Από αυτή τη Νέα Σελήνη επηρεάζονται τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταυροί, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) από την 26η έως την 29η μοίρα και από αντισκιά όσους έχουν πλανήτες στην 2η μοίρα του άξονα Λέοντα - Υδροχόου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) Ωροσκοπο και Μεσουράνημα του τρίτου δεκαημέρου.

Η Νέα Σελήνη πάντα συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγουμε καινούργια στοιχεία στην εμπειρία μας και στους κύκλους της ζωής μας, άλλωστε είναι το ευνοϊκό διάστημα, για να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα, σχέδια και αρχές.

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου στον Ταύρο και στην 28°25'' μοίρα στις 6.53,06 π.μ., ώρα Ελλάδος.

Οι όψεις πού θα υπάρχουν στον ουράνιο θόλο τη στιγμή της Νέας Σελήνης είναι….

Ο Ήλιος και η Σελήνη θα σχηματίσουν όψη εξαγώνου με τον Άρη από το Ζώδιό του Καρκίνου.

Αυτή η όψη είναι αρκετά βοηθητική για να βάλουμε τα σχέδια μας σε δράση, μας δίνει όλη την ώθηση για να πάμε μπροστά και να πάρουμε αποφάσεις, πού θα γίνουν πράξη είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό ή οικονομικό. Φυσικά δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο μιας ισορροπημένης υγείας.

Πάμε να δούμε τα τέσσερα Ζώδια που θα επηρεάσει έντονα αυτή η Νέα Σελήνη….

Ταύρος ♉

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο Ζώδιο σας και είναι η στιγμή που θα πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να αρχίσετε να έχετε δυναμισμό και αποφασιστικότητα, σε κάθε τομέα της ζωής σας, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες και τα θέλω σας.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να οργανώσετε όλα αυτά που σχεδιάζατε, είτε έχουν να κάνουν με επαγγελματικές ασχολίες, είτε με συναισθηματικές για να είστε εσείς καλά και να αισθάνεστε όμορφα. Τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας και στον ερωτικό τομέα αλλά και το πορτοφόλι σας. Επίσης είναι η στιγμή που κάνετε επανεκκίνησης σε σχέσεις και γνωριμίες.

Λέων ♌

Με αυτή τη Νέα Σελήνη στο 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, η περίοδος που αρχίζει έχει εντάσεις και απρόσμενα ξαφνικά γεγονότα και εξελίξεις, τα οποία συμβαίνουν στην επαγγελματική σας ζωή και έχουν επιρροή στην καριέρα σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Θα μπείτε στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας στον επαγγελματικό σας τομέα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, όπως και να μπείτε σε δράση για να αξιοποιήσετε τις κινήσεις σας και να έχετε κέρδος στην καριέρα σας.

Χρειάζεται οργάνωση και σωστές κινήσεις με ψυχραιμία. Επίσης δεν είναι απίθανο να σας παρουσιαστεί μία σημαντική ευκαιρία, για να αλλάξετε τη ζωή σας, τόσο σε θέματα φιλοδοξιών όσο και οικονομικών.

Σκορπιός ♏

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα έχετε εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Είναι η στιγμή που πρέπει να κινηθείτε, διότι έχει εξαντληθεί υπομονή σας και έχετε χάσει αρκετό χρόνο, τον οποίο θα κινηθείτε άμεσα για να κάνετε ξεκαθαρίσματα.

Σχέσεις που έχουν δείξει ότι δεν εξελίσσονται θα τερματίσουν, για να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε αυτά έχουν να κάνουν με σχέσεις συναισθηματικού επιπέδου ή ακόμη και επαγγελματικού.

Σχέσεις και συνεργασίες που σας κρατούν δέσμιους και σας κρατάνε πίσω, θα πέσουν τίτλοι τέλους.

Καινούργια ξεκινήματα με καινούργιους συνεργάτες ή σε προσωπικές σχέσεις, είναι η στιγμή να γίνουν πράξεις.

Υδροχόος ♒

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και επηρεάζει θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας.

Είναι μία περίοδος που θα έχει το στοιχείο της εντάσεως σε πολλούς τομείς της ζωής σας ιδιαίτερα όμως σε ότι έχει να κάνει με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλον και την ηρεμία στο σπίτι.

Ξαφνικές εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν στον οικογενειακό τομέα ή στην ακίνητη περιουσία σας, μπορεί να σας βρουν απροετοίμαστους και να σας ξαφνιάσουν, με έντονες αναταράξεις.

Μεγάλες αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια ή διαταράσσοντας όλο αυτό το διάστημα την ηρεμία σας, αλλάζετε αντιλήψεις και επαναπροσδιορίζεται, τη συμπεριφορά σας και τα θέλω σας, στα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, για να επέλθει ηρεμία.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan