Η δράση μας το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθεί κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες μιας και θα ασχοληθούμε πιο ουσιαστικά με προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις.

Ενώ θα προσπαθήσουμε να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας και να βγούμε νικητές αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις, οι οποίες μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση ή ακόμα και σε ρήξεις. Με το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό θα δυσκολευτούν τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) διότι θα πρέπει να μάθουν να υποχωρούν και να βρίσκουν συμβιβαστικές διεξόδους. Τέλος ευνοϊκή περίοδος θα είναι για την εξέλιξη των όποιων θεμάτων θελουν να μπουν σε δράση και να επιτύχουν (Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι). 

Ας δουμε πως ειναι τα άτομα που έχουν τον Άρη στον Ζυγό στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους.

Τα άτομα που έχουν τον Άρη στο Ζυγό στο γενέθλιο τους ωροσκόπιο θεωρούνται ενεργητικά, αποφασιστικά και επιθετικά.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας και της αυτοπεποίθησης και όταν βρίσκεται στο Ζυγό αυτή η ενέργεια εκφράζεται μέσω των σχέσεων και της κοινωνικής δικτύωσης.

Τα άτομα με αυτήν τη θέση του Άρη στον ωροσκόπο τους είναι συχνά επιθετικοί και αποφασιστικοί στις σχέσεις τους. 

Εχουν μια έντονη ανάγκη για ισορροπία και δικαιοσύνη και μπορεί να είναι πολύ αφοσιωμένο στην εφαρμογή αυτών των αξιών σε σχέσεις και συνεργασίες τους.

Τα άτομα με τον Άρη στο Ζυγό είναι συνήθως κοινωνικά και εξωστρεφή και δίνουν μεγάλη σημασία στην αρμονία και την συνεργασία με άλλους ανθρώπους. 

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει μια τάση για συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις καθώς ο Άρης ενθαρρύνει την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση.

Τα ατομα με τον Άρη στο Ζυγό στο γενέθλιο τους ωροσκόπιο είναι δυναμικοί, κοινωνικοί και αποφασιστικοί, με έντονη ανάγκη για ισορροπία και δικαιοσύνη στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους.

Ας δούμε με την παραμονή του ο Άρης από τον Ζυγό τις όψεις που θα σχηματίσει με τους υπόλοιπους πλανήτες.

24η Σεπτεμβρίου Άρης αντίθεση με Χείρων

Από την 21η έως την 28η Σεπτεμβρίου ο Άρης από τον Ζυγό θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Χείρωνα (ανάδρομο) απο τον Κριό.

Μια όψη δυσμενή για τα Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερως) και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Ωροσκόπο και Μεσουράνημα) από την 16η εως την 21η μοίρα του ζωδιακού.

 Η όψη που σχηματίζει ο Άρης από το Ζώδιο του Ζυγού με τον Χείρωνα από το Ζώδιο του Κριού μπορεί να έχει ένα αρκετά ισχυρό αντίκτυπο στην ενέργεια και τη συμπεριφορά μας.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας, της αυτοπεποίθησης και της αντίδρασης, ενώ ο Χείρωνας ειναι το τραύμα, η θεραπεία, η αυτοανάλυση, η αίσθηση του εαυτού μας, ο μέντορας ή διδασκαλος.

Όταν οι δύο πλανήτες αυτοί σχηματίζουν μια σκληρή όψη στον ουράνιο θόλο, μπορεί να προκαλέσουν έντονα εσωτερικα και εξωτερικα ξεσπάσματα.

Αυτό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις, την επικοινωνία και την αντίδρασή μας σε διάφορες καταστάσεις.

Αυτός ο σχηματισμός μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση της αποφασιστικότητας και της αυτοπεποίθησης στην προσωπική μας ζωή.

 Μπορεί να μας επιτρέψει να αναλύσουμε και να εκφράσουμε καλύτερα τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες μας, μέσω επώδυνων τραυμάτων που αναδύονται από το υποσυνείδητο μας. 

Τελος αυτή η όψη μπορεί επίσης να ενισχύσει την τάση μας για αντιδραστική συμπεριφορά και αυξημένη ενέργεια αγανάκτησης.

Μπορεί να είναι δύσκολο να εκφραστούμε με ισορροπημένο τρόπο και να διαχειριστούμε τις πιέσεις και τις προκλήσεις της καθημερινής μας ζωής.

4η Οκτωβρίου Άρης αντίθεση Βόρειου Δεσμού

Από την 1η έως την 8η Οκτωβρίου ο Άρης από τον Ζυγό θα σχηματίσει όψη αντιθέσεις με τον Βόρειο Δεσμό από τον Κριό. 

Μία όψη δυσμενή για τα Ζώδια του Παρορμητικου Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Ωροσκόπο και Μεσουράνημα) από την 22η έως την 26η μοίρα του ζωδιακού.

Όταν ο πλανήτης Άρης βρίσκεται σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό από τον Κριό μπορεί να υπάρξουν στην ενέργεια μας και στις σχέσεις μας έντασεις, αντιπαραθέσεις και προκλήσεις.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας, της αυτοπεποίθησης και της ανεξαρτησίας, ενώ ο Βόρειος Δεσμός αναπαριστά τις σχέσεις και τις  συνεργασίες.

Η αντίθεση αυτών των δύο πλανητών μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και δυσκολίες στις σχέσεις μας με άλλους ανθρώπους.

Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να αντιμετωπίζουμε αυτές τις εντάσεις με υπομονή και κατανόηση. 

Μπορεί να είναι χρήσιμο να αποφύγουμε την άσκηση πίεσης σε άλλους και να επιδείξουμε ευγένεια και διάθεση για να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα χωρίς ανταγωνισμούς.

Επιπλέον, μπορούμε να εστιάσουμε στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής μας και να αναζητήσουμε καταστάσεις που μας ενδιαφέρουν να εκφράσουμε την ενέργεια μας με θετικό τρόπο.

Αυτός ο σχηματισμός μπορεί να είναι προκλητικός, αλλά μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε με σύνεση και να δείξουμε ευαισθησία στις σχέσεις μας.

9 Οκτωβρίου Άρης τετράγωνο Πλούτωνα

Από την 5η έως την 12η Οκτωβρίου ο Άρης από το ζυγό θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Μία όψη δυσμενή για τα Ζώδια του Παρορμητικου Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Ωροσκόπο και Μεσουράνημα) από την 25η έως την 29η μοίρα του ζωδιακού.

Ο Άρης και ο Πλούτωνας είναι δύο πλανήτες που μπορούν να έχουν σημαντική επίδραση στις ζωές μας. 

Όταν ο Άρης βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας, της αυτοπεποίθησης και του πάθους.

Ενώ ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, της εξουσίας και της έντασης.

Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε όψη τετραγώνου μπορεί να υπάρξει δυσκολία στην έκφραση της ενέργειας και του πάθους μας.

Μπορεί να αισθανθούμε αντιπαραγωγικοί ενώ μπορεί να υπάρξουν και αντιξοότητες ή κρίσεις στον τομέα της εξουσίας και της αυτοπεποίθησης.

Αυτός ο σχηματισμός μπορεί να μας ενθαρρύνει να αναζητήσουμε τρόπους για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να επιτύχουμε την μεταμόρφωση και την ενδυνάμωση μας. 

Μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να επιτρέψουμε στις πραγματικές μας δυνάμεις να αναπτύξουν μια πιο αυθεντική αυτοπεποίθηση.

 Ας δούμε πως θα επηρεάσει τον καθένα μας ξεχωριστά.

Κριός ♈

Ο Άρης θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα ασχοληθείτε με συνεργασίες και προσωπικές σας σχέσεις.

 Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων ή των συνεργασιών σας.

Θα πρέπει να είστε πιο υποχωρητικοί και λιγότερο εριστική για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Τέλος θα πρέπει να δειξετε ιδιαίτερη προσοχή σε παράτολμες κινήσεις που μπορει να σας φέρουν σε οριστική διακοπή σχέσεων ή συνεργασιών.

Ταύρος ♉

Ο Άρης για εσάς θα βρίσκεται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα έχετε έντονο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας και στην εργασία σας. 

Θα πρέπει να βρείτε λύσεις σε θέματα που προκύπτουν στην εργασία σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ευθύνες.

Θα πρέπει να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής η άσκησης που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

Δίδυμος ♊

Ο Άρης για εσάς θα βρίσκεται στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας δώσει έντονη δημιουργικότητα, διασκέδαση και έρωτες.

 Είναι μία πολύ καλή συγκυρία για να αναπτύξετε τα θέματα της δημιουργικών σας στόχων και σχεδίων.

Θα έχετε το χρόνο να περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές είτε με τον ερωτικό σας σύντροφο είτε με φίλους σας, ακόμη και να ερωτοτροπείσετε στο έπακρο.

Καρκίνος ♋

Ο Άρης γεια σας θα βρίσκεται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας δώσει κάποιες λύσεις σε θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας. 

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να έρθετε σε ρήξεις με άτομα της οικογένειάς σας για θέματα ακίνητης περιουσίας.

 Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες διορθώσεις στο χώρο του σπιτιού σας ή ακόμα και να επεκταθείτε σε επαγγελματικές δραστηριότητες μέσα από το σπίτι σας.

Λέων ♌

Ο Άρης θα βρίσκεται στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και η περίοδος αυτή θα έχει πολλές μετακινήσεις, επικοινωνίας και οι ρυθμοί θα είναι αρκετά έντονη και με πολλές επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές.

Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε και κινείστε. 

Τέλος θα πρέπει να προσέχετε το πώς οδηγείτε για να μην υπάρξουν ατυχήματα.

Παρθένος ♍

Ο Άρης θα βρίσκεται στο 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας και είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε μία επιτυχημένη επαγγελματική συνεργασία μέσω της οποίας θα έχετε οικονομικά οφέλη. 

Θα είστε έτοιμοι να κατακτήσετε αυτό που θέλετε σε συναισθηματικό επίπεδο. 

Αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε σπατάλες γιατί είναι πιθανόν να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός ♎

Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε την ώθηση να κυνηγήσετε με δύναμη τους προσωπικούς σας και επαγγελματικούς σας στόχους, φυσικά και να τους βάλετε σε εφαρμογή.

 Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες στιγμές που θα πρέπει να υποχωρείτε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών για να έρθετε σε συμφωνία με τους άλλους και έτσι να αποφύγετε τυχόν ρίξεις.

Τελος επειδη ο Άρης από το ζώδιο σας θα σας φέρει αρκετό εκνευρισμό και πίεση καλα ειναι να μην αναλωθείτε σε καβγάδες.

Σκορπιός ♏

Ο Άρης θα βρίσκεται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και ίσως σας βγει έντονο άγχος και φόβος για θέματα υγείας ή εργασίας.

Θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιοι μπορεί να κινούνται υπόγεια και παρασκηνιακά και να υπάρχει δυσφήμιση προς το πρόσωπό σας.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μία ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να παραμείνει κρυφή.

Τοξότης ♐

Ο Άρης θα βρίσκεται στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας βάλει σε δράση για να κάνετε ανοίγματα στην κοινωνική σας ζωή και να βάλετε τους στόχους σας σε εφαρμογή.

Είναι πολύ πιθανό να μπουν καινούργια άτομα στη ζωή σας μέσω ομάδων ή συλλόγων που κινείστε.

 Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε εγωιστικές συμπεριφορές ιδιαίτερα απέναντι σε φιλικά σας πρόσωπα για να μην επέλθουν ρίξεις.

Αιγόκερως ♑

Ο Άρης θα βρίσκεται στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα έχετε έντονο άγχος και ένταση στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομέα.

 Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες στο περιβάλλον του σπιτιού οι οποίες θα σας φέρουν έντονο εκνευρισμό αλλά δεν θα πρέπει να ξεσπάτε όπου βρείτε. 

Θα έχετε υπερβολική αγωνία στον επαγγελματικό τομέα και θα παλεύεται για να πετύχετε τους στόχους σας.

Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας, διότι μέσα από την έντονη προσπάθεια σας που κάνετε στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να εξαντλήσετε το σώμα σας και να υπάρξει έντονη κόπωση.

Υδροχόος ♒

Ο Άρης θα βρίσκεται στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα διανύσετε μία περίοδος πνευματικής εξέλιξης.

Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποια ταξίδια είτε επιμορφωτικού είτε επαγγελματικού χαρακτήρα. 

Αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται να έρθετε και σε επαφή με άτομα τα οποία θα μπορέσουν να σας κάνουν να αναπτύξετε τις θεωρίες σας και τις απόψεις σας για την ζωή. 

Στον ερωτικό τομέα δεν αποκλείεται να μπουν άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή αν είστε σε μία σχέση από απόσταση να κάνετε ένα ταξίδι για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Ιχθύες ♓

Ο Άρης θα βρίσκεται στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα πρέπει να μπείτε σε δράση για να κάνετε ρυθμίσεις οικονομικών θεμάτων, χρεών και εκκρεμοτήτων που υπάρχουν από το παρελθόν.

 Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε κόντρα με άτομο που θα αμφισβητήσουν τις αξίες σας και είναι πολύ πιθανόν να σας κάνουν να αισθανθείτε ανασφάλεια.

 Η διάθεση στον ερωτικό σας τομέα θα είναι πολύ μεγάλη και θα το χρησιμοποιήσετε ως μέσο εκτόνωσης.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan