Με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη, η σκέψη μας θα γίνει περισσότερο αισιόδοξη! Με τον Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο ο τρόπος της σκέψης αλλάζει από την ανάγκη να εμβαθύνουμε σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, στην επιθυμία να μάθουμε για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων.

Το μυαλό όλων μας θα γίνει αρκετά ενεργητικό, αν και κάπως μεταβλητό. Για αυτό θα δούμε ότι θα είναι αδύνατο να μείνουμε στην μελέτη ενός συγκεκριμένου θέματος, αναζητώντας να μάθουμε για περισσότερα, ασχέτως εάν δεν έχουμε προλάβει να τα ολοκληρώσουμε. Από την άλλη, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να πιάσουμε ένα θέμα που το είχαμε παρατήσει, καθώς η απορρόφηση των πληροφοριών θα γίνει με ταχύτερους ρυθμούς και με χαρακτηριστική άνεση.    

Το σίγουρο είναι πάντως πως οι περισσότεροι θα λέμε την γνώμη μας ευθέως, αν και μπορεί να καταλήξουμε δογματικοί, δηλαδή να μην ακούμε την άποψη του άλλου, πεπεισμένοι ότι μόνο εμείς ξέρουμε καλύτερα. 

Με την ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει να προσέχουμε που σκοπεύουμε, αλλά αν οι προθέσεις μας είναι αληθινές, τότε θα πρέπει να σημαδέψουμε υψηλότερα και μακρύτερα. Το σημαντικό είναι να μην αφήσουμε τους άλλους να μας επηρεάσουν και να επιτρέψουμε να εκδηλώσουμε το μέγιστο το δυνατοτήτων μας. 

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για μία περίοδο όπου όλα θα γίνονται γρήγορα. Η μάθηση θα γίνεται ευκολότερα, ενώ παράλληλα θα ξαφνιαστείτε με το πόση σοφία κρύβετε. Επίσης, θα ασχοληθείτε σοβαρά με το τι συμβαίνει στον κόσμο και θα εκφράζετε ευθέως τις πεποιθήσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που θα σς απασχολήσει το επόμενο διάστημα είναι που στέκεστε στις σχέσεις σας. Το πιθανότερο είναι να θελήσετε να βρεθείτε σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Επειδή αυτό δεν γίνεται, καθίστε και σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε και να το κάνετε. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε με τα έξοδα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επόμενη περίοδος είναι καλή για όλων των ειδών σχέσεις, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε εσείς να μάθετε να εμπιστεύστε τους ανθρώπους. Επίσης, να ελέγχετε κάθε είδους νομικά έγγραφα ή συμφωνίες, πριν προχωρήσετε στα επόμενα βήματα.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καιρός να μάθετε καινούργια πράγματα πάνω στην εργασία σας και να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας προκειμένου να η εργασία σας να λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Επίσης, κάποιοι από εσάς θα έχετε καινούργιους πελάτες, νέα συμβόλαια ή ευθύνες. 

ΛΕΩΝ

Το μυαλό σας θα γεμίσει με δημιουργικές ιδέες ενώ το καλλιτεχνικό σας ταλέντο θα πάρει φωτιά. Γενικά, είναι περίοδος που θα έλθουν καινούργιες ευκαιρίες, είτε επαγγελματικές είτε ερωτικές. για αυτό χαλαρώστε, και απολαύστε το διάστημα που έρχεται μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικογενειακά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις που αφορούν τα τεκτενόμενα στο σπίτι σας, με την οικογένειά σας, ακόμη και για θέματα που αφορούν την περιουσία σας. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να πείσετε τους άλλους να ακολουθήσουν τις προτάσεις σας. Ο ήρεμος και ευθύς τρόπος, θα σας βοηθήσει αρκετά 

ΖΥΓΟΣ

Το επόμενο διάστημα θα είναι μαγικό για την επικοινωνία σας! Με καθαρή σκέψη θα θελήσετε να έλθετε σε επαφή με τον κόσμο, για αυτό είναι καλή περίοδος να ανανεώσετε την ιστοσελίδα σας, να φτιάξετε καινούργιο βιογραφικό ή επαγγελματικές κάρτες, ακόμη και να ξεκινήσετε ένα καινούργιο επικοινωνιακό σχέδιο. Γενικά, θα έχετε την ικανότητα να πείθετε άνετα τον κόσμο γύρω σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά θα είναι το καυτό θέμα στην σκέψη σας τις επόμενες εβδομάδες. Με τις εορτές να έρχονται καλό θα είναι να προσέχετε πού ξοδεύετε και τί, ειδικά τώρα που οι προσφορές θα είναι πολλές. Φροντίστε λοιπόν να μείνετε με χρήματα ώστε να πάρετε δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς όμως να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα διαπιστώσετε ότι θα μπορείτε να επικοινωνείτε, να συνδέεστε με τον κόσμο, να πείθετε, με χαρακτηριστική άνεση. Τωρα που οι άνθρωποι σας ακούνε και ενδιαφέρονται για αυτά που έχετε να προτείνετε, φροντίστε να ξεκινήσετε οτιδήποτε έχετε στο μυαλό! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε το επόμενο διάστημα να μην καείτε από τις σκέψεις, αλλά να αφήστε το μυαλό σας να σας υποδείξει τι είναι σημαντικό και τι πρέπει να κάνετε. Επίσης, θα ζείτε εντονότερα τα όνειρά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετοιμαστείτε να περάσετε απίστευτες στιγμές με τους φίλους σας καθώς η κοινωνική σας ζωή κυριολεκτικά θα πάρει φωτιά. Βγείτε έξω μαζί τους, διασκεδάστε, συζητήσετε, ακόμη και φλερτάρετε μαζί τους. Αν είστε ελεύθεροι αυτό το διάστημα, το διαδικτυακό φλερτ θα δώσει και θα πάρει, καθώς θα έχετε άπειρες επιλογές. 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα και οι ευκαιρίες για να αναδειχθείτε ή για να βρείτε καινούργια εργασία, θα είναι πολλές. Είναι πολύ καλή περίοδος για εσάς που θέλετε να προωθήσετε προϊόντα.  


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan