Στις 11.30 το πρωί της Τρίτης 4 Απριλίου 2017 αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη Ιντλίμπ της Συρίας με χημικά (πιθανότητα αέριο σαρίν). Είναι όμως τα πράγματα όπως μας τα δείχνουν στην τηλεόραση;

86 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και 30 παιδιά, προστέθηκαν στον κατάλογο των θυμάτων ενός εμφυλίου πολέμου που διαρκεί χρόνια. Η διεθνής κοινότητα κατηγόρησε τον πρόεδρο Άσαντ για την επίθεση αυτή και σήμερα το πρωί οι Η.Π.Α 97/4/2017) εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση εναντίον της βάσης της οποίας φέρεται ότι απογειώθηκαν τα αεροσκάφη.

 

Επειδή σε αυτόν τον πόλεμο δεν υπάρχουν καλοί ή κακοί (η Ιστορία θα κρίνει) εμείς θα δούμε αστρολογικά το γεγονός.

 

Chemical attack in Syria

Ο Ωροσκόπος της επιθέσεως είναι Καρκίνος, με κυβερνήτη την Σελήνη, η οποία είναι στο Καρκίνο και στον Πρώτο Οίκο. Βλέπουμε ότι ο Λαός έχει την “πρωτοκαθεδρία” σε αυτόν τον χάρτη. Κυριολεκτικά έχουμε τον Λαό που κοίταζε τον εαυτό του (Σελήνη στο ζώδιό της). Η Σελήνη συμμετέχει με την σειρά της τον Κοσμικό Σταυρό μεταξύ Ουρανού-Διός-Πλούτωνα. Επίσης, ενεργοποιεί τα Μεσοδιαστήματα Άρη/Κρόνου- Άρη/Χείρωνα- Ουρανού/Πλούτωνα- Ποσειδώνα/ΒΔ- Δία-Ουρανού. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η τεχνολογία και το ανορθόδοξο του χημικού πολέμου έπεσε από αεροπλάνα (Ουρανός στον Κριό) προκαλώντας απώλειες (όλα τα ΜΔ και όψεις της Σελήνης), με χρήση χημικών όπλων (Χείρωνας στους Ιχθύες), σε ένα πόλεμο χωρίς έλεος (Πλούτωνας στον 7ο στον Αιγόκερω).  

 

Που βλέπουμε τον αντίκτυπο του κτυπήματος; Ένοχη είναι η Αφροδίτη στους Ιχθύες, η οποία είναι ανάδρομη πάνω στον Scheat, απλανής ο οποίος φέρνει πνιγμό. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται επάνω στο Μεσουράνημα δείχνει ότι η επίθεση έγινε από την κυβερνητική παράταξη. Το τρίγωνο με την Σελήνη υποδηλώνει την ευκολία των θανάτων που επιτεύχθηκε με την χρήση χημικών.

 

Φυσιολογικά όλοι κατηγόρησαν τον πρόεδρο Άσαντ ότι αυτός είναι υπεύθυνος για την επίθεση. Είναι όμως έτσι; Ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, σε έξαρση, στον 10ο Οίκο, αλλά στο εμπεριεχόμενο τμήμα του Ωροσκοπίου. Αυτό δείχνει ότι τελικά η επίθεση δεν έγινε με εντολή του προέδρου Άσαντ αλλά από κλιμάκια της κυβέρνησης. Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται στον 11ο Οίκο του Ωροσκοπίου, σε αδυναμία καθώς βρίσκεται στον Ταύρο. Ο Στρατός εκτελούσε εντολές. Αλλά από που ήλθαν αυτές οι εντολές. Η Αφροδίτη κυβερνάται από τον παντοδύναμο Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται στον 9ο Οίκο και χωρίς όψεις. Αυτό δείχνει ότι τελικά μυστικές υπηρεσίες από το εξωτερικό, οι οποίες αλωνίζουν στην Συρία, ώθησαν την πραγματοποίηση της επιθέσεως. Επίσης, επειδή η Αφροδίτη είναι ανάδρομη δείχνει ότι είναι κάτι που έχει επαναληφθεί. Όντως αυτή είναι δεύτερη περίπτωση επιθέσεως με χημικά στον Συριακό Εμφύλιο (η πρώτη έγινε το 2013 και τότε είχε αθωωθεί ο πρόεδρος Άσαντ).  

 

Χάρη σε αυτήν την επίθεση η Αντιπολίτευση (Ερμής) περιμένει να γυρίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να λήξει τον πόλεμο (Ερμής αποκλίνων τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό αλλά σύντομα θα γυρίσει ανάδρομος. Κυβερνάται από την Αφροδίτη και εξαίρει την Σελήνη).

 

Επειδή η προπαγάνδα είναι ένας ανορθόδοξος και ύπουλος πόλεμος (Ποσειδώνας στους Ιχθύες στον 9ο Οίκο) ας μην προβούμε σε εύκολα συμπεράσματα.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan