Η Αφροδίτη, ο Πλανήτης της Αγάπης, αφήνει πίσω του τον γρήγορο και έξαλλο Κριό για να μπει στον Ταύρο στις 16 Μαρτίου, σηματοδοτώντας την έναρξη μίας περιόδου γεμάτης φροντίδα για τον εαυτό μας. Αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς μπορεί να λειτουργήσει στα καλύτερα της!

Η αγάπη δεν είναι μόνο στον αέρα, είναι επίσης γραμμένη στα αστέρια, ειδικά τώρα που η Αφροδίτη θα διελαύνει τον αισθησιακό Ταύρο. Το ζώδιο μέσα στο οποίο θα κινείται η Αφροδίτη, θα επηρεάζει τις σχέσεις μας, το πώς εμφανιζόμαστε στις συνεργασίες μας, τις τρέχουσες ανάγκες μας, ακόμα και τις αξίες μας. Για αυτό, μέχρι τις 11 Απριλίου φροντίστε να απολαύσετε τα δώρα της. 

Παρόλο που η εποχή του Ταύρου δεν έχει φτάσει ακόμα, μπορείτε να ευχαριστήσετε την Αφροδίτη στην περίπτωση που νιώσετε ερωτευμένοι ή επιεικείς με τον κόσμο. 

Όταν η Αφροδίτη είναι εδώ, η ενέργειά της γίνεται απαλή, περιποιητική και ρομαντική. Η Αφροδίτη στον Ταύρο ξέρει πώς να ζει τη ζωή στο έπακρο, για αυτό και δεν λυπάται τα έξοδα στην αναζήτηση της ευχαρίστησης! Φυσικά, η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι επίσης γνωστή ως κτητική και επιφυλακτική – γνωρίζει πού και πώς ξοδεύεται κάθε ευρώ!

Όταν πρόκειται για σχέσεις (το αγαπημένο θέμα της Αφροδίτης), σε συλλογικό επίπεδο, μπορούμε να τις βιώσουμε ως πολύ πιο σταθερές, αφοσιωμένες και ασφαλείς. Η Αφροδίτη στον Ταύρο δεν λαχταρά την περιπέτεια που έκανε η Αφροδίτη στον Κριό. Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι η εποχή που παίρνουμε τον χρόνο μας, όπου κινούμαστε στις σχέσεις μας προσεκτικά, μεθοδικά και με αίσθηση σκοπού. Όσον αφορά την εύρεση του έρωτα και της αγάπης, αυτές είναι από τις καλύτερες εβδομάδες ολόκληρου του έτους. 

Και ναι, μιλάμε για αγάπη και στην κρεβατοκάμαρα. Αυτή είναι η χρυσή ευκαιρία για να βρείτε χρόνο για να νιώσετε καλά. Εάν είστε σε σχέση, προγραμματίστε χρόνο να έλθετε σε σωματική επαφή με τον ή την σύντροφό σας. Όταν χρησιμοποιούμε κάποιες, ή όλες, από τις αισθήσεις μας κατά τη διάρκεια του έρωτα, στην πραγματικότητα βιώνουμε περισσότερη ευχαρίστηση καθώς ο εγκέφαλός μας πλημμυρίζει με εκείνες τις χημικές ουσίες που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Αυτήν την περίοδο, ενισχύστε τις ερωτικές σας εμπειρίες προσκαλώντας και τις πέντε αισθήσεις. Αυτό μπορεί να γίνει ενσωματώνοντας μασάζ στο προκαταρκτικό παιχνίδι, κάνοντας μια σέξι μουσική λίστα ή φορώντας κάτι μεταξένιο. 

Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορούμε να επιδοθούμε πλήρως και χωρίς ενοχές  με όλα εκείνα που μας αρέσουν, όπως να κάνουμε αφρόλουτρο, να αγοράσουμε εκείνο το ακριβό κοστούμι ή φόρεμα, να φάμε στο αγαπημένο μας γκουρμέ εστιατόριο! Είναι, η εποχή που μπορούμε να αράξουμε κάπου χαλαρά και να πίνουμε αμέριμνα τον καφέ μας, την ώρα περνά ο κόσμος από μπροστά μας.

Τα θέματα αυτού του μήνα θα είναι η πολυτέλεια, η απόλαυση και η χαλάρωση. Όσο θα βρίσκεται η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να κάνει τα μαγικά της, αφού στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι στο σπίτι της. Αυτή την περίοδο θα σας είναι ευκολότερο να λέτε ναι σε αυτά που σας προσφέρουν και τη χαλάρωση, επομένως κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η δουλειά σας είναι να κάνετε προτεραιότητα την ευχαρίστηση. Αφιερώστε τον επόμενο μήνα για να περιποιηθείτε πραγματικά τον εαυτό σας. Σχεδιάστε ένα οδικό ταξίδι μόνοι σας, χαρείτε το μανικιούρ που κάνατε ή αφήστε τον εαυτό σας να πάρει μια μέρα άδεια από τη δουλειά για να αράξετε και να μην κάνετε απολύτως τίποτα. Πιστέψτε με, το αξίζετε!

Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι κατά την διάρκεια αυτής της διελεύσεως, θα έχουμε ευκολότερη πρόσβαση – και να απολαμβάνουμε – εμπειρίες και άτομα που διαφέρουν από τις δικές μας εμπειρίες και προσωπικότητες. Ναι, μπορεί να υποστούμε κάποιο «πολιτισμικό» σοκ, αλλά αν είμαστε ανοικτοί στην αλλαγή, δεν είναι ντε και καλά απαραίτητο να μας αναστατώσουν ολόκληρη την βιοθεωρία μας. Ιδιαίτερη εφαρμογή έχει κυρίως πάνω στα οικονομικά μας, επομένως όλη αυτή η χλιδή μπορεί να μας εκπλήξει, είτε ευχάριστα αποκομίζοντας τεράστια κέρδη, είτε δυσάρεστα γευόμενοι τεράστιες απώλειες. Ή ίσως λίγο και από τα δύο!

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, η Αφροδίτη θα ευθυγραμμιστεί με τον Βόρειο Δεσμό του Πεπρωμένου, ο οποίος θα δημιουργήσει τη δυνατότητα για χαριτωμένες συναντήσεις ή μοιραία νέα ξεκινήματα. Οτιδήποτε συμβαίνει στον έρωτα τώρα φαίνεται να είναι «καρμικό»!

Στις 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ανατροπών και της έκπληξης. Σε κάποιους, το μείγμα αυτής της πλανητικής ενέργειας θα οδηγήσει σε κάτι πραγματικά καινούργιο πάνω στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ σε άλλους, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα σημείο θραύσης ή χωρισμό. Μπορεί να νιώσετε ότι σας καλούν να εξερευνήσετε έναν νέο δρόμο προς τα εμπρός και να απαλλαγείτε από μοτίβα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Αυτή είναι μία συναρπαστική ενέργεια που μπορεί επίσης να εκδηλωθεί απλώς ως πρόσκληση λίγο περισσότερο αυθορμητισμού στην ερωτική σας ζωή.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 7 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα δημιουργήσει μια ήπια σύνδεση με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και του ρομαντισμού. Η συγκεκριμένη όψη είναι άκρως δημιουργική, ρομαντική, και μας ενθαρρύνει να τιμούμε τα συναισθήματά μας ακολουθώντας παράλληλα την καρδιά μας.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan