεως θα σας ενθαρρύνει να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με όλα αυτά που σας παθιάζουν. Η έμπνευση μπορεί να σας έλθει σε άσχετες στιγμές αλλά η οργανωτικότητα που σας διακρίνει ως ζώδιο, θα σας βοηθήσει να συγγράψετε, να ζωγραφίσετε, να δημιουργήσετε μουσική, να ασχοληθείτε με διάφορες τέχνες, ακόμη και να περάσετε από ακρόαση στο τοπικό σας θέατρο. Και μην ξεχνάτε, δεν χρειάζεται να βγάλετε χρήματα από αυτά που σας ενδιαφέρουν. Η διασκέδαση και η χαρά θα κάνουν καλό ακόμη και στους πιο σκληρά εργαζόμενους Αιγόκερους.  

Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος να δοκιμάστε να κάνετε κάτι δικό σας. Πάρτε το ρίσκο να κάνετε την δική σας εργασία, να στείλετε βιογραφικό στην εργασία που σας αρέσει, ή να κάνετε μαθήματα σε κάτι που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε αλλά που ποτέ δεν είχατε τον απαραίτητο χρόνο. Το σημαντικό είναι να κάνετε κάτι που θα σας κάνει ευτυχισμένους, ανεξαρτήτως του τί θα επιλέξετε. 

Με τον Βόρρειο Δεσμό στον Ταύρο είναι ο καιρός να πέσουν τα φώτα των προβολέων επάνω σας και να μην ζητήσετε συγγνώμη για αυτό. Το άστρο σας θα αναδειχθεί, οπότε και δεν χρειάζεται να μοιραστείτε την δόξα με τους υπόλοιπους.  Μέσα στους επόμενους δέκα οκτώ μήνες, θα καταλάβετε ποίοι στον περίγυρό σας το παίζουν ντίβες και θα απομακρυνθείτε από αυτούς. Το ίδιο ισχύει και για φιλικά σας πρόσωπα που σας ανταγωνίζονται. Ο Ταύρος που κυβερνά τον λαιμό, θα σας βοηθήσει να μιλήσετε ευθέως και ειλικρινά για όλα, και κυρίως για τις ανάγκες σας. 

Και εννοείται πως κατά την διάρκεια της διελεύσεως των Δεσμών από τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορείτε να αποκτήστε πολλά μωράκια! 

Κάποιοι από εσάς ξεχάσατε τα πρόσφατα χρόνια την τέχνη της συνεργασίας, κάτι το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη. Με όσα συνέβησαν τα χρόνια της πανδημίας δεν είχατε τον χρόνο να πάτε με τους ρυθμούς αργοκίνητων συνεργατών ή συνεταίρων. Ο Νότιος Δεσμός θα σας θυμίσει ότι η ομαδική εργασία είναι εκείνη που κάνει την εργασία καλύτερη και αποδοτικότερη. Απλά, μην περιμένετε από τον καθένα να σας προσκαλέσει στην ομάδα του. Για αυτόν τον λόγο πρέπει εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχοντας ξοδέψει αρκετό χρόνο στην προώθηση της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας διαπιστώσατε ότι εξαντληθήκατε, κάτι που έχει γίνει επίσης αντιληπτό από τους αγαπημένους σας. Πάρτε χρόνο για να βρείτε την ισορροπία σας, και αυτό θα το πετύχετε με το να βάλετε προτεραιότητες στα προσωπικά σας θέματα, στην οικογένεια και στο σπίτι. Ο Βόρρειος Δεσμός της Σελήνης θα βρει τον κυβερνήτη σας Ουρανό στον Ταύρο, οπότε όλη σας η προσοχή θα στραφεί στο σπίτι και στην οικογένεια, κάτι που έχει να συμβεί σχεδόν είκοσι χρόνια. 

Με ποίους θα περνάτε τον χρόνο σας θα είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα αυτού του δεκαοκτάμηνου κύκλου. Με την ευαισθησία σας να είναι αρκετά υψηλή, η διαβίωση και η εργασία με ενεργειακά βαμπίρ, θα κάνει κακό στην πνευματική σας υγεία. 

Γενικά, είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς θέλετε να είναι η ζωή σας και σταδιακά να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας. 

Ο Ταύρος κυβερνά τον Τέταρτο Ηλιακό σας Οίκο, τον οίκο του καταφυγίου αλλά και το πως φροντίζετε την ψυχή, το σώμα, και τον νου σας. Το φαγητό και η διάθεση θα είναι έννοιες αλληλένδετες όσο ο Βόρρειος Δεσμός θα είναι στον Ταύρο. Οπότε δώστε έμφαση στο τί τρώτε. 

Στον αντίποδα του ωροσκοπίου σας, ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό και στον οίκο της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, θα ξυπνήσει ικανότητές σας που ήταν καιρό σε χειμερία νάρκη, οπότε θα δείτε και τις φιλοδοξίες σας να αναπτερώνονται.  Επίσης, θα αλλάξει και ο τρόπος με τον οποίον πληρώνεστε. Ο Σκορπιός κυβερνά μεγάλα ποσά χρημάτων, όπως πνευματικά δικαιώματα, μερίσματα και προμήθειες. Με τον Νότιο Δεσμό σε αυτό το ζώδιο, αναζητήστε νέους δρόμος για να εξασφαλίσετε την οικονομική σας σταθερότητα.  

ΙΧΘΥΕΣ

Η δεκαοκτάμηνη διέλευση των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού έχει να βρεθεί στους οίκους της επικοινωνίας από τον Απρίλιο του 2003, γεγονός που μπορεί να κάνει θαύματα στο πώς σκέπτεστε και πώς εκφράζεστε.  

Ο Σκορπιός κυβερνά στα ωροσκόπιά σας τον Οίκο της Αλήθειας, και αυτό εξηγεί κάποια πράγματα. Για σκεφτείτε πόσες φορές έχετε αλλάξει τρόπο ομιλίας εν ριπή οφθαλμού, από αγαπησιάρικο τόνο σε μαχητικό; Το τακτ δεν είναι το φόρτε σας, ειδικά όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Οπότε, το επόμενο διάστημα σας περιμένουν στιγμές με αρκετές δόσεις ρεαλισμού, ειδικά στην καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους γύρω σας. 

Εντάξει, σίγουρα θέλετε να πείτε την αλήθεια, αλλά υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος και τόπος για να γίνει κάτι τέτοιο. Μπορεί τα συναισθήματα να κυριαρχούν επάνω σας, και όταν αυτά να ενεργοποιούνται να μην μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο, αλλά ο Βόρρειος Δεσμός στον Ταύρο θέλει υπομονή και σύνεση στον λόγο, και όχι διάλογο με το στανιό.

Ο στόχος, πέρα από το να είστε ψύχραιμοι, είναι ο καλύτερος έλεγχος επάνω στις σκέψεις σας, και με την σειρά του πάνω στο τι λέει το στόμα σας. Οι λέξεις μπορούν είτε να πληγώσουν είτε να θεραπεύσουν. Με το να λέτε αυτό που αισθάνεστε, δεν θα καταφέρετε πολλά πράγματα. Αντ’ αυτού, μάθετε πώς να μεταφέρετε σωστά ένα μήνυμα, χωρίς να υπάρχει κατηγορία ή εξευτελισμός. Αυτό είναι το μάθημα που σας φένει ο Βόρρειος Δεσμός στον οίκο της επικοινωνίας σας. 

Επίσης, οι συνεργασίες σας θα είναι απίστευτα επιτυχημένες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ενωθείτε με άτομα που σκέφτονται όπως εσείς. Κάποιος που μπορεί να τον θεωρείτε ανταγωνιστή σας μπορεί να γίνει ο καλύτερος συνεργάτης σας! Αρκεί βεβαίως όλα να είναι εγγράφως. 

Αν και έχετε συνηθίσει να επαφίεστε στο ένστικτό σας, θα διαπιστώσετε ότι πλέον χρειάζεται να έχετε απτά δεδομένα πριν διαμορφώσετε την άποψή σας. Με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν θα μπορεί να σας αμφισβητήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοήσετε το ένστικτό σας αλλά ότι πρέπει να κοιτάτε και το τι πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες. 

Με τον Δία στο ζώδιό σας, είστε έτοιμοι για νέες προοπτικές. Όμως γιατί να προχωρήσετε μόνοι σας; Ο Βόρρειος Δεσμός στον Τρίτο Ηλιακό Οίκο θα σας φέρει άτομο που θα σας συμπληρώνει. Μάλιστα το επόμενο διάστημα μπορεί να ασχοληθείτε με κοινωνικό έργο ή να βρείτε σπίτι και να πάψετε να ζείτε σαν νομάδες. Παρ’ όλα αυτά, τα ταξίδια τα έχετε στο τσεπάκι σας, οπότε μόλις αρθούν οι περιορισμοί της πανδημίας, μπείτε στο πρώτο αεροπλάνο και όπου σας βγάλει. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan