Εντάξει, έχουμε περίπου ένα μήνα για να πάρουμε ό,τι χρειαζόμαστε ώστε να βγάλουμε σωθικά μας! Έτσι θα είναι η γενική κατάσταση που θα βιώνουμε κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Κριό, η οποία διαρκεί σχεδόν ολόκληρη τη διάρκεια του Μαΐου. Αυτό που ξεκινά στις 2 Μαΐου τελειώνει στις 28, και αυτό σημαίνει από τώρα έως το τέλος του τον μήνα, θα βρεθούμε όλοι αντιμέτωποι με την ιδέα ότι είναι ή τώρα ή ποτέ να κάνουμε οποιαδήποτε σημαντική κίνηση που έχουμε στο μυαλό σας.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, περνά σχεδόν ένα μήνα σε κάθε ζώδιο το χρόνο. Στον Κριό, η φλογερή πλευρά της θα ανάψει, προκαλώντας μας να είμαστε περισσότερο σίγουροι και διεκδικητικοί πάνω στις επιθυμίες της καρδιάς μας. Τώρα δεν είναι η ώρα να τακτοποιηθούμε ή να βολευτούμε στις σχέσεις μας. Όχι! Τώρα είναι η ώρα να δημιουργήσουμε την ιστορία αγάπης των ονείρων μας όπως ακριβώς την επιθυμούμε!

Είτε το κύριο μέλημά μας είναι η αγάπη, τα χρήματα, η υγεία, είτε είναι η επαγγελματική μας σταδιοδρομία, η δημιουργικότητα ή απλώς οι επιλογές μας— αυτός είναι ο μήνας που πρέπει να κάνουμε την κίνηση μας!

Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να φαίνεται ότι έχει να κάνει με την αγάπη και την συνεργασία, αλλά στην πραγματικότητα, καλύπτει ένα τεράστιο πεδίο θεμάτων. Και ανεξάρτητα από το θέμα που μας ενδιαφέρει, αυτό που συνοδεύει αυτή τη διέλευση, είναι το γεγονός ότι πρέπει να δράσουμε! Οπότε, ο καιρός που καθόμασταν στον καναπέ και βράζαμε στο ζουμί μας, τελείωσε! 

Ας επιστρέψουμε για ένα δευτερόλεπτο στο κομμάτι της αγάπης, του έρωτα και του ρομαντισμού. Ήρθε η ώρα να είστε θαρραλέοι σε θέματα καρδιάς! Εάν έχετε κάτι στο μυαλό σας που πρέπει να βγει στον προς τα έξω, κάντε το πριν πιαστείτε στην παγίδα της αναβλητικότητας.

Τις επόμενες εβδομάδες, θα ανυπομονούμε να κατακτήσουμε σχέσεις και νέες γνωριμίες σαν να είμαστε πολεμιστές, που σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε αυτό που αγαπάμε, ποθούμε ή επιθυμούμε. Το γεγονός αυτό θα φέρει σίγουρα μία δόση αδρεναλίνης στις καρδιές μας, αλλά θα μπορούσε επίσης να μας κάνει λίγο πιο επιθετικούς στην περίπτωση που νιώθουμε ότι δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Από τη μιία πλευρά, η ζωηρή ενέργεια της Αφροδίτης στον Κριό θα μας ενθαρρύνει να είμαστε τολμηροί και δραστήριοι εραστές, έτοιμοι να ζήσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Αλλά μπορεί επίσης να μας κάνει παρορμητικούς, ανυπόμονους και μη πρακτικούς.

Η Αφροδίτη στον Κριό θα σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε την περιπέτεια στον έρωτα. Οι ελεύθεροι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη σέξι ενέργεια για να συναντήσετε καινούργια άτομα, και να προχωρήσετε σε περιστασιακά και παθιασμένα παιχνίδια! Η Αφροδίτη, που συχνά θεωρείται ως ένας μαγνητικός και δελεαστικός πλανήτης, δεν νιώθει καλά στον Κριό, καθώς είναι γνωστό ότι είναι αδυναμία. Αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης αναγκάζεται να εργαστεί ενάντια στις φυσικές του τάσεις προκειμένου να αγκαλιάσει μία πιο κυρίαρχη και πονηρή πλευρά. Το βλέπεις; Σου αρέσει; Το θέλεις; Το απόκτησες!

Αν θέλετε να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε, κάντε το. Η ζωή είναι μικρή και είμαστε εδώ για να τη ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Όπως λένε, φάτε, πιείτε και μην στερηθείτε τα καλά που προσφέρει η ζωή. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτόν τον μήνα, διότι εδώ είμαστε αγόρια και κορίτσια!

Αν και αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει μία ολοκαίνουργια μέρα —μία εντελώς νέα εποχή— στις σχέσεις μας, εναπόκειται σε εμάς να βγούμε έξω στον κόσμο και να είμαστε άμεσοι σχετικά με αυτό που ψάχνουμε. Όσοι κάθονται πίσω και μένουν σε φθαρμένες σχέσεις, θα τους δοθούν δύο επιλογές: να κάνουν κάτι για να την ζωντανέψουν ή διαφορετικά θα βρεθεί κάτι άλλο. 

 

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Μπείτε στο προσκήνιο και αφήστε την Αφροδίτη να ενεργοποιήσει την ομορφιά και τον μαγνητισμό σας! Βρίσκεστε σε μία από τις πιο λαμπερές περιόδους του χρόνου και αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, να αγοράσετε καινούργια ρούχα ή ακόμα και να δοκιμάσετε ένα νέο κούρεμα. Εστιάστε στη βελτίωση της εμφάνισής σας και θα διατηρήσετε αυτή τη σέξι ατμόσφαιρα όλο το χρόνο!

Όσον αφορά το τώρα ή ποτέ, θα το βιώσετε έντονα κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Κριό. Στην αγάπη νιώθετε δυνατοί, και αυτό δεν έχει να κάνει με κάποιο άλλο άτομο. Νιώθετε δυνατοί επειδή η αγάπη σας για τον εαυτό σας είναι στα ύψη, και ο αυτοσεβασμός σας σας κρατά ψηλά.

Αυτός είναι ο μήνας όπου είναι εντάξει για εσάς να μείνετε μόνοι σας, ακόμα κι αν έχετε σύντροφο. Σε αυτό το σημείο της ζωής σας, αυτό που είναι πραγματικά χρήσιμο για εσάς, είναι να γνωρίζετε ποίοι είστε, πόσο ικανοί είστε, και να έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στο γεγονός ότι εσείς ορίζετε τις ζωές σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ)

Είστε πάντα έτοιμοι για οτιδήποτε, αρνητικό ή θετικό, και όντας έτσι έχετε μάθει ότι τις περισσότερες φορές τα πράγματα πάνε όπως τα θέλετε. Καθώς η Αφροδίτη χορεύει στον τομέα της μοναξιάς σας, στην πραγματικότητα θα αισθάνεστε κάπως υποτονικά. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για ραντεβού ή συναναστροφές, κάτι όμως που θα αλλάξει τον Ιούνιο. Αν είστε δεσμευμένοι,  χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να χαλαρώσετε.

Πάντως, με την Αφροδίτη στον Κριό όλο τον Μάιο, αν θέλετε, μπορείτε να πάτε την ερωτική σας ζωή στα ύψη. Θα νιώσετε το βάθος της δέσμευσης και θα σας αρέσει. Μπορεί να μην σας είχε λειτουργήσει μέχρι τώρα, αλλά είστε αρκετά τυχεροί τώρα που έχετε το κατάλληλο άτομο στη ζωή σας. Εμπιστευτείτε το Σύμπαν και νιώστε τη δύναμη της αγάπης να κάνει τα δικά της.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 ΜΑΪΟΥ – 20 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι ό,τι χρειάζεστε για έμπνευση αυτόν τον μήνα, καθώς δεν θα σταματήσετε να βρίσκετε καταπληκτικές δημιουργικές ιδέες. Και αυτό ακριβώς σας έλειπε, ο χρόνος για να ριχτείτε σε κάτι δημιουργικό, που να σας παίρνει όλο το χρόνο και να σας χαρίζει το αίσθημα απόλυτης ικανοποίησης.

Με την Αφροδίτη στον Κριό, ναι, ήρθε η ώρα για πάρτι! Καθώς η Αφροδίτη ενεργοποιεί την κοινωνική σας ζωή, θα νιώσετε σαν να είστε διάσημοι! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πάρτε μέρος σε πάρτι, εορτές και εξόδους. Εάν είστε ελεύθεροι, θα μπορούσατε να τραβήξετε το βλέμμα κάποιου μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή να έχετε επιπλέον καλή τύχη στα διαδικτυακά ραντεβού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Το Σύμπαν αυτή τη στιγμή ρίχνει φως στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Το γεγονός αυτό σας δίνει μια επιπλέον δόση τύχης, ειδικά όταν πρόκειται για βραβεία, προαγωγές ή ακόμα και απλώς για να λάβετε αναγνώριση από τα αφεντικά σας ή άτομα κύρους. Για αυτό, δείξτε στον κόσμο ότι είστε αστέρι!

Κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Κριό, φαίνεται λέτε επιτέλους ότι θα πείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει αυτό που χρειάζεται να το ακούσει. Και ναι, θα είναι αγαπησιάρικο, αλλά θα είναι και κάτι εξ ίσου δυνατό.

Αυτό σημαίνει ότι ό,τι είχατε στο μυαλό σας και σας βάρυνε, με την δύναμη της Αφροδίτης στον Κριό πάρετε το κουράγιο που χρειάζεστε για να κάνετε την κίνηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης,να περιμένετε αποδοχή και αγάπη για τις προσπάθειές σας, καθώς πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. 

ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Με την Αφροδίτη να χορεύει στον τομέα της επέκτασης σας, σας φέρνει κάθε λογής καλούδια για να ανοίξετε το μυαλό σας και να διασκεδάσετε. Ένα ταξίδι θα ήταν εξαιρετικό για εσάς, είτε είστε μόνοι είτε είστε με κάποιο άτομο. Εάν δεν μπορείτε να βγείτε έξω από την πόλη, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα μουσείο ή ένα εστιατόριο που προσφέρει εξωτική κουζίνα!

Η Αφροδίτη στον Κριό θα φέρει τον εσωτερικό σας υπερήρωα στον εξωτερικό κόσμο, όπου μόνοι σος θα κερδίσετε την καρδιά του αγαπημένου σας. Και ενώ αυτό ακούγεται διασκεδαστικό και φανταστικό, δεν είναι καθόλου μυθοπλασία. Βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, με τις σωστές διελεύσεις να σας βοηθούν!

Αυτή είναι φανταστική στιγμή για να αφιερώσετε στον σύντροφό σας δώρα, καθώς και να του δείξετε πώς πραγματικά νιώθετε που τον αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Ελάτε να κάνουμε μία ομορφιά! Καθώς η Αφροδίτη διελαύνει μέσα από τον οίκο της οικειότητας, θα αισθάνεστε χαλαροί και ερωτικοί. Συνήθως, δεν τα πάτε καλά με τις διελεύσεις του Κριού, καθώς τείνουν να σας προκαλούν κακή διάθεση, αλλά με την Αφροδίτη στον Κριό, τα πράγματα θα πάρουν θετικό τόνο. Η αγάπη που νομίζατε ότι δεν υφίσταται, επιστρέφει στο προσκήνιο του μυαλού σας, και συνειδητοποιείτε την αξία της. Τί στο καλό σκεφτόσασταν, αφήνοντάς την να γλιστρίσει μέσα από τα χέρια σας. 

Με αυτή την διέλευση, θα ανοίξουν τα μάτια σας! Θα δείτε τον σύντροφό σας, έτοιμο, πρόθυμο και ικανό να συνεργαστεί μαζί σας για την αποκατάσταση όσων έχετε χάσει στην ερωτική σας ζωή. Αυτή η διέλευση θα βελτιώσει την σεξουαλική σας ζωή, οπότε ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές στο κρεββάτι. 

ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Ετοιμαστείτε για μια εποχή ευτυχισμένων σχέσεων! Καθώς η Αφροδίτη χορεύει στον ουρανό απέναντί σας, θα βρείτε ειρήνη, χαρά και ένωση σε όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι υπάρχουσες σχέσεις θα εξελιχθούν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναλάβετε δεσμεύσεις. Οι ελεύθεροι θα μπορέσετε να βρείτε κάποιον που να είναι ο καθρέφτης σας.

Αν βρεθήκατε στριμωγμένοι προσπαθώντας να καταλάβετε ποία θα είναι η επόμενη κίνησή σας, τότε αυτή είναι η διέλευση που θα σας ξυπνήσει από την αναποφασιστικότητά σας. Ο χρόνος τελείωσε! Ή τώρα ή ποτέ, για αυτό κάντε την κίνησή σας. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε εξελίξεις σε ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο  κατά κάποιο τρόπο να σχετίζεται με κάτι με το οποίο είστε παθιασμένοι.

Η ενέργεια της Αφροδίτη στον Κριό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις. Εάν θέλετε να αγοράσετε κάτι ακριβό, αλλά το αναβάλατε, τότε η Αφροδίτη στον Κριό είναι πολύ πιθανό να σας κάνει μια προσφορά που δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε. Ζήστε τη ζωή σας! Αγοράστε αυτά που επιθυμείτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι η έκρηξη θετικής ενέργειας που την είχατε ανάγκη, ίσως μάλιστα εδώ και μήνες. Λοιπόν, ήρθε η ώρα για δράση! Η Αφροδίτη θα φέρει κινητικότητα στον τομέα της εργασίας σας, φέρνοντάς σας πιο γρήγορο ρυθμό και περισσότερα έργα στο γραφείο σας. Τα υπάρχοντα έργα θα πρέπει να πάνε πιο ομαλά, όπως επίσης και οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Αν ψάχνετε για μία νέα δουλειά ή για περισσότερους πελάτες, τότε είστε τυχεροί!

Η διέλευση αυτή είναι καλή, και θα παρατηρήσετε ότι όχι μόνο φαίνεστε καλύτερα, αλλά νιώθετε και καλύτερα, και αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα σας ακολουθεί το μυαλό σας και το μυαλό σας λέει: «Η υγεία είναι πλούτος».

Τον Μάιο του 2022, θα θέσετε σε προταιριότητα τον εαυτό σας με όλους τους σωστούς τρόπους, και με την ενέργεια της Αφροδίτη στον Κριό να σας υποστηρίζει, θα νιώσετε δυνατοί και σίγουροι για όλες τις κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Το ειδύλλιο είναι τρόπος ζωής, και η καρδιά σας κοντεύει να πάρει φωτιά! Το πάθος, η διασκέδαση, τα χόμπι, η δημιουργικότητα και το σεξ, θα είναι για εσάς τόσο καταπληκτικά όσο ποτέ. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου για τους ελεύθερους για να βρουν κάποιο νέο άτομο, γι' αυτό ενημερώστε το προφίλ γνωριμιών και βάλτε τους σε σειρά! Τα υπάρχοντα ζευγάρια μπορούν επίσης να απολαύσουν αυτή την καυτή περίοδο. 

Κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Κριό, θα πάρετε μία σημαντική απόφαση. Θα διαλέξετε την ευτυχία! Έχετε συνειδητοποιήσει ότι αν το επιθυμείτε, μπορείτε να κολλήσετε στον λάκκο της απόγνωσης, αλλά γνωρίζετε επίσης ότι ο χρόνος που δαπανάται σε αυτό το λάκκο, είναι χαμένος χρόνος.

Η θετική ατμόσφαιρα της Αφροδίτης στον Κριό σας δείχνει ότι έχετε μία επιλογή, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να είστε εσείς που θα κάνετε, την επιλογή Για αυτό, επιλέγετε την ευτυχία. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι δυνατό να είστε και ευτυχισμένοι και υγιείς, οπότε η μεγάλη σας απόφαση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα είναι καθαρά αναζωογονητική.

Αν θέλετε να κάνετε παιδί ή να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας, τότε αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Καθώς η Αφροδίτη λάμπει στο σπίτι, την οικογένεια και την οικιακή σας ζωή, θα νιώσετε την επιθυμία να χαλαρώσετε μέσα σε μία ήρεμη ατμόσφαιρα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να θελήσετε να ανανεώσετε τον χώρο διαβίωσής τσας ή να κάνετε ένα μικρό πάρτυ καλώντας φίλους για φαγητό. 

Αν θέλετε να κάνετε ειρήνη με τον ή την σύντροφο, τότε η Αφροδίτη στον Κριό θα σας βοηθήσει να το κάνετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, όλα τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους, και ναι, αυτός είναι ο ορισμός της επιτυχίας! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Σας αρέσει να διεκδικείτε το δικαίωμα επιλογής, και με την Αφροδίτη στον Κριό, θα βρεθείτε στο επίκεντρο λήψεως σημαντικών αποφάσεων. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή, καθώς οι διελεύσεις της Αφροδίτης τείνουν να επηρεάζουν τις ρομαντικές μας ζωές, και αν είναι έτσι, τότε αυτό που απαιτείται από εσάς είναι να επιλέξετε την καλοσύνη αντί της μισαλλοδοξίας. Να είστε ευγενικοί με τον σύντροφό σας αυτό το διάστημα, καθώς θα δείτε ότι θα σας το ανταποδώσει στο δεκαπλάσιο.

Επίσης, η Αφροδίτη ευνοεί τον τομέα της επικοινωνίας σας. Αυτό διασφαλίζει ότι οποιαδήποτε γραπτό, προφορικό, ή διαφήμιση, θα πάει καλά. 

Αν θέλετε να αλλάξετε τη ρουτίνα σα,ς κάνετε επίσκεψη σε μια κοντινή πόλη και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Λεφτά, Λεφτά, Λεφτά! Καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον τομέα της ευημερίας σας, τα δώρα, ο χρυσός και τα εισοδήματα, θα μπορούσαν να προσελκύονται από εσάς όπως στον βασιλιάς Μίδα! Βρείτε τρόπους για να ανακαλύψετε υπέροχα αντικείμενα σε εκπτώσεις. Εκεί έξω υπάρχει κάτι εκπληκτικό που φωνάζει το όνομά σας.

Κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Κριό, θα νιώσετε ισχυρή μετατόπιση των συναισθημάτων, καθώς η διέλευση αυτή θα σας πάρει από την κλάψα της προηγούμενης περιόδου και θα σας κάνει  αποφασισμένους εραστές ή ερωμένες, που ξέρουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Αρκετό χρόνο ξοδέψατε στην αυτολύπηση. Έχετε ξεπεράσει τα όρια και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο αναρωτώμενοι αν σας αγαπούν ή όχι. Σας αγαπούν, το καταλάβατε; Τώρα, κάνε κάτι γι' αυτό. Μην κάθεστε και ελπίζετε με ενεργοπαθητικό τρόπο να σας προσέξει ο σύντροφός σας. Να γίνετε εσείς η αλλαγή που θέλεις να δείτε στη σχέση σας!

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan