Χθες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυκτα ώρα Ελλάδος, η Γαλλία δέχθηκε ένα τρομακτικό κτύπημα από τους φανατικούς τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους.

Οι νεκροί και οι τραυματίες εκατοντάδες και το σοκ που προκάλεσε απίστευτο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το γεγονός από την αστρολογική του σκοπιά.

 

παρισι

 

Ο Ωροσκόπος του γεγονότος είναι η 26η μοίρα του Καρκίνου. Κρίσιμη μοίρα και πάνω στον απλανή Προκύων. Κυβερνήτης του Ωροσκόπου η Σελήνη, η οποία βρίσκεται στον 5ο Οίκο και στον Τοξότη. Ο Προκύων είναι φύσεως Άρη-Ερμή και συμβολίζει την βία, την πολιτική και την επιτυχία η οποία προηγείται της καταστροφής. Ευτυχώς που η φύση του είναι τυχερή ειδάλλως τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι κτυπήθηκε η Γαλλία ως χώρα αλλά και ως Λαός. Κρίσιμες και οι στιγμές από τον θάνατο που σκόρπισαν οι τρομοκράτες. Ο Λαός ήταν συγκεντρωμένος σε χώρους μαζικής ψυχαγωγίας. Η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, καθώς και τρίγωνο με τον Ουρανό. Ο Δίας στον 3ο οίκο και στην Παρθένο, ήτοι σε καθόλου καλή θέση, καθώς εκεί που βρίσκεται δηλώνει τα άσχημα νέα από γεγονότα, τα οποία επιβαρύνουν την ψυχοσύνθεση του κόσμου. Τα νέα είναι αντι-δημοφιλή και λόγω του προαναφερθέντος τετραγώνου του Δία θα διαπιστωθεί ότι αφενός οι τρομοκράτες ανήκουν στον ISIS και αφετέρου ότι προέρχονται από το εσωτερικό της Γαλλίας ή από κάποια γειτονική ευρωπαϊκή χώρα. Αυτό καθεαυτό το γεγονός προκαλεί αναστάτωση στην καθημερινότητα των πολιτών. Ο Ποσειδώνας με την σειρά του, ανάδρομος, στους Ιχθύες και στον 9ο οίκο μας δείχνει τον θρησκευτικό ζήλο, και μάλιστα τον προερχόμενο από το εξωτερικό. Δεδομένου ότι είναι ανάδρομος ευνοείται η έκφρασή αυτού του θρησκευτικού φανατισμού. Το σοκ από τον θρησκευτικό φανατισμό, ο οποίος είναι αλλότριος για τα δεδομένα των Γάλλων, είναι μεγάλο και οι επιπτώσεις θα είναι άμεσες.

Untitled4

 

Ας δούμε τον 12ο Οίκο, οίκο των κρυφών εχθρών. Η ακμή του είναι στους Διδύμους και κυβερνήτης του ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται 19η Σκορπιού στον 5ο οίκο. Ο Ερμής στον Σκορπιό σχετίζεται με τις σκέψεις θανάτου αλλά και την μεθοδικότητα του σχεδίου. Παράλληλα, καμμένος από τον Ήλιο δείχνει πόσο υπόγεια κινήθηκαν και πόσο απροετοίμαστοι ήταν οι Γάλλοι. Μια παραβατική ή παράνομη πράξη που λαμβάνει χώρα με τον Ερμή να καίγεται από τον Ήλιο δεν γίνεται αντιληπτή ποτέ, προετοιμάζεται έχοντας την τέλεια κάλυψη και συμβαίνει χωρίς να το αντιληφθούν οι αρμόδιες Αρχές! Το χτύπημα έγινε την ώρα που διαδραματίζονταν πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, κυρίως σε χώρους μαζικής ψυχαγωγίας (θέατρο –συναυλιακός χώρος, γήπεδο κλπ). Πρωτεύων στόχος φαίνεται να ήταν η κυβέρνηση και η κεφαλή αυτής και δευτερεύων η ύπαρξη πολλών θυμάτων (μεγάλο βεληνεκές χτυπήματος), ούτως ώστε να μπορούν να περάσουν το μήνυμά τους. Ο κυριότερος στόχος ήταν ο Ολάντ , ο ίδιος ο Πρόεδρος, ο οποίος βρισκόταν σε γήπεδο (5ος οίκος), δηλαδή ήταν παρών σε ένα χώρο ψυχαγωγίας, παρακολουθώντας ένα χαρούμενο γεγονός, όπως το φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ Γαλλίας – Γερμανίας. Ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ζούμπεν Εσκεμάλι, ο οποίος είναι φύσεως Διός – Ερμή και ονομάζεται full price (=μέγιστο τίμημα). Ο Ερμής κάνει σφήνα με τον Χείρωνα-Δία, που υποδηλώνει ότι μέσα στο ψυχωτικό μυαλό των τρομοκρατών ήταν η μεταφορά της θρησκευτικής βίας από το εξωτερικό στο εσωτερικό, καταφέρνοντας χτύπημα στον Πρόεδρο τον ίδιο (22α μοίρα Σκορπιού, η οποία αποδίδεται με ανθρωποκτονία). Οι πλανητικές θέσεις αυτές επιτάσσουν στον Πρόεδρο να μην πέσει θύμα των παρορμήσεων του μετά από αυτό το διαλαμβανόμενο τραγικό γεγονός και να καταφέρει να διαχειριστεί την κατάσταση στο εσωτερικό. Θα πρέπει επίσης να αναλάβει την ευθύνη και των δικών του αποφάσεων, διότι οι αποφάσεις του για στρατιωτικές επεμβάσεις και περί μεταναστευτικής πολιτικής έδρασαν καταλυτικά και επέφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

 

upl5647103cc258e

 

Ας δούμε και τον 8ο Οίκο, οίκο του θανάτου. Κυβερνήτης ο ανάδρομος Ουρανός στον Κριό και στον 10ο Οίκο. Δυστυχώς, ο Ουρανός στο υψηλότερο σημείο του ουρανού και σε τρίγωνο με την Σελήνη, ήταν ο υπεύθυνος για τα πολλά θύματα του τρομοκρατικού κτυπήματος. Ο Ουρανός παράλληλα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δείχνει την βία που εκδηλώθηκε και την επίδραση αυτού του γεγονότος σε ολόκληρη την κοινωνία. Δεν είναι τυχαία η απόφαση του Προέδρου Ολαντ για θέση σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης της χώρας και για έλεγχος της πόλης από τον στρατό μετά το γεγονός.

 

makeleio sto parisi apo tromokratiko xtupima 50.w l

 

Δυστυχώς για όλους μας η αλλαγή και των Δεσμών της Σελήνης μας επιφέρει δυσάρεστη έκπληξη, διότι η 30η μοίρα της Παρθένου βάσει του ωροσκοπίου που βλέπουμε ζωγραφίζει την μεγάλη σφαγή στην Γαλλία. Το γεγονός αυτό θα έχει και μακροπρόθεσμα αντίκτυπο, οι συνέπειες του θα εμφανιστούν σταδιακά στο μέλλον και αποδεικνύεται ότι αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα θα επηρεάσει βαθιά ολόκληρο τον κόσμο.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan