Μία από τις καθοριστικές στιγμές του 2022 είναι η παρουσία του Δία στους Ιχθύες. Μία συναρπαστική διέλευση που συμβαίνει μόνο κάθε 12 χρόνια και μπορεί να φέρει πνευματική ανάπτυξη, δημιουργική επέκταση και μεγαλύτερη αίσθηση διασύνδεσης.

Στις 12 Απριλίου, κατά τη διάρκεια του μονοετούς ταξιδιού του Δία μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει σύνοδο με τον ονειρικό πλανήτη Ποσειδώνα, μία εξαιρετικά σπάνια και ιδιαίτερη όψη. Πολλοί είναι εκείνοι που θα μιλήσουν για αυτή τη σπάνια διέλευση, καθώς τη βλέπουν ως την χώρα των θαυμάτων που παρουσιάζεται μία φορά στη ζωή μας, με αόριστες επιρροές και υπέροχα μεγάλα λόγια. Αλλά το να το επαινούμε υπερβολικά την συγκεκριμένη όψη σημαίνει ότι πέφτουμε στις άκρως απίθανες φαντασιώσεις του Ποσειδώνα, για αυτό θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Ακολουθήστε το λευκό κουνέλι, αλλά κάντε το με έναν πνευματικό τρόπο. Όμως ας κάνουμε ένα μεγάλο βήμα πίσω για να προσεγγίσουμε αυτή τη διέλευση.

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας συναντώνται στον ζωδιακό κύκλο κάθε 13 χρόνια περίπου. Ωστόσο, είναι πολύ πιο σπάνιο να συναντηθούν αυτά τα ουράνια σώματα στο ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων. Λόγω της αργής κίνησης του Ποσειδώνα, η τελευταία φορά που συνέβη αυτή η σύνοδος ήταν το 1856, ενώ δεν θα πρόκειται να συμβεί ξανά μέχρι το 2188.

Το 2011, ο Ποσειδώνας, ο Πλανήτης των Ονείρων, του Καπνού και των Καθρεφτών, μπήκε στους  Ιχθύες, το ζώδιο που κυβερνά με τον Δία. Ο Ποσειδώνας συνδέεται με την τέχνη, τη μαγεία, τη γοητεία και την ταχυδακτυλουργία. Κυριαρχεί πάνω στη Θάλασσα, και η πιο σκοτεινη του πλευρά μπορεί να εκδηλωθεί ως εθιστική συμπεριφορά και εξαπάτηση. Είναι ένας βαθιά μυστηριώδης και μουντός πλανήτης, περιστρεφόμενος αργά στο ηλιακό μας σύστημα (χρειάζονται 156 χρόνια για να κάνει μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο).

Όταν ένας πλανήτης μπαίνει στο ζώδιό του, όπως έκανε ο θεός της θάλασσας το 2011, οι ιδιότητες του εν λόγω πλανήτη αρχίζουν να είναι περισσότερο ευδιάκριτες στην ζωή μας. Από τότε που εισήλθε ο Μάγος στους Ιχθύες, έχουμε γίνει μάρτυρες της ανόδου του ανθρωπισμού, των Θρησκειών, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των διαφόρων φίλτρων στις φωτογραφίες, του εικονικού ηλεκτρονικού ουτοπισμού, των NFT, των κρυπτονομισμάτων, των ψευδών ειδήσεων, του deep fake στα βίντεο, και μυριάδες άλλα κόλπα της εικονικής πραγματικότητας. Όλα αυτά είναι πολύ, μα πολύ Ποσειδώνας.

Τώρα προσθέτουμε τον Δία, τον μεγάλο διαστολέα, στην ομίχλη της περασμένης δεκαετίας του Ποσειδώνα, όπου ό,τι στερεό έχει γίνει ατμός. Ο πλανήτης κινείται προς αυτή τη μεγάλη σύνοδο από τα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, όταν πέρασε στους Ιχθύες (το ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά). Ο Δίας είναι η πνευματική δύναμη στο κοσμικό μας δράμα. Αντιπροσωπεύει τόσο την τύχη και τις ευκαιρίες, όσο και την γνώση και την σοφία. Ωστόσο, η αρνητική του εκδήλωση μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική συμπεριφορά, πολύ ποτό, πολύ φαγητό.

Πέρα από το ότι είναι επιρρεπής στην υπερβολή, ο Δίας αυξάνει επίσης αυτό με το οποίο έρχεται σε επαφή. Με άλλα λόγια, η υπερβολή του μπορεί και να οδηγήσει άλλους πλανήτες στην υπερβολή. Δίας και Άρης: πολύς θυμός. Δίας και Σελήνη: πολλή κυκλοθυμία. Έχοντας αυτό κατά νου, Ποσειδώνας (φαντασία)+ Δίας(υπερβολή)=πολλές αυταπάτες, ιδιαίτερα γύρω από τον ρομαντισμό (η Αφροδίτη είναι συν-παρούσα με αυτούς τους πλανήτες από τις 5 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου).

Κάθε φορά που δύο πλανήτες σχηματίζουν σύνοδο, είναι η αρχή ενός νέου κύκλου. Στην περίπτωση του Δία και του Ποσειδώνα, ο τελευταίος κύκλος ξεκίνησε το 2009, όταν οι δύο τους συναντήθηκαν στο φουτουριστικό ζώδιο του Υδροχόου. Η έκρηξη των ποπ επιτυχιών που κυριάρχησαν στα τσαρτ το 2009 εξακολουθούν να είναι αγαπημένα ακόμη και σήμερα, και παράλληλα οι τάσεις που εμφανίστηκαν πιστεύεται ότι έχουν επηρεάσει την ποπ μουσική σκηνή πολλά χρόνια.

Αυτή τη φορά, οι δύο πλανήτες συναντώνται στους Ιχθύες, κάτι που συμβαίνει μόνο κάθε 150 χρόνια περίπου. Η συγκεκριμένη σύνοδος είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη λόγω των σύνδεσης τόσο του Δία όσο και του Ποσειδώνα με τους Ιχθύες: ο Δίας θεωρείται ο παραδοσιακός κυρίαρχος πλανήτης των Ιχθύων, ενώ ο Ποσειδώνας θεωρείται ο κυβερνήτης τους στη σύγχρονη αστρολογία. Το να ταξιδεύουν ταυτόχρονα και τα δύο κοσμικά στέμματα των Ιχθύων μέσα από το υδάτινο βασίλειο τους, είναι πολύ σημαντικό, καθώς επιτρέπει στους δύο πλανήτες να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, να αγκαλιάζουν την πραγματική τους φύση και να αισθάνονται «σαν στο σπίτι τους».

Ο Δίας διασχίζει τους Ιχθύες περίπου κάθε 12 χρόνια και περνά περίπου ένα χρόνο σε κάθε ζώδιο. Το 2022, θα είναι στο ζώδιο του Ιχθύων έως τις 10 Μαΐου, και ξανά από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου. Αυτή η ευοίωνη περίοδος θα μπορούσε να φέρει ταχεία πνευματική ανάπτυξη, καλλιτεχνική έμπνευση και μία βαθιά αίσθηση ιδεαλισμού. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αρχίσουμε την εξερεύνηση των μυστικιστικών τεχνών, να αναπτύξουμε την δημιουργικότητα μας ή την θεραπεία των συναισθημάτων μας. Εν τω μεταξύ, ο Ποσειδώνας επισκέπτεται τους Ιχθύεςς μόνο κάθε 165 χρόνια περίπου - αλλά όταν το κάνει, μένει για περισσότερο από μια δεκαετία. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, ο Ποσειδώνας βούτηξε για πρώτη φορά στους Ιχθύες το 2011 και θα πλέει στις θάλασσες του ζωδίου μέχρι το 2026. Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 12 Απριλίου σηματοδοτεί τη μοναδική στιγμή που θα ευθυγραμμιστούν τέλεια.

Παρά τις ευεργετικές του ιδιότητες, ο Δίας μπορεί να εντείνει τον παραλογισμό του Ποσειδώνα. Αν βάλουμε στο μείγμα και τους Ιχθύες, τότε θα μπορούσαμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να προσκολληθούμε σε υπέρμετρο βαθμό συναισθηματικά σε παροδικούς έρωτες ή σε κάποιες ελάσσονες ευκαιρίες. Ενώ μπορεί να αισθανόμαστε παρασυρμένοι από τα κύματα Ποσειδώνα-Ιχθύες-Δία, η συμβουλή μου είναι η εξής: προσπαθήστε να παραμείνετε αγκυροβολημένοι στους ασφαλείς λιμένες του υγιούς σκεπτικισμού και της πρακτικής λογικής. 

 

Τι πρόκειται να συμβεί κατά τη σύνοδο Δία και Ποσειδώνα στους Ιχθύες;

Αυτή είναι η αρχή ενός νέου κύκλου — εκείνου που προέρχεται από την καρδιά. Οι ελπίδες και τα όνειρα που κουβαλάμε μέσα μας εδώ και καιρό έχουν την ικανότητα να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν. Το ερώτημα είναι: Είμαστε έτοιμοι;

Στην αστρολογία, ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της φιλοσοφίας και της επέκτασης. Η προσανατολισμένη στην ανάπτυξη ενέργειά του, μας βοηθά να διευρύνουμε το μυαλό μας, να εκδηλώνουμε αφθονία και επίσης συχνά φέρνει καλή τύχη. Ο Ποσειδώνας, από την άλλη, είναι ο πλανήτης των ονείρων και των ψευδαισθήσεων. Η μυστικιστική του ενέργεια συνδέεται με τη διαίσθηση, την πνευματικότητα και τον συμβολισμό, ενώ η μουντή του ατμόσφαιρα μερικές φορές δυσκολεύει να δει κανείς τα πράγματα καθαρά. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες σχηματίζουν όψη μεταξύ τους, πόσο δε μάλλον σύνοδο, μας διευκολύνουν να αγκαλιάσουμε πλήρως τον πνευματικό μας εαυτό και να ενισχύσουμε τα δημιουργικά μας ένστικτα. Είναι εξαιρετική περίοδος για την εμβάθυνση οποιασδήποτε μυστικιστικής πρακτικής, την έκφραση συναισθημάτων μέσω της τέχνης και την αξιοποίηση της διαίσθησής μας.

Ενώ ο Δίας και ο Ποσειδώνας ταξίδευαν μαζί στους Ιχθύες για μήνες (και θα συνεχίσουν να το κάνουν για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους), θα βρίσκονται στην ίδια μοίρα του ζωδιακού κύκλου στις 12 Απριλίου. Επειδή και οι δύο πλανήτες βρίσκονται μακρυά από τον ήλιο και περιφέρονται αργά, η ενέργεια της συνόδου θα εξακολουθεί να γίνεται αισθητή για μια εβδομάδα πριν και μετά την ακριβή ευθυγράμμιση.

Με τον Δία και τον Ποσειδώνα να ενώνονται στο κοινό τους ζώδιο, η ζωδιακή ενέργεια των Ιχθύων ενισχύεται πολύ. Πνευματικοί, δημιουργικοί και διαισθητικοί, οι Ιχθύες έχουν να κάνουν με το να αγκαλιάζουμε τα συναισθήματά μας και να χάνουμε τον εαυτό μας σε άυλα πράγματα. Οι Ιχθύες είναι επίσης το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, επομένως η ενέργειά τους είναι μεταβλητή, αιθέρια και υπερβατική, ενώ παράλληλα μας διδάσκουν να θεραπεύουμε και να μεταμορφωνόμαστε. Κατά την σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, όλα τα ζώδια θα μπορούν να αξιοποιήσουν την ενεργειακή ροή της όψεως ευκολότερα. Επίσης, θα είναι χρήσιμο να κοιτάξετε πού βρίσκονται οι Ιχθύες στον γενέθλιο χάρτη σας για να έχετε μία ακόμη πιο ξεκάθαρη ιδέα για το πώς η σύνοδος μπορεί να εκδηλωθεί για εσάς.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την αίσθηση της πνευματικότητάς μας, να ενισχύσει τη διαίσθησή μας και να μας ενθαρρύνει να εξερευνήσουμε το υποσυνείδητό μας βαθύτερα. Επειδή ο επεκτατικός Δίας φέρνει αφθονία και ο απατηλός Ποσειδώνας φέρνει μυστικισμό, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι είναι πιο εύκολο να κάνουμε διαλογισμό ή να αντλήσουμε εικόνες από τους συμβολισμούς στα όνειρά μας. Ενισχυμένοι από τη δύναμη των συναισθηματικών Ιχθύων, η ενσωμάτωση σε υποσυνείδητο επίπεδο νέων εννοιών ή νέων φιλοσοφιών στην καρδιά μας, θα είναι τώρα ευκολότερη. 

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα μπορεί επίσης να πυροδοτήσει μια δημιουργική αναγέννηση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η πλημμυρίδα έμπνευσης ή καλλιτεχνικών οραμάτων θα πορεί να μας βοηθήσει να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με οποιοδήποτε δημιουργικό μέσο που μας ελκύει. Μπορεί επίσης να διαπιστώσουμε ότι μπορούμε να συνδεθούμε με την τέχνη, τη μουσική ή τον κινηματογράφο με πιο ουσιαστικό τρόπο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα είναι όλο λουλουδάκια, ουράνια τόξα και ηλιοφάνεια. Ο Ποσειδώνας έχει τη δυνατότητα να φέρει εξαπάτηση, ενώ ο Δίας έχει την τάση να επεκτείνει ό,τι αγγίζει, που σημαίνει ότι η απόδραση, οι αυταπάτες ή η έλλειψη ορίων, μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Θα είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης να μην αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από  ψευδαισθήσεις, καθώς είναι πιθανή η σύγχυση, ενώ τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Είναι επίσης σημαντικό να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε  και προσγειωμένοι, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να αντισταθούμε στην επιθυμία να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα ή να φορέσουμε ροζ γυαλιά, 

Ανάλογα με το πού πέφτουν οι Ιχθύες στον χάρτη κάθε ωροσκοπίου, η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα θα επηρεάσει έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας. Δείτε τι να περιμένετε με βάση το ζώδιό σας και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν τον μαγικό κύκλο που θα διαρκέσει για τα επόμενα 13 χρόνια.

 

Κριός ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 12ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα συμβαίνει στο πιο πνευματικό τμήμα του γενέθλιου χάρτη σας, επομένως είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε κάτι από την περίεργη και υπέροχη ενέργεια γύρω μας. Εδώ είναι που δεν πρέπει να κάνετε πίσω. Εάν είχατε προβλήματα στο πρόσφατο παρελθόν, αυτή είναι η στιγμή που όλα - και εννοώ όλα αυτά - αρχίζουν να έχουν νόημα. Τώρα είστε σε θέση να αποτινάξετε το σκονισμένο παρελθόν και να αγκαλιάσετε όλο το μεγαλείο στο οποίο πάντα γνωρίζατε ότι ήσασταν μέρος. Αρπάξτε την ζωή από τα μαλλιά διότι η ζωή είναι υπέροχη!

Επίσης, η θεραπεία της ψυχής σας ξεκινά από μέσα σας. Αυτός είναι  δρόμος για να αποκτήσετε μία ζωή χωρίς πόνο και μόνο ευχαρίστηση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να σταματήσετε να μένετε σε καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Μόνο τότε θα μπορέσετε να είστε καλά με τον εαυτό σας, τους άλλους και το σύμπαν.

Ταύρος ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 11ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Η σύνοδος του Δία-Ποσειδών πρόκειται να γυρίσει τον κόσμο σας ανάποδα. Επειδή θα καταβάλλετε προσπάθεια θα δείτε διαφορά στην υγεία σας και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Παράλληλα, αυτό που θα βάζετε στο μυαλό σας όχι μόνο θα μπορεί να γίνει πράξη, αλλά θα είναι και ωφέλιμο για εμάς τους υπόλοιπους.

Επίσης, θα νιώσετε καλύτερα με τους φίλους σας, καθώς είναι αυτός ο τομέας του γενέθλιου ωροσκοπίου σας που φωτίζεται από τη μαγική σύνοδο Δία-Ποσειδώνα. Οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για εσάς, γι' αυτό θέλετε να εξελιχθείτε και να μεγαλώσετε τον φιλικό σας κύκλο. Πού είναι η παγίδα; Για να έχετε περισσότερους φίλους, θα πρέπει να διευρύνετε το μυαλό σας και να καλλιεργήσετε σχέσεις με άτομα που μοιράζονται διαφορετικές απόψεις από εσάς.

Σε κάποιους από εσάς η αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στην κοινωνία, θα είναι ισχυρή, για αυτό θα σας ελκύουν ανθρωπιστικά ή φιλανθρωπικά έργα.

Δίδυμοι ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 10ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Η σπάνια σύνοδος Δία-Ποσειδώνα εμφανίζεται στην κορυφή του γενέθλιου χάρτη σας, τονίζοντας τις φιλοδοξίες και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η σύνοδος Ποσειδώνα-Δία θα βγάλει τα ροζ γυαλιά που φοράτε ώστε να μπορείτε να δείτε τι έχετε αφήσει να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Δεν υπάρχει άλλος χαμένος χρόνος στη ζωή σας. Χρειάζεστε σταθερότητα και αποφασιστικές κινήσεις, οπότε η σύνοδος των πλανητών θα είναι η σφαλιάρα που χρειάζεστε για να αναλάβετε δράση. Επίσης, θέλετε να ξέρετε ότι η επαγγελματική σας σταδιοδρομία σας έχει και νόημα και ότι κάνει τη διαφορά. Η προαγωγή ή η δουλειά που ονειρευόσασταν εδώ και αρκετό καιρό, μπορεί να γίνει δική σας. Άλλωστε, έχετε δώσει τα πάντα στη δουλειά, και η εκτίμηση είναι που έχετε λάβει την έχετε κερδίσει επάξια.

Καρκίνος ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 9ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Η σπάνια σύνοδος Δία-Ποσειδώνα ανοίγει την καρδιά και το μυαλό σας σε νέες φιλοσοφίες, θρησκείες, πεποιθήσεις, πνευματικότητες και τρόπους κατανόησης του κόσμου. Ακόμα κι αν δεν είστε θρησκευόμενο άτομο, θα νιώσετε έλξη στο να κατανοήσετε τον ρόλο που παίζει το δέος και το μυστήριο στην συνείδησή μας. Αυτό που θα νιώσετε είναι ένα πολύ διανοητικό αλλά και βαθιά συναρπαστικό συναίσθημα.

Η διαισθητική σας ικανότητα θα ξεπεράσει αυτή την περίοδο κάθε όριο. Η σύνοδος του Ποσειδώνα- Δία θα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας, και αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε την «αίσθηση» για κάτι, τότε είστε στο σωστό δρόμο! Θα είστε σε θέση να πείτε τι είναι ξεκάθαρο σημάδι και τι είναι ψεύτικη ελπίδα.

Αυτή η διέλευση θα σας βάλει επίσης σε μια κατάσταση ενσυναίσθησης. Ετσι θα είστε σε θέση να ταυτιστείτε ξεκάθαρα με τα συναισθήματα των άλλων. Η καλοσύνη θα κυριαρχεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και όλοι γύρω σας θα δεσμεύονται να σας βοηθήσουν να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας στην προοπτική μίας νέας ζωής. Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και κατανοώντας διαφορετικές φιλοσοφίες, πολιτισμούς και νοοτροπίες, θα έλθετε πιο κοντά στην βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας. 

Λέων ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 8ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Μπορεί να βρείτε την ενέργεια της συνόδου Δία-Ποσειδώνα κάπως συγκεχυμένη ή ακόμα και ανησυχητική. Μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας ή τα πράγματα που νομίζατε ότι ξέρατε. Όσον αφορά εσάς, ο σκοπός αυτής της πλανητικής συνάντησης είναι να σας βάλει σε σκέψεις, και μπορεί στην πορεία να καταλήξετε σε μερικές βαθιές συνειδητοποιήσεις.

Κατά τη σύνοδο του Δία-Ποσειδώνα, όλες οι ελπίδες και τα όνειρά σας θα φαίνονται αρκετά πιθανά να γίνουν πραγματικότητα. Πάντα πιστεύατε στον εαυτό σας, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η πίστη στον εαυτό σας διευρύνεται σε ένα είδος αυτοσεβασμού που σας κρατά στο σωστό δρόμο. 

Κατά καιρούς μπορεί να είστε λίγο σπάταλοι και φανταχτεροί, γι' αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Εάν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εργαστείτε περισσότερο, τότε ας είναι. Μόλις πετύχετε ένα καλό ισοζύγιο, μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας όπως θέλετε και επιθυμείτε.

Παρθένος ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 7ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Η έντονα μαγική σύνοδος Δία-Ποσειδώνα συμβαίνει στο αντίθετο από εσάς ζώδιό, ενεργοποιώντας το τμήμα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Αυτή είναι μια φανταστική στιγμή για να εξερευνήσετε τους καρμικούς δεσμούς με το ερωτικό σας ταίρι, αλλά και σε άλλες στενές σχέσεις. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή η ενέργεια σας δίνει μια βαθιά κατανόηση των δυνατοτήτων σας ως προσωπικότητες.

Είναι καιρός να αποτινάξετε το επίφοβο και σκονισμένο παρελθόν και να κάνετε χώρο για όλα αυτά τα εξαιρετικά όνειρα που θέλετε να κάνετε πράξη. Με τη Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα θα είναι σαν να ανοίγετε τα μάτια σας για πρώτη φορά. Χάρη στην όψη αυτή θα ανακαλύψετε ότι είστε το πιο σημαντικό άτομο στον κόσμο σας. Ω, ναι, αυτή είναι η αλήθεια! Έχετε δώσει πάρα πολλά από τον εαυτό σας. Αφήστε αυτή τη λαμπρή διέλευση να σας παρασύρει στην αγάπη του εαυτού σας.

Η πιο σημαντική προτεραιότητα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή είναι η αγάπη. Μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά η δημιουργία μιας υγιούς σχέσης με τον/την σύντροφό σας θα απαιτήσει να εφαρμόσετε όρια και να μιλήσετε από καρδιάς.

Ζυγός ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 6ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Αυτό που θεωρείτε τη ρουτίνα αμφισβητείται από τη σπάνια σύνοδο Δία-Ποσειδώνα. Σας ζητείται να να αναγνωρίσετε ότι ο φόβος και το άγχος μπορούν να επιφέρουν βαθιά μεταμόρφωση. Θέλετε να καταφέρετε τόσα πολλά πράγματα, και αυτή είναι η διέλευση όπου αρχίζετε να νιώθετε σε αυτόν τον κόσμο πρέπει να απολαμβάνετε τα πάντα χωρίς φόβο. Αυτό που θέλατε πάντα ήταν να είστε ατρόμητοι, και τώρα αυτό θα έχετε.

Ήρθε η ώρα να ταρακουνήσετε την καθημερινότητά σας, να βάλετε στον εαυτό σας περισσότερες προκλήσεις, και να ανανεώσετε την ενέργειά σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει την εφαρμογή ενός νέου καθημερινού προγράμματος, προπόνησης ή προσωπικής φροντίδας. Ανεβείτε ψυχολογικά, να είστε θετικοί, και στη συνέχεια δεσμευτείτε απόλυτα για να διασφαλίσετε ότι ζείτε κάθε μέρα στο μέγιστο και καλύτερο δυνατό βαθμό.

Αυτή είναι μια έντονη διέλευση για την ψυχική σας υγεία. Είναι όμως επίσης και εξαιρετικά θεραπευτική.

Σκορπιός ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 5ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Από την σπάνια και πνευματική συνάντηση του Δία και του Ποσειδώνα, τα δημιουργικά σας ένστικτα είναι αυτά που αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Μπορεί να αισθάνεστε ότι μπορείτε να βοηθήσετε άλλους μέσω των τεχνών, της χειροτεχνίας, της μουσικής ή της μυθοπλασίας, ή μπορεί να θέλετε να εξετάσετε τη δημιουργικότητα ως έναν τρόπο που θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε τα δικά σας συναισθήματα.

Πλέον πιστεύετε, τόσο στον εαυτό σας όσο και στο καλύτερο στους ανθρώπους. Πόσο περιμένατε να έρθει αυτή η μέρα! Είστε ένα υπέροχο θηρίο, γεμάτο αγάπη και την ικανότητα να δίνετε αγάπη. Αξιοποιήστε την στο έπακρο.

Η δημιουργικότητα ξεχύνεται, αλλά δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε να φτιάξετε και να δείξετε στον κόσμο. Η εκδήλωση του καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας, θα απαιτήσει να αφήσετε τους φόβους και τις επικρίσεις σας. Αγκαλιάστε τα ταλέντα σας και απελευθερωθείτε από την αρνητική κριτική που έχετε στο μυαλό σας για τον εαυτό σας.

Τοξότης ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 4ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Οι έννοιες της θυσίας και της οικογένειας είναι άρρηκτα συνυφασμένες, καθώς η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα ενεργοποιεί την οικογενειακή πτυχή του γενέθλιου ωροσκοπίου σας. Η ευτυχισμένη ζωή στο σπίτι είναι κάτι που θέλετε και χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε. 

Όπως γνωρίζετε, η ευτυχία ξεκινά από μέσα. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αγκαλιάσει το αληθινό θετικό σας πνεύμα και να χαρείτε όλο τον υπέροχο χρόνο που έχετε να περάσετε με την οικογένειά σας. Εάν χρειαστεί να φροντίσετε ένα ηλικιωμένο ή ευάλωτο μέλος της οικογένειας, μπορεί να αισθανθείτε μια βαθιά αλλαγή στην πνευματική κατανόηση του ζητήματος. Παρ' όλο που μερικές φορές θα σας βαραίνει η επαχθής ευθύνη, θα βρείτε ομορφιά και γαλήνη.

Ως Τοξότης, γνωρίζετε πολύ καλά πώς η ενέργεια του Δία τείνει να επεκτείνεται στα συναισθήματα, και μερικές φορές αυτά τα συναισθήματα μπορεί να είναι αρνητικά. Ευτυχώς, για εσάς, ο εσωτερικός σας κόσμος θα είναι άτρωτος από αρνητικές σκέψεις. 

Η Σύνοδος του Ποσειδώνα του Δία θα διεγείρει την επιθυμία σας για γνώση και θα σας παρακινεί να γίνετε ακόμα καλύτερος άνθρωπος από ό,τι είστε ήδη.

Αιγόκερως ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 3ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Η πνευματική σύνοδος Δία-Ποσειδώνα είναι εδώ για να σας διδάξει τη δύναμη της διαίσθησης. Είστε ένα πολύ λογικό ον, με αρεσκεία στα γεγονότα και την τάξη. Ωστόσο, αυτή η όψη σας ζητά να κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό που μπορείτε να αποδείξετε και να κατανοήσετε την αξία των ενστίκτων σας και των συναισθημάτων σας.

Πραγματικά, αυτή είναι μια διέλευση που δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να αποδεχτείτε! Είναι δωρεάν και έρχεται στο δρόμο σας, και αυτό που φέρνει είναι τόσο ηρεμία όσο και μία ευκολία στο να κάνετε τα πράγματα.

Εσείς, με τον τρόπο του Αιγόκερω, έχετε κάνει την ζωή σας πιο δύσκολη για τον εαυτό σας- τουλάχιστον μέχρι τώρα. Αυτή η διέλευση σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε ότι εσείς ήσασταν το επίκεντρο των προβλημάτων σας, όχι ο κόσμος «εκεί έξω». Γνωρίζοντας ότι η ανάληψη ευθύνης κάνει τα πράγματα να φαίνονται ξαφνικά πιο εύκολα, μπορεί να αρχίσετε να γίνετε ο νέος εαυτός σας. Γιατί να κουβαλάτε τα βάρη της άγνοιας, όταν η σοφία είναι τόσο εύκολα διαθέσιμη σε εσάς; 

Κανείς δεν ξέρει περισσότερο από εσάς ότι η ηρεμία είναι κάτι που υποτιμάται. Τώρα, μπορείτε να προσθέσετε την ψυχραιμία και την ήρεμη ενέργεια που χρειάζεστε και λαχταράτε στη ζωή σας, επιτρέποντας στον εαυτό σας μερικές στιγμές χαλάρωσης την ημέρα. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να έχετε καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Υδροχόος ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 2ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Η σπάνια σύνοδος Δία-Ποσειδώνα είναι εδώ για να βοηθήσει τη σχέση σας με χρήματα και αφθονία, όχι με το να σας δώσει επιπλέον μετρητά, αλλά μεταβάλλοντας την κατανόησή σας. Αρχίστε να δίνετε προσοχή σε αυτά που έχετε αντί να εστιάζετε σε αυτά που σας λείπουν. 

Για τον Υδροχόο, αυτή η διέλευση αντιπροσωπεύει την ικανότητα να παραμείνει στην πορεία, όπως ακριβώς το θέλετε. Αυτό σημαίνει ότι είναι εντάξει ό,τι κι αν σας αρέσει να κάνετε. Και όχι μόνο αυτό, επειδή η Σύνοδος του Ποσειδώνα του Δία ενισχύει την αίσθηση της αυτοπεποίθησής μας με τρόπους που δεν έχουμε ξαναζήσει, θα την πάρετε και θα φτιάξετε κάτι ξεχωριστό και συναρπαστικό από αυτό.Αν και έχετε αυτοπεποίθηση τις περισσότερες φορές, αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και αμφισβητείτε τις επιλογές σας. Η οικοδόμηση της αυτοεκτίμησής σας θα σας φέρει σε θέση όπου δεν θα σας εμποδίσει να λαμβάνετε και να υποστηρίζετε τις αποφάσεις σας. 

Εάν είστε σε φάση δημιουργίας να ξέρετε το εξής: Μόλις τώρα ξεκινάτε. Αυτό το εκπληκτικό ταξίδι δεν έχει τέλος.

Ιχθύες ή η Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 1ο Οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας

Η μαγική σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, είναι ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα στη ζωή σας. Αυτή είναι μια μακροχρόνια επιρροή, οπότε μην πανικοβληθείτε αν δεν αισθανθείτε αμέσως τίποτα. Σταδιακά όμως θα παρατηρήσετε ότι ο ανώτερος εαυτός σας είναι σε θέση να γίνει καλύτερα αισθητός στη ζωή σας. Η διαίσθησή σας, η οποία είναι ήδη ισχυρή, θα εκτοξευθεί, γεγονός που θα επιτρέψει να γίνετε ο πνευματικός άνθρωπος που τόσο επιθυμείτε. 

Είστε έτοιμοι για το Μεγάλο; Και με αυτό εννοώ ότι αυτή η διέλευση θα λειτουργήσει σαν ένα μαγικό ραβδί. Κουνήστε το με τον σωστό τρόπο και παρακολουθήστε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Αυτό καλύπτει την αγάπη, τα οικονομικά, την υγεία, την εργασία, και ειδικά το σπίτι. 

Ο κρύος χειμώνας της ζωής σας είναι μια ιστορία του παρελθόντος, και με την σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, το μόνο που υπάρχει μπροστά σας είναι μια υπόσχεση. Αυτό που θέλετε, θα γίνει. Ο μεγάλος μάγος τώρα ειστε εσείς, και ευτυχώς, θα χρησιμοποιήσετε αυτή την απίστευτη μαγεία σας προς όφελος όλων των ανθρώπων που είναι στη ζωή σας. (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σου!

Η πίστη σε έναν ανώτερο σκοπό σας επιτρέπει να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με τον κόσμο. Είτε επιλέξετε να πιστεύετε σε μια θρησκεία, είτε σε ένα πνευματικό κίνημα, είτε στον εαυτό σας, το πιο σημαντικό τώρα είναι να ευθυγραμμιστείτε με ένα μονοπάτι που βρίσκεται έξω από τον εαυτό σας και το οποίο θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτερος άνθρωπος.

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan