Μετά από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής στον ευαίσθητο Καρκίνο, ο πλανήτης της Δράσης, Άρης, ετοιμάζεται να περάσει στον πύρινο και παθιασμένο Λέοντα. Από τις 20 Μαΐου και μέχρι τις 10 Ιουλίου, θα μπορέσουμε να νιώσουμε κάτι από την σιγουριά, την υπερηφάνεια, και την λαμπρότητα αυτού του φωτεινού ζωδίου. 

Ο Άρης είναι ο Θεός του πολέμου, της δράσης, του δυναμισμού, της τόλμης, αποφασιστικότητας, επίσης είναι το ένστικτο της επιβίωσης μας, αλλά και οι επιθυμίες που έχουμε στην σεξουαλικότητα. Στη θέση αυτή θα μείνει μέχρι την 10η Ιουλίου 2023. Επίσης με την είσοδο αυτή θα έχουμε έντονες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο το οποίο θα συνδεθεί με έντονα και εκρηκτικά γεγονότα. Το διάστημα αυτό θα έχουμε εσωτερική δυναμική και θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι, με έντονο ενθουσιασμό για τις μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες μας, επίσης ηγετικές μας ικανότητες θα είναι έντονες με έκδηλο τρόπο. Με τον Άρη από τον λέοντα θα ψάχνουμε συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι ο γάμος, οι σχέσεις με το σύντροφό μας και τους συνεργάτες μας. Όλη αυτή την περίοδο με τον Άρη από το Ζώδιο του Λέοντα, θα θέλουμε να διασκεδάσουμε, θα έχουμε αυξημένη διάθεση να φλερτάρουμε και θα γεννηθούν πολλοί νέοι έρωτες. Αρκετά μεγάλη εύνοια θα έχουν τα άτομα εξουσίας και οι χώροι διασκέδασης.

Κριός ♈

Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα και στον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σας, δίνει έντονη κινητικότητα στα ερωτικά και τη διασκέδασή σας. Θα έχετε όλο αυτό το διάστημα λοιπόν ευχάριστα γεγονότα σε ό,τι έχει να κάνει με ερωτικές σχέσεις αλλά και τη δημιουργικότητα σας, που θα είναι σε αυξημένα επίπεδα. Αν υπήρξαν κάποιες προστριβές με το ταίρι σας, είναι η ώρα να έρθετε πάλι κοντά. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες ερωτικές γνωριμίες και γιατί όχι και μία σχέση. Υπάρχει εύνοια και για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο, ή αν είστε ήδη  γονείς θα έχετε το χρόνο να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Γενικότερα θα υπάρχει ευδαιμονία και εξωστρέφεια στην καθημερινότητά σας. Θα έχετε χαρούμενη διάθεση, θα είστε αρκετά δημιουργικοί και θα έχετε πολλές καινούργιες ιδέες.

Δίδυμος ♊

Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα θα βρίσκεται στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και έχει να κάνει με τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας. Όσο θα παραμείνει εκεί λοιπόν,  θα γίνετε πιο εξωστρεφείς,με έναν ιδιαίτερα έντονο λόγο. Την περίοδο αυτή θα έχετε πολλές συναντήσεις με νέους ανθρώπους, όπως και διαπραγματεύσεις, είτε στην εργασία, είτε στις σχέσεις σας. Επίσης, σας περιμένουν πολλές νέες γνωριμίες. Είναι μία περίοδος για εσάς που θα κάνετε μετακινήσεις και ταξίδια για να μαζέψετε εμπειρίες, γνώσεις και πληροφορίες. Να ξέρετε ότι είναι μία πολύ καλή στιγμή, αν θέλετε να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο και να κάνετε το δικό σας κοινό, για να μοιραστείτε κάποιες πληροφορίες ή να γράψετε κάποιο μυθιστόρημα ή γενικότερα ένα βιβλίο. Είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για εσάς που ασχολείστε με τη συγγραφή, την τεχνολογία, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ και την διαφήμιση. Θα βρεθείτε με φίλους και τα αδέρφια σας και θα διασκεδάσετε και ίσως κάνετε και καινούργιες γνωριμίες. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρχουν πολλές προοπτικές και νέο πελατολόγιο θα έρθει, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Λέων ♌

Ο Άρης από το ζώδιό σας τις επόμενες εβδομάδες θα σας δώσει μεγάλη δυναμική για την υλοποίηση των φιλοδοξιών σας και θα σας βγάλει τη δημιουργικότητα που έχετε μέσα σας. Θα έχετε πολλές εξελίξεις και προοπτικές στην εργασία και στους στόχους σας, αλλά και πολλή ενέργεια και τρέξιμο. Επίσης, επειδή ο Άρης θα σας φέρει αρκετή πίεση και δράση, καλό είναι να μην αναλωθείτε σε καβγάδες, αλλά να έχετε δημιουργική εκτόνωση και να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους και τα όνειρά σας. Το προηγούμενο διάστημα τα πράγματα είχαν κολλήσει και τώρα είναι η στιγμή να δράσετε. Καινούργιες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα θα αναπτερώσουν το ηθικό των ελεύθερων και οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Ζυγός ♎

Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα θα βρίσκεται για εσάς στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που σχετίζεται με τους φίλους, τις ομάδες ή τους συλλόγους, όπως και με τις προσδοκίες και τους στόχους σας. Το καλό είναι ότι θα είστε πιο χαλαροί χωρίς το άγχος της προηγούμενης περιόδου.  Γενικά είναι μία ευνοϊκή περίοδος και μπορεί να υπάρξουν κέρδη στον οικονομικό σας τομέα.  Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας παρακάτω ή αν είστε ελεύθεροι να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ακόμη και μέσω διαδικτύου ή από φιλικές παρέες και συλλόγους που συμμετέχετε. Όσο ο Άρης θα είναι στον Λέοντα θα υπάρξει μία αύξηση των φιλοδοξιών και των στόχων σας, και θα δράσετε, για να τους κάνετε πράξη.

Τοξότης ♐

Ο Άρης από το ζώδιο του λέοντα θα βρίσκεται στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας δώσει ενέργεια και όρεξη για να βάλετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας σε εφαρμογή. Είναι σίγουρο πως θα σας δοθούν οι ευκαιρίες. Έχετε μεγάλη εύνοια σε επαφές με ξένους και εξωτερικό, είτε αυτό έχει να κάνει με σπουδές είτε αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Επίσης δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Το διάστημα αυτό ευνοείται το να αρχίσετε ένα σεμινάριο, να εκδώσετε κάποιο βιβλίο ή να κάνετε κάποιο ιστολόγιο για να μοιραστείτε τις εμπειρίες και τις σκέψεις σας.  Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να πιάσετε δουλειά στο εξωτερικό ή να συνεργαστείτε με μία πολυεθνική εταιρεία. Είναι επίσης μία περίοδος όπου θα βρείτε νέους συμμάχους και υποστηρικτές.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan