Στις 11 Οκτωβρίου 2015 και περί ώρα (τοπική) 10:04 π.μ, σημειώθηκε διπλή έκρηξη βομβών

η οποία έβαψε με τα πιο μελανά χρώματα την Ιστορία της γείτονος χώρας Τουρκίας, αφήνοντας πίσω του ως απολογισμό (μέχρι τελευταία ενημέρωση) 97 νεκρούς και 248 άλλους τραυματίες, εκ των οποίων οι 48 σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Το φιλο-κουρδικό κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP) ανακοίνωσε ότι ο απολογισμός των θυμάτων είναι αρκετά μεγαλύτερος--128 νεκροί--αλλά οι αρχές δεν το έχουν επιβεβαιώσει. Το τραγικό αυτό γεγονός σημειώθηκε ενώ πλήθος κόσμου συμμετείχε σε ειρηνική διαδήλωση κατά της κυβερνητικής καταπίεσης, σε μια στιγμή χαράς που εκδηλωνόταν με τραγούδια και χορούς, στην ίδια την πρωτεύουσα του κράτους, Άγκυρα και λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες εθνικές εκλογές. Την ευθύνη της βομβιστικής ενέργειας την ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Ας δούμε όμως αστρολογικά το γεγονός:

τουρκια βομβα χαρτης

Ο Ωροσκόπος του γεγονότος είναι Σκορπιός, ζώδιο που συνδέεται με τον θάνατο. Επίσης, Σκορπιός είναι και η ακμή του Δωδεκάτου Οίκου, ο οίκος που κρύβει τους μυστικούς εχθρούς και το παρασκήνιο. Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι ο Πλούτωνας στον Δεύτερο Οίκο. Βλέπουμε ήδη την εικόνα να σχηματίζεται, καθώς ο κυβερνήτης του μοιραίου γεγονότος βρίσκεται στον οίκο της ασφάλειας, των δομών και συστημάτων αξιών ενός κράτους, γεγονός που δείχνει ότι κρυφοί εχθροί επιδιώκουν τον θάνατο, με σκοπό να πλήξουν καίρια την αίσθηση ασφάλειας του κράτους.

 

Ο τρόπος εκδήλωσης του γεγονότος διέπεται από το ταυ- τετράγωνο μεταξύ Ήλιου – Ουρανού-Πλούτωνα. Η αντίθεση μεταξύ Ηλίου και ανάδρομου Ουρανού δείχνει την αντιπαλότητα που έχουν οι διαδηλωτές με την κυβέρνηση, η οποία δεν μπορεί να λειτουργήσει επειδή περιμένουν τις εκλογές για να σχηματιστεί το νέο κοινοβούλιο. Και εδώ έρχεται ο Πλούτωνας να πυροδοτήσει τις εξελίξεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτό σημαίνει το τέλος του Καθεστώτος Ερντογάν; Όχι βέβαια.

 

Ο κυβερνήτης, δηλαδή ο Ερντογάν, βρίσκεται στον 10ο Οίκο και σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Ναι, θα είναι ο νικητής των εκλογών. Γιατί; Διότι αυτό που συνέβη στην Άγκυρα φόβισε την κοινωνία, πλήγωσε την δημόσια εικόνα της χώρας, και για αυτό θα αναζητήσουν έναν ισχυρό ηγέτη, κάτι το οποίο επανειλημμένως έχει αποδείξει ο Ερντογάν. Αστρολογικά αυτό το βλέπουμε από το τρίγωνο που κάνει ο Πλούτων με την πολυαστρία Άρη-Διός-Αφροδίτης στην Παρθένο. Το τρίγωνο έχει διπλή σημασία. Πρώτον, οι βομβιστές πέτυχαν αυτό που ήθελαν, να τρομοκρατήσουν. Αυτό το βλέπουμε από το γεγονός ότι η πολυαστρία αποτελείται από πλανήτες που δεν έχουν καλή σχέση με την Παρθένο. Δεύτερον, ο Πλούτων ενίσχυσε τον Ερντογάν στις επερχόμενες εκλογές. Αυτό το βλέπουμε επειδή η Αφροδίτη φοβάται αλλά εκτιμά τον ηγέτη, δηλαδή τον Ερμή. Ο Ερμής είπαμε είναι σε σύνοδο με τον ΒΔ αλλά και σε αμοιβαία υποδοχή με την Αφροδίτη.

 

Επιπλέον ο «εκρηκτικός» Ουρανός στον Κριό σε ανάδρομη πορεία και μέσα στον Πέμπτο Οίκο δίνει τον χωροχρόνο του γεγονότος, δηλαδή σε μια στιγμή χαράς και εορτασμού με την παρουσία πλήθους νεαρών ατόμων. Ο Άρης σε συνδυασμό με τον Χείρωνα και τον Ουρανό, του οποίου ο Άρης είναι κυβερνήτης, την Αφροδίτη και τον Δίας, και το γεγονός ότι ο Άρης είναι ο πιο υπερυψωμένος πλανήτης μας δείχνει το μέγεθος των απωλειών ανάμεσα στους διαδηλωτές.

 

Για άλλη μία φορά βλέπουμε τον Άρη να κάνει δυσαρμονική όψη με τον Χείρωνα. Βλέπουμε πως όταν αυτοί οι Δύο πλανήτες έρχονται σε επαφή πάντα ένα βίαιο γεγονός εκδηλώνεται. Ποιο είναι το μήνυμα αυτής της όψης. Δύο βομβιστές (ο Χείρων είναι σε διπλό ζώδιο) αποφάσισαν ότι πρέπει να προξενήσουν πόνο (Χείρων) σε εκείνους που τους εναντιώνονται (φανατισμός των Ιχθύων), θυσιάζοντας τους εαυτούς τους (Ιχθύες) ώστε να πλήξουν τους εχθρούς τους μέσα στην πατρίδα τους (4ος Οίκος) και να προκαλέσουν ζημιά στην δημόσια εικόνα του ηγέτη (αντίθεση με την πολυαστρία της Παρθένου).

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan