Merlin Monroe...Μια γυναίκα που άφησε ιστορία... Από την μαθήτρια της σχολής, Χριστίνα Χατζηαντωνίου

Marilyn Monroe natal

Γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 1926, αγνώστου πατρός και από μια μητέρα ψυχιατρικά διαταραγμένη, η οποία νοσηλεύτηκε αρκετές φορές σε ψυχιατρικές κλινικές.

Βλέπουμε ένα ωροσκόπιο με μια Σελήνη στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον 4ο οίκο στον Σκορπιό:

Η όψη αυτή δείχνει μυστικά κρυμμένα μέσα στο σπίτι και μια μητέρα διαταραγμένη η οποία μετέφερε την διατάραξη στο παιδί αυτό μας μιλάει για έναν άνθρωπο με συμπλεγματικές συμπεριφορές, χωρίς αυτοπεποίθηση, ντροπαλή συμπεριφορά που κρύβει ανησυχία, απαισιοδοξία και διαταραγμένη συμπεριφορά...δεν πήρε αγάπη από την μητέρα και μας δείχνει και τον θάνατο που μπορεί να προέλθει μέσα στο σπίτι.

Το τετράγωνο τού Κρόνου από τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου με τον Ποσειδώνα στον 1ο οίκο μας δείχνει έναν άνθρωπο που έχει να αντιμετωπίσει στην ζωή του πολλά βάσανα, ταλαιπωρίες, σύγχυση, πάθη και επιμονή πνευματική εργασία, τα οποία το οδηγούν σε φαντασιώσεις και απογοήτευση, η οποία βγάζει στην επιφάνεια σκληρότητα, ψυχρότητα κ.λ.π.

Ο Ποσειδώνας από τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου με την σελήνη στον 7ο οίκο μας μιλάει για τα φαινόμενα που αναδύονται από το υποσυνείδητο και ίσως έχουν να κάνουν με τραυματικές συμπεριφορές που πέρασε σε μικρότερη ηλικία και ψυχικά τραύματα τα οποία μπορούν να την φέρουν αντιμέτωπη με ψευδαισθήσεις, φαντασιώσεις, με τάσεις να ψεύδεται και να μην λέει ολόκληρη την αλήθεια, επίσης δεν υπάρχει σταθερότητα, ηρεμία και καταλήγει πάντα στη γκρίνια για τα πάντα.

Φαινομενικά βλέπουμε ότι όλα αυτά τα συμπλέγματα και τα αρνητικά συναισθήματα προέρχονται από μικρή ηλικία και είναι θέματα που είναι προφανές ότι είχε δημιουργήσει η μητέρα στο παιδί.  

Βλέπουμε μια γυναίκα η οποία γίνεται διάσημη μέσα από τον κινηματογράφο και τη φωτογραφία, μια γλυκιά ύπαρξη με καλλιτεχνική φλέβα και καλαίσθητη φωνή. 

Το Μεσουράνημα στον Ταύρο που έχει να κάνει με επαγγελματική σταδιοδρομία της φέρνει αναγνώριση. Άλλωστε είναι το ζώδιο Αφροδίτης που έχει να κάνει με την όμορφη και γλυκιά παρουσία.

Ο Ήλιος της στους Δίδυμους στον 11ο οίκο  σε εξάγωνο με τον ωροσκόπο που έχει να κάνει με το φυσικό σώμα, μιλάει για μια όμορφη και γλυκιά ανθρώπινη ύπαρξη με καλλιτεχνικές τάσεις οι οποίες θα έβγαιναν κάποια στιγμή στην επιφάνεια μέσα από ομάδες ανθρώπων, και δουλεύοντας ομαδικά θα φαινόταν και η διασημότητα της.

Μια γυναίκα διάσημη και ποθητή από το ανδρικό φύλο, με πολλούς γάμους και σχέσεις οι οποίες δεν έμειναν πότε κρυφές βγαίνοντας πάντα στην δημοσιότητα.

Η Αφροδίτη από τον 9ο οίκο στον Κριό να κάνει εξάγωνο με τον Δία της στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου της, μας δίνει ένα άτομο με αγάπη για την φωτογραφία και την εικόνα, την οποία αναδεικνύει σε υπέρτατο βαθμό, όπως και λόγω του Δία  στον 7ο οίκο όλες οι σχέσεις της θα έβγαιναν στην δημοσιότητα.

Όσο για τους γάμους και τις πολλές σχέσεις μας τους δείχνει ο 7ο οίκος που είναι η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο. Η όψη μας παρουσιάζει έναν άνθρωπο ευχάριστο, καλοσυνάτο, φιλόδοξο, ευγενικό με κοινωνικές επαφές (λόγω Υδροχόου έχει να κάνει και με άτομα από την κυβέρνηση) και με μεγάλη ικανότητα στις επιχειρήσεις. 

Τέλος βλέπουμε ένα τρίγωνο Κρόνου από 4ο οίκο με τον Άρη στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου, το οποίο μας μιλάει για το τέλος. Αν και τρίγωνο δεν καθόλου θετικό διότι έχει να κάνει με πλανήτες και οίκους που παρουσιάζουν τους φόβους, το θάνατο. Επίσης έχει έναν Ουρανό στον 8ο οίκο σε τρίγωνο με τον Κρόνο το οποίο μας θυμίζει τον τόσο απότομο και μοναχικό θάνατο μέσα στην οικία της. Μην ξεχνάτε ότι ο Άρης στον 8ο οίκο στους Ιχθύες έχει να κάνει με δηλητήρια, ναρκωτικές ουσίες κ.λ.π.

Ο θάνατος προέρχεται τελικά από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών με ξαφνικό τρόπο (Ουρανός στον 8ο οίκο στους Ιχθύες) στις 5 Αυγούστου του 1962 στο σπίτι της (4ος οίκος στον Σκορπιό), μόνη της.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan