Στις 19 Ιανουαρίου ο Ουρανός, μετά από πέντε ολόκληρους μήνες τελείωσε με την ανάδρομη πορεία του. Από τον Αύγουστο του ‘21 ο πλανήτης προκάλεσε αναστατώσεις, χωρισμούς αλλά και εξελίξεις, οπότε τώρα είναι καιρός να χαλαρώσουμε και να δούμε το μέλλον. 

Δείτε το βίντεο του Ουρανού στον Ταύρο εδώ

Ο Ουρανός αναδρομεί μία φορά τον χρόνο, και η ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο μας έκανε να εργασθούμε πάνω στους μακροπρόθεσμους στόχους και στην καινοτομία. Μας έκανε επίσης να κολλήσουμε άσχημα στην λάσπη, καθώς την προηγούμενη περίοδο ήταν αδύνατο να γίνουν αλλαγές, ενώ παράλληλα μας απομυζούσε την διάθεση για πρωτοβουλίες. Επίσης, μας έκανε αρκετά ανήσυχους και νευρικούς, οπότε τώρα που γύρισε σε ορθή φορά, θα υπάρξει έκρηξη αλλαγών, τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.    

Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθόδρομη φορά ένδεκα ημέρες πριν από την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης, σχηματίζοντας μεταξύ τους ένα ευνοϊκό τρίγωνο. Η αλλαγή θα αρχίσει να πλανάται στον αέρα, ειδικά στις σχέσεις και τις επαφές μας με τον κόσμο, και μπορεί να φέρει νέους και διαφορετικούς τύπους ανθρώπων στις ζωές μας. Είναι επίσης καλή περίοδος για να έλθουμε σε επαφή ξανά με φίλους που έχουμε καιρό να δούμε και να επεκτείνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο. 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο για τον Δία στους Ιχθύες εδώ!

Ο Ουρανός θα συνεχίσει το τετράγωνο με τον Ερμή, ο οποίος μόλις έχει γυρίσει ανάδρομος. Το τετράγωνο θα προκαλέσει προβλήματα στον συντονισμό της σκέψης μας, και μπορεί να αλλάζουμε γνώμες και ιδέες σαν τα πουκάμισα. Για αυτό έχει σημασία να αποφύγουμε να λειτουργούμε παρορμητικά. Από την άλλη, είναι καιρός να δοκιμάσουμε νέες και καινοτόμες ιδέες, να προσεγγίσουμε τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική γωνία και να βρούμε καινούργιες λύσεις σε παλαιά προβλήματα.

Από την στιγμή που ο Ουρανός επέστρεψε σε ορθή φορά στον πεισματάρη Ταύρο, αυτά που θα επηρεαστούν τα μάλα είναι τα θεμέλιά μας, κυρίως οτιδήποτε αφορά τα χρήματα, την περιουσία, τα ακίνητα, τα υλικά αγαθά, αλλά και τις αξίες μας, ειδικά από την στιγμή που και ο Βόρειος Δεσμός πέρασε στον Ταύρο. 

Παράλληλα, μπαίνουμε και στην περίοδο του Υδροχόου, και καθώς ο Ήλιος θα βρεθεί υπό την επήρεια του Ουρανού, η ενέργεια του Ηλίου θα υπερφορτωθεί με το στοιχείο της εκπλήξεως και των αναπάντεχων αλλαγών. Οπότε, σύντομα θα μας κατακλύσουν ειδήσεις που αφορούν το περιβάλλον, την αντίδραση του κόσμου στα μέτρα, την τεχνολογία, τις αγορές, και τα κρυπτονομίσματα.   

Ο Ουρανός θα επηρεάσει κυρίως τον οίκο του ωροσκοπίου σας που διελαύνει, αλλά θα έχει σημαντικό αντίκτυπο εάν κάνει όψη με πλανήτες. 

Στην περίπτωση του εξαγώνου και του τριγώνου, θα έχετε έλεγχο πάνω στις αλλαγές που θα δεχτείτε και θα είστε ανοικτοί στο διαφορετικό. 

Στην περίπτωση του τετραγώνου και της αντιθέσεως, θα δυσκολευτείτε με τις αλλαγές ή να έχετε απροσδόκητες αλλαγές που θα σας δυσκολέψουν την ζωή. Για αυτό, οπλιστείτε με υπομονή.

Στην περίπτωση της συνόδου, θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές σε αυτά που κυβερνά ο πλανήτης στο ωροσκόπιό σας, για αυτό καλό θα είναι να κάνετε οτιδήποτε είναι αναγκαίο ώστε εσείς να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, και όχι οι καταστάσεις εσάς. 

ΚΡΙΟΣ

Λες και χρειαζόσασταν περισσότερες αφορμές για να δείξετε πόσο ετοιμοπόλεμοι είστε. Το θέμα είναι να δώσετε τις μάχες σας για ευγενείς σκοπούς. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τον θυμό και την επαναστατική σας φύση και δώστε όλο σας το είναι για κάτι ανώτερο. Να είστε γενναιόδωροι, να κάνετε το σωστό, και θα βγείτε νικητές!

Πέρα από το γεγονός ότι έχετε και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον οίκο των οικονομικών σας, τελειώνει και η πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του Ουρανού, που σημαίνει ότι από εδώ κι εμπρός τελειώνουν οι αναποδιές στα οικονομικά ή η στασιμότητα στην εργασία σας, οπότε κι εμφανίζονται νέες οικονομικές ευκαιρίες ή ευκαιρίες για να κάνετε ελεύθερο επάγγελμα. 

Με τον Ουρανό ευνοούνται οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα και σε NFT. Σκεφτείτε τι μπορείτε να φτιάξετε και να το πωλήσετε σε κάποια αντίστοιχη πλατφόρμα όπως το Rarible ή το OpenSea.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ουρανό ορθόδρομο θα έχετε να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη. Χρειάζεστε αλλαγή. Θέλετε να ξεφύγετε απ’ όλους και όλα αλλά κάποιος είναι στον δρόμο σας και σας εμποδίζει. Αυτός ο κάποιος είστε εσείς. Η διέλευση του πλανήτη θα σας δείξει την αδυναμία σας να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. 

Τώρα που γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε είναι καιρός για δράση. Μην φοβάστε. Ο φόβος είναι αυτός που σας κρατά στο παρελθόν. Σπάστε τα δεσμά και ζήστε ξανά!

Και σε συνδυασμό με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης θα βάλετε εμπρός σε σχέδια και προσωπικούς στόχους, τα οποία από τον Αύγουστο του ‘21 είχαν κολλήσει στον βούρκο του ανάδρομου Ουρανού, ακόμη και να ακολουθήσετε μία εντελώς άλλη πορεία.  

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το στυλ σας και να το κάνετε πιο μοντέρνο, ακόμη και να φύγετε ολοκληρωτικά από αυτό και να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να στρέψετε πολλά βλέμματα επάνω σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε από τα ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες, και με τον Ουρανό ορθόδρομο κυριολεκτικά θα θελήσετε να τους σπάσετε όλους. Είστε πραγματικοί επαναστάτες, ασχέτως εάν παραμένετε στο περιθώριο περιμένοντας πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το δείξετε. 

Αυτή η στιγμή είναι τώρα, και το αισθάνεστε μέχρι το μεδούλι σας. Υπάρχουν άτομα που θέλετε να τα διώξετε διότι λειτουργούν ως παράσιτα; Εμπρός λοιπόν!

Αν θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές με την ζωή σας, αφήστε τον Ουρανό να σας παρασύρει, και ακολουθήστε το ένστικτό σας, ακόμη κι αν χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις. Η διαδικασία θα είναι δύσκολη και επώδυνη, αλλά γνωρίζετε από τα βάθη της καρδιά σας ότι μέσα από αυτήν θα μπορέσετε να αποκτήσετε την  ελευθερία σας. 

Και βέβαια, μέχρι το 2026 θα έχετε όσο χρόνο θέλετε για να ασχοληθείτε με την Μεταφυσική, τον Εσωτερισμό, και τις Τέχνες.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ουρανό ορθόδρομο θα νιώσετε ότι χρειάζεστε δράση. Αρκετά καθίσατε στον καναπέ αλλάζοντας κανάλια. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να βγείτε έξω στον κόσμο και να κάνετε εμφανή την παρουσία σας. Ο κόσμος σας χρειάζεται. 

Για αυτό είναι καιρός να ανασυνταχθείτε! Από εδώ κι εμπρός θα μπορείτε να βγάλετε άκρη με τις συνεργασίες σας διότι από τα μέσα του Αυγούστου ο Ουρανός είχε φροντίσει να σας προκαλέσει προβλήματα. Αν αυτές είναι ηλεκτρονικές, θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να ορθοδρομήσει και ο Ερμής. 

Αν για κάποιον λόγο απομακρυνθήκατε από ισχυρούς και σημαντικούς φίλους, ο Δίας, ο Ουρανός και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Ταύρο, θα σας βοηθήσουν να έλθετε ξανά κοντά. 

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός να μαζέψετε όλη σας την δύναμη και να πατήσετε πόδι. Ο κόσμος γύρω σας θέλει από εσάς την συμβουλή και την καθοδήγησή σας. Είστε έτοιμοι για αυτόν τον ρόλο;

Ναι, είστε γεννημένοι ηγέτες. Για αυτό εστιάστε στις λεπτομέρειες και μαζέψτε γύρω σας τους κατάλληλους ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Και ο Ουρανός θα βοηθήσει σε αυτό. 

Ετοιμαστείτε επίσης να ξεκινήσουν επαγγελματικά σχέδια που μπήκαν στον πάγο από τον Αύγουστο του’ 21 λόγω της ανάδρομης πορείας του πλανήτου. Καιρός ήταν διότι αυτή η απορρύθμιση στα φιλόδοξα σχέδιά σας σας εκνεύρισε αφόρητα. 

Η ορθόδρομη πορεία του πλανήτου θα αναδείξει τις ηγετικές σας ικανότητες, ακόμη και εντελώς απροσδόκητα. Αν δεν μπορούσατε να εκφράσετε και να πωλήσετε τις πρωτοποριακές σας ιδέες, θα διαπιστώσετε ότι πλέον το σκηνικό αλλάζει! Και με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο, ετοιμαστείτε να λάβετε την θέση που σας αξίζει.  

Να ξέρετε όμως ότι με τον Ουρανό δεν παίζετε. Με την ίδια ευκολία που θα σας δώσει τα δώρα του, με την ίδια ευκολία θα σας τα πάρει πίσω, για αυτό να είστε ευγνώμονες για την επιτυχία σας και να αποφύγετε την αλαζονεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να είχατε όλη την καλή διάθεση να βγείτε αλλά με την πανδημία, πού να πάτε; Τώρα όμως που τα πράγματα επιστρέφουν σε μία σχετική ομαλότητα, θα μπορέσετε πάτε όπου θέλετε! 

Με τον Ουρανό να ορθοδρομεί στον ένατο ηλιακό σας οίκο, θα μπορέσετε να έλθετε σε επαφή με άτομα και συνεργάτες που βρίσκονται σε μεγάλες αποστάσεις, όπου και σας περιμένουν καταπληκτικές ευκαιρίες. Επίσης, ευνοούνται οι εκδόσεις, η εκμάθηση νέων τεχνολογιών, και βέβαια η ενασχόλησή σας με την τηλεόραση, είτε είναι αυτή που ξέρουμε είτε είναι διαδικτυακή. 

Αν και ακόμη δεν είναι ο καιρός για ταξείδια, ο ορθόδρομος Ουρανός σας επιτρέπει να κλείσετε για τον προορισμό που επιθυμείτε τώρα, και μάλιστα σε καλύτερη τιμή. Απλά, πριν πατήσετε το κουμπί αποδοχή για την κράτηση, να επιλέξετε ξενοδοχεία που έχουν πλήρη επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης.  

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα που περιμένατε να ξεκολλήσετε από τον καναπέ και να κάνετε κάτι με την ζωή σας, ήλθε! Πλέον δεν υπάρχει χώρος για το χάος, οπότε θα πρέπει να δείξετε ότι το έχετε! Πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αρχίσετε να ζείτε την ζωή σας όπως πρέπει, και μην αφήσετε καμία στιγμή να περάσει ανεκμετάλλευτη. 

Με τον ορθόδρομο Ουρανό μπορεί να σας ζητηθεί από το πουθενά να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τρίτα άτομα, κυρίως οικονομικές, με σκοπό το αμοιβαίο κέρδος. Καιρός είναι να πάρετε κάποια ρίσκα, αλλά αφού ορθοδρομήσουν τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη. Αυτό όμως δεν πρέπει να σταθεί ως δικαιολογία για να μην κάνετε τίποτα. Ειδικά σε οτιδήποτε κάνετε κοινό με άλλα άτομα, θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι πριν δώσετε καταφατική ή αρνητική απάντηση.      

Στον σεξουαλικό τομέα, είναι καιρός να δοκιμάσετε πράγματα που δεν κάνετε συνήθως. Και με τον Ουρανό μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο ηλεκτρονικά πριν έλθετε σε κανονική επαφή μαζί του.

Στο θέμα το σχέσεων θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Αρκετά είστε σε καταστάσεις που δεν βγάζετε άκρη. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό που ζείτε δεν είναι δέσμευση αλλά δεσμά. Σκεφτείτε γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας και κάντε ό,τι καταλαβαίνετε. Επίσης, αν δείτε ότι έχετε ανταπόκριση, να είστε δοτικοί και να μην περιμένετε από το άλλο άτομο να κάνει όλη την συναισθηματική δουλειά και για τους δύο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά από ένα διάστημα πέντε μηνών, ο Ουρανός ξυπνά από τον λήθαργό του στον οίκο των σχέσεών σας, και τους βάζει φωτιά. Τα πάντα μπορείτε να περιμένετε από εδώ κι εμπρός. Μία σχέση σας μπορεί να περάσει πολύ γρήγορα σε επίσημη κατάσταση αλλά και μπορεί να φτάσει στην διάλυση σε χρόνο ανύποπτο. Επίσης, με τον Ουρανό στον οίκο των σχέσεων θέλετε ελευθερία να εκφράζεστε, για αυτό και το επόμενο διάστημα πολύ δύσκολα θα συμβιβάζεστε. Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε εκείνο το άτομο που θα σας δώσει το κάτι παραπάνω στην αναζήτησή σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως κλασσικοί αντάρτες, γνωρίζετε καλά ότι δεν υπάρχει ζωή στην απραξία, κάτι που βιώσατε από τον Αύγουστο και μετά. Ο Ουρανός δεν πρόκειται να σας αφήσει άλλο να τεμπελιάζετε. Ετοιμαστείτε λοιπόν να σπάσετε το στάτους κβο και να δείξετε στον κόσμο τι σημαίνει τοξοτίσια τρέλλα! 

Η υγεία σας θα αρχίσει να γίνεται καλύτερη, και σε συνδυασμό με την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού, θα μπορέσετε να βρείτε ξανά την φόρμα σας. 

Παράλληλα ο Ουρανός με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης θα σας βοηθήσουν και να βρείτε εργασία αλλά και να διατηρήσετε αυτήν που κάνετε τώρα σε υψηλό επίπεδο.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν κάποιος χαίρεται ιδιαιτέρως που ορθοδρόμησε ο Ουρανός, είστε εσείς, καθώς η διέλευση του πλανήτη θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό σας.

Σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη, η ερωτική σας ζωή θα λάβει απροσδόκητη στροφή. Οι ελεύθεροι θα δείχνετε άκρως ελκυστικοί, αλλά φροντίστε να μην μπλέξετε με το πρώτο άτομο που θα βρεθεί στον δρόμο σας, ειδικά πρώην. 

Βέβαια, ο Ουρανός μπορεί να σας βρει ταίρι μέσα από διάφορες εφαρμογές ή από διαδικτυακές γνωριμίες. Το θερμόμετρο θα ανέβει ιδιαιτέρως μετά τις 25 του μηνός όπου έρχεται και ο Άρης στο ζώδιό σας.

Πάντως να ξέρετε ότι ο Ουρανός μπορεί να σας κάνει να ξεφύγετε, ειδικά με ένα ποτό στο χέρι. Να θυμάστε ότι υπάρχει και η κακοφημία, κάτι το οποίο πρέπει να αποφύγετε. Να ξέρετε πως κάποιες συμπεριφορές είναι απλά κακές και όχι χαριτωμένες όπως πιστεύετε. 

Τέλος ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης θα σας οδηγήσει στην ανάληψη ενός μεγάλου και δημιουργικού σχεδίου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ορθοδρόμηση του Ουρανού φέρνει εκπλήξεις για εσάς, γεγονός που δεν σας αρέσει ιδιαίτερα, καθώς θα νιώσετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο των επιλογών σας.

Επίσης, μπορεί να είστε εσείς αυτοί οι οποίοι επιφυλάσσουν τις προαναφερθείσες εκπλήξεις! Επειδή όπως όλοι ξέρουμε είστε απρόβλεπτοι, τώρα είναι πολύ πιθανό να σας μπουν τρελές ιδέες στο μυαλό που να ξαφνιάσουν τους γύρω σας ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα. 

Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η υγεία και η γενικότερη ευεξία σας. Καλό θα είναι λοιπόν να προσέξετε την διατροφή και την άσκησή σας, και να προγραμματίσετε έναν προληπτικό έλεγχο για να είστε προετοιμασμένοι για όλα. 

Καθώς ο Ουρανός κυβερνά και την τεχνολογία, θα μπορέσετε από εδώ και πέρα να την χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Παραμείνετε ενημερωμένοι για καθετί νέο που κυκλοφορεί και που μπορεί να σας προσφέρει ευκολία και ευκαιρίες στην εργασία σας.

Υπάρχει τέλος η πιθανότητα να σας έρθουν επαγγελματικές προτάσεις από εκεί που δεν το περιμένετε, ή να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή καριέρας καθώς έχετε πια βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Σκεφείτε καλά και μην δράσετε απερίσκεπτα και αυθόρμητα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Όλοι σας θεωρούν ήσυχους, ήρεμους, και «ακίνδυνους», έτσι δεν είναι φίλοι Ιχθύες; Ποιος να το περιμένει λοιπόν ότι με το που ορθοδρομήσει ο Ουρανός θα βγάλετε και την εντελώς επαναστατική πλευρά του εαυτού σας;!

Στις 18 Ιανουαρίου ο Ουρανός σταματάει την ως τώρα ανάδρομη πορεία του στον τρίτο ηλιακό σας οίκο και ήρθε η ώρα να δείξετε σε όλους ποιοι πραγματικά είστε. Είστε δυναμικοί, είστε ατρόμητοι και γενναίοι, ειδικά όταν είναι να υπερασπιστείτε κάτι που πρεσβεύετε.

Επίσης, από εδώ και πέρα θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό σας κάποιες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούσαν και θα δείτε τα πράγματα όπως είναι. Θα ανακαλύψετε επιλογές που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν και θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά τα σχέδια και τις  επιδιώξεις σας.  

Τολμήστε να μην ακολουθήσετε για μία φορά την ασφαλή και πεπατημένη οδό και κυνηγήστε την γνώση, την επιτυχία και την αναγνώριση που σας αξίζουν. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan